Dziewczyny Fanki JUve-odezwijcie się!!!;-)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 15:29

kasia_vojtovicz pisze:Bardzo głębokie, iero10, ty to jesteś naprawdę beton, który jakiś beton nad betony utwardził utwardzaczem betonu tak, że nie da się cię odbetonować nawet atomową niszczarką betonu.

mmmmm kasiu promieniejesz subtelym kobiecym pięknem :twisted:

Nie zapomne jak po meczu holandia:portugalia na ME dzwonie zdruzgotany szukając ukojenia ran do dziewczyny a ona mi wyskakuje: w sumie to byłam za portugalią bo mieli przystojniejszych piłkarzy :evil: :evil: :evil: Oh the horrrrrorrrrrr.......

znam tylko jedną dziewczynę wśród wszystkich mych znajomych która wie o piłce coś więcej niż który piłkarz w reprezentacji jest najprzystojniejszy... nawet nie z nazwiska (no wiesz ten był ładny... ten co miał coś dziwnego w uszach - właśnie po wspomnianym wcześniej półfinale holandia/portugalia (chodziło o christiano ronaldo - a fe :P ))
jabol_88 pisze:fajna rzecz jak dziewczyna interesuje sie np piłką nożną :)

ale odrazu przychodzą mi na myśł faceci interesujący się np. modą :twisted:
a Ty się nie interesujesz modą? no co Ty. To teraz trendi :D och przepraszam zaraz wracam muszę przypudrować nosek..
buahahhaha
metroseksualiści do piachu :twisted:

Obrazek
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 23:13

Dość dawno mnie tutaj nie było :oops: ... Co starsi forumowicze być może jeszcze mnie pamiętają- pisałam kiedyś o mojej chorobie (bardzo dziękuję za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia), potem nagle zniknęłam... Ale póki co- żyję, jeszcze jakoś ciągnę- i przez ten cały czas pozostałam wierna naszemu Juve :wink: Tak czy inaczej- zamierzam teraz bywać tu częściej,

i przepraszam jeśli mój post był nudny :wink:

Agnieszka

deep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 00:48

kasia_vojtovicz pisze:Bardzo głębokie, iero10, ty to jesteś naprawdę beton, który jakiś beton nad betony utwardził utwardzaczem betonu tak, że nie da się cię odbetonować nawet atomową niszczarką betonu.
czy Ty przypadkiem nie masz coś wspólnego z budownictwem? :D bo ja na przykład mam :D narazie studia :D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 11:47

deep pisze:
czy Ty przypadkiem nie masz coś wspólnego z budownictwem? :D bo ja na przykład mam :D narazie studia :D
Muszę powiedziec że ten jeszcze głębszy betonowy tekst strasznie mnie rozbawił......a to dlatego ze jestem na 4 roku Budownictwa i to co napisałaś to kompletna bzdura. :D Ale uśmiałąm sie tak ze az mnie brzuch boli.

Deep trzymaj się na studiach .... :D

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 12:52

a_gu_nia pisze:Dość dawno mnie tutaj nie było :oops: ... Co starsi forumowicze być może jeszcze mnie pamiętają- pisałam kiedyś o mojej chorobie (bardzo dziękuję za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia), potem nagle zniknęłam... Ale póki co- żyję, jeszcze jakoś ciągnę- i przez ten cały czas pozostałam wierna naszemu Juve :wink: Tak czy inaczej- zamierzam teraz bywać tu częściej,

i przepraszam jeśli mój post był nudny :wink:

Agnieszka
A wiesz że tak ostatnio się zastanawiałam co się z tobą dzieje bo nikt nie zwraca uwagę na błędy w pisowni :wink: :wink: (żart)
Bo z tego cię chyba najbardziej pamiętam :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 16:26

a_gu_nia napisał:
Dość dawno mnie tutaj nie było ... Co starsi forumowicze być może jeszcze mnie pamiętają- pisałam kiedyś o mojej chorobie (bardzo dziękuję za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia), potem nagle zniknęłam... Ale póki co- żyję, jeszcze jakoś ciągnę- i przez ten cały czas pozostałam wierna naszemu Juve Tak czy inaczej- zamierzam teraz bywać tu częściej,

i przepraszam jeśli mój post był nudny

Agnieszka

A wiesz że tak ostatnio się zastanawiałam co się z tobą dzieje bo nikt nie zwraca uwagę na błędy w pisowni (żart)
Bo z tego cię chyba najbardziej pamiętam
Hmm... No chyba aż tak wredna nie byłam :oops: Tak czy inaczej- miło że w ogóle mnie jakoś pamiętasz- w końcu ponad rok mnie tu nie było... Jednak wróciłam i mam nadzieję, że jakoś dam radę i więcej w taki dziwny sposób nie zniknę :wink: A tak na marginesie- tęskniłam za tym forum :-D !

Agnieszka

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 16:44

Medi pisze:Niedziela godzina 15.00, moj man oglada sobie w najlepsze F1 a ja sie wtranzalam do pokoju, lapie za pilota i bezczelnie przelaczam na kanal sportowy gdzie wlasnie zaczyna sie mecz Juve....po czym zaczynaja latac po pokoju popielniczki, zapalniczki, butelki i cokolwiek trafi sie pod reka :twisted: ..
Cos mi sie zdaje ze ten Twoj 'man' to chyba z Florencji albo Messyny 8) .

agacia

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 17:15

witam wszystkich serdecznie :-D własnie zarejestrowalam się na forum i jestem bardzo szczęsliwa :-D :-D :-D
Piłką nożna interesuję sie od kilku dobrych lat....i jestem od początku wierna jednemu piłkarzowi - Fabio Cannavaro!!!!!!!!
podziwiam Go za to że jest znakomitym obrońcą...a tylko przy okazji...bardzo mi się podoba jako facet....heheheheh ale to juz mnie ważne :P jestem mu wierna...no a teraz jestem wierna Juve...bo on tu gra...i jestem szczęsliwa z tego powodu bo moze wkońcu z Juve cos wygra....to przeciez wielki klub!!!!!!!!!!!a nie jakis tam Inter :wink: pozdrawiam wszystkich jeszcze raz.....Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!

Fabio Cannavaro ti amo!!!!!!!!!
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 17:27

a_gu_nia pisze: Hmm... No chyba aż tak wredna nie byłam :oops: Tak czy inaczej- miło że w ogóle mnie jakoś pamiętasz- w końcu ponad rok mnie tu nie było... Jednak wróciłam i mam nadzieję, że jakoś dam radę i więcej w taki dziwny sposób nie zniknę :wink: A tak na marginesie- tęskniłam za tym forum :-D !

Agnieszka
hehe nie że wredna :twisted: ale wiem że było trochę scesji na temat dysleksji mojej czy kogo innego mniejsza z tym fajnie ze znów piszesz :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 18:10

do kasacji.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010, 22:17 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 20:15

oczywiscie ze są. jestes nowa wiec moze zorientujesz ze dziewczyny tez tu zaglądaja choc rzeczywiscie nie najczesciej spotykam sie z ich postami. ja jak dotąd wakacjonowalam ale teraz moze bede znowu czesciej tu zagladac.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 12:54

fredi pisze:Jezeli dziewczyny naprawde interesują się piłką nożną i w szczególności Juventusem to uważam że to nic głupiego. Ale np. lolitki które lubią football tylko dlatego że grają tam przystojni faceci to tego nie rozumiem? Jak można być kibicem skoro interesuje Cię tylko wygląd :P

Pozdrawiam
Zgadzam sie z tobą calkowicie. Mnie to tez wqr..za delikatnie mowiąc a przez z to ludzie mysla tak o dziewczynach ktore na prawde interesuja sie pilka czy w nią grają.

IL BELLO DEL CALCIO

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 12:59

Maggie Del Piero pisze: Pozatym powiem wam rzecz jeszcze straszniejszą. . .mówicie jak to fajnie jest poznać laske co by z wami na meczyk popatrzyła i was zrozumiała. No ale jest rzecz jeszcze gorsza laska co kooocha piłkę nożną ma faceta, który jej nie lubi i wogóle nie podziela jej fanatyzmu :twisted: :twisted: Masakra, ale da się przeżyć choć obecnie wtorki i środy są ciężkie :twisted:
hehe dokladnie....niektorzy mowia ze nie wyobrazaja sobie zeby dziewczyna klocila sie z facetemo ogladanie mecza...no coz, mnie sie to zdarza czesto, (czesto walcze z cala rodzina ale oni sie juz przyzwyczaili ;)), podobnie jest samą grą.

IL BELLO DEL CALCIO

JuVefank@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:37

Ja jestem dziewczyna. Jestem wieeeeelką fanką Juve. Forza Juve :P Kobiety też się sportem interesują

Co tu duzo pisać :) ....

! FORZA JUVE !
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:48

dajcie spokoj, ja mam calkiem fajnie na studiach bo mialam niemaly klopot ze znalezieniem kogos kto zna sie na pilce-oczywiscie wsrod facetow .maaaasakraaaaaa. maggie masz 1000% racje. kiedys nawet robiolam akcje agitacyjna zeby kogos zachecic do pilki i zaprosilam jednego na mecz-przyszedl jak sie juz skonczyl i powiedzial- to calkiem dobrze ze juz koniec ....ile sie czlowiek natrudzi ui naposwieca na marne:)
juz z dziewczynami idzie lepiej:)
pozdrowionka

ODPOWIEDZ