JUVENTUS CZY WISŁA??
- M.
- Juventino
Oczywiście, że Juventus. Mimo, że jestem Polakiem to nie lubie Wisły (chociaż w 3 rundzie kibicowałbym jej w meczu z każdą inną drużyną opróćz Juventusu). No ale jakby Juve grał z Lechem to miałbym ogromny dylemat 

- Ironek
- Juventino
:shock: Bosh, człowieku co ty pieprzysz za głupoty :shock: skoro ktoś nie czuje czegoś do wisły to nie jest polakiem<< aLeX2004 >> pisze: hmmm Skoro do Wisly nic nie czujesz to chyba nie jestes Polakiem

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2004, 22:01 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- BIGGI
- Qualità Juventino
OCZYWISCIE JUVENTUS. Z jednej strony od lat czekam az polska druzyna awansuje do rozgrywek grupowych LM i przezywam te mecze.....ale jednak miłość do Juventusu i lojalnosc zwycięża.Rowniez nie zloscilbym sie gdyby Wisła strzelila bramke,ale mimo wszystko zyczylbym wysokiej porazki juz w Krakowie.Bo po co potem nerwy i narazanie Juve na komentarze w stylu : A CO TO ZA JUVE CO Z WISLA NIE MOZE WYGRAC.... :?
SOLO JUVE !!!!!!!!!
SOLO JUVE !!!!!!!!!
- aLeX20042
- Juventino
przeczytaj uważnie co ja napisałem wcześniej a co po mnie napisał Pavel87 a potem moją odpowiedź na jego. Tak więc zwyrefikuj dokładnie moje zdanie i Pavel87 a potem sie wypowiedz.Marcin-IRONEK pisze::shock: Bosh, człowieku co ty pieprzysz za głupoty :shock: skoro ktoś nie czuje czegoś do wisły to nie jest polakiem<< aLeX2004 >> pisze: hmmm Skoro do Wisly nic nie czujesz to chyba nie jestes Polakiem:shock: Ja też do wisły nic nie czuje, i co polakiem nie jestem ? ehh, chociaż i tak wolałbym urodzić się Włochem i mieszkać we Włochesh, oczywiście w Turynie, wolę ten kraj od Polski i nie interesuje mnie kto co o tym myśli, a przyjaciele mnie takiego akceptują
...a co do wisły to jest mi obojętne czy przejdzie do LM czy nie, a jeśli by grała z JUVE, to nawet by mi do bani nie przyszła myśl żeby kibicować wiśle :shock: JUVE to jest mój klub i zawsze tak zostanie, to jest klub który kocham, i który kochał będę zawsze :!: nawet nie ma opcji żeby było inaczej. A jak już kiedyś pisałem w jakimś temacie, to nie ważne z kim by JUVE gralo to zawsze będę za naszym kochanym klubem :!: nawet jeśli by grali z LEGIĄ, a to jest też klub, można powiedzieć który kocham.... ale inaczej niż JUVE, poprostu za JUVE jest daleka przestrzeń, a potem dopiero LEGIA :!:
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
- gregor_g4
- Juventino
No to bysmy sobie siedzieli razemKrupy pisze: ...a co dopiero Juve - Zagłębie Sosnowiec ... wtedy to na Ludowym bym siedział na kratach z szalikiem zeszytym z dwóch - połowa Juve, połowa Zagłębia

W Polsce sa dwie druzyny ktorym w pojedynku z Juve bym kibicowal. Na pierwszym miejscu jest oczywiscie Zagłębie Sosnowiec , a na drugim Legia. Tym dwu klubom kibicuje dluzej niz Juve, a poza tym byloby pieknie zobaczyc klub z mojego miasta w CL, no i oczywiscie Legie ktora z Zaglebiem laczy dluga przyjazn.
- JuveQL
- Juventino
Heh, jak dla mnie jest to pytanie z gatunku retorycznych
obojetnie z kim Juve by nie gralo (nawet z moja Pogonia
)zawsze sercem bylbym za Juve. Szczerze mowiac nie zawachalbym sie ani chwili, bo jest to dla mnie sprawa bezdyskusyjna.
Gdyby Stara Dama spotkala sie z Wisla w eliminacjach, jedynym moim zmartwieniem byloby to, iz znowu Liga Mistrzow odbedzie sie bez udzialu polskiej druzyny :twisted:
Jezeli Biala Gwiazda zostanie naszym rywalem w 3 rundzie, potraktuje ja zapewnie tak, jak kazdego rywala Juventusu - bede po prostu zyczyl jej jak najwyzszej porazki...
PS. Przepraszam za brak polskiej czcionki - problemy z klawiatura :evil:

Gdyby Stara Dama spotkala sie z Wisla w eliminacjach, jedynym moim zmartwieniem byloby to, iz znowu Liga Mistrzow odbedzie sie bez udzialu polskiej druzyny :twisted:
Jezeli Biala Gwiazda zostanie naszym rywalem w 3 rundzie, potraktuje ja zapewnie tak, jak kazdego rywala Juventusu - bede po prostu zyczyl jej jak najwyzszej porazki...
PS. Przepraszam za brak polskiej czcionki - problemy z klawiatura :evil:
- Mosiu
- Juventino
Rozumiem Tych którzy są zawsze tylko za JUVE ( sam się do nich zaliczam ), ale zupełnie nie pojmuje o co chodzi tym którzy piszą tak:
LOKALNY PATRIOTYZM JEST DOBRY , ALE NA POLSKĄ LIGĘ . GDY WISŁA GRA W EUROPEJSKICH PUCHARACH , TO TAK JAKBY GRAŁA REPREZENTACJA POLSKI ( ten klub reprezentuje wtedy każdego z nas w europie ).
Dodatkowo jeżeli Wisełka awansuje , to poprawi się stan całej polskiej piłki - odczuje to także Legia , Zagłębie czy Widzew . Tak więc można powiedzieć że dokonać należy wyboru między Juve a polską piłką .
alboTo jest klub, który niemalże kocham. Gorzej by było gdyby Juventus spotkał sie z Legią.
.. Wtedy przyznaje bez bicia że byłbym za Widzewem ..
LOKALNY PATRIOTYZM JEST DOBRY , ALE NA POLSKĄ LIGĘ . GDY WISŁA GRA W EUROPEJSKICH PUCHARACH , TO TAK JAKBY GRAŁA REPREZENTACJA POLSKI ( ten klub reprezentuje wtedy każdego z nas w europie ).
Dodatkowo jeżeli Wisełka awansuje , to poprawi się stan całej polskiej piłki - odczuje to także Legia , Zagłębie czy Widzew . Tak więc można powiedzieć że dokonać należy wyboru między Juve a polską piłką .
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- aLeX20042
- Juventino
Mosiu pisze:Rozumiem Tych którzy są zawsze tylko za JUVE ( sam się do nich zaliczam ), ale zupełnie nie pojmuje o co chodzi tym którzy piszą tak:alboTo jest klub, który niemalże kocham. Gorzej by było gdyby Juventus spotkał sie z Legią... Wtedy przyznaje bez bicia że byłbym za Widzewem ..
W pełni cię rozumiem i widze że podzielasz moją sugetie na temat niektórych wypowiedzi.
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
- Ironek
- Juventino
Przeczytałem uważnie, bo jeśli wchodze w jakiś temat to czytam go uważnie całego. No właśnie, przeczytałem teraz 2 raz i jakoś nic mi to nie wyjaśnia :? bo wyraźnie napisałeś: "hmmm Skoro do Wisly nic nie czujesz to chyba nie jestes Polakiem". Może toi i zła interpretacja, ale jak dla mnie to jest wyraźne, więc nie wiem o co Ci chodzi<< aLeX2004 >> pisze: przeczytaj uważnie co ja napisałem wcześniej a co po mnie napisał Pavel87 a potem moją odpowiedź na jego. Tak więc zwyrefikuj dokładnie moje zdanie i Pavel87 a potem sie wypowiedz.

- aLeX20042
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze:Przeczytałem uważnie, bo jeśli wchodze w jakiś temat to czytam go uważnie całego. No właśnie, przeczytałem teraz 2 raz i jakoś nic mi to nie wyjaśnia :? bo wyraźnie napisałeś: "hmmm Skoro do Wisly nic nie czujesz to chyba nie jestes Polakiem". Może toi i zła interpretacja, ale jak dla mnie to jest wyraźne, więc nie wiem o co Ci chodzi<< aLeX2004 >> pisze: przeczytaj uważnie co ja napisałem wcześniej a co po mnie napisał Pavel87 a potem moją odpowiedź na jego. Tak więc zwyrefikuj dokładnie moje zdanie i Pavel87 a potem sie wypowiedz.
Skoro w meczu JUVE-Wisła bez najmniejszego bólu serca kibicowałby JUVE, a w meczu JUVE-Widzew kibicowałby Widzewowi to nie rozumiem stwierdzenia ..."byłbym za Widzewem :oops: , bo kocham ten klub na równi z Juve a jestem Polakiem a nie Włochem"...Pavel87 pisze:Jeśli doszłoby do takiego meczu ja bez najmniejszego bólu serca byłybm za Juve, bo do Wisły nic nie"czuje"Co innego Gdyby doszło do meczu Juve-Widzew(w obecnej sytuacji to niestety tylko marzenia
). Wtedy przyznaje bez bicia że byłbym za Widzewem :oops: , bo kocham ten klub na równi z Juve a jestem Polakiem a nie Włochem
..."jestem Polakiem a nie Włochem"... widocznie źle dobrał słownictwo skoro napisał jak napisał.
Mam nadzieje że teraz mnie rozumiesz

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Choć Wisla jest moim ulubionym polskim klubem to jednak byłbym za Juventusem. Juventusowi kibicuje dłużej niż Wiśle i to zawsze Juventus był i będzie u mnie na pierwszym miejscu. Ja tak samo jak jeden z użytkowników wyżej wolałbym, aby Juventus spotkał się z Wisłą w fazie grupowej, wtedy oba kluby miałby szanse na awans 8)
- gregor_g4
- Juventino
A popatrz na to z tej strony : W 2003 roku Juve gralo z Milanem w finale CL i jak wiemy wygral Milan, i idac Twoim tokiem rozumowania przynioslo to korzysc calej wloskiej pilce, ale co Ty jako kibic Juve z tego masz?? Nic. Jedynie niedosyt ze to nie "Twoj" klub odniosl sukces.Mosiu pisze:
Kibicuje Zagłębiu tak samo jak Juve i Legii i bede im zawsze kibicowal, bezwzgledu na wyniki. Nie uwazam ze powinienem dokonac jakiegokolwiek wyboru, gdyz kluby te ze soba bezposredni o rywalizuja, a ich spotkanie jest bardzo malo prawdopodobne. JEdnak gdyby do takowego doszlo to tak jak juz powiedzilaem bylbym za Zagłębiem lub Legia, co nie znaczy ze przestalbym byc kibicem Juve...
- BiancoNerri_
- Juventino
To by był najgorszy z możliwych meczów. Jeżeli Juventus by przegrał to by był wstyd na całą europe. Niech zagrają osobno. Ale bede za Juve chyba jednak.