Ajax - Juventus 0:1 (LM)
- kouba
- Qualità Juventino
Ryskowi raczej chodzilo o innego Peje. A doklanie o usera o nicku Peja48. Zostal zbanowany juz dosc dawno za "notoryczne lamanie regulaminu". Posiadal tez kilka innych kont, ale to juz inna historia.Peja pisze:Mówisz o mnie??Rysiek pisze:P.S. Coś ci ludzie z Bochni mają bujną fantazję (nie obrażając oczywiście nikogo)- pamiętacie Peję i jego pamiątki od Juve?
Ajax - Juve. Przed wzmocnieniami (Zlatan, Canavaro) stawialbym najwyzej na remis. Zlatan dobrze sie prezentowal w Ajaxie i ciezko bylo Go zatrzymac. Jednak teraz jest u nas. Nie wiadomo jak bedzie sobie tu radzil, ale jest ten plus, ze w koszulce Ajaxu bramek nam nie bedzie strzelal

- mnowo
- Qualità Juventino
Juve sie wzmocnilo, Ajax jest oslabiony - mysle ze zaden inny rezultat niz korzystny dla Juve w tym meczu byc nie moze. Ciekawy jestem jak bedzie smigal Van Der Vaart z Ajaxu (jesli tam jeszcze gra? :roll: ). Jesli chodzi o sam wynik, mysle ze bedzie 2:0 lub 3:1 dla Juve. No i licze na to, ze Ibrahimovic przypomni sie kolegom z Ajaxu jakims ladnym golem 

- Lizard
- Juventino
Ja sądzę, że mecz skończy się wynikiem 2-0, lub opcjonalnie 2-1 dla Juve
Zlatan powinien udzielić Capello kilka wskazówek o tym, jak gra Ajax, a wtedy powino być naprawdę dobrze. Co do strzelców bramek, to myślę, że Treze coś ustrzeli, może nawt 2 gole :roll: Byłoby pysznie 8) Także występ Ibrahimovica przeciwko dawnym kolegom z drużyny zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję, iż Maxwell zagra dobrze w tych meczach, czym przekona do siebie Moggiego i w styczniu będziemy mieli możliwość oglądania go w biało-czarnym trykocie
Oby :!:

- Pawciosss
- Juventino
Bardzo się obawiam ,bo młodzież z Amsterdamu potrafi nieźle namieszać.
Mają oni naprawdę wielkie talenty ,które nie czują respektu wobec przeciwnika i grają na wielkiej swobodzie.
Mimo wszystko te ostatnie wzmocnienia (no i osłabienie Ajaxu
) ...
dlatego myślę ,że wygramy z ajaxem po walce ,ale pod koniec pierwszej połowy strzelimy bramkę ,a później dołożymy następną w środku drugiej połowy 8)
Mają oni naprawdę wielkie talenty ,które nie czują respektu wobec przeciwnika i grają na wielkiej swobodzie.
Mimo wszystko te ostatnie wzmocnienia (no i osłabienie Ajaxu

dlatego myślę ,że wygramy z ajaxem po walce ,ale pod koniec pierwszej połowy strzelimy bramkę ,a później dołożymy następną w środku drugiej połowy 8)
- Reggie
- Juventino
Oczywiście, że można obstawiać jaki wynik się tylko przyśni, ale wynik 2-0 dla Ajaxu jest według mnie taki "radykalny", że mógłby go wytypować tylko wielki optymista-kibic AjaxuADAMJUVENTUSPL pisze:tomcatmi6 ma rację to że znajdujemy się na forum Juve to nie oznacza że nie można obstawiać innego wyniku niż zwycięstwo Juve.tomcatmi6 pisze:A ja po prostu wymiekam czytajac Wasze komentarze, czy na forum mozna pisac tlyko ze Juve wygra? Z tego co wiem cuube kibicuje Ajaxowi wiec nie ma sie co dziwic ze tak obstawia. Ja liczyl bede po pierwsze na dobry meczyk, po drugie na 1-2 moze 1-3 pamietajmy ze nowe nabytki musza sie wkomponowac w druzyne. A z tekstami typu "pomyliles forum" to troche nie trafiacie. Ja sie obawiam o wynik z Ajaxem, bo to jest wciaz silna druzyna wiec spokojnie.
pozdr
A co do wyniku myślę że w tym meczu wszystko jest możliwe zwycięstwo Ajaxu lub Juve, lub remis.
Jednak ja jako kibic Juve i optymista myślę że stać nas na zwycięstwo 1-0 lub 2-0
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Jaro
- Juventino
Rozegralismy tylko dwa oficjalne spotkania w sezonie(el LM) więc trudno tutaj obstawiać rezultat.Serce mówi jedno-Juventus,rozum-też Juventus
Dobra dlaczego-myśle że Juventus mimo niewielkiej liczby rozegranych spotkań "o stawkę" jest dobrze przygotowany do sezonu-weźmy pod uwagę np wygraną w drugim meczu eliminacji do LM 4-1 nawyjeździe ze szwedami i wygraną z Milanem z meczu o puchar Berlusconiego(też wyjazd).Kolejnym aspektem przemawiającym na naszą kotrzyśc jest to że oba te mecze graliśmy jeszcze bez naszych najnowszych nabytków-Cannavaro i Ibrahimovica,więc logicznie myśląc powinno być lepiej.Ajax natomiast rozegrał dotychczas 3 mecze ligowe(stan na 9 września)-dwa mecze wygrał,jeden zremisował.Wyniki nie sa zachwycające-wygrane z zespołami Twente Enschede (na wyjeździe) i NAC Breda(u siebie) oraz remis z drużyną Utrecht(dom).Także dotychczasowe zespoły nie mogą sięgać nawet do pięt takiemu gigantowi jakim jest Juventus.
Obstawiam 2-0 dla Juve.
Dobra dlaczego-myśle że Juventus mimo niewielkiej liczby rozegranych spotkań "o stawkę" jest dobrze przygotowany do sezonu-weźmy pod uwagę np wygraną w drugim meczu eliminacji do LM 4-1 nawyjeździe ze szwedami i wygraną z Milanem z meczu o puchar Berlusconiego(też wyjazd).Kolejnym aspektem przemawiającym na naszą kotrzyśc jest to że oba te mecze graliśmy jeszcze bez naszych najnowszych nabytków-Cannavaro i Ibrahimovica,więc logicznie myśląc powinno być lepiej.Ajax natomiast rozegrał dotychczas 3 mecze ligowe(stan na 9 września)-dwa mecze wygrał,jeden zremisował.Wyniki nie sa zachwycające-wygrane z zespołami Twente Enschede (na wyjeździe) i NAC Breda(u siebie) oraz remis z drużyną Utrecht(dom).Także dotychczasowe zespoły nie mogą sięgać nawet do pięt takiemu gigantowi jakim jest Juventus.
Obstawiam 2-0 dla Juve.
- BIANCONERI
- Juventino
Juventus na pewno będzie faworytem w tym meczu,ale Ajax to wciąż silny klub i należy się z nim liczyć.Od lat odchodza stamtąd wielcy piłkarze,ale trenerom i szefom klubu do tej pory udawało się znajdować młode talenty,które z czasem okazywały się gwiazdami na miare Europy.Niemniej jednak ten mecz należy wygrać,ponieważ potyczka z Bayernem będzie jeszcze trudniejsza.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Johnny777
- Juventino
Ja liczę na dobry start Juve i pewne zwycięstwo np. 3-0. Choć z pewnością "spacerek" to nie będzie.
Wszystkich stęsknionych widoku Juve w TV odsyłam do
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=7777
choć uprzedzam...optymizmem tam nie wieje... :?
Wszystkich stęsknionych widoku Juve w TV odsyłam do
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=7777
choć uprzedzam...optymizmem tam nie wieje... :?
- lskrodzki
- Juventino
A ja Mieszkam w Belgii i Do Amsterdamu mam jakies 30 min. drogi autostrada wiec napewno pojade na ten mecz , a co do wyniku to typuje 1-3 dla Juve
proponuje przeczytac punkt 3b regulaminu
kouba
proponuje przeczytac punkt 3b regulaminu
kouba
Ave Juve !!!
Forza Juve !!!
ALEX IS THE BEST
Forza Juve !!!
ALEX IS THE BEST
- darel
- Juventino
Mecz ten bedzie bardzo ciekawy. Nie licze tutaj na jakąś porywajacą gre, tylko na zwycięstwo. Dla mnie najważniejsze sa 3 punkty. Szczyt formy ma przyjść pod koniec sezonu. Teraz trzeba poprostu wygrywać, nie patrząc na styl. Rok temu LM zaczęlismy wspaniale, szybko uzyskalismy awans do dalszej rundy rozgrywek, lecz jak było potem każdy wie. Największym osłabieniem Ajaxu, a wzmocnieniem Juve jest oczywiscie Ibrahimovic. To bardzo dobrze, że ten zawodnik nie bedzie grał przeciwko nam. Jeśli mam obstawiac wynik to licze na 1:0, lub 2:0 dla Juve.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- cuube
- Juventino
Ja już napisałem maila do Polsatu. Proponuję wszystkim zrobić to samo. Nie wiem czy to coś da, ale spróbować nie zaszkodzi.
Adres: poczta@polsat.com.pl
Wzór e-maila:
Witam!
Piszę do Państwa w dość przykrej sprawie (przynajmniej dla mnie). Chodzi mi o to, że nie rozumiem Państwa zachowania. W środę emitujecie na żywo mecz Bayernu Leverkusen z Realem Madryt. Nie rozumiem dlaczego? O tej samej porze gra Ajax Amsterdam z Juventusem Turyn. Ten mecz na pewno zapowiada się bardziej ciekawy. Oba kluby mają porachunki z przeszłości. Ponadto ostatnio Juventus zakupił napastnika Ajaxu - Ibrahimovica i pewnie zauważymy pojedynki tego piłkarza z byłym klubem. Na prawdę - ten mecz zapowiada się o wiele bardziej ciekawiej niż mecz, który Państwo emitujecie.
Więc - zwracam się z prośbą. Jeśli możecie Państwo zmieniń transmisje meczu to bardzo bym prosił. Zarówno w swoim imieniu jak i w imieniu wszytskich fanów Ajaxu i Juventusu (a mogę zapewnić, że ich jest więcej w Polsce niż fanów Bayernu i Realu).
Pozdrawiam!
Adres: poczta@polsat.com.pl
Wzór e-maila:
Witam!
Piszę do Państwa w dość przykrej sprawie (przynajmniej dla mnie). Chodzi mi o to, że nie rozumiem Państwa zachowania. W środę emitujecie na żywo mecz Bayernu Leverkusen z Realem Madryt. Nie rozumiem dlaczego? O tej samej porze gra Ajax Amsterdam z Juventusem Turyn. Ten mecz na pewno zapowiada się bardziej ciekawy. Oba kluby mają porachunki z przeszłości. Ponadto ostatnio Juventus zakupił napastnika Ajaxu - Ibrahimovica i pewnie zauważymy pojedynki tego piłkarza z byłym klubem. Na prawdę - ten mecz zapowiada się o wiele bardziej ciekawiej niż mecz, który Państwo emitujecie.
Więc - zwracam się z prośbą. Jeśli możecie Państwo zmieniń transmisje meczu to bardzo bym prosił. Zarówno w swoim imieniu jak i w imieniu wszytskich fanów Ajaxu i Juventusu (a mogę zapewnić, że ich jest więcej w Polsce niż fanów Bayernu i Realu).
Pozdrawiam!
Nadejdzie jeszcze taki okres, że Ajax będzie rządził w Europie!
- Wojtom
- Juventino
Narazie o meczu w TV raczej nie mamy co myslec... :?
A co do meczu to mam nadzieje, że Zlatan nie bedzie miał problemow z umieszczaniem piłki w siatce swoich dawnych kolegów z druzyny.
Liczę na zwycięstwo 3-1 lub 2-0. 8)
Forza Juventus !!
A co do meczu to mam nadzieje, że Zlatan nie bedzie miał problemow z umieszczaniem piłki w siatce swoich dawnych kolegów z druzyny.
Liczę na zwycięstwo 3-1 lub 2-0. 8)
Forza Juventus !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- gandalf
- Juventino