Austria 1-3 Polska (el.MS)

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ

Kto wygra mecz?

Czas głosowania minął 09 października 2004, 23:26

Austria
8
17%
remis
5
11%
Polska
33
72%

Liczba głosów: 46
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 20:20

ja myslę, że Polska wymęczy zwycięstwo....obstawiam wynik 1:0 lub 2:0. Ale bardzo dobrze, że powołał Frankowskiego (w TVN mówili :lol: ). Według mnie powinien wystąpić w pierwszym składzie z Żurawiem.

Ale po to Rasiaka powołał, to ja nie wiem.. :?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 21:15

Niestety wydaje mi sie że przegramy, poziom naszej reprezentacji to żenada. Większość piłkaży potrzebuje 5 metrów na przyjęcie piłki. Ale naszczęście Janas powołał Rasiaka :wink: więc może będzie jakaś niespodzianka :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 08:35

uważam że zremisują mimo usilnych starań(mam nadzieje że się pomylę). Poprostu kadra nie ma wizji gry nic ciekawego nie wprowadza Janas żaden rozwiązań cały czas stawia na zawodników którzy się nie sprawdzają a mam tu na myśli Kosowskiego, Lewandowskiego i ulubieńca wszystkich Rasiaka.Martwi mnie troche Niedzielan słabe mecze przeplata kontuzjami w NEC. Dziwię się że nie powołał Boruca( ?!). Oby powołał Frankowskiego bo należy mu się. Zobaczymy jak bedzie ale obawiam się że może być słabo.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 10:21

No w końcu panie Janas powołał pan Frankowskiego!!! Brawa dla pana i zwycięstwo ma Polska w kieszeni. może ktoś powie że Tomek to nie Bóg i zwycięstwa nam nie zapewni ale zobaczycie. Wygramy z Austrią a bramy strzelą Frankowski i Żurawski i Krzynówek :):):)

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 10:34

leniup pisze:No w końcu panie Janas powołał pan Frankowskiego!!! Brawa dla pana i zwycięstwo ma Polska w kieszeni. może ktoś powie że Tomek to nie Bóg i zwycięstwa nam nie zapewni ale zobaczycie. Wygramy z Austrią a bramy strzelą Frankowski i Żurawski i Krzynówek :):):)
1 mądra decyzja pana Janasa mam nadzieje że jeśli frankowi nie wyjdzie mecz (mało prawdopodobne 8) ) janas nie zraźi sie do niego.Znając go może wpuscić go na ostatnie 15-20 min niech Antek trzyma nad janasem opieke i niech zadna nie przyjdzie mu do głowy 2 1 dla naszych !!!!!!

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:44

No trudno stwierdzić ! Mam nadzieję, że "gwiazdy" z Wisły i Legi zrehabilituja się za postawe w Pucharze Uefa i zagrają na przyzwoitym poziomie..... Oby nie było tak jak w meczu Legi z Wiedniem...:P
ALe wierzę w zwycięstwo !!! 3-1

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:53

ja wierze w zwyciestwo Polski i ciesze sie ze powolal FRANKA.martwi tylko kontujza "GORY" bo nie mamy nikogo na prawa pomoc.ja mimo wszystko awizowalbym do gry dowolanego "Ebiego".z Austria TRZEBA wygrac!!! albo chociaz NIE przegrac.bo z Walia bedzie CIEZKO w Cardiff.puscilbym do gry taki skład:

Dudek
Baszczyński - Bąk - Hajto - Rząsa
Radomski
Smolarek - Szymkowiak - Krzynówek
Żurawski - Frankowski

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 17:16

No tym to mnie juz zupelnie Janas wkurzyl. W miejsce kontuzjowanych graczy powolal Marcina Zajaca i Radoslawa Kaluznego :? Zajac, ktory w tym sezonie nie gra nadzwyczajnie dostaje sie 'kuchennymi drzwiami' do kadry. A o Kaluznym to juz lepiej nie gadac. Zawodnik, ktory nie gra w ogole, szuka normalnego klubu, ktory by go chcial. Az glupio, ze miejsce dla takich zawodnikow jest w Polskiej reprezentacji. Jezeli Janas przegra to spotkanie to niech czym predzej sie podaje do dymisji. Razem z tym calym Listkiewiczem :evil: Niech wreszcie w polskim futbolu sie cos zacznie dziac.

A to mnie najbardziej robawilo. Jaki LOL :lol: Ostatnio strzelil Gieksie 2 gole, ale to byly takie bramki jak wcale. Niczym szczegolnym sie nie wyroznil. Bylem na meczu i wg mnie zagral bardzo przecietnie.

FooFighter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 17:46

Osobiście stawiam na remis i zastanawiam się czy Janas posłucha prezesa Listkiewicza i zacznie powoływać najlepszego polskiego piłkarza (według wyżej wymienionego pana Listkiewicza :) ) a mianowicie Jacka Dembińskiego :P Wtedy to już nie widzę wogóle naszych reprezentantów
Ostatnio zmieniony 05 października 2004, 18:05 przez FooFighter, łącznie zmieniany 1 raz.

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 17:57

nio wiadomo ze mamy problemy ze skłądem ale jestem polakiem i bardzi wierze w ich sukces :!: napewno mamy szanse pokonac Austriaków są w naszym zasiegu napewno....i przy odrobinie szczescia mozemy ich pokonac nawet w takim składzie jaki mamy teraz.Do boju Polska!!!!

Baranoss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 20:34

stawiam na 0:2 dla Polski... swoją drogą to jade na mecz :) mam bilety :lol: !! Sprawa Rasiaka to chyba pozostawie ja bez komentarza... dobrze Janas zrobił że dał szanse Frankowskiemu...może po tibilisi bedzie chciał sie zrewanżować jakoś polskiej piłce i w napadzie z żurawiem strzela z 5 bramek :)

lepiej być nie może
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 20:53

Wierzę w Polskę i w zwycięstwo w tym meczu. Nie możemy pozwolić sobie na porażkę a remis też nie będzie sukcesem. Mam nadzieję, że po tym co ostatnio działo się z polską piłką będzie tylko lepiej i wygramy, stawiam 2:1

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2004, 20:19

nie no teraz o wygrana bedzie jeszcze trudniej....
wystarczy popatrzeć na skład!!!

Polska rozpocznie spotkanie w składzie: Jerzy Dudek - Marcin Baszczyński, Jacek Bąk, Tomasz Hajto, Tomasz Rząsa - Marcin Zając, Radosław Kałużny, Sebastian Mila, Jacek Krzynówek - Grzegorz Rasiak :!: :!: :!: :!: :!: :!: , Maciej Żurawski.

nie no teraz według mnie janas przesadził!!!!!!!
nie wiem co ten rasiak robił temu janasowi ale Selekcjoner reprezentacji jest po prostu jakis uprzedzony do innych napastników. U niego Rasiak MUSI GRAC I KONIEC :!: :!: :!: :!: :!: :!: nie wiem co ten listkiewicz nie potrafi zwrócić mu uwagi???co on wiecznie bedzie mówic ze janas wie co robi?? ciekawe czy bedzie mówił to samo jesli przegraja z azerbejdżanem 3-0 na szpicy rasiakiem :? Polska piłka schodzi na psy...
mam nadzieje ze krzynówek podciagnie ofensywe jakoś bo na rasiaka nie ma co liczyć...
pozdrawiam...

czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2004, 22:17

BRAWO BRAWO BRAWO POLSKA...no bardzo ladne zakonczenie meczu Polacy pokazali kto jest lepszy brawo i jeszcze raz brawo...bardzo sie ciesze

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2004, 22:25

Frankowski !!!! Genialnie sie zachował:) Dzieki niemu Polska wygrała :-D , nie umniejszając zasług innych . Dudek cały mecz pewnie bronił. Bravo polacy , może wyjście z grupy jest jednak realne :wink:
Pomarudze na temat kilku zawodników. Mila i Zając jakoś nie mogli się wczuć , Mila mnie nie przekonywał. Natomiast największa porażka to Rasiak :shock: , nie rozumiem czmeu Janas mu ufa. Przecież mamy o wiele lepszych napastników wnaszej lidze ( Saganowski , Jeleń).

ODPOWIEDZ