Juventus - Atalanta 2:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 15:46

Według mnie Juve oczywiście wygra standardowo czyli 3-0. Atalanta jest słaba przez co spokojnie wygramy. Na miejscu Capello bym nie wyszedł 1 składem bo trzba uważać na kontuzje bo przecież w środę Juve-Bayern.
Pozyjemy zobaczymy ale obstawiam że Juve te spotkanie spokojnie wygra

Chmura

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 16:02

Dla mnie ważne jest oczywiscie zwyciestwo, jednak bardziej niz fury bramek chciałbym aby Juve nie straciło gola. Liczt na dobry wystep obrony i spokojne zwyciestwo 3:0. Bramki : 3x Del piero :D
_juvel_ pisze: Na miejscu Capello bym nie wyszedł 1 składem bo trzba uważać na kontuzje bo przecież w środę Juve-Bayern.
Nie jestem pewien ale Juve w 2 kolejce LM gra chyba z Maccabi Tel Awiw, a nie z Bayernem :D

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 18:08

_juvel_ pisze: Na miejscu Capello bym nie wyszedł 1 składem bo trzba uważać na kontuzje bo przecież w środę Juve-Bayern.
po 1: w 2 kolejce spotkamy sie z maccabi.
po 2: mecz ten odbedzie sie dopiero w nastepna srode, wiec obliczanie z 2-tygodniowym wyprzedzeniem mija sie z celem.
po 3: mecz z atalanta jest tak samo wazny jak ten z bayernem, dlatego nie widze innej mozliwosci jak wystawienie optymalnego skladu.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 18:29

W obronie raczej bez zmian w porownaniu z poprzednim meczem w lidze, w pomocy pewnie więcej zmian moze zabraknąc Nedveda, Emersona i Camoranesi'ego, w ataku Del Piero i Ibrahimovic.

Wynik coś ok. 3-0. Ja natomiast jestem ciekaw jak zagrają Pazzini i Montolivo, których Juve chce ściągnąć jeszcze podobno w zimie.

Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 18:37

Co można powiedziec o tym meczu.Spotkanie to będzie inauguracją sezonu ligowego...na swoim stadionie.Jak dotąd biorąc pod uwagę wszystkie mecze Juve kibice mieli okazje zobaczyć BiancoNerich tylko w meczu el LM.No i potrzeba pierwszej wygranej w sezonie na słasnym stadionie :D
A propos składu-myśle że Capello właśnie w tym meczu moze wypróbować opcje z 3 napastnikami-szkoda aby którykolwiek z trójki Alex,Treze i Zlatan zaczoł mecz z ławki rezerwowych.Licze na kolejne zwycięstwo bez staraty bramki-typowałem w typerze 5-0 i zostaje przy tym :wink:

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 20:13

Chyba nie powinno być kłopotów z pokonaniem Atalanty. Capello być może da odpocząć komuś z pierwszego składu. Jeśli w obronie nie dojdzie do "rozluźnienia" to powinniśmy być spokojni o wynik. Jeszcze wyborna forma Gigiego po meczu z Ajaxem, huh 8)

BTW: Gratulacje Alex, należałoby tę rocznicę uczcić, strzelająć bramkę(i), czego sobie i Tobie życzę :P

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 09:47

Atlanta to nie jest aż tak wymagający rywal jak Ajax ale też trzeba sie z nim liczyć. Takie kluby sprężają sie na mecze z takimi drużynami jak Juventus. Nie mają nic do stracenia. A jeszcze sporo krwi mogą napsuć dwaj czołowi i bardzo utalentowani gracze Bergamo, Pazzini i Montolivo. U nas mam nadzieje że zagrają od pierwszej minuty Olivera i Kapo, obaj dali znać o wybornej formie podczas przedsezonowych sparingów więc mam nadzieje że zostaną teraz za to wynagrodzeni
Więc ostatecznie stawiam na wynik 2-0

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 10:05

w takiej formie Juve powinno wygra wysoko ale bede zadowolony jak wygraj 2-0 a bramk strzeli Ibrahimovic :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 11:38

Oczekiwania po tym spotkaniu są jsne. Interesuje nas tylko zwycięstwo. Atalanta jest beniaminkiem, jednak już w tym sezonie, zespoły, które przyszły z 2 ligi, pokazały, że nie będą dostarczać pkt. Zwłaszcz Atalanta, która dobrze zna smak Serie A. Kadrowo nie są już tak silni, jednak napewo tanio skóry nie sprzedadzą.
Ja natomisat jest o wynik spokojny. Wiem, że tu nie stanie się żadna niespodzianka i pewnie pokonamy zespół Atalanty.
Ciekawi mnie jak zestawi skład Capello.

Obrazek
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 12:50

to nie jest zadna nowosc, ze interesuje nas tylko zwyciestwo. obojetnie, czy przeciwnikiem naszym jest atalanta czy nawet sam real, to i tak cel jest taki sam.

do kazdego meczu jednak trzeba podchodzic z pokora. albowiem tylko ona gwarantuje odpowiednio koncentracje i moznosc wlozenia maksymalnego wysilku w nadchodzacy pojedynek.

wydarzenia na innych arenach nam sprzyjaja. wczoraj ponownie nie popisal sie inter. ich kibice pocieszaja sie tym, ze sezon jest dlugi, lecz prawda wyglada tak, ze kazdy mecz sezonu jest na wage zlota. kazde zwyciestwo, czy nie daj boze strata punktow.. ma duzy wplyw na tabele, na przeciwnikow a w szczegolnosci na stan psychiczny naszych pilkarzy. kazda konstrukcja moze sie szybko zepsuc, dlatego obawiam sie tego meczu.. chcialbym, aby wyszli i dali z siebie wszystko, jednoczesnie zyczac im szczescia, ktore jest niezbedne.

ps. zapraszam na czacik.. mam nadzieje, ze atmosfera bedzie rownie goraca jak w zeszlym tygodniu.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 12:52

Wygramy bez problemów, taka mam nadzieje :)

C+DEPORTE Rulezzz :))

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 13:18

Cieszy wysoka forma Bianco-Nerich wszyscy liczymy na duże zwycięstwo ale nie możemy zapominać że drużyny przeciętne grają z juve po to żeby wygrać nie można ich lekceważyć moim zdaniem Atalanta obok Violi bedzie czarnym koniem w walce o scudetto .Dobra koniec filozofi 3 - 0 dla naszych Alex Nedved Zlatan. Forza JUVE :!: :!: :!:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:00

No to kolejne 3 pkt i zachowaliśmy fotel lidera, bez wątpienia bohaterem jest Trezeguet który był autroem obu bramek i udowodnił że z napastników Juve to on najbardziej zasługuje na grę w podstawowej jedenastce, nie zagrali Del Piero i Balsi ale to nic nie szkodzi bo wygraliśmy i tylko to się liczy, Zlatan chyba również nienajlepszy mecz zagrał.
Mam nadzieję że pierwsze miejsce zachowamy aż do 38 kolejki.

Teraz czas na Sampdorię.
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, 17:34 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:05

Bardzo dobrze, ze wygrali do zera na wlasnym boisku. :)
Narazie wszystko idzie jak najlepiej! Nie stracilismy zadnej bramki, sporo strzelilismy i prowadzimy w tabeli z 2 punktami przewagi.
Oby wszystko ukladalo sie jak najlepiej do samego konca, a na czas terazniejszy nalezy myslec o kolejnych meczach.

Forza Juve. 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:11

no i mamy pierwszego osamotnionego lidera SERIE A...:D
wiadomo ze jest to Juve:] meczu nie ogladalem ale wynik 2-0 cieszy :) 2x trezeguet strzelil, dobry znak.Cieszy jeszcze mnie to ze juve nadal nie straciło bramki!!! 8) :wink:
mam nadzieje ze tak pozostanie do konca sezonu :)

FORZA JUVE

Zablokowany