Juventus Turyn - Maccabi T-Aviv 1:0 (LM)
- pan Zambrotta
- Juventino
właśnie. Niezapomnijcie, że Bayern wygrał ledwo co z Maccabi 1:0 (chociaż Bayern teraz też w dołku :-D ). Z tego co pamiętam, to Izraelczycy przeprowadzili kilka groźnych akcji i nie wolno ich lekceważyć.Raffikki87 pisze:
Mimo że rywal jest przeciętny to trzeba do tego meczu odpowiednio podejść FORZA JUVE
- KwiAtek
- Juventino
LOL, a nie podasz ile bedzie w rzutach roznych, albo chociazby kto zostanie ukarany zoltym kartonikiem i w ktorej minucie? :lol:Raffikki87 pisze: Trezegeut 12"
Ibrahimovic 44"
Nedved 55"
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Desperado---ALEX
- Juventino
Napewno nie bedzie to taki łatwy mecz chociaz ja licze na zwyciestwo Juventusu.Mysle ze napad Juve powinni tworzyc Ibrahimovic z Treze.....a za ich plecami powinien zagrac Alex Del Piero to było by świetne wyjscie :!:
- Raffikki87
- Juventino
Kwiatek :W pierwszym zdaniu jest napisane ze stawiam : 3 - 0 dla Juve tak samo jest z strzelcami .Jak się chcesz więcej dowiedzieć idz do wróżki ona ci prawde powie :lol:
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- wiwat
- Juventino
Kazdy wynik inny od wygranej Juventusu mozna bedzie traktowac jako porazke - bo sa mecze, ktore wygrac po prostu trzeba i tyle.Ten wlasnie do takich nalezy.Jesli mialbym obstawiac, to mysle, ze 2-0 dla Juve.Pozdr.
- Chip
- Juventino
Ten mecz trzeba wygrać, bo z takimi drużynami jak Maccabi nie można tracić punktów. Mój skład na ten mecz to:Buffon,Zebina,Montero( trzeba dać odpocząć Cannavaro),Thuram,Zambrotta,Olivera,Tacchinardi(odpoczynek dla Emersona),Blasi,Nedved,Del Piero,Trezeguet. Obstawiam 3:1.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Wessal
- Juventino
Juventus napewno wygra to spotkanie bo oczywiste ze przewidywane jest, że Maccabi niezdobędzie żadnego punktu :-) Obstawiam 3-1 dla Juve a ten gol dla Maccabi dlatego, bo Juventus będzie jeszcze opłakiwał mecz z Palermo. Pierwszą bramkę Trezeguet, drugą Ibrahimovic ( w 69 minucie
) a trzecią dołoży Nedved.

- Machnes
- Juventino
Napewno jesteśmy faworytami do tego meczu. Ba, wręcz pewniakami. Ale to jak się ułoży, może być inne. Co do korekt w składzie to Nedved będzie pewnie zastąpiony Oliverą, należy też dać odpocząć Cannavaro, Zambro i Thuramowi. Rozegrali oni bodażje wszystkie meze. pauza dobrze im zrobi. Przydałby się też odpoczynek dla Gigiego i Zebiny (a tak wogóle czy skończyła mu się już kara na europejskie puchary?? ) Bardzo liczę na Appiaha, który na olimpiadzie pokazał klasę i ma w sobie ogromny potencjał. A co z Legro, może trzeba mu dać szanse
w takim mało ważnym meczu niech sobie pogra
fajnie by było jakby zagrał Zalayeta bo on jeszcze nie wystąpił od pierwszej minuty, każdemu należy się szansa
jestem pewien, że chłopcy ją dobrze wykorzystają 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Lizard
- Juventino
Rzeczywiście, Capello da odpocząć co wartościowszym graczom z pierwszej jedenastki. Zmiennicy będą chcieli wypaść co najmniej przyzwoicie, więc o brak zangażowania i zlekceważenie rywala nie mamy się co martwić. Z pierwszego meczu Maccabi wynika, że potrafią grać w piłkę
, więc wynik będzie raczej skromny, ale zawsze można się pomylić 

- _Jah
- Juventino
najwazniejszy w tym momencie jest spokoj. dzieki Bogu, ze tym wszystkim kieruje capello, ktorego szanuje w sposob szczegolny. z tym czlowiekiem w obozie nie czuje zadnego zalu po stracie lippiego, zadnego. podejrzewam, ze wyniesie wnioski z tego feralnego meczu z palermo. to jest jego zadanie, gdyz ewentualne niepowodzenie w meczu z maccabi sprawi, ze zwyciestwo w amsterdamie spelznie na niczym. teoretycznie jest to dla nas najlatwiejszy mecz, albowiem gramy z teoretycznie najslabsza druzyna i to na wlasnym stadionie. nic poza zwyciestwem nie wchodzi w gre. mam nadzieje, ze zawodnicy maja tego swiadomosc. tak, zgadzam sie, ze lm to priorytet i tym samym nie mozemy sobie chociaz na tym froncie pozwalac nie wpadki. pora rowniez dac szanse innym. nie moze byc miejsca, ze po 3-4 spotkaniach wykrystalizowal sie nam podstawowy sklad. jest szereg pilkarzy, ktorzy czekaja na swoja szanse. jestem przekonany, ze nas nie zawioda. musimy probowac innych schematow, zeby nie zostac rozszyfrowanym za miesiac. logiczne. nie mowie tutaj o tylach, lecz o wizji gry w ofensywie. trzeba uwazac, aby pionierzy nie stracili blasku, ktory jest kluczowy do kompletowania zwyciestw. niech szanse dostanie tacchi, tudor, appiah, ibrahimovic.. to jest doskonala okazja, aby sprawdzic inne zestawienie. jezeli capello tego nie zrobi to zaczna towarzyszyc mi ogromne obawy co do moznosci walki na wszystkich frontach. proste, ze jedna druzyna tego nie uczyni. to nie real madryt..
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- KwiAtek
- Juventino
Myslalem, ze ty mnie oswiecisz o wszechwiedzacy, skoro przepowiadasz nawet minuty, w ktorych padna gole...Raffikki87 pisze:Kwiatek :W pierwszym zdaniu jest napisane ze stawiam : 3 - 0 dla Juve tak samo jest z strzelcami .Jak się chcesz więcej dowiedzieć idz do wróżki ona ci prawde powie :lol:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- juveluck
- Juventino
Moze to sie wyda dziwne, ale chial bym zeby w meczu z Maccabi nie zagral Nedved. Dlaczego, pewnie sie kilku z was zapyta. A dlatego ze przypomnijmy sobie sezon 02/03 bardzo udany sezon zreszta. Jednak jak gralismy bez Nedveda to nie szlo nam tak dobrze. chial bym zobaczyc jak poradzi sobie Juve na arenie miedzy narodowej, bez swojego lidera. Czy bedziemy potrafili grac rownie dobrze Jako ze Maccabi jest rywalem najslabszym u nas w grupie. Dobrze ze absencja Pavla przypada na to spotkanie, a nie np. na mecz z Bayernem. Mysle ze wygramy bez wiekszych problemow, tym bardziej wiec chial bym zobaczyc jak wypadniemy bez Czecha. Mam nadzieje ze w tym sezonie nie bedzie tak jak 2 lata temu, ze nie gra Pavel to my jako druzyna tez nic nie gramy. Pozyjemy zobaczymy...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Andryk
- Juventino
Mecz nie powinen sprawić wielu problemów naszym piłkarzom. Najważniejsze tylko żeby nie zlekceważyć przeciwnika, bo wtedy wszystko moze się zdarzyć. JUve według mnie wygra ok.3-0 , chciałbym zeby bramki strzelili alex i zlatan. Mam nadzieje, że Capello ustawi zespół tak aby walczyli o zwyciestwo.
szkoda ze meczu nie bedie w TV. Ale brameczki na szczescie zobacze
pozdrawiam
szkoda ze meczu nie bedie w TV. Ale brameczki na szczescie zobacze
pozdrawiam
- Ironman
- Juventino
Rywal słaby ale pamietajmy ze bayern tesz pojechal po pewne 3 punkty i ledwo co je z tamtąd przywieźli. Trzeba zagrac swoje i nie stracic bramki to bedzie dobrze. Obstawiam 2:0 dla juve a bramke zdobedzie trezege i ibrahimovic