Djurgarden - Juventus 1:4 (III runda el.LM)
- _Jah
- Juventino
to bedzie proba charakteru dla naszych pilkarzy. wszyscy przeciez zdajemy sobie sprawe, ze lm to priorytetowy cel na ten sezon. kazdy z pilkarzy bedzie musial wlozyc serce, aby mozna bylo myslec o powodzeniu tej operacji. ze szwedzka pilka mamy jako fani futbolu wloskiego(oraz polskiego) nie ciekawe doswiadczenia i to rowniez ma wplyw na dramaturgie tego rewanzu. przed meczem na della alpi balem sie, ze dojdzie do takiej wlasnie sytuacji. niestety, przeliczylem sie. nie moge sie juz doczekac srodowej nocy. Bóg z nimi ; ) musi byc dobrze.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- M.
- Juventino
Oczywiście nie wyobrażam sobie innego rozwiązania niż takie, że to Juve awansuje do LM. Nawet jeśli piłkarze bianco-neri nie są w najwyższej formie powinni ograć zespół ze Szwecji. Jak wiadomo wygranie Ligi Mistrzów jest naszym najważniejszym zadaniem w tym sezonie więc nie możemy odpaść w przedbiegach. Szczególnie, że jeśli awansujemy do fazy grupowej możemy liczyć na nowe transfery i wreszcze Legro pójdzie na ławkę :twisted: . A Appiah jest chyba na sprzedaż, bo mógłby zagrać, ale wtedy straciłby szansę występów w innych klubach w europejskich pucharach w tym sezonie.
:roll:
- DamKam
- Juventino
Juve poprostu musi awansowac do fazy grupowej - to wiedza wszyscy !!!!!
Ale to co sie wydarzylo w Turynie to znak, iz to nie jest ten Juventus sprzed kilku czy kilkunastu lat
W moim przekonaniu wliczajac tamten tragiczny sezon i slabiutki poczatek tego sezonu jestesmy przecietna druzyna, ktora nie potrafi sie zmobilizowac, ktorej zdarzaja sie okropne wpadki i ktora nie ma odpowiedniej kadry
Takie sa niestety moje odczucia
Gdzie te czasy kiedy zdobywalismy Scudetto 26 a potem 27, co sie stalo z tak walecznymi i wspanialymi pilkarzami jakich widzielismy podczas meczu Juve-Real
Jezeli Djurgarden sie nas nie przestraszyl w Turynie to co bedzie w Szwecji !!! Jedyna nadzieja w Nedvedzie, choc on jest nie wpelni sil ale zrobi wszystko co w jego mocy zebysmy awansowali- ja wierze w Pavelka
Ale czy inni beda w stanie cos zrobic, czy nasza obrona wkoncu zacznie grac to co sie nalezy, czy napad bedzie skuteczny.... to wszystko mnie bardzo martwi ale musimy wygrac poprostu musimy !!!!!!!!
A czy wie ktos co sie dzieje z Zebina ??? Dlaczego nie zostal powolany na Djurgarden ???
I oby zagral Buffon ......
Ale to co sie wydarzylo w Turynie to znak, iz to nie jest ten Juventus sprzed kilku czy kilkunastu lat

Jezeli Djurgarden sie nas nie przestraszyl w Turynie to co bedzie w Szwecji !!! Jedyna nadzieja w Nedvedzie, choc on jest nie wpelni sil ale zrobi wszystko co w jego mocy zebysmy awansowali- ja wierze w Pavelka

A czy wie ktos co sie dzieje z Zebina ??? Dlaczego nie zostal powolany na Djurgarden ???
I oby zagral Buffon ......
- Bawarczyk
- Juventino
Jestem bardzo ciekawy jak wypadnie Juve przeciwko Djurgarden... ze przejdzie do LM to chyba nikt nie ma watpliwosci, w koncu Djurgarden to nie sa jakies geniusze i chyba Juve sobie z nimi poradzi. Ale ciekaw jestem w jakim stylu zagra Juventus, gdyz to jest wazne przed zblizajacym sie sezonem.... Stawiam na jUve 2:1
Fc Bayern Forever Number One
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jeszcze 1 informacja dotycząca meczu.
Mianowicie chodzi o czat. Jak wiadomo ostanio tam się źle dzieje. Poprostu dzicinada, chlew i chamstwo. Nie mozna normalnie przeprowadzić chociażby 1 dialogu.
W związku z tym proszę o utrzymanie kultury i przestrzeganie regulaminu. Za przeklinanie ( co ostanio zdarza się bardzo często) będą sypały się bany.
Prosze też o nie wpisywanie po 10 razy ,,skład'' i ,,wynik'' to wtedy prowadzona dyskusja ( o którą ostanio trudno) schodzi na 2 plan :? Przecież o wynik można sie kogoś zapytać na priva
Jeśli dalej będzie taki bałagan, pomyślimy nad tym, by jak najszybciej go zwalczyć. Napewno trzeba będzie szybko interweniować.
Forza JUVE :!:
od siebie dodam ze dzis na czacie bedzie duzy rygor.
wszelkie zazalenia kierowac na PRIV !
rybeq
Mianowicie chodzi o czat. Jak wiadomo ostanio tam się źle dzieje. Poprostu dzicinada, chlew i chamstwo. Nie mozna normalnie przeprowadzić chociażby 1 dialogu.
W związku z tym proszę o utrzymanie kultury i przestrzeganie regulaminu. Za przeklinanie ( co ostanio zdarza się bardzo często) będą sypały się bany.
Prosze też o nie wpisywanie po 10 razy ,,skład'' i ,,wynik'' to wtedy prowadzona dyskusja ( o którą ostanio trudno) schodzi na 2 plan :? Przecież o wynik można sie kogoś zapytać na priva
Jeśli dalej będzie taki bałagan, pomyślimy nad tym, by jak najszybciej go zwalczyć. Napewno trzeba będzie szybko interweniować.
rybeq

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Jeśli miałbym być szczery, powiedziałbym, że się boję, bardzo sie boję.
Boję się kolejnego sezonu bez Juve w LM...boję się kolejnej bezowocnej walki o COKOLWIEK w Serie A... . Boję sie tego...
Ale WIERZĘ...i mam nadzieję.... jak dla mnie będzie 1-0 dla JUVE :-D
Boję się kolejnego sezonu bez Juve w LM...boję się kolejnej bezowocnej walki o COKOLWIEK w Serie A... . Boję sie tego...
Ale WIERZĘ...i mam nadzieję.... jak dla mnie będzie 1-0 dla JUVE :-D
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Dionizos
- Juventino
Ja jeszcze apeluje o wstrzymanie sie od tekstow typu : FOOOOOOOORZA JUVEEE !!!!. Kiedys powiedzialem komus zeby sie przymknal, a on na to: Sorry, ale ja nie moge, czuje sie jak na meczu. Poziom niektorych naszych fanow jest po prostu straszny.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jeszcze 1 informacja dotycząca meczu.
Prosze też o nie wpisywanie po 10 razy ,,skład'' i ,,wynik'' to wtedy prowadzona dyskusja ( o którą ostanio trudno) schodzi na 2 plan :? Przecież o wynik można sie kogoś zapytać na priva![]()
- Asta#8
- Qualità Juventino
Przypuszczalne skład Juve:
(4-4-2) Buffon; Birindelli, Thuram, Montero, Zambrotta; Olivera, Emerson, Blasi, Nedved; Trezeguet, Del Piero.
Na ławce zasiądą prawdopodobnie Chimenti, Ferrara, Pessotto, Legrottaglie, Tacchinardi, Miccoli, Zalayeta.
Źródło www.juvepoland.com
Ciesze się, że są w 11 Buffon i Nedved. :-D Ale czemu Blasi i Oliviera??? :? Oby Juve awnsował. To będzie wielki mecz Nedveda. Zobaczycie.
A może mecz będzie w internecie???
(4-4-2) Buffon; Birindelli, Thuram, Montero, Zambrotta; Olivera, Emerson, Blasi, Nedved; Trezeguet, Del Piero.
Na ławce zasiądą prawdopodobnie Chimenti, Ferrara, Pessotto, Legrottaglie, Tacchinardi, Miccoli, Zalayeta.
Źródło www.juvepoland.com

Ciesze się, że są w 11 Buffon i Nedved. :-D Ale czemu Blasi i Oliviera??? :? Oby Juve awnsował. To będzie wielki mecz Nedveda. Zobaczycie.
A może mecz będzie w internecie???
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2004, 16:59 przez Asta#8, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bad_Magick
- Juventino
Jasny gwint co ten Olivera tutaj robi ? Nie mozna juz postawic tam Miccoliego ? Chlopak sobie bardzo dobrze radzi z zadaniem rozdzielania pilek i gry na lewym skrzydle(wspaniala wpsolpraca z Zambrotta). Albo przynajmniej za Del Piero go. Blasi i Emerson w jednym ustawieniu ? To jak my gramy ? Dwoma defensywnymi pomocnikami bedize ciezko cos ofensywnego zmajstrowac...i do tego Olivera. To juz by Tacchi byl lepszy. Mamy strzelac bramki a mamy tylko jednego typowego napastnika - Davida.
Ciesyz mnie natomiast obecnosc Birindelli'ego w skladzie. Do tego jeszcze Pessotto by sie przydal zamiast slabo spisujacego sie Montero. Wiem ze stara obrona, ale wlasnie Ci zaowodnicy prezentuja sie teraz najlepiej.
Ciesyz mnie natomiast obecnosc Birindelli'ego w skladzie. Do tego jeszcze Pessotto by sie przydal zamiast slabo spisujacego sie Montero. Wiem ze stara obrona, ale wlasnie Ci zaowodnicy prezentuja sie teraz najlepiej.
- RadeKas
- Juventino
Co robi Olivera? Gra. Bo juz na to najwyzsza pora. Wkoncu najwiekszy talent Urugwaju powinien dostac od czasu do czasu szanse. Na dodatek swietnie spisywal sie w meczach towarzyskich. Ciesze sie ze wreszcie ktos mu daje grac. Oby jak najczesciej.Bad_Magick pisze:Jasny gwint co ten Olivera tutaj robi ? Nie mozna juz postawic tam Miccoliego ? Chlopak sobie bardzo dobrze radzi z zadaniem rozdzielania pilek i gry na lewym skrzydle(wspaniala wpsolpraca z Zambrotta). Albo przynajmniej za Del Piero go. Blasi i Emerson w jednym ustawieniu ? To jak my gramy ? Dwoma defensywnymi pomocnikami bedize ciezko cos ofensywnego zmajstrowac...i do tego Olivera. To juz by Tacchi byl lepszy. Mamy strzelac bramki a mamy tylko jednego typowego napastnika - Davida.
Czemu gra Blasi i Emerson? To normalne. Kiedys gralismy para Davids - Tacchinardi. Ofensywa zajac sie maja Nedved z Olivera. A para defensywna ma odbierac pilki. Zreszta Emerson juz pokazal ze ofensywa tez umie sie zajac.
Birrindelli w skaldzie to dobrze?

Poza tym. Diurgarden 1-3 Juventus 8)
zebina za kartki pauzuje.
wszechwiedzacy rybeq
acha

Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2004, 16:59 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
srali muszki będzie wiosna
- Arek13
- Juventino
mnie obchadza wasze spekulacje jak bedzie to bedzie!!!!! Mi zalezy tylko na tym zeby sie dowiedziec na jkim kanale mecz leci i sobie juventusovi pokibicowac!!A niechce mi sie szukac po tych 578 kanalach tego jednego na ktorym gra juve!! wiec jezeli byscie mogli mi powiedziec na jkim kanale pokazuja ten mecz bylbym bardzo wdzieczny
- jaro10
- Juventino
To sie wąśnie dzisiaj okaże kto jest obecnie lepszy.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Mam szacunek dla Szwedów, jednakże nie zasługują na to by grać w LM. Jesteśmy od nich lepsi pod każdym względem. U nas LM to już wileloletnia tradycja :twisted:
:!:
zawsze Del Piero
- Andryk
- Juventino
mecz będzie trudny ale ja wierze w naszych piłkarzy, mimo że zespół ze Szwecji sie zamuruje to Juve powinna pokazac piłkarski charakter i że zasługuje na uczestnika Ligi Mistrzów, myśle ze wynik 3-1 byłby chyba jak najbardziej uczciwy i odzwierciedlający reputajce obu klubów.
FORZA JUVE!!!!!!
zawsze wierny Juve !!!
FORZA JUVE!!!!!!
zawsze wierny Juve !!!
- paweł (neo)
- Juventino
Brawo... bardzo mądrze!!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jeszcze 1 informacja dotycząca meczu.
Prosze też o nie wpisywanie po 10 razy ,,skład'' i ,,wynik'' to wtedy prowadzona dyskusja ( o którą ostanio trudno) schodzi na 2 plan :? Przecież o wynik można sie kogoś zapytać na priva![]()
rybeq
Wracając do tematu.... JUve wygrai ja wam to mówie będzie 2-0 !!