Która drużyna wygra LIGE MISTRZÓW w sezonie 2004/05 ??
- MediapuntA
- Juventino
Według mnie wygra LM.......BARCELONA.Podczas okienka najbardziej się wzmocnili(świadczy o tym że SAVIOLA nie ma miejsca w składzie(może do JUVE
)).
Pewnie kogoś wkurze ale wg mnie to JUVENTUS najdalej zajdzie do 1/4 finału.Wogóle nie ma obrony(sam THURAM nie da rady).MOGGI powinien pożądnie pomyśleć nad zakupem obrony, tracimy 3 bramki ze słabiakiem ze Szwecji DJUGARDEN.
MOGGI DO ROBOTY
Pewnie kogoś wkurze ale wg mnie to JUVENTUS najdalej zajdzie do 1/4 finału.Wogóle nie ma obrony(sam THURAM nie da rady).MOGGI powinien pożądnie pomyśleć nad zakupem obrony, tracimy 3 bramki ze słabiakiem ze Szwecji DJUGARDEN.
MOGGI DO ROBOTY
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cóż. Dla mnie jak i dla większości to pytanie retoryczne. W jakiej nie bylibyśmy formie, jakich nie mileibyśmy osłabień itp. zawsze do końca całym sercem będę wierzył w JUVENTUS.
Liczę, że wkońcu nadszedł nasz czas, by zawdojować Europą. Głęboko wierze, że Capello osiągnie z nami ten szczyt.
Z drugiej strony obiektywnie patrząc na cała sytuację, jeśli nie kupimy 1-2 klasowych obrońców, nie dojdziemy daleko :? Niestety taka jest prawda. Nasza obrona jest zbyt słaba, by poradzić sobie z najlepszymi piłkarzami Świata. Z Djurgarden straciliśmy aż 3 gole... taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.
Pozostaje nam czekać na transfery.
Liczę, że wkońcu nadszedł nasz czas, by zawdojować Europą. Głęboko wierze, że Capello osiągnie z nami ten szczyt.
Z drugiej strony obiektywnie patrząc na cała sytuację, jeśli nie kupimy 1-2 klasowych obrońców, nie dojdziemy daleko :? Niestety taka jest prawda. Nasza obrona jest zbyt słaba, by poradzić sobie z najlepszymi piłkarzami Świata. Z Djurgarden straciliśmy aż 3 gole... taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.
Pozostaje nam czekać na transfery.

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dokładnie.Barcelona oprócz Juve jest według mnie faworytem do zwycięstwa.pizmak pisze:Według mnie wygra LM.......BARCELONA.Podczas okienka najbardziej się wzmocnili
Te wzmocnienia i wycieczka po Japoni(sparingi) pokazały, że są świetnie zgrani i przygotowani.Eto'o strzela bramki jak na zawołanie.Giuly na skrzydle pracuje na swoje.A Deco z Ronaldinho wypracowywują akcje.Obrone też mają świetną.
I jężeli dobrze pójdzie to Milan wyjdzie z 2 miejsca, albo nawet wcale.
Lecz jeżeli Juve sie wzmocni, to może naprawde daleko zajść, ale ta monotonia sie ciągnie i ciągnie.Moggi bez przerwy informuje, że jeszcze nie skończyliśmy działalności w letnim oknie transferowym, a okaże sie, ze nikogo owego w Juve nie zobaczymy...
- pan Zambrotta
- Juventino
Na pewno nie Real, bo to objazdowy cyrk. Nie wiem, czy ktoś zauważył takie piekne ujęcie jak w pierwszej połowie meczu Zidane ociera spocąną ręką spoconą twarz a w tle Carlos też jest już zadyszany i nie może złapac tchu :lol: Camacho nie jest wielkim trenerem, nie ma charyzmy tylko pot pod pachami :-D Gwiazdy Realu już nie pociągną, Raul już się przeżył. Ale w jednym Rybeq nie ma racji - z Pavona wyrósł solidny obrońca. Nie jest wprawdzie galaktyczny i marketingowy dlatego będzie grzał ławę gdy sprowadzą znanego obrońcę. Ale Pavon wyróżniał się solidnością, spokojem i dobrą grą głową. Wprawdzie grał przeciwko Wiśle ale dobry obrońca pokazuje swoje walory nawet takim przeciwnikom jak Wisełka.
Ja sercem jestem za Juve, ale sądzę że może to być Barcelona. Jesli sprowadza się takiego playmakera jakim jest Deco, snajperem jakim jest Larsson i obrońcą co może strzelać ogle z przewrotki jakim jest Edmilson
to można zajść daleko. Dodajmy do tego Guliego i Eto-o to może wyjść lepsza drużyna niż przykładowy Real. W tym sezonie Barca pokazała charakter a jak się ściąga do klubu takich graczy to może naprawdę sporo osiągnąc.
Man Utd? chyba nie. Nisterlooy i C. Ronaldo to klasa światowa, ale jesli Rio Ferdinand będzie mieć u boku Browna, Silvestra lub Heinzego to obrona jest dziurawa jak płot. Scholes, Giggs i Keane schodzą z areny i kto ich zastepuje? Fletcher ? :lol: Nie wiem dlaczego najbogatszy klub świata nie sprowadził kilku dobrych zawodników.
Nie wiem jak Porto bo tam mimo że najlepszych zawodników posprzedawano, to zastąpiono ich kolejnymi: P.Ferreira-Seitaridis, Deco-Diego. Gorzej będzie z załataniem luki po Carvalho. Porto stać tylko na wyjście z grupy i nic więcej.
Zapomniałem powiedziec jeszcze o 3 klubów które mogą powalczyć o półfinał Champions League: Arsenal, Milan i Inter. Arsenal się nie osłabił, ściagnął talenty takie jak Fabregas i van Persie i sporo osiągną. Milan ma silnych zawodników na każdej pozycji i też wydaje się groźny. A Inter? Solidna pomoc Stankovic-Veron(może znowu sie przebudzi w Serie A) -Davids :evil: -Van der Meyde. Jeszcze dodajmy Adriano i Burdisso i możemy Mediolańczyków zaliczyć do pewnych ćwierćfinalistów.
No i to tyle z mojego mini-felietonu 8) chyba pobiłem swój rekord w długości posta. Chciałbym aby finał LM wygladał tak: Juventus - Bracelona 2:1
Ja sercem jestem za Juve, ale sądzę że może to być Barcelona. Jesli sprowadza się takiego playmakera jakim jest Deco, snajperem jakim jest Larsson i obrońcą co może strzelać ogle z przewrotki jakim jest Edmilson
Man Utd? chyba nie. Nisterlooy i C. Ronaldo to klasa światowa, ale jesli Rio Ferdinand będzie mieć u boku Browna, Silvestra lub Heinzego to obrona jest dziurawa jak płot. Scholes, Giggs i Keane schodzą z areny i kto ich zastepuje? Fletcher ? :lol: Nie wiem dlaczego najbogatszy klub świata nie sprowadził kilku dobrych zawodników.
Nie wiem jak Porto bo tam mimo że najlepszych zawodników posprzedawano, to zastąpiono ich kolejnymi: P.Ferreira-Seitaridis, Deco-Diego. Gorzej będzie z załataniem luki po Carvalho. Porto stać tylko na wyjście z grupy i nic więcej.
Zapomniałem powiedziec jeszcze o 3 klubów które mogą powalczyć o półfinał Champions League: Arsenal, Milan i Inter. Arsenal się nie osłabił, ściagnął talenty takie jak Fabregas i van Persie i sporo osiągną. Milan ma silnych zawodników na każdej pozycji i też wydaje się groźny. A Inter? Solidna pomoc Stankovic-Veron(może znowu sie przebudzi w Serie A) -Davids :evil: -Van der Meyde. Jeszcze dodajmy Adriano i Burdisso i możemy Mediolańczyków zaliczyć do pewnych ćwierćfinalistów.
No i to tyle z mojego mini-felietonu 8) chyba pobiłem swój rekord w długości posta. Chciałbym aby finał LM wygladał tak: Juventus - Bracelona 2:1
- Manitou
- Juventino
dokładnie.Rybeq pisze:bo sa galaktyczni.Dlaczego, ma na to dużą szanse?
Jeśli uważasz, że obrona Realu jest teraz słaba, to co powiesz o defensywie Juve?... Pavon? Jak dla mnie to bardziej galaktyczny jest Legro.Rybeq pisze:pavon jest mega galaktyczny, w koncu powstrzymywal macka zurawskiego!1.Bo nareszcie wzmocniono kulejącą obrone. Odziwo przy Samuelu świetnie gra Pavon, który może sie od niego wiele nauczyć. Woodgate może nie mieć łatwo z dostaniem sie do pierwszej 11 Realu.
na dodatek jest ladny.
HelgueraRybeq pisze:pozatym nadal brakuje defensywnego pomocnika.
Owen, Morientes/Raul, Solari, Guti, Pavon/Woodgate, Bravo, Cesar, Meija, Celades, Minambres.Rybeq pisze:4 pomocnikow + guti.2.Nie ma już problemu ławki rezerwowych, a raczej jej braku, przez którą Królewscy zaliczyli fatalną końcówke w poprzednim sezonie.
gdzie ta lawka.
Ani Bravo, ani Meija, ani Borja nie są podstawowymi graczam. Pozatym na jakiej podstawie stwierdzasz, że Solari jest obecnie najlepiej grającym pomocnikiem w drużynie. Na podstawie tych kilkunastu minut z Wisłą?Rybeq pisze:zidane ktory juz nie ma sil na cale spotkanie (a oparta jest na nim gra)3. Wszyscy piłkarze Realu (oprócz Raula) są obecnie w formie.
raul bravo ktory w formie nie jest nigdy.
wynalazki typu borja i meija raczej przemilcze.
o dziwo z pomocnikow najlepiej gra obecnie solari. ale on galaktiko nie jest.
Do tej pory Real zagrał 2 mecze w nowym sezonie których Morientes rozegrał około 45 min. Poczekaj do końca sezonu, wtedy przekonamy sie, czy ile grał Raul, a ile Moro. Jeśli Camacho nie ma według ciebie charakteru to w takim razie jacy trenerzy według ciebie go posiadają? Oj chyba za dużo sie na BO siedzi, uważaj to może być szkodliwe.Rybeq pisze:a co camacho do tej pory osiagnal ? zreszta juz mecze z wisla pokazaly ze brak mu charakteru. nie gral najlepszy napastnik- moro, zeby mogl zagrac raul.4. Nareszcie jest odpowiedni trener który potrafi wyciągnąć z tej drużyny to co najlepsze, pozatym to prawdziwy madridista.
Jeśli według ciebie Real jest cyrkiem objazdowym, to w takim razie dlaczego nie wspominasz o barcelonie, która w tym roku w Azji spędziła ponad 2 tygodnie, czyli prawie 4 razy dłużej niż Real.pan Zambrotta pisze:Na pewno nie Real, bo to objazdowy cyrk
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2004, 16:23 przez Manitou, łącznie zmieniany 2 razy.
Od początku do końca...
- M.
- Juventino
Obecne rozgrywki Ligi Mistrzów wygra Juventus, ponieważ
:arrow: zdobycie Ligi Mistrzów jest głównym zadaniem Juventusu
:arrow: mają nowego trenera
:arrow: najgorsze mają już za sobą
:arrow: udowodnili, ż 1 mecz z Djurgardenem był przypadkiem i ich roznieśli w rewanżu
:arrow: po wejściu do fazy grupowej przybędą pieniądze na nowych graczy
:arrow: zdobycie Ligi Mistrzów jest głównym zadaniem Juventusu
:arrow: mają nowego trenera
:arrow: najgorsze mają już za sobą
:arrow: udowodnili, ż 1 mecz z Djurgardenem był przypadkiem i ich roznieśli w rewanżu
:arrow: po wejściu do fazy grupowej przybędą pieniądze na nowych graczy
:roll:
- Rybeq
- Juventino
obrona juve nic ma nic do rzeczy.Jeśli uważasz, że obrona Realu jest teraz słaba, to co powiesz o defensywie Juve?
zreszta nam wystarczy dokupienie jednego srodkowego.
zapomnialem dodac: klasowegoHelguera
we wloszech nazywamy to primavera.Guti, Bravo, Meija, Celades, Minambre
na tej podsawie ze widzialem pare meczy z jego udzialem.Pozatym na jakiej podstawie stwierdzasz, że Solari jest obecnie najlepiej grającym pomocnikiem w drużynie.
na tej podstawie ze becksio i zidane nic nie graja. figo to juz tez nie ta klasa. wiec kto ma byc najlepszy ?
gdyby mial charakter to owen nie bylby kolejnym galaktiko. powinien postawic sie perezowi. nie zrobil tego, dlatego skonczy jak jego poprzednik, na ktorego zwalilo sie cala wine za nieudolnosc pereza.Jeśli Camacho nie ma według ciebie charakteru to w takim razie jacy trenerzy według ciebie go posiadają?
nie bardziej niz rm.pl :]Oj chyba za dużo sie na BO siedzi, uważaj to może być szkodliwe.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- Manitou
- Juventino
Helguera jeszcze 2 lata temu, gdy grał razem z Makelele, byli uważani, za jedną z najlepszych parę defensywnych pomocników na świecie. Do tej pory na tej pozycji radził i radzi sobie świetnie.Rybeq pisze:zapomnialem dodac: klasowego
Guti - 27 lata, Celades - 29 lat, Bravo - 24 lat. Primavera?Rybeq pisze:Guti, Bravo, Meija, Celades, Minambre. we wloszech nazywamy to primavera.
Nie grają bo do tej pory w tym sezonie grali tylko dwa mecze (z Wisłą) w których zresztą spisali się bardzo poprawnie biorąc pod uwage, to że jednak Wisła to Wisła.Rybeq pisze:na tej podsawie ze widzialem pare meczy z jego udzialem.
na tej podstawie ze becksio i zidane nic nie graja. figo to juz tez nie ta klasa. wiec kto ma byc najlepszy?
Owen i Woodgate to pomysł Camacho, do czego sie zresztą sam przyznaje. A jak skończy to sie przekonamy po tym sezonie.Rybeq pisze:gdyby mial charakter to owen nie bylby kolejnym galaktiko. powinien postawic sie perezowi. nie zrobil tego, dlatego skonczy jak jego poprzednik, na ktorego zwalilo sie cala wine za nieudolnosc pereza.
wątpie. :PRybeq pisze:nie bardziej niz rm.pl :]
Od początku do końca...
- Pawciosss
- Juventino
Pytanie retoryczne wogóle
np. zapytaj się np. na forum milanu kto wygra
odpowiedź udzielona przez użytkowników jest tam oczywista (chyba ,że to nie fani tych mediolańczyków
).
Oczywiście ,że Juve ,a kto
ja w nich wierzę ,mimo iż nie mamy obrony, Real też wygrywał LM bez obrony więc czemu nie my mamy tego dokonać :twisted:

Oczywiście ,że Juve ,a kto
- Rybeq
- Juventino
przez mirka trzeciaka ? tylko ten sam mirek uparcie przekonywal ze salgado jest najlepszym obronca swiata.Helguera jeszcze 2 lata temu, gdy grał razem z Makelele, byli uważani, za jedną z najlepszych parę defensywnych pomocników na świecie.
primavera to nie tylko smarki.Guti - 27 lata, Celades - 29 lat, Bravo - 24 lat. Primavera?
raczej w to nie wierze.Owen i Woodgate to pomysł Camacho, do czego sie zresztą sam przyznaje
ale zadnych dowodow nie mam

ja tezwątpie.![]()

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005