Kto zdobędzie mistrzostwo w Hiszpanii ? - typujcie !!!
- Gofer
- Juventino
Wali mi to.
Byle nie real madryt :!: :!: :evil: :evil:
Byle nie real madryt :!: :!: :evil: :evil:
.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- cybul
- Tifoso ManU
nie mial bym nic przeciwko, gdyby sprawy sie potoczyly tak jak napisalesBIGGI pisze:huelva - real 0-0 więc jesli wygra depo i real sociedad to rEAL M. spada na 3 miejsce !! więc jeszcze NIC nie jest jasne.....

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No właśnie Real gubi ostatnio pkt. za pkt! Walka o mistrza bedzie do końca emocjonująca! Kurcze taka Huelva potrafi zremisować z Realem to my musimy ich pokonać!!! Mam nadzieję, że Sociedad i Depor niepowiedziały jeszcze ostatniego słowa i odbiorą tytuł Realowi :twisted: Lecz piewr my odbierzemy im szanse na wygranie LM! :twisted:

- Dragon
- Qualità Juventino
No i stało sie. Real wygrał w derbach Madrytu z atlatico aż 4:0 a Sociedad przegrał z mającą wachania formy Celtą 3-2! no i pięknie relowcy są o krok od mistrza
Wiedzaiłem, że Realowi S. zbraknie w, którymś momencie doswiadczenia i sie potkną i proszę. Już Real prktyczniem oze świętować mistrza
0 spraiwedliwości na świecie :evil:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
cwele z madrytu :evil:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
Kurcze do pzrerwy Rela po bramkach ronaldo i r.carlosa prowadzi 2-1 z Atl.Bilbao! :evil: A Sociedad męczy sie z Atlatico M., 0-0 :evil: real jak narazie ma mistrza :!: :evil: Tak niemoze być!