Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2004, 22:24

Fajna zabawa! Zapowiada się ciekawie... Jakby co to się zgłaszam i głosujcie na mła :) :) :)

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 11:50

Mnie się pomysł bardzo podoba. Odrazu zgłaszam się do kolejnej edycji, chyba, że Sarsik sam mnie wybierze :D

Coś na zasadzie od ,,A do Z'' z PN+ :wink: :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2005, 22:31 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 12:40

Nie chcecie dać mi moda to nie. :P Trudno. Proponuję, by ankietę zawsze zmieniał Ti_Amo_Juventus_Dragon, by nie było zamieszania. Co tydzień będę mu podawał listę osób, które będą w nowej ankiecie.

Liczba głosów na "tak" jest w znacznej przewadze nad głosami na "nie", dlatego myślę, że zabawa może już ruszyć. W pierwszej ankiecie będą Rybeq i DJ_Juve, jako że się pierwsi zgłosili oraz Ti_Amo i wojtom11 wytypowani przeze mnie. Głosujemy na nich przez tydzień, czyli jeśli Ti_Amo będzie miał czas dzisiaj i w każdą niedzielę, to co niedzielę będzie nowa ankieta.

Yari pisze:Przydałoby się wymyślec juz słowa na podstawie alfabetu . ( Sarsik , może skopiowałbys liste z tego forum , większośc napewno by była taka sama jak u nas , a kilka rzeczy pewnie się i tak zmieni). Bo jak Każdy zacznie wymyslać osobne słowa to nigdy nie dojdziemy do ładu. Potrzebny jest ,,szkielet" projektu:).
O ile dobrze rozumiem, to chodzi Tobie o to, że każdy będzie miał przypasowane do literek takie same słowa, tylko rozwinięcie tematu będzie inne. To jest właśnie zły pomysł i cała zabawa traci poniekąd sens. Otóż nie warto komuś z góry narzucać o czym ma pisać. Każdy dopasuje do danej literki jakiś wyraz mu bardzo bliski i tylko wtedy poznamy się lepiej. Z góry narzucone tematy są już w "Juventini do raportu". Tutaj wymagana jest większa inwencja twórcza i zmuszenie do jak najlepszego przedstawienia siebie poprzez odpowiednio indywidualnie dopasowane terminy.

Chyba ze tak :wink:
Yari

I need a girl that I can train.
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 13:26

wszystko OK... pomysł bardzo fajny, tylko, że cosik mi się pierniczy z ankietą... zagłosowałem tylko raz, jeszcze jak było "tak" lub "nie"... i teraz już nie mogę ponownie... dodatkowo raz mam, że Rybeq ma 81%, Dj Juve 18% a reszta po 0%... czy to tylko u mnie, czy każdy tak ma :?:

Edit
już wporzo sorry...

Ja przepraszam, miałem drobne kłopoty techniczne, już jest ok.
-Dragon-

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 13:29

Sarsik pisze:Nie chcecie dać mi moda to nie. :P Trudno. Proponuję, by ankietę zawsze zmieniał Ti_Amo_Juventus_Dragon, by nie było zamieszania. Co tydzień będę mu podawał listę osób, które będą w nowej ankiecie.
Ok, biorę to na swoje barki :) 1 ankieta ruszyła.
Rozmawialem z Oskarem i zajmę się tym. Ponadto wszelkie posty typu ,,jestem za'', ,,fajna zabawa'' (nabijanie) będą usuwane i nagradzane.

Sarsik, niewiem skąd zaczerpnełeś źródło na zabawę i mam pytanie. Wypowiedzi będą w tym temacie, tak?

Obrazek
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 13:37

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Sarsik, niewiem skąd zaczerpnełeś źródło na zabawę i mam pytanie. Wypowiedzi będą w tym temacie, tak?
Nie, nie. Pierwsza osoba, która zwycięży założy nowy temat o nazwie "Forumowicz od A do Z", który zostanie przyklejony i tam zamieści swój alfabet. Później, kolejni zwycięzcy będą również zamieszczali swoje "dzieła" w tamtym temacie. Wszelkie komentarze, zgłoszenia i zażalenia będą miały miejsce w TYM temacie, stąd nazwa "F. od A do Z - dyskusja". W nowopowstałym temacie będą zamieszczane tylko wpisy zwycięzców i prosze o usuwanie wszelkich zbędnych postów pojawiących się tam. Jeszcze dodam, że swoje alfabety mogą zamieszczać tylko zwycięzcy ankiet, nikt inny, bo na forum, z którego gra jest zaczerpnięta takie cyrki się już zdarzały i wpisy takich delikwentów zostały oczywiście usunięte.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 14:10

Ok, nie ma sprawy. Rzeczywiscie tak będzie lepiej.

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 15:22

Hmm..zabawa może być niezła... :D
Tylko mam jedno krótkie pytanko: na jakiej zasadzie dobierane będą osoby do odpowiedzi? Czy na zasadzie doboru przez prowadzących zabawę (np. przez pytanie na PW - czy chciałby "udzielić wywiadu" ;) ), czy na zasadzie "kto się zgłosi sam"?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 15:34

Johnny777 pisze: Tylko mam jedno krótkie pytanko: na jakiej zasadzie dobierane będą osoby do odpowiedzi? Czy na zasadzie doboru przez prowadzących zabawę (np. przez pytanie na PW - czy chciałby "udzielić wywiadu" ;) ), czy na zasadzie "kto się zgłosi sam"?
Heh, raczej na pierwszy ogień pójdą ochotnicy, a tych nie powinno brakować. Tym bardziej jak zabawa w pełni wypali. Jesli zabraknie ochotników to zapewne będzie się pytało poszczególne osoby :wink: Narazie jednak nie ma co się zamartwiać na zapas :)

Obrazek
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 16:52

No ja jestem jak najbardziej za i odrazu się zgłaszam ;)

Zabawa naprawdę fajna, mam nadzieję, że dużo ludzi będzie się chciało wpisywać :) Już nie mogę się doczekać kiedy mnie wybierzecie i napiszę Wam mój cudowny alfabecik ;)

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 17:59

Ja mam jeszcze jedno pytanie.
Czy jak ktos jest w jednej kolejce, i wygra ktos inny, to czy Ci co nie wygrali moga sie zglaszac na nastepne razy? :wink:

Czy wogole juz nie bedą grac? :roll:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 18:31

Już to kiedyś pisałem, ale wspomnę jeszcze raz. Do następnej ankiety przejdą dwie osoby, które zajęły miejsca 2 i 3 w bierzącej ankiecie, czyli na chwilę obecną byliby to Rybeq i DjJuve. Wojtom11 wypadłby z gry na pewnien okres. Kolejną osobę, która będzie w ankiecie, wybiorę ja sam. Może to być osoba mniej popularna na forum, a moze być to ktoś bardziej znany, ale który jeszcze się tu nie wypowiadał. Stawkę uzupełni jedna osoba, która zgłosi się do ankiety sama, czyli pierwszy zrobił to jeśli dobrze widzę bblackk.

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2004, 12:18

He he he niezły pomysł :D
Tylko jeżeli się kogoś wytypuje do ów Alfabetu będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, bo wyzwanie to nie lada jak w pierwszej chwili na "J" mam już 3 słowa ;) a na inne może nic się nie wymyślec sensownego :D
Mimo wszystko rękawicę trzeba podjąć ;) z chęcią się pobawię i mam nadzieję że już nie będę tak żadko zaglądac na forum;) a mam dylemat na kogo zagłosować:( buuuuuuuu już schody masakra. Polosuję żeby było sprawiedliwie :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2004, 13:12

Pomysł mi się podoba. Wydaje mi się, że dzięki temu poznamy naszą "rodzinkę" nieco lepiej.
Gdyby brakowało Wam przedstwicielek "piękniejszej połowy ludzkości", to ewentualnie mogę się poświęcić :twisted:

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2004, 13:14

Ciekawy pomysl, zastanawia mnie tylko na ile osoby ktore beda pisac swoj alfabet odkryja sekrety swojego zycia prywatnego.. Zobaczymy po pierwszych osobach jak to bedzie wygladalo, miejmy nadzieje ze nie wyjdzie z tego glupota, typu N jak niebieski moj ulubiony kolro wszytski ubrania mam niebieskie... 8)

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Zablokowany