Milan - Juventus 0:1 (Puchar Berlusconiego)
- Pawciosss
- Juventino
Weryfikacja naszej formy tuż przed sezonem. Chciałbym ,żeby Juve wygrało oczywiśćie i był zauważalny progres formy. Jednak jeśli tak nie będzie nie przywiązujmy do tego meczu tak dużej uwagi. Najważniejsze mecze jeszcze długo, długo przed nami 
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mnie szczerze mecz nei obchodzi tak bardzo jak transfer Cannavaro.Jeżeli po tym meczu zostanie mi zakomętowane(nie ważne z jakiego źródła), że w dniu 28.08.2004 Fabio Cannavaro stał sie zawodnikiem Juve, to wynik tego meczu nie bedzie miał dla mnie znaczenia.Ale jeżeli okaże sie że to były bójdy, to ten mecz napewno był dla mnie ważny... :evil: :evil: :evil:
- FORZA MILAN
- Milanista
No ciekawy meczyk bedzie. Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.
- lukask1
- Juventino
- mnowo
- Qualità Juventino
Moze bedzie mial kiepski dzien i nie bedzie mu sie chcialo nic strzelac...?FORZA MILAN pisze:No ciekawy meczyk bedzie. Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.
Mecz mysle bedzie ciezki, moze byc duzo kopaniny w srodku pola, jak by w Juve gral jeszcze Davids to ciekawe bylyby pojedynki Davids - Gattuso

- Wessal
- Juventino
Nie będzie łatwo ale jeżeli Juventus wygra ten mecz to w CL napewno się rozegra.
Tak jak wspomniał RadeKas Juventus będzie osłabiony. Nedved i Trezeguet niegraja to Juventus może nieco gorzej zagrac uważam , że to osłabi drużynę i to poważnie przez co Juventus będzie miał problemy ze zwycięstwem.
Milan aktualnie gra dobrze, i na dodatek wyjdzie w 1 składzie dlatego mecz będzie bardzo ciekawy jak to każde pojedynki Juventus i Milanu.
Obstawiam, że po 90 minutach Juventus bedzie remisował 1-1 po golach Tacchinardi'ego i Rui Costy w dorgywce nadal będzie 1-1 i w karnych Juve wygra 4-2. Tak ja obstawiam
Tak jak wspomniał RadeKas Juventus będzie osłabiony. Nedved i Trezeguet niegraja to Juventus może nieco gorzej zagrac uważam , że to osłabi drużynę i to poważnie przez co Juventus będzie miał problemy ze zwycięstwem.
Milan aktualnie gra dobrze, i na dodatek wyjdzie w 1 składzie dlatego mecz będzie bardzo ciekawy jak to każde pojedynki Juventus i Milanu.
Obstawiam, że po 90 minutach Juventus bedzie remisował 1-1 po golach Tacchinardi'ego i Rui Costy w dorgywce nadal będzie 1-1 i w karnych Juve wygra 4-2. Tak ja obstawiam
- Dionizos
- Juventino
Bardzo smieszne. Szkoda tylko, ze nie strzela tyle co Szewa...lukask1 pisze:leniwy troche ten szewaFORZA MILAN pisze:Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.jak mu bedzie sie chcialo.......
del piero zawsze sie chce
- FORZA MILAN
- Milanista
lukask1 pisze:leniwy troche ten szewaFORZA MILAN pisze:Wszystko zalezy od tego czy Shevchence zechce sie strzelic cos. Jak bedzie mu sie chcialo to wygramy a jak nie to beda karne.jak mu bedzie sie chcialo.......
del piero zawsze sie chce
Hehe ogladajac mecz o SP zauwazylem ze bramka numer 3 byla taka od niechcenia

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kolejny poważny sprawdzian. Patrząc na awizowane skład...
Milan- Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Gattuso, Rui Costa, Ambrosini; Kaka; Shevchenko, Tomasson
JUVENTUS- Chimenti; Zebina, Thuram, Legrottaglie, Zambrotta; Olivera, Emerson, Tacchinardi, Kapo; Miccoli, Del Piero
...kadrowo jesteśmy daleko za Milanem. Musimy wspiąć się na szczyty, żeby dziś na San Siro pokonać Milan. Jesteśmy poważnie osłabieni, czego o Mediolańczykach powiedzieć nie można. Cóż, wierzę w zwycięsto, jednak jak wspsomniałem, będzie o to piekielnie trudno.
Możemy z Mediolanu wrócić bez pucharu, ważne byśmy wrócili z Cannavaro... :twisted:
Milan- Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Gattuso, Rui Costa, Ambrosini; Kaka; Shevchenko, Tomasson
JUVENTUS- Chimenti; Zebina, Thuram, Legrottaglie, Zambrotta; Olivera, Emerson, Tacchinardi, Kapo; Miccoli, Del Piero
...kadrowo jesteśmy daleko za Milanem. Musimy wspiąć się na szczyty, żeby dziś na San Siro pokonać Milan. Jesteśmy poważnie osłabieni, czego o Mediolańczykach powiedzieć nie można. Cóż, wierzę w zwycięsto, jednak jak wspsomniałem, będzie o to piekielnie trudno.
Możemy z Mediolanu wrócić bez pucharu, ważne byśmy wrócili z Cannavaro... :twisted:

- batosmesas
- Juventino
wiecie moze na ktory kanale bedzie ten mecz na cyfrze + ??
- JuveQL
- Juventino
Święte słowa 8)Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Możemy z Mediolanu wrócić bez pucharu, ważne byśmy wrócili z Cannavaro... :twisted:
Mecz niby towarzyski, jednak dość prestiżowy. Ostatni sprawdzian Bianconerich przez jakze ciężkim i wyczrpującym sezonem. Ten mecz nie będzie oczywiscie najważniejszym w kontekscie zbliżającego się sezonu, jednak na pewno zwycięstwo w takim meczu może przynieśc korzyści (w sferze psychiki of kors

Mnie osobiście bardziej ucieszyłaby porażka w wielkim stylu, po naprawde dobrej grze, niż wymęczone i szczęśliwe zwyięstwo (nie znaczy to jednak ze nie cieszyłbym się z pięknego, zasłużonego żwycięstwa
- Martinblack
- Juventino
Jest 50 minuta i Juve prowadzi 1-0 po bramce Olivery w 46 min. :-D
- malutki
- Juventino
- RadeKas
- Juventino
No i wygralismy 1-0. Trzeba przyznac ze moze to cieszyc, wkoncu gralismy oslabieni ze hej (nawet Buffona nie bylo). Mimo tego udalo sie pokonac faworyzowanych gospodarzy (to dlatego ze Legro nie gral 8) ). Gola strzleil Olivera, ktory powoli wyrasta na odkrycie sezonu (Capello zawsze kogos odkryje 8) ).
Przy bramce kapitalnie zachowal sie Miki. Pieknie minal Neste, po czym swietnie podal do Olivery. Dida byl bez szans.
No coz. Puchar cieszy mimo ze to tylko nieoficjalne zawody, ale mimo wszystko kazdy mecz z Milanem jest prestizowy. Teraz wypada sobie tylko zyczyc takich samych zwyciestw w sezonie.
ps. a ja jednak bardizej czekam na info pt. "Fabio Cannavaro w Juventusie"
Przy bramce kapitalnie zachowal sie Miki. Pieknie minal Neste, po czym swietnie podal do Olivery. Dida byl bez szans.
No coz. Puchar cieszy mimo ze to tylko nieoficjalne zawody, ale mimo wszystko kazdy mecz z Milanem jest prestizowy. Teraz wypada sobie tylko zyczyc takich samych zwyciestw w sezonie.
ps. a ja jednak bardizej czekam na info pt. "Fabio Cannavaro w Juventusie"
srali muszki będzie wiosna
- x_men_1988
- Juventino
Mógłbyś mi powiedziec jakim programem otwierasz ten plik ?malutki pisze:Gol dla JUVE !!
A co do meczu to jestem zadwolony ze zwyciestwa chyba jak kazden fan juve . Cieszy tez napewno znakomita postawa w ostanich meczach Rubena Olivery , który dziś potwierdził dobra dyspozycje golem .
Mnie martwi jeden fakt , chodzi o to że zazwycaj zwyciesca tego pucharu nie sięgał później po Scudetto, ale pamiętajmy ze jesli miało by byc z naszym zespołem tak jak z milanem kiedy 2 sezony temu wygrał ten puchar , to czeka nas trimf w lidze mistrzów , ale ja wierze w podwójną korone .