Milan - Juventus 0:1 (Puchar Berlusconiego)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 21:33

Weryfikacja naszej formy tuż przed sezonem. Chciałbym ,żeby Juve wygrało oczywiśćie i był zauważalny progres formy. Jednak jeśli tak nie będzie nie przywiązujmy do tego meczu tak dużej uwagi. Najważniejsze mecze jeszcze długo, długo przed nami :wink:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 22:03

Mnie szczerze mecz nei obchodzi tak bardzo jak transfer Cannavaro.Jeżeli po tym meczu zostanie mi zakomętowane(nie ważne z jakiego źródła), że w dniu 28.08.2004 Fabio Cannavaro stał sie zawodnikiem Juve, to wynik tego meczu nie bedzie miał dla mnie znaczenia.Ale jeżeli okaże sie że to były bójdy, to ten mecz napewno był dla mnie ważny... :evil: :evil: :evil:

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 11:23

No ciekawy meczyk bedzie. Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 11:28

FORZA MILAN pisze:Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.
leniwy troche ten szewa :P jak mu bedzie sie chcialo....... :D del piero zawsze sie chce :D

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 11:32

FORZA MILAN pisze:No ciekawy meczyk bedzie. Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.
Moze bedzie mial kiepski dzien i nie bedzie mu sie chcialo nic strzelac...? :wink:

Mecz mysle bedzie ciezki, moze byc duzo kopaniny w srodku pola, jak by w Juve gral jeszcze Davids to ciekawe bylyby pojedynki Davids - Gattuso :D W kazdym razie licze na wygrana Juve, niech bedzie 2:1. Mimo wszystko Milan chyba cos ustrzeli :?

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 15:06

Nie będzie łatwo ale jeżeli Juventus wygra ten mecz to w CL napewno się rozegra.
Tak jak wspomniał RadeKas Juventus będzie osłabiony. Nedved i Trezeguet niegraja to Juventus może nieco gorzej zagrac uważam , że to osłabi drużynę i to poważnie przez co Juventus będzie miał problemy ze zwycięstwem.
Milan aktualnie gra dobrze, i na dodatek wyjdzie w 1 składzie dlatego mecz będzie bardzo ciekawy jak to każde pojedynki Juventus i Milanu.
Obstawiam, że po 90 minutach Juventus bedzie remisował 1-1 po golach Tacchinardi'ego i Rui Costy w dorgywce nadal będzie 1-1 i w karnych Juve wygra 4-2. Tak ja obstawiam

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 15:24

lukask1 pisze:
FORZA MILAN pisze:Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.
leniwy troche ten szewa :P jak mu bedzie sie chcialo....... :D del piero zawsze sie chce :D
Bardzo smieszne. Szkoda tylko, ze nie strzela tyle co Szewa...

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 16:16

lukask1 pisze:

Hehe ogladajac mecz o SP zauwazylem ze bramka numer 3 byla taka od niechcenia :P Stanal se w miejscu i huknal.Nie jego wina ze wpadla z astronomiczna sila w okienko bramki hehe. A jesli chodzi o to czy strzeli to napewno choc raz mu sie zachce strzelic a moze i drugi hat-trick pod rzad ?? Del Piero sie chce ale nie moze u Shevy jest odwrotnie : jemu sie nie chce ale pilki same wpadaja do bramki :P

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 16:45

Kolejny poważny sprawdzian. Patrząc na awizowane skład...

Milan- Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Gattuso, Rui Costa, Ambrosini; Kaka; Shevchenko, Tomasson

JUVENTUS- Chimenti; Zebina, Thuram, Legrottaglie, Zambrotta; Olivera, Emerson, Tacchinardi, Kapo; Miccoli, Del Piero

...kadrowo jesteśmy daleko za Milanem. Musimy wspiąć się na szczyty, żeby dziś na San Siro pokonać Milan. Jesteśmy poważnie osłabieni, czego o Mediolańczykach powiedzieć nie można. Cóż, wierzę w zwycięsto, jednak jak wspsomniałem, będzie o to piekielnie trudno.

Możemy z Mediolanu wrócić bez pucharu, ważne byśmy wrócili z Cannavaro... :twisted:

Obrazek
batosmesas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 17:27

wiecie moze na ktory kanale bedzie ten mecz na cyfrze + ??

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 17:50

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Możemy z Mediolanu wrócić bez pucharu, ważne byśmy wrócili z Cannavaro... :twisted:
Święte słowa 8)

Mecz niby towarzyski, jednak dość prestiżowy. Ostatni sprawdzian Bianconerich przez jakze ciężkim i wyczrpującym sezonem. Ten mecz nie będzie oczywiscie najważniejszym w kontekscie zbliżającego się sezonu, jednak na pewno zwycięstwo w takim meczu może przynieśc korzyści (w sferze psychiki of kors :) ).
Mnie osobiście bardziej ucieszyłaby porażka w wielkim stylu, po naprawde dobrej grze, niż wymęczone i szczęśliwe zwyięstwo (nie znaczy to jednak ze nie cieszyłbym się z pięknego, zasłużonego żwycięstwa :wink: )

Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 22:05

Jest 50 minuta i Juve prowadzi 1-0 po bramce Olivery w 46 min. :-D

malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 23:24

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 23:44

No i wygralismy 1-0. Trzeba przyznac ze moze to cieszyc, wkoncu gralismy oslabieni ze hej (nawet Buffona nie bylo). Mimo tego udalo sie pokonac faworyzowanych gospodarzy (to dlatego ze Legro nie gral 8) ). Gola strzleil Olivera, ktory powoli wyrasta na odkrycie sezonu (Capello zawsze kogos odkryje 8) ).

Przy bramce kapitalnie zachowal sie Miki. Pieknie minal Neste, po czym swietnie podal do Olivery. Dida byl bez szans.

No coz. Puchar cieszy mimo ze to tylko nieoficjalne zawody, ale mimo wszystko kazdy mecz z Milanem jest prestizowy. Teraz wypada sobie tylko zyczyc takich samych zwyciestw w sezonie.

ps. a ja jednak bardizej czekam na info pt. "Fabio Cannavaro w Juventusie" :wink:

srali muszki będzie wiosna
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 23:56

malutki pisze:Gol dla JUVE !!
Mógłbyś mi powiedziec jakim programem otwierasz ten plik ?

A co do meczu to jestem zadwolony ze zwyciestwa chyba jak kazden fan juve . Cieszy tez napewno znakomita postawa w ostanich meczach Rubena Olivery , który dziś potwierdził dobra dyspozycje golem .
Mnie martwi jeden fakt , chodzi o to że zazwycaj zwyciesca tego pucharu nie sięgał później po Scudetto, ale pamiętajmy ze jesli miało by byc z naszym zespołem tak jak z milanem kiedy 2 sezony temu wygrał ten puchar , to czeka nas trimf w lidze mistrzów , ale ja wierze w podwójną korone .

Zablokowany