Brescia - Juventus 0:3
- Lizard
- Juventino
Dobry początek sezonu będzie bardzo przydatny, aby później nie było nerwówki z powodu słabych występów, braku skuteczności itd. Mnie nie tylko ciekawi mecz Juve, z niecierpliwością czekam na mecze naszych rywali, by poznać w jakiej są formie (przede wszystkim Milan, na starcie nasz najgroźniejszy rywal). Inauguracja sezonu da nam także odpowiedż jak Capello zestawi zespół (formacja, pierwszy skład), bo na razie cięźko rozgryżć, co nasz trener uzna za najbardziej skuteczne ustawienie w walce z oponentami. Ja już nie mogę się doczekać
btw: czy kanał SkySports jest dostępny na HotBirdzie, czy też na Astrze.
Czy jest on kodowany, jeśli odbieram go ze zwykłej SATki ( nie z Cyfry lub Polsatu Cyfrowego) 

btw: czy kanał SkySports jest dostępny na HotBirdzie, czy też na Astrze.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Już z niecierpliwością zacieram ręce na nadchodzący sezon. Wkońcu wrócą te wspaniałe emocje 8)
Jak większość, jestem ciekaw na kogo od 1 minut postawi Capello. Głownym mankamentem tego sezonu jest to, iż zdecydowanie za póxno ruszają rozgrywki :? Do tego liczba zepołów została powiększona. Oby to nie miało odzwierciedlenia na boisku.
Wydaje mi się, że Brescia nie powienna nam sprawić większych problemów. Ogólnie w ostanich latach w inaguracyjnej kolejce notowaliśmy coraz to lepsze wyniki, rok temu aż 5-1 nad Empoli 8) Nie ma co oczekiwać od chłopaków wyniku 0-5, to 1 kolejka, dopiero początek wielkiej wojny, którą wygramy :twisted:
Jak większość, jestem ciekaw na kogo od 1 minut postawi Capello. Głownym mankamentem tego sezonu jest to, iż zdecydowanie za póxno ruszają rozgrywki :? Do tego liczba zepołów została powiększona. Oby to nie miało odzwierciedlenia na boisku.
Wydaje mi się, że Brescia nie powienna nam sprawić większych problemów. Ogólnie w ostanich latach w inaguracyjnej kolejce notowaliśmy coraz to lepsze wyniki, rok temu aż 5-1 nad Empoli 8) Nie ma co oczekiwać od chłopaków wyniku 0-5, to 1 kolejka, dopiero początek wielkiej wojny, którą wygramy :twisted:

- PABLO
- Juventino
wedlug mnie to najwieksza zagadka jest atak i i pomoc bo obrona jest juz pewna oto moje propozycje !!
Buffon
Zebina- Canna- Thuram- Zambro
__Tach------------Emerson----Nedved
_____Alex _NEDVED(albo tutaj)
__Trezegol________Zlatan
wedlug mnie to jest dziwne troche jak ktos mowi ze alex powinien sobie dac spokoj !ludzie zastanowcie sie troche !! on potrafi poderwac zespol do gry i jest duchem druzyny !!!wedlug mnie jak Capello nie ustawi druzyny to bedzie dobrze i mamy szanse na potrojna korone !
Buffon
Zebina- Canna- Thuram- Zambro
__Tach------------Emerson----Nedved
_____Alex _NEDVED(albo tutaj)
__Trezegol________Zlatan
wedlug mnie to jest dziwne troche jak ktos mowi ze alex powinien sobie dac spokoj !ludzie zastanowcie sie troche !! on potrafi poderwac zespol do gry i jest duchem druzyny !!!wedlug mnie jak Capello nie ustawi druzyny to bedzie dobrze i mamy szanse na potrojna korone !
- Dionizos
- Juventino
Nie bede komentowal tych bzdur, bo mialem taka nieprzyjemnosc juz wczesniej.PABLO pisze:wedlug mnie to jest dziwne troche jak ktos mowi ze alex powinien sobie dac spokoj !ludzie zastanowcie sie troche !! on potrafi poderwac zespol do gry i jest duchem druzyny !!!
Mecz z Brescia bedzie nalezal do formalnosci. Mimo, ze dowodzi nimi swietny trener, De Biasi, to bez Robiego ten zespol nic nie znaczy. Nawet biorac pod uwage obecnosc w skladzie Di Biagio. On sam nic nie zdziala, a Adani mimo swojego doswiadczenia, nie jest jakims swietnym graczem. To samo tyczy sie Almeydy. Zaden z nich nie zapelni luki po Robym, nie tylko dlatego, ze graja na innych pozycjach.
Ciekaw jestes postawy Sculliego. Jego gra w Modenie mogla sie podobac, za to jego wystepy w barwach Chievo, byly fatalne. Na olimpiadzie wiele nie pokazal, bo nie grywal regularnie. Mam nadzieje, ze w Brescii sie odnajdzie i bedzie dla nas wzmocnieniem, po powrocie do Turynu.
- Alexxxxx
- Juventino
Takim składem powinniśmy zacząć mecz według Alexxxxxa

Jednak wszystko będzie zależało od Capello, a tym bardziej od zdrowia i formy poszczególnych zawodników. Brescia u siebie nigdy nie popuszcza Juventusowi i mecze są bardzo zacięte. Tym bardziej, że powierzchnia ich boiska, jest mała w porównaniu np. do Turynu. Kiedyś byli mocni, ale obecnie, to nie jest ta dawna mocna Brescia, tym bardziej że po tym sezonie z każdej formacji ubyli najlepsi zawodnicy. Obrona - klub opuścił Dainelli, który razem z Di Biaggio rządził w tej formacji. Pomoc - odszedł Brighi, który był w poprzednim sezonie najlepszym pomocnikiem, prowadząc Brescie do wygranej min. z Romą. Napad - Oczywiście wszechobecny w naszych sercach Roberto Baggio, którego nie zastąpi nikt. Teraz spójrzmy na drugą stronę medalu - turyńska potęga, która od początku włoskiej piłki liczy się w walce o najwyższe trofea. Ale nie patrzmy na nazwę, patrzmy na zawodników, przyszedł kapitalny Emerson i Zlatan, świetny Cannavaro do tego trzeba dodać Zebinę. No i jeszcze trzech kapitalnych młokosów Blasi,Olivera,Kapo, którzy już niedługo mogą być zawodnikami światowego formatu, w najwyższej formie wydaje się być Urus, który w sparingach prezentuje się wybornie. Nie trzeba wspominać o umiejętnościach innych piłkarzy. Do tego trzeba dodać osobę trenera-zwyciężcy Fabio Capello, który umie tylko wygrywać, a piłkarze na pewno chcą wygrywać dla siebie, jak i dla kibiców.

Jednak wszystko będzie zależało od Capello, a tym bardziej od zdrowia i formy poszczególnych zawodników. Brescia u siebie nigdy nie popuszcza Juventusowi i mecze są bardzo zacięte. Tym bardziej, że powierzchnia ich boiska, jest mała w porównaniu np. do Turynu. Kiedyś byli mocni, ale obecnie, to nie jest ta dawna mocna Brescia, tym bardziej że po tym sezonie z każdej formacji ubyli najlepsi zawodnicy. Obrona - klub opuścił Dainelli, który razem z Di Biaggio rządził w tej formacji. Pomoc - odszedł Brighi, który był w poprzednim sezonie najlepszym pomocnikiem, prowadząc Brescie do wygranej min. z Romą. Napad - Oczywiście wszechobecny w naszych sercach Roberto Baggio, którego nie zastąpi nikt. Teraz spójrzmy na drugą stronę medalu - turyńska potęga, która od początku włoskiej piłki liczy się w walce o najwyższe trofea. Ale nie patrzmy na nazwę, patrzmy na zawodników, przyszedł kapitalny Emerson i Zlatan, świetny Cannavaro do tego trzeba dodać Zebinę. No i jeszcze trzech kapitalnych młokosów Blasi,Olivera,Kapo, którzy już niedługo mogą być zawodnikami światowego formatu, w najwyższej formie wydaje się być Urus, który w sparingach prezentuje się wybornie. Nie trzeba wspominać o umiejętnościach innych piłkarzy. Do tego trzeba dodać osobę trenera-zwyciężcy Fabio Capello, który umie tylko wygrywać, a piłkarze na pewno chcą wygrywać dla siebie, jak i dla kibiców.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Jasiek-x
- Juventino
Według mnie Capello na 100% poprowadzi nasz Juventus przynajmniej po scudetto. Tym bardziej są szanse na wieksze sukcesy, gdyż w ostatnim meczu Szwecji z malta Ibrahimovic wpakował 4 bramki. Wg mamy pewne scudeto, na 90% Puchar Włoch i na 75% LM. mam nadzieje, że w tym ostatnim będzie przynajmniej półfinał. A co do spotkania z Brescią to powinni wygrać z 3:0. Forza JUVE!!!!!!!!!!!!! 

- Jaro
- Juventino
To sie nazywa huraoptymizmJasiek-x pisze:Według mnie Capello na 100% poprowadzi nasz Juventus przynajmniej po scudetto. Tym bardziej są szanse na wieksze sukcesy, gdyż w ostatnim meczu Szwecji z malta Ibrahimovic wpakował 4 bramki. Wg mamy pewne scudeto, na 90% Puchar Włoch i na 75% LM. mam nadzieje, że w tym ostatnim będzie przynajmniej półfinał. A co do spotkania z Brescią to powinni wygrać z 3:0. Forza JUVE!!!!!!!!!!!!!
Jak to by tak wszystko zestawić w jedną całość to widać że czeka nas....nudny sezon 8)
- Dionizos
- Juventino
Widze, ze zaczynamy popadac ze skrajnosci w skrajnosc. Dwie nowe twarze i juz jestesmy najlepsi. Poki co Cannavaro zagral slabo a Zlatan, owszem strzela bramki, ale Malcie. Nigdy nic nie wiadomo. Wedlug mnie mamy szanse najwyzej na jedno trofeum.Jasiek-x pisze:Według mnie Capello na 100% poprowadzi nasz Juventus przynajmniej po scudetto. Tym bardziej są szanse na wieksze sukcesy, gdyż w ostatnim meczu Szwecji z malta Ibrahimovic wpakował 4 bramki. Wg mamy pewne scudeto, na 90% Puchar Włoch i na 75% LM. mam nadzieje, że w tym ostatnim będzie przynajmniej półfinał. A co do spotkania z Brescią to powinni wygrać z 3:0. Forza JUVE!!!!!!!!!!!!!
- Wojtom
- Juventino
Trzeba pierwszy mecz wygrać.
Zawsze jest lepiej i wogole druzyna jakos lepiej sie czuje po wygranym meczu niz od razu na poczatku sezonu po przegranym.
Dlatego muszą podejsc do niego calkiem serio i wygrac. Nastepne mecze nie są jeszcze z tak silnymi rywalami wiec mysle, ze narazie powinno isc dobrze. 8)
Licze na wygraną do zera, i pierwszy gol Zlatana
Najlepszym wyjsciem bedzie ustawienie Treze-Zlatan, a za nimi Del Piero.
Miejmy nadzieje, ze wlasnie tak bedzie im sie najlepiej gralo i beda zdobywac sporo bramek
8)
Zawsze jest lepiej i wogole druzyna jakos lepiej sie czuje po wygranym meczu niz od razu na poczatku sezonu po przegranym.
Dlatego muszą podejsc do niego calkiem serio i wygrac. Nastepne mecze nie są jeszcze z tak silnymi rywalami wiec mysle, ze narazie powinno isc dobrze. 8)
Licze na wygraną do zera, i pierwszy gol Zlatana

Najlepszym wyjsciem bedzie ustawienie Treze-Zlatan, a za nimi Del Piero.
Miejmy nadzieje, ze wlasnie tak bedzie im sie najlepiej gralo i beda zdobywac sporo bramek

Ostatnio zmieniony 06 września 2004, 15:21 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- mighal
- Juventino
juve wygra 2-0. moze wiecej. ja mysle ze zagra alex i... treze albo zalayeta. to zalezy od dyspozycji miesni trezegueta. zlatan na lawe bo nie zgrany jeszcze zupełnie z drózyną. choc moze capello ns zaskoczy. kto wie
- mnowo
- Qualità Juventino
Wyjsciowa jedenastke na mecz z Brescia ustawilbym identycznie jak Alexxxxx, z tym, ze zastanawialbym sie jeszcze nad prawym skrzydlem - Camoranesi czy Olivera? :roll: W kazdym badz razie mecze z Brescia zwykle wychodzily Juventusowi, mysle ze tak bedzie i tym razem. Podobnie jak wiekszosc stawiam na 3:0 dla Juve, ale milo by bylo gdyby zedebiutowal Zlatan i walnal jakas petarde z 25m..
hieh hieh zobaczymy ile bedzie. Ale wygramy.

- BIGGI
- Qualità Juventino
No wiec początek sezonu.....Jak przystało na takie mecze trzeba go wygrac rzecz jasna...Co do składu to rowniez uwazam ze mozna wypróbować ustawienie Treze - Zlatan a za nimi Alex. Ale jesli juz kogos ma zabraknąć to ja chce KONIECZNIE zeby grał Zlatan.Wierze w niego !
- Zdun
- Juventino
Myśle że ten mecz nie będzie cięzki jak wyjdziemy w najmocniejszym skladzie. Zastanawaim sie nad jednym ze jak ktos z naszych napastnikow zlapie kontuzje to kto wejdzie na jego miejsce? bo chyba Zalayeta to nie najlepszy pomysł, a i po drugie ciekawe jak Capello ustawi druzyne 8)
Wynik Brescia vs Juventus 0-4
P.S mam nadzieje że ten mecz będzie w canal +
Wynik Brescia vs Juventus 0-4
P.S mam nadzieje że ten mecz będzie w canal +