2 kolejka Serie A
- Andryk
- Juventino
po sobotnich meczach,
znów zawiódł inter...
Inter 1:1 (0:0) Palermo
Adriano (46 min.) Toni (67 min.)
na pochwałe napewno zasłuzyli pilkarze Lecce
Lecce 4:1 (1:1) Brescia
Bożinow (38 min.) Caracciolo (27 min.)
Bjelanovic (51 min.)
Bożinow (72 min.)
Giacomazzi 83 (min.)
jak narazie mamy jedną niespodzianke (inter) juz powoli zaczynam sie przyzwyczajac
znów zawiódł inter...
Inter 1:1 (0:0) Palermo
Adriano (46 min.) Toni (67 min.)
na pochwałe napewno zasłuzyli pilkarze Lecce
Lecce 4:1 (1:1) Brescia
Bożinow (38 min.) Caracciolo (27 min.)
Bjelanovic (51 min.)
Bożinow (72 min.)
Giacomazzi 83 (min.)
jak narazie mamy jedną niespodzianke (inter) juz powoli zaczynam sie przyzwyczajac

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo cieszy to że Inter zgubił punkty z Palermo, co prawda to jest dopiero początek sezonu, ale zawsze jak najsilniejsi rywale gupią punkty to bardzo cieszy.
Jak widac Lecce wyrasta na czarnego konia, a Brescia na jednego z faworytów do... spadku
. Ciekawe jak dakej poradzą sobie obie drużyny.
Jak widac Lecce wyrasta na czarnego konia, a Brescia na jednego z faworytów do... spadku

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BiancoNerri_
- Juventino
Inter-Palermo 1-1
Kolejny zawód kibiców Interu, drugi remis z rzędu i nieciekawa pozycja w lidze - tak prezentuje się start Neraazzuri w tym sezonie. Adriano znów strzela gole i z pewnością jest to gracz nr.1 w tym zepole. Napewno powalczy o tytuł króla strzelców, ale muszą mu w tym pomóc partnerzy -niestety Vieri jest w słabej dyspozycji. Sam Adriano jednak nie wystarczy i jeśli nie wezmą się do gry to będzie już za późno odrabiać straty. A szkoda by było aby nie zajęli dobrego miejsca z tak silnym składem na papierze.
Kolejny zawód kibiców Interu, drugi remis z rzędu i nieciekawa pozycja w lidze - tak prezentuje się start Neraazzuri w tym sezonie. Adriano znów strzela gole i z pewnością jest to gracz nr.1 w tym zepole. Napewno powalczy o tytuł króla strzelców, ale muszą mu w tym pomóc partnerzy -niestety Vieri jest w słabej dyspozycji. Sam Adriano jednak nie wystarczy i jeśli nie wezmą się do gry to będzie już za późno odrabiać straty. A szkoda by było aby nie zajęli dobrego miejsca z tak silnym składem na papierze.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bologna-Milan 0-2
Fiorentina-Cagliari 2-1
Lazio-Reggina 1-1
Livorno-Chievo 1-2
Messina-Roma 4-3
Siena-Sampdoria 2-1
Ja widać nasi najgroźniejsi rywale są w nienajlepszej formie Lazio zremisowało, Roma przegrała no i Milan który co prawda wygrał ale trzeba było długo czekać na ich bramki, jeszcze wczorajszy remis Interu.
Jak narazie to Juve jest chyba w najlepszej formie i mam nadzieję że tak edzie do końca, trzeba jednak uwarzać na beniaminków Palermo i Fiorentinę oraz Lecce które pokazały że są czarnymi końmi tych rozgrywek
Fiorentina-Cagliari 2-1
Lazio-Reggina 1-1
Livorno-Chievo 1-2
Messina-Roma 4-3
Siena-Sampdoria 2-1
Ja widać nasi najgroźniejsi rywale są w nienajlepszej formie Lazio zremisowało, Roma przegrała no i Milan który co prawda wygrał ale trzeba było długo czekać na ich bramki, jeszcze wczorajszy remis Interu.
Jak narazie to Juve jest chyba w najlepszej formie i mam nadzieję że tak edzie do końca, trzeba jednak uwarzać na beniaminków Palermo i Fiorentinę oraz Lecce które pokazały że są czarnymi końmi tych rozgrywek
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Andryk
- Juventino
Bologna-Milan 0-2 - fuks
Fiorentina-Cagliari 2-1 - napewno zasłuzone zwyciestwo, z obecnym składem, fiorentina duzo namiesza
Lazio-Reggina 1-1 - remis jak remis:D
Livorno-Chievo 1-2 - spodziewałem sie czegos wiecej po Livorno, no ale cóż...myliłem sie
Messina-Roma 4-3 - no lepiej juz nie mogło być :twisted: :twisted:
Siena-Sampdoria 2-1 -oby sampdoria była w takiej samej formie w meczu z juve:D bedzie pogrom :twisted:
:-D
Fiorentina-Cagliari 2-1 - napewno zasłuzone zwyciestwo, z obecnym składem, fiorentina duzo namiesza
Lazio-Reggina 1-1 - remis jak remis:D
Livorno-Chievo 1-2 - spodziewałem sie czegos wiecej po Livorno, no ale cóż...myliłem sie
Messina-Roma 4-3 - no lepiej juz nie mogło być :twisted: :twisted:
Siena-Sampdoria 2-1 -oby sampdoria była w takiej samej formie w meczu z juve:D bedzie pogrom :twisted:

- Wojtom
- Juventino
Inter, Lazio, Roma !
Po pierwsze to :shock: , a po drugie
Bardzo sie ciesze, ze nasi głowni rywale kiepsko sobie radzą i remisują lub przegrywają swoje mecze, z drugiej strony bardzo mnie dziwi, że Inter remisuje z Palermo... Bramke oczywiscie strzela nikto inny jak Adriano. Lazio utraciło swoj motor napedowy-Fiore 8) i takze juz nic nie moze... Zresztą wielu zawodnikow odeszło.
Roma szokuje na kazdym kroku, najpierw mecz w LM z Dynamem teraz sensacyjny wynik 4-3 z Messiną !!
Totalna klęska, porażka i blamaż za jednym razem... Widac nieprzygotowanie do sezonu.
Milan... znowu wygrywa w ostatnich minutach, fuksiarsko czy nie, wygrywa ale miejmy nadzieje ze sie potknie !
Po pierwsze to :shock: , a po drugie

Bardzo sie ciesze, ze nasi głowni rywale kiepsko sobie radzą i remisują lub przegrywają swoje mecze, z drugiej strony bardzo mnie dziwi, że Inter remisuje z Palermo... Bramke oczywiscie strzela nikto inny jak Adriano. Lazio utraciło swoj motor napedowy-Fiore 8) i takze juz nic nie moze... Zresztą wielu zawodnikow odeszło.
Roma szokuje na kazdym kroku, najpierw mecz w LM z Dynamem teraz sensacyjny wynik 4-3 z Messiną !!
Totalna klęska, porażka i blamaż za jednym razem... Widac nieprzygotowanie do sezonu.
Milan... znowu wygrywa w ostatnich minutach, fuksiarsko czy nie, wygrywa ale miejmy nadzieje ze sie potknie !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Qoza
- Juventino
Proponuje najpierw zobaczyć choćby skrót a potem wypisywać takie brednie :roll:Andrewtbg pisze:Bologna-Milan 0-2 - fuks
http://media.acmilan.com/file_stream/9297_str200.asf
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Messina- Roma 4-3 :shock:
Z jednej strony szok a z drugiej radość. Przed sezonem uważałem Messine za jadną z najsłabszych drużyn w lidze, a tymczasem pokonali jednego z faworytów. No ale nie ma się co dziwić. Roma póki nie weźmie się w garść po tych wszystkich "przygodach" może od wielu drużyn dostawać lanie. Co do pozostałych wyników to sporą niespodzianką remis Interu. Klub z San Siro kupił wielu zawodników światowej klasy, ale jak narazie nie przekłada się to na wynikach (przynajmiej w Serie A). Więc i druga kolejka stała pod znakiem niespodzianek. Mam nadzieje, ze Ci "wielcy" dalej będą gubić punkty, i że Juventus zdoła szybko odskoczyć :twisted:

- suchy_acm
- Milanista
mowienie, ze Milan mial farta wygrywajac z Bologna jest niedorzeczne. juz w pierwszej polowie spotkanie powinno byc rozstrzygniete na korzysc Rossonerich, zawiodla jednak skutecznosc. po przerwie przewaga nadal byla po stronie Milanu, ale pilka jakims cudem nie chciala wpadac do siatki (slupek Pippo, pozniej wybicie pilki przez graczy Bologny z linii bramkowej). Milan jednak zagral do konca, strzelil dwie bramki i zasluzenie odniosl zwyciestwo.
co do innych wynikow to przede wszystkim cieszy strata punktow przez Inter. jak widac Adriano chyba trafil do zlej druzyny, ciekawe co bedzie jak i on przestanie strzelac, az strach o tym myslec
brawa naleza sie Messinie za wygranie z Roma, a przede wszystkim za wyciagniecie wyniku z 2-3 na 4-3. troche wiecej spodziewalem sie po Atalancie, ale Juve na dzien dzisiejszy jest chyba zbyt mocne na ekipe Albertiniego i spolki. jak na razie macie sie z czego cieszyc, z kompletem punktow przodujecie w tabeli, ale wierze w to mocno ze taka sytuacja nie potrwa zbyt dlugo
PS. tak wogole to chcialem sie z wszystkimi przywitac bo jestem tu nowy i tym postem debiutuje na forum
a i poprosze o zmienienie mi rangi na Milanista.
pozdrawiam
co do innych wynikow to przede wszystkim cieszy strata punktow przez Inter. jak widac Adriano chyba trafil do zlej druzyny, ciekawe co bedzie jak i on przestanie strzelac, az strach o tym myslec

PS. tak wogole to chcialem sie z wszystkimi przywitac bo jestem tu nowy i tym postem debiutuje na forum
pozdrawiam
1993... czerwono-czarne barwy przesłoniły mi cały świat...
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
- juveluck
- Juventino
5 maja 2002 kibice Interu tez wierzyli ze w koncu zdobeda mistrza, jak sie skonczylo... wie kazdy 8) Tak wiec zycze milego wierzenia, zmow jakis paciorek czy cos Jednak i tak ci to w niczym nie pomoze. Na chiwle obecna jestesmy w formie do ktorej Milan nawet zblizyc sie nie moze. szybko ta sytuacja sie nie zmieni. Mysle ze dlugo bedziecie jeszce ogladac nasze plecy, jezeli nie do konca sezonu. Ładne mamy numerki na koszulkach, co niesuchy_acm pisze:jak na razie macie sie z czego cieszyc, z kompletem punktow przodujecie w tabeli, ale wierze w to mocno ze taka sytuacja nie potrwa zbyt dlugo![]()

Chyba nie moze byc u nas tak zle jak to ciagle podkresla wasz goru i przewodnik TomekW, skoro kilku was juz tu jest(i nie tylko milanistow zreszta) no i przybywaja nowi... Nalezy spojrzec prawidzie w oczy, Juve we wszytskim jest najlepsze 8)suchy_acm pisze:PS. tak wogole to chcialem sie z wszystkimi przywitac bo jestem tu nowy i tym postem debiutuje na foruma i poprosze o zmienienie mi rangi na Milanista.
pozdrawiam

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- suchy_acm
- Milanista
juveluck o forme Milanu sie nie martw, i tak jest z nia duzo lepiej niz ci sie wydaje. odnosze wrazenie, ze po meczu z Livorno co niektorzy zbyt szybko uwierzyli, ze w Milanie cos jest nie tak, a to byl zwykly wypadek przy pracy, taka wpadka na sam poczatek marszu po scudetto
fakt trzeba przynac, ze Juve zaczelo lepiej, gratulacje, ale nie zapominajmy ze sezon jest dlugi i wszystko moze sie wydarzyc. nawet w srode
jesli chodzi o TomkaW to masz racje moj guru mnie tu przyslal, wrecz zmusil mnie abym pisal na Waszym forum.
przyszedlem tutaj bo licze na to, ze z fanami Juve mozna normalnie porozmawiac, nie tylko na tematy zwiazane z calcio. a jak bedzie to sie zobaczy.
i tym milym akcentem koncze zyczac i Tobie i calej rzeszy fanow Juve wielu sukcesow w tym sezonie
jesli chodzi o TomkaW to masz racje moj guru mnie tu przyslal, wrecz zmusil mnie abym pisal na Waszym forum.
przyszedlem tutaj bo licze na to, ze z fanami Juve mozna normalnie porozmawiac, nie tylko na tematy zwiazane z calcio. a jak bedzie to sie zobaczy.
i tym milym akcentem koncze zyczac i Tobie i calej rzeszy fanow Juve wielu sukcesow w tym sezonie

1993... czerwono-czarne barwy przesłoniły mi cały świat...
- juveluck
- Juventino
suchy_acm pisze:juveluck o forme Milanu sie nie martw, i tak jest z nia duzo lepiej niz ci sie wydaje. odnosze wrazenie, ze po meczu z Livorno co niektorzy zbyt szybko uwierzyli, ze w Milanie cos jest nie tak, a to byl zwykly wypadek przy pracy
Po slowach Ancelottiego ktore wypowiedzila choc by po meczu z nami w Pucharze Berluscolliniego oraz po remisie z Livorono, wielkiej meczarni na Ukrainie i nie mniejszej w Bolognie, miewam duze watpliwosci co do formy jaka prezentuja pilkarze ACM. Jednak to nie moj problem, ja sie z tego nawet ciesze. Wazne ze Juve jest narazie w wspanialej dyspozycji

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- _Jah
- Juventino
co to ma do rzeczy?juveluck pisze: 5 maja 2002 kibice Interu tez wierzyli ze w koncu zdobeda mistrza, jak sie skonczylo... wie kazdy 8)
ej, zjazd z takimi przechwalkami. co masz na celu piszac takie posty? 'zmow jakis paciorek.. hohoho, zenada.juveluck pisze:Tak wiec zycze milego wierzenia, zmow jakis paciorek czy cos Jednak i tak ci to w niczym nie pomoze. Na chiwle obecna jestesmy w formie do ktorej Milan nawet zblizyc sie nie moze. szybko ta sytuacja sie nie zmieni. Mysle ze dlugo bedziecie jeszce ogladac nasze plecy, jezeli nie do konca sezonu. Ładne mamy numerki na koszulkach, co nie8)
hee.. doszukujesz sie jakiegos problemu z tego powodu, czy jak? co znaczy 'najlepsze'? moim zdaniem twoj post jest ponizej krytyki.juveluck pisze: Chyba nie moze byc u nas tak zle jak to ciagle podkresla wasz goru i przewodnik TomekW, skoro kilku was juz tu jest(i nie tylko milanistow zreszta) no i przybywaja nowi... Nalezy spojrzec prawidzie w oczy, Juve we wszytskim jest najlepsze 8)
to chyba dobrze, ze rejestruja sie tutaj ludzie, ktorzy juz po 2 wpisach gwarantuja(?) odpowiedni poziom wypowiedzi? tymbardziej, jezeli identyfikuja sie z innymi zespolami niz juve. zapewnia to tym samym moznosc zobaczenia danej sytuacji z innej perspektywy. niekoniecznie musi byc ona sluszna, lecz na pewno moze duzo wniesc do omawianej sprawy. reasumujac te forum, jezeli chce isc do przodu, potrzebuje takich wlasnie uzytkownikow jak suchy_acm, tomekw, wuju.. itp..
nastawienie juvelucka jest nie do przyjecia. koles sobie wchodzi, broni swoich racji, przedstawia swoj punkt widzenia, zachowujac przy tym wszystkie normy jakie powinien spelniac user na tym forum a spotyka go jakze przychylne powitanie.. denerwuje mnie cos takiego, poniewaz nie chce miec z takimi sytuacjami nic wspolnego. te wszystkie animozje miedzy fanami biora sie z niczego zazwyczaj.
witaj suchy.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Lypsky
- Juventino
Widze ze Suchy takze przybyl :)Powieksza sie gromada milanistow na JP Witam serdecznie
i zapraszam do czestych dyskusji bo ostatnie brakuje mi tego :twisted:
Co do samej kolejki.
Inter traci punkty i z taka forma nic dobrego im nie wroze.Kolejny remis kolejne straty.Nie taki straszny ten Inter
roma
dzieje sie tam piknie 8) po CL kolejna porazka.
Nie ukrywam ze wynik 4:3 zadowala mnie i mam nadzieje ze nie beda sie liczyc w walce o Scudetto 8) Ciekaw jestem jak dlugo wytrzyma jeszcze Voller?? 8)
Co do Milanu to zaden fart.Cisneli przez caly mecz i wreszcie wrzucili.
Mysle ze to miedzy nimi a nami roztrzygnie sie walka o ile forma sie utrzyma
Co do samej kolejki.
Inter traci punkty i z taka forma nic dobrego im nie wroze.Kolejny remis kolejne straty.Nie taki straszny ten Inter

roma

Nie ukrywam ze wynik 4:3 zadowala mnie i mam nadzieje ze nie beda sie liczyc w walce o Scudetto 8) Ciekaw jestem jak dlugo wytrzyma jeszcze Voller?? 8)
Co do Milanu to zaden fart.Cisneli przez caly mecz i wreszcie wrzucili.
Mysle ze to miedzy nimi a nami roztrzygnie sie walka o ile forma sie utrzyma

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady