Juventus - Reprezentacja Salice Terme 4:0
- Asta#8
- Qualità Juventino
[quote="Umpa"]Wiltord to była plota jakich wiele i tyle na ten temat. Gdie on miałby grać - mamy Camora, Nedveda, Zambiego i Kapo - przynajmniej 3 z nich to według mnie lepsi skrzydłowi od niego i oprócz Nedveda młodsi, w ataku nie grał by również co chyba jasne, a do grzania ławy to on nam nie potrzebny.[/quote]
Wiltord już przeszedł do Juventusu na zasadzie wolnego transferu. To, że nie grał to nie oznacza, że nie przeszedł, bo jeżeli by tak było to by oznaczało, że Buffon, Trzegol i Del piero odeszli z Juve bo nie grali w sparingu.
Wiltord już przeszedł do Juventusu na zasadzie wolnego transferu. To, że nie grał to nie oznacza, że nie przeszedł, bo jeżeli by tak było to by oznaczało, że Buffon, Trzegol i Del piero odeszli z Juve bo nie grali w sparingu.
- Gość
Wiltord nie przeszedł a z tego alex i reszta nie grali bo odpoczywaja po Euro a Wiltord na Euro. a swoją droga gdzie jest Maresca?? Zwycięstwo niskie (tylko 4:0 a nie aż 4:0 )mimo składu jaki mielismy to oczekiwalem wyzszego zwyciestwa. dodam tylko że taka bastia wygrala w swoim spraingu z rywalem prezentujacym podobna klase to Salice terme (IIIle Rousse) az 9:0!! bravo Bastia itakich wyników od Juve bym sobie rzyczył w nastepnych meczach choc wiem, że wynik nie jest najważniejszy.
- _Jah
- Juventino
Także zastanawia mnie nieobecność Maresci? ktos moze cos wie o tym? zaczynam sie martwic..
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!