Rasiak bezrobotny!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 16:50

Najswiezsze wiesci w sprawie naszego idola :D :

Wypowiedzial sie sam Rasiak:

"Siena zrezygnowała ze mnie w ostatniej chwili. Wszystko przez to, że były problemy z zarejestrowaniem mnie we włoskiej federacji. Mimo że jesteśmy w Unii Europejskiej, to jeszcze przez dwa lata jesteśmy traktowani jak obywatele spoza niej. To dotyczy nie tylko piłkarzy, ale i murarzy, cieśli oraz kierowców. W klubie jest już trzech zawodników spoza Unii i dla mnie nie było miejsca. Czekałem przez te tygodnie na decyzję, liczyłem, że może zmienią się przepisy. Niestety. Klub nie zgłosił mnie do rozgrywek.
Nie mogę grać w piłkę, a w tej chwili na tym najbardziej mi zależy. Dlatego zmieniam klub. Kontrakt podpiszę za kilkadziesiąt godzin i być może już w sobotę zagram w meczu ligowym. Nie chcę mówić, z jakim klubem i w jakim kraju. Ale na pewno nie wrócę do Polski"

Hmmm... Jak na moje oko to bedzie Real Madryt.. Beda chcieli wzmocni linie ataku.. :lol:

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 17:07

Dla wszytkich :
Pan Rasiak :D został ścinięty do Sieny za kadencji innego Trenera który rzekomo widzał go w "pierwszej 11-stce" ( wow :D )
Ale Siena zmieniła trenera i nowy trener go nie widzi w drużynie wogóle ( jakie to smutne :D )
Pozatym Polacy są zawodnikami spoza Unii więc limit Siena ma wyczerpany ...
Uważam że mimo wielkich apelacji na temat nie- powrotu do Ligi polskiej :D Pan Rasiak niedługo zasili jakiś zespól Naszego 1-szo ligowca :D

a moża wielka przyszłość w Lidze szwedzkiej :D

Siena sie utrzyma ;)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 19:19

W sumie to Siena dobrze zrobiła, bo Rasiak i tak pewnie nic ciekawego by nie pokazał. Ciekawe co teraz Grzesiu pocznie.

:roll:
ODPOWIEDZ