Totti atakuje Capello, Capello odpowiada.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 15:37

po pierwsze chodziło o to że poza fanami serie a, przed 2000 roku totti był raczej anonimowy
po drugie gdyby nie jego bietnica tifosim romy zapewne opuscił by rome a real gdyby chciał by i tak go kupił ale musieli by wydać kupe forsy co by im sie wogóle nie opłcało
po trzecie jeszcze 2 lata temu totti nie szokowqał wypowiedziami a zagrał 3 sezony dobre i już wychyla sie przed szereg Alex i Maldini też są gwiazdy symbolami swoich klubów a zachowują sie normalnie a nie to co totti zero kultury jak mozna obrażać trenera który zrobił z niego gwiazde :evil: to tak jakby alex zaczol wymyślać Lipiemu
A co do wypowiedzi pokazują że nie dojrzał do bycia światową gwiazdą

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 15:16

Totti znow atakuje

Na łamach dzisiejszego wydania Corriere Dello Sport Francesco Totti ponownie atakuje Fabio Capello.
"Capello mógł powiedzieć, co stało się 'tamtego dnia w Neapolu', kiedy świętowaliśmy Scudetto w Circus Maximus, ale on już był na wakacjach. Przypominam sobie dużo chwil, kiedy Capello nie szanował ani drużyny, ani klubu."
W sobotę Capello odpowiedział na wcześniejsze zarzuty Tottiego, jakoby trener był nie wporządku wobec piłkarzy, a szczególnie Cassano. Capello powiedział wtedy:
"Totti powinien przypomnieć sobie Neapol."
Nie chciał jednak wyjaśnić, o co chodzi.

źródło: juvepoland

mi się wydaje ze ten półgłupek( przepraszam ze tak go nazywam ale nie ma innego określenia dla tego człowieka) totti powie jeszcze cos niezbyt miłego do Capello i Ten mu wreszcie cos odpowie wiecej, ale jak sie sprawy potocza tego nie wiem...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 17:41

A ja powiem tak:
"Totti powinien przypomnieć sobie Neapol." 8)
Nie wazne czy swietowali Scudetto (3 juz :lol: ) ale chyba pan inteligentny znow cos odwalil.
Predzej czy pozniej wyjdzie to na swiatlo dzienne a moze wtedy ''lama'' zamilknie i zajmie sie tym co do niego nalezy 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 18:07

Nazwisko:Totti
Imię:Francesco
Urodzony:Tak
ten kawał w pełni oddaje obraz jakim jest człowiekiem jest totti chciał zaszokować i zaczoł oczerniać capello ten go zatkał totti znów zatakował a capello nie wytrzymał i rzucił ten tekst myśle że teraz włoskie media będą miały o czym pisać prze następne pół roku
czekamy na kolejny atak czyt.osmieszenie 8) tottiego
i teraz powiem tak jak by to mógł powiedzieć Jerzy "Endżel"Engel coś mi tu smierdzi jakaś afera sie szykuje 8)

ODPOWIEDZ