Najostrzej grający...
- pan Zambrotta
- Juventino
odpowiedź jest prosta: nikt nie pobije Montera
chociaż Blasi też potrafi mocno skosić i powalczyć bark w bark. Może za klika lat zostanie następcą Davidsa? (w sensie kariery, nie tylko koszenia :-D )

- hania
- Juventino
Kiedys napewno to byl Montero ktorego trudno bylo przebic czerwonymi kartkami. Teraz gra mniej wiec napewno bardziej ostrym pilkarzem jest Blasi. Czesto fauluje tez Camor ktory za bardzo angazuje sie indywidualne pojedynki (nawet jak nie ma szans czegos wykombinowac) i jak traci pilke to zaraz fauluje. Wqrza mnie. Bo za miast podac, inczj rozegrac pilke to on musi sie popisywac. Owszem czasem jego akce indywidualne sa bardzo udane, ale gra zbyt indywidualnie i dlatego pewnie w pamieci bardziej zostają jego nieudane akcje.
Co do Nedveda sie nie zgadzam. Owszem, gra on bardzo silowo,duzo biega i ostro walczy o pilkę. Ale o brutalnosci tu nie moze byc mowy. Po prostu czesto uczestniczy w starciach bo to wynika z jego stylu gry.
Co do Nedveda sie nie zgadzam. Owszem, gra on bardzo silowo,duzo biega i ostro walczy o pilkę. Ale o brutalnosci tu nie moze byc mowy. Po prostu czesto uczestniczy w starciach bo to wynika z jego stylu gry.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Juverulez!
- Juventino
- mateuszek8989
- Juventino
Nieno napewno Davids na pierwszym miejscu, ale to było kiedyś, a teraz powoli, bo powoli ale Ibrahimovic zrobi co do niego należy.
- Vincitore
- Juventino
1. Napewno Manuele Blasi jego kosy są naprawdę brutalne miano najbrutalniejszego gracza ostatnich 2 sezonów chyba nikogo nie dziwi
2. Kiedyś Davids teraz Nedved moze nei jest on jakimś tam brutalem ale gra do upadłego ale jak sięzdenerówuje potrafi komuś zrobić siniaka na nożce
Nie wiem cochcecie od Montero kieyś oczywiście brutal 1-ego formatu ale taeraz nei nawet nie, a jeśli nawet tak to nie ma okazji zeby to pokazać ostatnio nawet Expert od włoskiego footbalu Tomek Lipiński stwierdził że Montero zamienił siew Aniołka
2. Kiedyś Davids teraz Nedved moze nei jest on jakimś tam brutalem ale gra do upadłego ale jak sięzdenerówuje potrafi komuś zrobić siniaka na nożce
Nie wiem cochcecie od Montero kieyś oczywiście brutal 1-ego formatu ale taeraz nei nawet nie, a jeśli nawet tak to nie ma okazji zeby to pokazać ostatnio nawet Expert od włoskiego footbalu Tomek Lipiński stwierdził że Montero zamienił siew Aniołka
- Supersonic
- Juventino
1. Paolo montero nikt nie pobije w końcu to rekordzista wszechczasów Serie A jeżeli chodzi o czerwone kartki. A z takich nawyków się nie wychodzi.
2. Wydaje mi się (?), że coś z boiskowego zabijaki ma Zebina... ale może to tylko złudzenie
2. Wydaje mi się (?), że coś z boiskowego zabijaki ma Zebina... ale może to tylko złudzenie
- kubinho 10
- Juventino
Napewno Montero i Blasi. Nio i kiedyś był jeszcze Davids!!! Davids był takim typowym walczakiem jak np Gattuso. Teraz "pałeczke" po Daidsie przeją Nedved ale on walczy w inny troszke sposób. On sie bardzo poświęca biega walczy nie koniecznie faulując chociaż napewno troszke jush tych zółtych kartek dostał 
Grande Juve, Vinci Per Noi
- białas
- Juventino
no bezkonkurencyjnie Montero. aż się dziwię, że od nikogo jeszcze nie dostał. ale w sumie wiem coś o tym. też gram na obronie i czasami zdarzają się ostre starcia, ale nigdy nie robię tego specjalnie. tak samo jest zapewne z Montero. piłka nożna, jak inne dyscypliny, też może być niebezpieczna, ale to nie o to w tym chodzi...
- Chip
- Juventino
No w Juve rośnie wielu agresywnych a co się z tym wiąże często faulujących zawodników. Niedawno jeszcze to był Montero, pamiętam jak kosił, teraz gra mało więc nie ma wystarczająco czasu na pokazanie swoich umiejętności. Takim cwaniaczkiem piłkarskim jest Ibrahimovich, ale on fauluje tak bezczelnie, np.kopie zawodnika bez piłki, oczywiście tak żeby sędzia nie widział, później oczywiście wyłapią to kamery. Bardzo denerwuje mnie styl gry Camoranesiego który zachowuje się czasami tak jakby miał zpuźniony zapłon i nie mógł powstrzymać nogi, i zbiera głupie żółte kartki.Również Blasi to ostry gość. Jeśli zaś chodzi o zawodników z innych drużyn to ostatnio zdecydowanie wybija się Heintze z Manchesteru Utd jeśli chodzi o grę faul. To jest dopiero walczak, każde wejście jeżeli nie jest faulem to jest na jego granicy.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2005, 00:18 przez Chip, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe