Juventus Turyn - US Palermo 1:1
- jeżak
- Juventino
NIEnie. to tylko oznacza, ze nasi wczesniejsi rywale to zdecydowani outsaiderzy stawki i zwyciestwa nad nimi nie moga weryfikowac faktycznych mozliwosci zespolu. dodatkowe znaczenie moze miec fakt, ze zaczelismy kapitalnie, przez co bardzo prawdopodobne, ze w glowach naszych pilkarzy zagoscil mylny spokoj. do tego nie moga dopuscic. kazdy mecz ma swoja historie i kazdy mecz jest najwazniejszy. pokora jest kluczem.

-->
J_E_S_Z_C_Z_EJuventus nie pokazał jeszcze, że jest w wysokiej formie.
Dlatego CZEKAM na mecz z POWAŻNYM rywalem, bo "to zdecydowani outsaiderzy stawki i zwyciestwa nad nimi nie moga weryfikowac faktycznych mozliwosci zespolu"
Chyba nie chodziło Ci o piękny styl gryPoprzedni rywale niczym nie zachwycili choć z drugeij strony wygrać nawet z takimi rywalami w takim stylu i nawet na wyjazdach to jest sztuka

Wisła wygrała z Pogonią 5:0 (o ile dobrze pamiętam), w baaaardzo "pięknym" stylu. Równie dobrze Juventus mógłby grać jak Grecja :roll:
To była by sztuka... Mam nadzieję, że przyjdzie moment, że każda akcja Juve będzie zapierała dech w piersiach kibiców, a u przeciwników powodowała szybsze bicie serca 8) Myślę że Bianco-Neri są w stanie grać tak już teraz, ale po prostu jeszcze tego nie pokazali.
- Cross
- Juventino
Nie wiem czego oczekujez ,ale wątpie ,ze juve kiedyukolwiek będzie grało jak np.Arsenal czy inne zespoły tego typu.Grają mądrze i to mi się podboa .Zadenj prowizorki.Nie muszą dla mnei co mecz strzelać gola z połowy lub z przewrotki z 20 metrów .Byleby wygrywali nieprzypadkowo.
- 2MAN
- Juventino
Heh no cóź .. Juve gra z moim "ulubionym beniaminkiem" i muszą być 3 pkt. W to nie wątpie ... ale Palermo narazie gra dobrze i może troche namieszać :? Dlatego mam nadzieje ze zawodnicy nie zlekceważą przeciwników i pojadą po nicha jak trzeba 8) 3-1 pewne
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- jeżak
- Juventino
Ale ja właśnie uważam, że Juventus JEST zespołem "tego" typu. "Nasi" mają predyspozycje do tego, żeby grać piękny futbol. Wiążę wielkie nadzieje z przyjściem Capello i nowych zawodników. Nie wydaje mi się, żeby Camoranesi wiele ustępował Ljungbergowi, Nedved - Piresowi, Cannavaro i Zambrotta - Campbellowi i Cole'owi, a już na pewno Buffon -LehmannowiNie wiem czego oczekujez ,ale wątpie ,ze juve kiedyukolwiek będzie grało jak np.Arsenal czy inne zespoły tego typu.

Zresztą skoro Milan (przynajmniej w zeszłym sezonie) może grać ładnie, to Juventus nie może

- Cross
- Juventino
Ustepywać nei ustępują możliwe ze nawet przewyższają ,ale mi chodzi o to ze wole takie madre granie niz takie rozstrzepane akcje byle ladnie i potem strzaly 3 metry nad bramka . a poza tym watpie aby przyjscie capello tu cos zmienilo.jakby juve mialo grac tak jak arsenal to by w lidze wlsokiej sobie nei pogralo i w bylibysmy szczesliwi jakby do europejskich pucharow sie dostali
- BIANCONERI
- Juventino
Jeśli chodzi o lige to Juventus czeka teraz najtrudnioejsze zadanie.Palermo to solidny klub ze znakomitym Tonim w przodzie,mają także mocną defensywe.Ciekaw jestem na jaki skład postawi Capello,możliwe,że da odpocząć coniektórym graczom.Niemniej jednak dysponujemy silną kadrą i z powodzeniem możemy walczyć na wszystkich frontach.Mecz z Palermo nie będzie łatwy ale myśle,że wygramy i to pewnie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- jeżak
- Juventino
:? Hmm osobliwa definicja pięknego futbolu - ładna, acz roztrzepana akcja zakończona niecelnym strzałem. Poza tym nikt nie powiedział, że mądre granie nie idzie z widowiskowością gry. Arsenal gra ładnie i przyjemnie się ogląda ich mecze (nawet w przypadku gdy za nimi nie przepadam) a są nipokonani od iluś tam spotkań...ale mi chodzi o to ze wole takie madre granie niz takie rozstrzepane akcje byle ladnie i potem strzaly 3 metry nad bramka
No cóż zapomnijmy o tym, w końcu każdy ma inne oczekiwania związane z Juventusem i inaczej odbiera jego grę.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oczywiście w grę wchodzi tylko zwycięsto. Mecz nie będzie łatwy. Mam nadzieję, że zawodników wesprze spora grupa kibiców, z czym bywa różnie. Palermo to niewygodny rywal. Jednak czy są w stanie odebrać nam pkt. na Delle Alpi
Nie wierzę w to. Jestesmy na fali, mimo, iż nie gramy z najsilniejszymi. Jesteśmy skzani na 3 pkt. Liczę również na czyste konto.
Nie możemy tracić pkt. z teoretycznie słabszymi rywalami. Potem przyjdzie ciąg trudnych meczy i trzeba mieć w zanadrzu te kilka pkt. do przodu. Bo napewno na kimś się kiedyś potkniemy.
Forza JUVE!

Nie możemy tracić pkt. z teoretycznie słabszymi rywalami. Potem przyjdzie ciąg trudnych meczy i trzeba mieć w zanadrzu te kilka pkt. do przodu. Bo napewno na kimś się kiedyś potkniemy.
Forza JUVE!

- Raffikki87
- Juventino
Juve czeka dobry sprawdzian przed Maccabi ,Palermo nie uważam za słabego rywala ,bo mają dobrą obronę ,niezły atak .Juve zapewne zagra jak dotychczas i chciałbym aby to wystarczyło na Palermo stawiam 2 - 0 dla nas.
Juventus - Palermo 2 - 0 (1 - 0)
Trezegeut 22"
Emerson 55"
Trezegeut 22"
Emerson 55"
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Andryk
- Juventino
ja stawiam na 2-0 dla juve i myśle, że to będzie mało i strzelą wiecej goli. Co mecz teraz jestem ciekaw na jaki atak postawi nasz trner Capello, myśle że to będzie zlatan i alex
buffon ma nie wyciagac piłki z siatk, wtedy bedzie to jego juz czwarty mecz serie a bez puszczenia bramki...
buffon ma nie wyciagac piłki z siatk, wtedy bedzie to jego juz czwarty mecz serie a bez puszczenia bramki...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No nie będe oryginalna 2-0 dla Juve
Niestety nie mogę powiedziec jakim przeciwniiem jest Paleromo bo nigdy nie widziałam zawodników w akcji
wstyd się przyznac ale co zrobić ciąć się z tego powodu nie będę
w każdym bądź razie liczę na gole Alexa (jak zawsze :twisted: ) i Nedveda 
Forza Juve!!! i żeby nie było straty bramki
Buffon już pewno odhacza se na kalendarzu dni bez wyciągania piłki z siatki :twisted: :twisted:

Niestety nie mogę powiedziec jakim przeciwniiem jest Paleromo bo nigdy nie widziałam zawodników w akcji

Forza Juve!!! i żeby nie było straty bramki

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Rybeq
- Juventino
wreszcie jakis powazny rywal w seriea.
nasi dotychczasowi przeciwnicy zajmuja kolejno 20,19 i 17 miejsce w tabeli. dlatego zanim wpadniemy w huraoptymizm warto poczekac na tez wazy pojedynek.
palermo prezentuje sie calkiem niezle. zajmuje tylko 10 miejsce, ale urywalo juz punkty violi i interowi. do tej pory strzelili zaledwie dwa gole, co przy obecnej postawie naszej defensywy daje podstawy by przypuszczac iz wynik ten nie ulegnie zmianie.
problemem moze byc strzelanie bramek. nasi napastnicy nie sa jeszcze w najwyzszej formie, a palermo nie sprawi nam juz takich "prezentow" jak poprzedni rywale.
najwazniejsze bede 3 punkty. wygrac, obojetnie ile.
nasi dotychczasowi przeciwnicy zajmuja kolejno 20,19 i 17 miejsce w tabeli. dlatego zanim wpadniemy w huraoptymizm warto poczekac na tez wazy pojedynek.
palermo prezentuje sie calkiem niezle. zajmuje tylko 10 miejsce, ale urywalo juz punkty violi i interowi. do tej pory strzelili zaledwie dwa gole, co przy obecnej postawie naszej defensywy daje podstawy by przypuszczac iz wynik ten nie ulegnie zmianie.
problemem moze byc strzelanie bramek. nasi napastnicy nie sa jeszcze w najwyzszej formie, a palermo nie sprawi nam juz takich "prezentow" jak poprzedni rywale.
najwazniejsze bede 3 punkty. wygrac, obojetnie ile.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- fredi
- Juventino
Też mam nadzieje, że Emerson strzeli bramkę w tym meczu tylko że moim zdaniem on otworzy wynik meczu czyli strzeli pierwszą bramke dla Juve. Moj typ wyniku to 2:0 dla Juve lub 1:1 ..Raffikki87 pisze:
Trezegeut 22"
Emerson 55"
Pzdr..