Funkluby :P
- Alexa Del Piero
- Juventino
C-całowanie Ulissesa i związane z tym przemyślenia :lol:AgisDeluxe pisze:hmm..widze ze kobiety zaczynaja walke o podium :] ... czekamy na alfabet zenskich tifosich Juve... mam nadzieje ze nie bedzie on powiazany tylko z Ulissesem
..
A - a Ulisses to taki ladny ...![]()
B - bardzo ladny ten Ulisses![]()
etc etc
Może zrobimy cały alfabet o Ulissesie

Jestem ciekawa...DjJuve pisze: A jestem majstrem Polskiwiec zapewne kobiety ze wszystkich for internetowych przylecialyby migiem zeby mnie wesprzec
Taki Dj-ej nie trafi sie czesto
![]()
Opublikuj swoje zdjęcia, może zostaniesz zmiennikiem Ulissesa jak nam sie znudzi

Ostatnio zmieniony 28 września 2004, 12:39 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- azuriana
- Juventino
Wymyśliłam na temat d- ale nie napiszę :twisted:Alexa Del Piero pisze:C-całowanie Ulissesa i związane z tym przemyślenia :lol:AgisDeluxe pisze:hmm..widze ze kobiety zaczynaja walke o podium :] ... czekamy na alfabet zenskich tifosich Juve... mam nadzieje ze nie bedzie on powiazany tylko z Ulissesem
..
A - a Ulisses to taki ladny ...![]()
B - bardzo ladny ten Ulisses![]()
etc etc
Może zrobimy cały alfabet o UlissesieCo ty na to Azu
Alfabet super....
Wpadło mi coś do głowy tak przy okazji tez "szalonej dyskusji studentów w czasie ostatnich dni wakacji " jak to Świergotek opisał.Ten wybór to nie miss polonia i myślę że zdjęcia nie byłyby dobrym pomysłem W końcu alfabet jest po co żeby sprawdzić co dany forumowicz ma w głowie a nie jak wygląda ....

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- AgisDeluxe
- Juventino
no...wiedzialem ze moj pomysl sie spodoba :] ...
wiec..Ulisses...pamietaj ze jesli zostaniesz Misterem Juve...malutka czesc podziekowan leci w moja strone:P ...
swoja droga... ciekawe kto zostanie wylosowany w kolejnej edycji zabawy...wydaje mi sie ze jezeli kazda kobieta bylaby co tydzien np..to mialaby duuuze szanse zeby wygrac :]..w koncu duz wiekszosc ludzi na tym forum to mezczyzni...a oni pewnie woleliby poczytac cos o kobietach z tego forum niz np o panach...tak mnie sie wydaje....a moze jestem w bledzie... :roll:
wiec..Ulisses...pamietaj ze jesli zostaniesz Misterem Juve...malutka czesc podziekowan leci w moja strone:P ...
swoja droga... ciekawe kto zostanie wylosowany w kolejnej edycji zabawy...wydaje mi sie ze jezeli kazda kobieta bylaby co tydzien np..to mialaby duuuze szanse zeby wygrac :]..w koncu duz wiekszosc ludzi na tym forum to mezczyzni...a oni pewnie woleliby poczytac cos o kobietach z tego forum niz np o panach...tak mnie sie wydaje....a moze jestem w bledzie... :roll:
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
E- ech ten piękny Ulisses
F- fajnie by było dziś zobaczyć Ulissesa
G- Genialnie wygląda w tym nowyn swetrze
H- ( o kurde nie wiem !!!!)
I- i tak dalej
J- Juve forum
bo tam poznałam Ulissesa
K- Kurcze fajny ten Ulisses;)
Heheheheh więcej mi się nie chce ;p
A teraz patrzcie i płaczcie a raczej czytajcie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja mam zdjęcia Ulissesa i nikomu ich nie dam :twisted: :twisted:
Zresztą przy najbliższej mojej wizycie w mieście którym mieszka mam zaproszenie na pizze (mam nadzieję że teraz się nie będzie wykręcał
) (ja ich mogę popilnować
/swiergot)
I co zakłademy fanklub jupi ---> mam tylko nadzieję że składki nie będą za wielkie <lol>
i jeszcze jedno mi się nasunęło zakładamy stronę FC Ulisses i strtujemy w następnych REKINACH co???? pobijemy wszystkie rekordy

F- fajnie by było dziś zobaczyć Ulissesa
G- Genialnie wygląda w tym nowyn swetrze
H- ( o kurde nie wiem !!!!)
I- i tak dalej

J- Juve forum

K- Kurcze fajny ten Ulisses;)
Heheheheh więcej mi się nie chce ;p
A teraz patrzcie i płaczcie a raczej czytajcie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja mam zdjęcia Ulissesa i nikomu ich nie dam :twisted: :twisted:
Zresztą przy najbliższej mojej wizycie w mieście którym mieszka mam zaproszenie na pizze (mam nadzieję że teraz się nie będzie wykręcał

I co zakłademy fanklub jupi ---> mam tylko nadzieję że składki nie będą za wielkie <lol>
i jeszcze jedno mi się nasunęło zakładamy stronę FC Ulisses i strtujemy w następnych REKINACH co???? pobijemy wszystkie rekordy

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- AgisDeluxe
- Juventino
Maggie Del Piero pisze:I co zak³ademy fanklub jupi ---> mam tylko nadziejê ¿e sk³adki nie bêd± za wielkie <lol>
i jeszcze jedno mi siê nasunê³o zak³adamy stronê FC Ulisses i strtujemy w nastêpnych REKINACH co???? pobijemy wszystkie rekordy![]()
![]()
co tzreba zrobic zeby dostapic takich zaszczytow jak Ulisses ?? fanklubu itp.

nie zebym byl zazdrosny..pytam z ciekawosci
ups..cos chyba splsulem z cytowaniem :shock:
naprawi³em / oskar:)
- Alexa Del Piero
- Juventino
Trzeba mieć na awatarze swoją fotke i wyglądać na niej równie uroczoAgisDeluxe pisze:co tzreba zrobic zeby dostapic takich zaszczytow jak Ulisses ?? fanklubu itp.[/color]

P.S. Dzięki Świergot
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Ulisses
- Qualità Juventino
O rany :shock: :shock: :shock: Nie sądziłem, że pojawie się w tym temacie, wiec tu nawet nie zaglądałem... A tu taka ofensywa na moja osobę... Mam na myśli wszystko w pozytywnie
Aż nie wiem co mówić
:D:D Jestem wzruszony... I jeszcze fanClub chcą zakładać 

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Wiecie co po szybkości nowych postów i działalności adminów widzę że wszyscy siedzą na tym topicu i czekają kto coś nowego napisze 
No to tak z racji tego że TAK ja jestem szefem fanclubu i JA zbieram składki <lol> nie martwcie się zdefrałduję je na szczytne SWOJE cele
Po drugie chyba też se wpakuje swoje zdjecie na avatar
Po trzecie żeby mieć swój fanklub trzeba się tak uroczo prezentować jak Obywatel Ulisses tudzież jeszcze kilku ale nic nie powiem :twisted:
i być tak skromnym jak on
A po 185 to chyba nie na temat :twisted: :twisted: :twisted:
Swiergot nikogo nie będizesz pilnował ;p :twisted: :twisted:
Możesz ise umówić z Ulissesem na inny termin ;p

No to tak z racji tego że TAK ja jestem szefem fanclubu i JA zbieram składki <lol> nie martwcie się zdefrałduję je na szczytne SWOJE cele

Po drugie chyba też se wpakuje swoje zdjecie na avatar

Po trzecie żeby mieć swój fanklub trzeba się tak uroczo prezentować jak Obywatel Ulisses tudzież jeszcze kilku ale nic nie powiem :twisted:
i być tak skromnym jak on

A po 185 to chyba nie na temat :twisted: :twisted: :twisted:
- azuriana
- Juventino
Ale nasz wielce wielmożny idol nie wpomniał nic o darmowych fotkach z autografami dla fanklubu....jak menadżer to menadżer...Ulisses pisze:O rany :shock: :shock: :shock: Nie sądziłem, że pojawie się w tym temacie, wiec tu nawet nie zaglądałem... A tu taka ofensywa na moja osobę... Mam na myśli wszystko w pozytywnieAż nie wiem co mówić
:D:D Jestem wzruszony... I jeszcze fanClub chcą zakładać

- azuriana
- Juventino
Świergotek tez jest nasym wspólnikiem słońce....jest bodygardem nie??Maggie Del Piero pisze: No to tak z racji tego że TAK ja jestem szefem fanclubu i JA zbieram składki <lol> nie martwcie się zdefrałduję je na szczytne SWOJE cele![]()
Po drugie chyba też se wpakuje swoje zdjecie na avatar![]()
![]()
i być tak skromnym jak on![]()

Ja płacić składek nie będę bo cos mi pobiecałaś i jakoś tego tu nie widze :twisted:
Twoje zdjęcie mogłoby zabić połowe forum i co my tu same będziemy robić ?? Jak nam na zawał padnie większość męskiej części forum??Nawet nie próbuj gop wtryniać !!
Poza tym coś słyszałam o jakiejś pizzy i protestuję ...musi być solidarność babska więc albo nas zabierasz ze sobą albo się z Alexą zemścimy :twisted:
- Ulisses
- Qualità Juventino
Ok... Fotki będą dla "FanClubu" jeśli tylko sobie życzycie
Nie wiem czy jestem tylko godzien je podpisywać, bo za pewne wolałbyście autograf Del Piero i jego fotke niż jakiś tam mój... Ale miło mi 

- azuriana
- Juventino
Nie no powiesimy nad łózkiem razem z Del Pierciem i będziemy wzdychac połowicznieUlisses pisze:Ok... Fotki będą dla "FanClubu" jeśli tylko sobie życzycieNie wiem czy jestem tylko godzien je podpisywać, bo za pewne wolałbyście autograf Del Piero i jego fotke niż jakiś tam mój... Ale miło mi

- AgisDeluxe
- Juventino
aha...spoko...to ja moze nie bede podejmowal walki z Ulissesem
odstapie mu palme pierwszenstwa
... jestem skromny i..no dobra..nie chce sobie obciachu robic :twisted:
Oskar: thx :]
odstapie mu palme pierwszenstwa

Oskar: thx :]
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
macie jeszcze inne 364 dni w roku więc się same zakręćcie;p haazuriana pisze:Świergotek tez jest nasym wspólnikiem słońce....jest bodygardem nie??Maggie Del Piero pisze: No to tak z racji tego że TAK ja jestem szefem fanclubu i JA zbieram składki <lol> nie martwcie się zdefrałduję je na szczytne SWOJE cele![]()
Po drugie chyba też se wpakuje swoje zdjecie na avatar![]()
![]()
i być tak skromnym jak on![]()
Możesz ise umówić z Ulissesem na inny termin ;p![]()
Ja płacić składek nie będę bo cos mi pobiecałaś i jakoś tego tu nie widze :twisted:
P{oza tym coś słyszałam o jakiejś pizzy i protestuję ...musi być solidarność babska więc albo nas zabierasz ze sobą albo się z Alexą zemścimy :twisted:
nic nie obiecywałam ;p
zdjęć nie wyślę bo se nimi będziesz pokój tapetować a gdzie wtedy Go zaprosisz co??? widzisz ja tu muszę myśleć za ciebie?? Zresztą jedno widzisz na avatrze więc ci powinno wystarczyć jak to ktoś kiedyś po wiedział ZBOCZENNICO :twisted: :twisted: :twisted:
- Ulisses
- Qualità Juventino
Nie wiem czemu, ale zrobiło mi sie dusznoazuriana pisze:Nie no powiesimy nad łózkiem razem z Del Pierciem i będziemy wzdychac połowicznie![]()

Prośby z adresami prosze na PWazuriana pisze:To kiedy i gdzie dostaniemy fotki ??? Moze jakaś audiencja ??