Losowanie grup LM
- krystiank
- Juventino
Grupa A Deportivo La Coruna
Liverpool
AS Monaco
Olympiakos Pireus
Ta grupa będzie wyrównana !! Monaco sie osłabiło, Deportivo średnio gra, Liverpool nie gra rewelacyjnie choć bedzie faworytem, a co do Olympiakosu to może być czarnym koniem w grupie
Grupa BReal Madryt
AS Roma
Bayer Leverkusen
Dynamo Kijów
Jedna z najmocniejszych grup w całej edycji Ligi mistrzów ! Real i Roma będą faworytami. Ciekawe co ten laluś Totti zrobi ?:D A Bayer i Dynamo mało mają do zrobienia w tej grupie !!
Grupa C Bayern Monachium
JUVENTUS TURYN
Ajax Amsterdam
Maccabi Tel-Aviv
To to nasza grupa. JUVE i BATERN będą faworytami. Ajax nic nie pownnno zagrozić a Maccabi nawet czarnym koniem nie będzie w grupie. Mocna grupa
Grupa D
Manchester United
Olimpique Lyon
Sparta Praga
Fenerbahce Stambuł
Tu jak zwykle faworytem według wielu osób jest manchester, ale jestem innego zdania że turecki Fenerbahce Stambuł będzie faworytem. Może sie okazac że będzie niespodzianką całego turnieju jak ostatnio Porto i Monaco byli. Olympiaq i Sparta nie pograją.
Grupa E
Arsenal Londyn
Panathinaikos Ateny
PSV Eindhoven
Rosenborg Trondheim\
Tu tylko Arsenal jest faworytem. PSV może być troszke niewygodny wiec będzie na 2 miejscu w grupie !! A reszta nic nie zrobią !!
Grupa F
Barcelona
Milan
Celtic Glasgow
Szachtar Donieck
Grupa całej edycji CL !! BARCA - MILAN to mecz sezonu !! I tą grupe wygra Barcelona !! Milan 2 niestety !! Celtic i Szachtar będą walczyć o UEFA :]
Grupa G
Valencia CF
Inter Mediolan
Anderlecht Bruksela
Werder Brema
Nudna grupa!! Inter tylko tu może byc faworytem po takich zmocnieniach jakie nastąpiły tego lata. Valencia 2 a reszta to cienizna !!
Grupa HFC Porto
Chelsea Londyn
PSG
CSKA Moskwa
Też nie zaciekawa grupa !! Chalsea faworytem grupy a PORTO 2-3 miejsce będzie walczyło z PSG :] CSKA Moskwa cienko !!
Liverpool
AS Monaco
Olympiakos Pireus
Ta grupa będzie wyrównana !! Monaco sie osłabiło, Deportivo średnio gra, Liverpool nie gra rewelacyjnie choć bedzie faworytem, a co do Olympiakosu to może być czarnym koniem w grupie
Grupa BReal Madryt
AS Roma
Bayer Leverkusen
Dynamo Kijów
Jedna z najmocniejszych grup w całej edycji Ligi mistrzów ! Real i Roma będą faworytami. Ciekawe co ten laluś Totti zrobi ?:D A Bayer i Dynamo mało mają do zrobienia w tej grupie !!
Grupa C Bayern Monachium
JUVENTUS TURYN
Ajax Amsterdam
Maccabi Tel-Aviv
To to nasza grupa. JUVE i BATERN będą faworytami. Ajax nic nie pownnno zagrozić a Maccabi nawet czarnym koniem nie będzie w grupie. Mocna grupa

Grupa D
Manchester United
Olimpique Lyon
Sparta Praga
Fenerbahce Stambuł
Tu jak zwykle faworytem według wielu osób jest manchester, ale jestem innego zdania że turecki Fenerbahce Stambuł będzie faworytem. Może sie okazac że będzie niespodzianką całego turnieju jak ostatnio Porto i Monaco byli. Olympiaq i Sparta nie pograją.
Grupa E
Arsenal Londyn
Panathinaikos Ateny
PSV Eindhoven
Rosenborg Trondheim\
Tu tylko Arsenal jest faworytem. PSV może być troszke niewygodny wiec będzie na 2 miejscu w grupie !! A reszta nic nie zrobią !!
Grupa F
Barcelona
Milan
Celtic Glasgow
Szachtar Donieck
Grupa całej edycji CL !! BARCA - MILAN to mecz sezonu !! I tą grupe wygra Barcelona !! Milan 2 niestety !! Celtic i Szachtar będą walczyć o UEFA :]
Grupa G
Valencia CF
Inter Mediolan
Anderlecht Bruksela
Werder Brema
Nudna grupa!! Inter tylko tu może byc faworytem po takich zmocnieniach jakie nastąpiły tego lata. Valencia 2 a reszta to cienizna !!
Grupa HFC Porto
Chelsea Londyn
PSG
CSKA Moskwa
Też nie zaciekawa grupa !! Chalsea faworytem grupy a PORTO 2-3 miejsce będzie walczyło z PSG :] CSKA Moskwa cienko !!
- Coldsoul
- Juventino
A ja sie ciesze z zestawienia grupy do jakiej trafil juventus. Jesli z niej wyjdziemy to bedzie znaczylo ze mozemy cos zdzialac w calej LM a jesli nie to bedzie swiadczyc o tym ze bylismy za slabi na cokolwiek. Swoja droga bardziej nie moge sie doczekac meczu z ajaxem niz z niemcami. moze dlatego ze ajax kojarzy mi sie z triumfem w lidze mistrzow :twisted:
- Spitfire
- Juventino
z grupy wyjdzie juve i ajax bayern na trzecim(niemiecka pilka jest coraz slabsza)a maccabi chyba nawet nie strzeli bramki.Az szkoda ze zabraknie wiselki!!jest kilka druzyn ktore sa slabsze i graja brzydsza dla oka pilke od bialej gwiazdy
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Mariusz_NTL
- Juventino
Grupa nie jest ani jakaś specjalnie trudna ani też na pewno łatwa. Z Maccabi raczej nie powinno być problemów, choć tak naprawdę ta drużyna nie ma nic do stracenia. Jednak zwyczajnie są najsłabsi
Najbardziej jednak obawiam się Ajaxu.. Młody skład, ogólnie brakuje im doświadczenia, ale w swój dobry dzień są w stanie ograć każdego.. Takie moje zdanie. A Bayern? Dla mnie to Juve u siebie wygra a na wyjeździe zresmisuje i po Monachium 
1. Juventus
2. Ajax
3. Bayern
4. Bayern

1. Juventus
2. Ajax
3. Bayern
4. Bayern
Podpisano: Mariusz
- fredi
- Juventino
5 lat czekałem na mecz z Bayernem i wreszcie się doczekałem. Mój brat jest zapalonym kibicem Bayernu. I zawsze chciałem mu udowodnić że to Juventus jest lepszy lecz nie było okazji więc teraz to się zdarza.. Kibice Juventusu łączmy się...
- BIGGI
- Qualità Juventino
Hmm chyba od początku mojej kariery fana Juve
nie bylo meczu z Bayernem...no i w koncu sie doczekałem.Z Ajaxem bedą na pewno ciężkie boje,a Maccabi to RACZEJ dostarczyciel punktow.Ogolnie grupe uwazam za SREDNIĄ,moglo byc lepiej,ale po analizie grup doszedlem do wniosku ze moglo tez byc znacznie gorzej...Nadal uwazam ze potrzebne są nam wzmocnienia,na pewno powalczymy...czy o finał ? oby....
ps. JAK KTOS WIE GDZIE ZNALEZC PEŁNY TERMINARZ WSZYSTKICH GRUP NIECH DA LINK - PLIS 8)
ps. JAK KTOS WIE GDZIE ZNALEZC PEŁNY TERMINARZ WSZYSTKICH GRUP NIECH DA LINK - PLIS 8)
- Gość
Heh realnie patrzac jestesmy w baaardzo ciężkiej grupie. Bayern mimo ze w ostatnich edycjach CL nie blyszczy to tak czy siak zawsze Bayern i dla wszystkich jest ciężki do ogrania. Ajax dróżyna bardzo nieobliczalna z Van der Vaartem i Ibrahimowicem w skladzie ( strasznie sie boje tego drugiego
). O Macabi nie wspomne bo pewnie wiekszość z was ma takie same zdanie co ja 
Nie oszukujmy się, jeśli Moggi nie kupi 2 klasowych obrońców to wątpie niezwykle ciężko będzie wyjść z tej grupy
( na mysl o konfrontacji naszej obecnej obrony z Ibrahimowicem który potrafi pratycznie wszystko, ciarki az mi przechodzą
)
Ale mam nadziej ze Moggi pokaze klase
obrona zostanie wzmocniona i bez problemów wyjdziemy z grupy
)))
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie oszukujmy się, jeśli Moggi nie kupi 2 klasowych obrońców to wątpie niezwykle ciężko będzie wyjść z tej grupy

Ale mam nadziej ze Moggi pokaze klase

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
- Adi666666
- Juventino
Bedzie ciezko ale wyjdziemy z 2 miejsca za Ajaxem. Zlatan nam cos na 100% strzeli. Szkoda ze nie trafilismy na Real M. bylaby slodka zemsta za Wiselke :twisted:
:twisted: . Pozdrowienia dal wszystkich fanow Juve.
Juve wygrywa Lm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
8)

Juve wygrywa Lm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

- dziki dzik
- Juventino
Adi666666 pisze:Bedzie ciezko ale wyjdziemy z 2 miejsca za Ajaxem. Zlatan nam cos na 100% strzeli. Szkoda ze nie trafilismy na Real M. bylaby slodka zemsta za Wiselke :twisted::twisted: . Pozdrowienia dal wszystkich fanow Juve.
Juve wygrywa Lm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D8)
a niby dlaczego Juve mialoby sie mscic za wisle?? co to jakas sztame maja tajemna??
"Rumcajs biegnij" - Juvefanek, 26.07.2005 19:17:55
- Wessal
- Juventino
Grupa C i F według mnie są najsilnieszne a jeżeli chodzi o naszą grupę to myśle że Juventus powinien awansować. A co do naszych przeciwników to:
BAYERN: Ma silny skład ale niejest już tak mocny jak przed kilkoma laty.Powinien zająć 3 miejsce z 1 punktem straty do Ajaxu. Przegra z Juve 1-0 i zremisuje 0-0
AJAX: W tym klubie rządzą młode gwiazdy, które mogą nieźle pomieszać w CL ale myśle ze Ajax odpadnie w 1/4 finału. Dwukrotnie zremisuje z Juve po 1-1 o 2-2
MACCABI: Z pewnością zajmie ostatnie miejsce w grupie. Awans do CL Accami był prszypadkowy i myśle że niezdobędzie żadnego punktu w grupie. Przegra z Juve 3-0 i 2-0
BAYERN: Ma silny skład ale niejest już tak mocny jak przed kilkoma laty.Powinien zająć 3 miejsce z 1 punktem straty do Ajaxu. Przegra z Juve 1-0 i zremisuje 0-0
AJAX: W tym klubie rządzą młode gwiazdy, które mogą nieźle pomieszać w CL ale myśle ze Ajax odpadnie w 1/4 finału. Dwukrotnie zremisuje z Juve po 1-1 o 2-2
MACCABI: Z pewnością zajmie ostatnie miejsce w grupie. Awans do CL Accami był prszypadkowy i myśle że niezdobędzie żadnego punktu w grupie. Przegra z Juve 3-0 i 2-0
- grg666
- Juventino
LM zapowiada sie bardzo ciekawie w tym roku.
Według mnie :
z grupy A wyjdą deportivo i liverpool
z grupy b wyjdą Real i niestety Roma
z grupy c JUVE i Bayern
z grupy d Man Utd i nie mam pojecia kto(chyba najsłabsza grupa)
z grupy e Arsenal i PSV
z grupy f Barca i niestety Milan
z grupy g Valencia i niestety Inter
i z grupy h FC Porto i Chelsea
Według mnie :
z grupy A wyjdą deportivo i liverpool
z grupy b wyjdą Real i niestety Roma
z grupy c JUVE i Bayern
z grupy d Man Utd i nie mam pojecia kto(chyba najsłabsza grupa)
z grupy e Arsenal i PSV
z grupy f Barca i niestety Milan
z grupy g Valencia i niestety Inter
i z grupy h FC Porto i Chelsea
"It's better to burn out than to fade away"
Kurt Cobain
Kurt Cobain
- Pawciosss
- Juventino
Heh grupa bardzo ciekawa co nie zmienia faktu ,że trudna ,liczę na interesujące zwycięskie mecze w wykonaniu juve. Mam nadzieję ,że pokażą mecze juve w tv ,bo ta grupa jest najsilniejsza
jak nie to pewnie Niemcy pokażą mecz Bayernu przynajmniej
Faworytem do wyjśćia z grupy jest oczywiście Juve ,choć tylko na papierze :? ekipy Bayernu i Ajaxu na pewno tanio skóry nie sprzedadzą.
Dla Maccabi sukcesem będzie wygranie choć jednego meczu w grupie.
Dlatego z góry przewiduję się im rolę outsidera(może niesłusznie bo różne rzeczy się zdarzają ,ale Djurgarden wg. niektórych też miało zamieszać i zostali sobie w tej Szwecji
)
Bayern - wzmocnili się przed sezonem przede wszystkim Lucio no i choć mają takie transfery nie byłbym taki pewien czy uda im się zająć miejsce premiowane wyjściem z grupy.Dwa lata temu zajęli ostatnie miejsce w grupie śmierci za Lens,Depor i Milanem ,mimo iż wtedy dokonali ładnych wzmocnień (Ballack, Ze Roberto czy bracia Kovacowie)
Bayern potrafi zawieść co w ostatnich 2 latach jest specjalnością Niemców. W lidze niby mieli gorówać jeszcze wiele lat ,ale im to nie wychodzi. Werder czy Stuttgart jest równorzędnym rywalem w drodze po tytuł mistrza kraju. Więc Bayern może zamieszać ,ale mogę się pokusić ,że jest to zespół nieobliczalny
co zrobi zobaczymy
Ajax - Od wielu lat szkolą młodzież no i w klubie na nią konsekwetnie stawiają. Powoli ona dojrzewa i jest to zespół bardzo groźny, nieokrzesany i na pewno głodny sukcesu na międzynarodowej arenie. Ci piłkarze nie czują respektu przed swoimi rywalami no i udowodnili to ostatnio. Van der Vaart ,Sneijder czy Ibrahimovic są to piłkarze nietuzinkowi. Jak dla mnie powinni zamieszać w tej LM.
Maccabi - nie dużo wiem o tym zespole ,ale przysługuję mu w tej grupie rola outsidera. Z pewnością powalczą ,nie mają nic do stracenia ,a tylko wielką niespodziankę do sprawienia. Jednak nie wydaję mi się by im się to udało. Z Juve jeden mecz mogą dostać wysoko nawet tak jak 0-7 z Olympiakosem jeśli dobrze pamiętam 8)
Pierwsze w grupie będzie (heh innej odpowiedzi sie spodziewać nie można
) Juve ,później Ajax ,który minimalnie wygra z Bayernem.
Maccabi zajmie niechlubną ostatnią pozycję z 0 punktami.

Faworytem do wyjśćia z grupy jest oczywiście Juve ,choć tylko na papierze :? ekipy Bayernu i Ajaxu na pewno tanio skóry nie sprzedadzą.
Dla Maccabi sukcesem będzie wygranie choć jednego meczu w grupie.
Dlatego z góry przewiduję się im rolę outsidera(może niesłusznie bo różne rzeczy się zdarzają ,ale Djurgarden wg. niektórych też miało zamieszać i zostali sobie w tej Szwecji

Bayern - wzmocnili się przed sezonem przede wszystkim Lucio no i choć mają takie transfery nie byłbym taki pewien czy uda im się zająć miejsce premiowane wyjściem z grupy.Dwa lata temu zajęli ostatnie miejsce w grupie śmierci za Lens,Depor i Milanem ,mimo iż wtedy dokonali ładnych wzmocnień (Ballack, Ze Roberto czy bracia Kovacowie)
Bayern potrafi zawieść co w ostatnich 2 latach jest specjalnością Niemców. W lidze niby mieli gorówać jeszcze wiele lat ,ale im to nie wychodzi. Werder czy Stuttgart jest równorzędnym rywalem w drodze po tytuł mistrza kraju. Więc Bayern może zamieszać ,ale mogę się pokusić ,że jest to zespół nieobliczalny

Ajax - Od wielu lat szkolą młodzież no i w klubie na nią konsekwetnie stawiają. Powoli ona dojrzewa i jest to zespół bardzo groźny, nieokrzesany i na pewno głodny sukcesu na międzynarodowej arenie. Ci piłkarze nie czują respektu przed swoimi rywalami no i udowodnili to ostatnio. Van der Vaart ,Sneijder czy Ibrahimovic są to piłkarze nietuzinkowi. Jak dla mnie powinni zamieszać w tej LM.
Maccabi - nie dużo wiem o tym zespole ,ale przysługuję mu w tej grupie rola outsidera. Z pewnością powalczą ,nie mają nic do stracenia ,a tylko wielką niespodziankę do sprawienia. Jednak nie wydaję mi się by im się to udało. Z Juve jeden mecz mogą dostać wysoko nawet tak jak 0-7 z Olympiakosem jeśli dobrze pamiętam 8)
Pierwsze w grupie będzie (heh innej odpowiedzi sie spodziewać nie można

Maccabi zajmie niechlubną ostatnią pozycję z 0 punktami.