Funkluby :P

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 12:28

AgisDeluxe pisze:hmm..widze ze kobiety zaczynaja walke o podium :] ... czekamy na alfabet zenskich tifosich Juve :D ... mam nadzieje ze nie bedzie on powiazany tylko z Ulissesem :wink: ..
A - a Ulisses to taki ladny ... :wink:
B - bardzo ladny ten Ulisses :wink:
etc etc :P
C-całowanie Ulissesa i związane z tym przemyślenia :lol:

Może zrobimy cały alfabet o Ulissesie :?: Co ty na to Azu :?:

DjJuve pisze: A jestem majstrem Polski :D wiec zapewne kobiety ze wszystkich for internetowych przylecialyby migiem zeby mnie wesprzec :D Taki Dj-ej nie trafi sie czesto :D
Jestem ciekawa...
Opublikuj swoje zdjęcia, może zostaniesz zmiennikiem Ulissesa jak nam sie znudzi :P
Ostatnio zmieniony 28 września 2004, 12:39 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 12:37

Alexa Del Piero pisze:
AgisDeluxe pisze:hmm..widze ze kobiety zaczynaja walke o podium :] ... czekamy na alfabet zenskich tifosich Juve :D ... mam nadzieje ze nie bedzie on powiazany tylko z Ulissesem :wink: ..
A - a Ulisses to taki ladny ... :wink:
B - bardzo ladny ten Ulisses :wink:
etc etc :P
C-całowanie Ulissesa i związane z tym przemyślenia :lol:

Może zrobimy cały alfabet o Ulissesie :?: Co ty na to Azu :?:
Wymyśliłam na temat d- ale nie napiszę :twisted:

Alfabet super....

Wpadło mi coś do głowy tak przy okazji tez "szalonej dyskusji studentów w czasie ostatnich dni wakacji " jak to Świergotek opisał.Ten wybór to nie miss polonia i myślę że zdjęcia nie byłyby dobrym pomysłem W końcu alfabet jest po co żeby sprawdzić co dany forumowicz ma w głowie a nie jak wygląda .... :D

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 12:47

no...wiedzialem ze moj pomysl sie spodoba :] ...
wiec..Ulisses...pamietaj ze jesli zostaniesz Misterem Juve...malutka czesc podziekowan leci w moja strone:P ...
swoja droga... ciekawe kto zostanie wylosowany w kolejnej edycji zabawy...wydaje mi sie ze jezeli kazda kobieta bylaby co tydzien np..to mialaby duuuze szanse zeby wygrac :]..w koncu duz wiekszosc ludzi na tym forum to mezczyzni...a oni pewnie woleliby poczytac cos o kobietach z tego forum niz np o panach...tak mnie sie wydaje....a moze jestem w bledzie... :roll:

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 12:47

E- ech ten piękny Ulisses
F- fajnie by było dziś zobaczyć Ulissesa
G- Genialnie wygląda w tym nowyn swetrze
H- ( o kurde nie wiem !!!!)
I- i tak dalej ;)
J- Juve forum :) bo tam poznałam Ulissesa
K- Kurcze fajny ten Ulisses;)
Heheheheh więcej mi się nie chce ;p

A teraz patrzcie i płaczcie a raczej czytajcie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja mam zdjęcia Ulissesa i nikomu ich nie dam :twisted: :twisted:
Zresztą przy najbliższej mojej wizycie w mieście którym mieszka mam zaproszenie na pizze (mam nadzieję że teraz się nie będzie wykręcał :D ) (ja ich mogę popilnować :wink: /swiergot)

I co zakłademy fanklub jupi ---> mam tylko nadzieję że składki nie będą za wielkie <lol>
i jeszcze jedno mi się nasunęło zakładamy stronę FC Ulisses i strtujemy w następnych REKINACH co???? pobijemy wszystkie rekordy :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 12:57

Maggie Del Piero pisze:I co zak³ademy fanklub jupi ---> mam tylko nadziejê ¿e sk³adki nie bêd± za wielkie <lol>
i jeszcze jedno mi siê nasunê³o zak³adamy stronê FC Ulisses i strtujemy w nastêpnych REKINACH co???? pobijemy wszystkie rekordy :D :D :D

co tzreba zrobic zeby dostapic takich zaszczytow jak Ulisses ?? fanklubu itp. :P
nie zebym byl zazdrosny..pytam z ciekawosci

ups..cos chyba splsulem z cytowaniem :shock:

naprawi³em / oskar:)

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:06

AgisDeluxe pisze:co tzreba zrobic zeby dostapic takich zaszczytow jak Ulisses ?? fanklubu itp. :P [/color]
Trzeba mieć na awatarze swoją fotke i wyglądać na niej równie uroczo ;)

P.S. Dzięki Świergot

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:08

O rany :shock: :shock: :shock: Nie sądziłem, że pojawie się w tym temacie, wiec tu nawet nie zaglądałem... A tu taka ofensywa na moja osobę... Mam na myśli wszystko w pozytywnie :D Aż nie wiem co mówić :D:D:D Jestem wzruszony... I jeszcze fanClub chcą zakładać :wink:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:12

Wiecie co po szybkości nowych postów i działalności adminów widzę że wszyscy siedzą na tym topicu i czekają kto coś nowego napisze ;)
No to tak z racji tego że TAK ja jestem szefem fanclubu i JA zbieram składki <lol> nie martwcie się zdefrałduję je na szczytne SWOJE cele :D

Po drugie chyba też se wpakuje swoje zdjecie na avatar :D :D
Po trzecie żeby mieć swój fanklub trzeba się tak uroczo prezentować jak Obywatel Ulisses tudzież jeszcze kilku ale nic nie powiem :twisted:
i być tak skromnym jak on ;)

A po 185 to chyba nie na temat :twisted: :twisted: :twisted:

Swiergot nikogo nie będizesz pilnował ;p :twisted: :twisted:
Możesz ise umówić z Ulissesem na inny termin ;p

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:12

Ulisses pisze:O rany :shock: :shock: :shock: Nie sądziłem, że pojawie się w tym temacie, wiec tu nawet nie zaglądałem... A tu taka ofensywa na moja osobę... Mam na myśli wszystko w pozytywnie :D Aż nie wiem co mówić :D:D:D Jestem wzruszony... I jeszcze fanClub chcą zakładać :wink:
Ale nasz wielce wielmożny idol nie wpomniał nic o darmowych fotkach z autografami dla fanklubu....jak menadżer to menadżer... :D 8) Cieszymy sięze wzruszenia ....bardzo nam miło ... :twisted:

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:16

Maggie Del Piero pisze: No to tak z racji tego że TAK ja jestem szefem fanclubu i JA zbieram składki <lol> nie martwcie się zdefrałduję je na szczytne SWOJE cele :D

Po trzecie żeby mieć swój fanklub trzeba się tak uroczo prezentować jak Obywatel Ulisses tudzież jeszcze kilku ale nic nie powiem :twisted:

Świergotek tez jest nasym wspólnikiem słońce....jest bodygardem nie?? :D
Ja płacić składek nie będę bo cos mi pobiecałaś i jakoś tego tu nie widze :twisted:

Twoje zdjęcie mogłoby zabić połowe forum i co my tu same będziemy robić ?? Jak nam na zawał padnie większość męskiej części forum??Nawet nie próbuj gop wtryniać !! :wink:

Poza tym coś słyszałam o jakiejś pizzy i protestuję ...musi być solidarność babska więc albo nas zabierasz ze sobą albo się z Alexą zemścimy :twisted:

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:18

Ok... Fotki będą dla "FanClubu" jeśli tylko sobie życzycie :D Nie wiem czy jestem tylko godzien je podpisywać, bo za pewne wolałbyście autograf Del Piero i jego fotke niż jakiś tam mój... Ale miło mi :)

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:19

Ulisses pisze:Ok... Fotki będą dla "FanClubu" jeśli tylko sobie życzycie :D Nie wiem czy jestem tylko godzien je podpisywać, bo za pewne wolałbyście autograf Del Piero i jego fotke niż jakiś tam mój... Ale miło mi :)
Nie no powiesimy nad łózkiem razem z Del Pierciem i będziemy wzdychac połowicznie :D To kiedy i gdzie dostaniemy fotki ??? Moze jakaś audiencja ?? :D

AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:20

aha...spoko...to ja moze nie bede podejmowal walki z Ulissesem :wink:
odstapie mu palme pierwszenstwa :P ... jestem skromny i..no dobra..nie chce sobie obciachu robic :twisted:

Oskar: thx :]

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:21

azuriana pisze:
Maggie Del Piero pisze: No to tak z racji tego że TAK ja jestem szefem fanclubu i JA zbieram składki <lol> nie martwcie się zdefrałduję je na szczytne SWOJE cele :D

Świergotek tez jest nasym wspólnikiem słońce....jest bodygardem nie?? :D
Ja płacić składek nie będę bo cos mi pobiecałaś i jakoś tego tu nie widze :twisted:
P{oza tym coś słyszałam o jakiejś pizzy i protestuję ...musi być solidarność babska więc albo nas zabierasz ze sobą albo się z Alexą zemścimy :twisted:
macie jeszcze inne 364 dni w roku więc się same zakręćcie;p ha
nic nie obiecywałam ;p
zdjęć nie wyślę bo se nimi będziesz pokój tapetować a gdzie wtedy Go zaprosisz co??? widzisz ja tu muszę myśleć za ciebie?? Zresztą jedno widzisz na avatrze więc ci powinno wystarczyć jak to ktoś kiedyś po wiedział ZBOCZENNICO :twisted: :twisted: :twisted:

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:23

azuriana pisze:Nie no powiesimy nad łózkiem razem z Del Pierciem i będziemy wzdychac połowicznie :D
Nie wiem czemu, ale zrobiło mi sie duszno :D

azuriana pisze:To kiedy i gdzie dostaniemy fotki ??? Moze jakaś audiencja ?? :D
Prośby z adresami prosze na PW :D:D:D Komisja w składzie "ja" rozpatrzy pozytywnie :D

ODPOWIEDZ