AS ROMA - czemu jej tak nie lubicie??
- wErOn
- Juventino
Nienawidze tego klubu przede wszystkim dzięki ich polskim "kibicom". Nie mają szacunku do swego klubu co już pokazywali nieraz po przegranej swojego klubu :x
AS roma.pl to drugie. Ta strona mnie po prostu dobija bo ludzie tam zarejestrowani to w większosci kompletni idioci, którzy nie widzą nic poza swoim tottim i resztą. Nie potrafią się wypowiedzieć subiektywniena żaden temat, a mody tej strony kompletnie to tolerują ... śmieszne
3) to główni rywale Juve chociaz szanse na scudetto mają tylko na papierze bo nigdy nie mogą sobie poradzić ;P
AS roma.pl to drugie. Ta strona mnie po prostu dobija bo ludzie tam zarejestrowani to w większosci kompletni idioci, którzy nie widzą nic poza swoim tottim i resztą. Nie potrafią się wypowiedzieć subiektywniena żaden temat, a mody tej strony kompletnie to tolerują ... śmieszne
3) to główni rywale Juve chociaz szanse na scudetto mają tylko na papierze bo nigdy nie mogą sobie poradzić ;P
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Minda_ASROMA
- Romanista
Po pierwsze Minda a nie mirinda!! A to w nawiasie to oznacze że jesteś lewy?? :twisted:Michael (L) pisze:Mirinda czy jakoś tak :lol: roma to hamy weź no np. takiego Tottiego jako gracz jego styl podoba mi się, ale jako człowiek jak wygra raz na ruski rok z JUVE to wydaje mu się że już wszystko może( te gesty przeciwko Juve ).Lazio to rasisci,a jak dochodzi do derb Rzymu to już jest nawalanka na całego wystarczy przyponiec ostatnie przerwane derby z powodu jakiejs tam głupoty.
A czy tobie nie jest wstyd zdradzac swój klub spójrz co pisze pod twoim nickiem=Juventino[/b] :lol: :lol: :lol:
Raz na ruski rok??
Ale kto zawsze rozpoczyna bójki? lacjo, a co kibice mają się dać wieśniakom po mordzie lać??
A o zmine podpisu już prosilem ale zero odpowiedzi!!
wszystko ładnie tylko po co ta obraza w kierunku Lazio

Ostrzezenie
kouba
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
nie wiem co wy do niego macie?chłopak zapisał się na naszym forum a wy zaraz na niego wyjeźdzacie.a co AS ROMY to nie mam nic do nich tylko niektóre zachowania piłkarzy twojego klubu są nie na miejscu.
a wy JUVENTINI zastanówcie się co piszecie
JESTEM OSZUSTEM
- 10 Szymon
- Juventino
romy nie lubie za to że:
- jej działacze głupio się wypowiadają o rywalach (panowie baldini, sensi o Milanie, Juventusie itp.)
- mają zarozumiałego kapitana, który jest krótko mówiąc małointeligentem
- za przekręty finansowo-licencyjne
- za grę "na lewo" w lidze
- za faworyzowanie romy przez FIGC
- za to że kibice, piłkarze, działacze nie potrafią przełknąć porażki
- za to że jej zawodnicy myślą że są najlepsi np. Panucci, Tommasi, czy kapitanek
Ty napisz Swoje kontrargumenty, ale ja dalej nie będę romy lubił...
- jej działacze głupio się wypowiadają o rywalach (panowie baldini, sensi o Milanie, Juventusie itp.)
- mają zarozumiałego kapitana, który jest krótko mówiąc małointeligentem
- za przekręty finansowo-licencyjne
- za grę "na lewo" w lidze
- za faworyzowanie romy przez FIGC
- za to że kibice, piłkarze, działacze nie potrafią przełknąć porażki
- za to że jej zawodnicy myślą że są najlepsi np. Panucci, Tommasi, czy kapitanek
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2004, 22:01 przez 10 Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Minda_ASROMA
- Romanista
Wiem niektóre zachowanie też uważam za zbędene...JUVEFANE_10 pisze:nie wiem co wy do niego macie?chłopak zapisał się na naszym forum a wy zaraz na niego wyjeźdzacie.a co AS ROMY to nie mam nic do nich tylko niektóre zachowania piłkarzy twojego klubu są nie na miejscu.
daj przykład tych idiotów z asroma.pl daj linka... bo powiedzieć to każdy może, ale poprzeć faktami to już mało kto...
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- BiancoNerri_
- Juventino
Spox masz u mnie piwoJUVEFANE_10 pisze:nie wiem co wy do niego macie?chłopak zapisał się na naszym forum a wy zaraz na niego wyjeźdzacie.a co AS ROMY to nie mam nic do nich tylko niektóre zachowania piłkarzy twojego klubu są nie na miejscu.

- JUVEFANE_10
- Juventino
ja o żadnych idiatach z ASROMA.PL nie mówiłem tylko że niektórzy piłkarze romy zachowują się głupio na boisku.Minda_ASROMA pisze:Wiem niektóre zachowanie też uważam za zbędene...JUVEFANE_10 pisze:nie wiem co wy do niego macie?chłopak zapisał się na naszym forum a wy zaraz na niego wyjeźdzacie.a co AS ROMY to nie mam nic do nich tylko niektóre zachowania piłkarzy twojego klubu są nie na miejscu.
daj przykład tych idiotów z asroma.pl daj linka... bo powiedzieć to każdy może, ale poprzeć faktami to już mało kto...
JESTEM OSZUSTEM
- Minda_ASROMA
- Romanista
10 Szymon pisze:
Ja ci Romy nie każę lubić, tylko pytam co masz do nas i do naszego klubu...
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Machnes
- Juventino
No więc Roma to klub, którego najbardziej nie lubię z Ligi Włoskiej! A dlaczego ? Otóż tak:
1. Uważam Tottiego za przykro mi to mówić, ale prostaka! Pluje, pokazuje jakieś gesty, pamiętacie jak się zachował kiedy strzelił gola Lazio chyba z 2 sezony temu ?? Co pokazał dla swojej narzeczonej Ilary! A na dodatek z inteligencją u niego kiepsko. Czy on wogóle zdał odpowiednik naszej szkoły średniej?? Jeśli powiecie, że Alex to też prostak top zastanówcie się 3 razy: Del Piero chociaż zdał studia
więc jest wykształcony i na boisku zachowuje się fair (no może nie licząc bramki z Parmą, którą zdobył ręką :roll: ale to było oszystwo a nie prostactwo!)
2. Odwieczny rywal Juve
3. Wypowiedzi Sensiego i pana Baldiniego :roll:
4. Za mądrych kibiców to wy nie macie
Weszłem na stronę asroma.pl i zachowywałem się bardzo kulturalnie, ale wasi kibice ciągle szukali zaczepki, wasi admini nie są za kompetentni. Zablokowali Alexxxxx pisanie commentów za to, że powiedział do jednego z autorów strony, że zachowuje się niegodnie admina. Albo w newsie o Gilardino fan Juve napisał, że ma nadzieje, że Alberto przejdzie do Juve. Jeden z Adminów napisał mu "Co mnie obchodzi jaką ma nadzieje panoszący się fan zebr!!" to naprawdę nie jest kultura. Popatrzcie na nas. Może mamy dużo tych kibiców prowokatorów, ale potrafimy przyjąć na forum kibiców innych drużyn. Na forum udziele się kilku Laziale, Milanistów, Dortmundowiec i kibic Menchesteru. Jednak wy chyba tego nie potraficie zrobić.
Reasumując napewno nie powiem, że NIENAWIDZĘ Romy. W końcu jej kibice nie zabili mi mamy, brata czy kogoś innego z rodziny, Napewno zabili kilku kibiców Juve czy innych klubów, nie jest mi to obojętne
ale to robi nie tylko ROma co jest najgorsze
Pozdro
PS. Minda mówisz, że przyszedłeś tu w zupełnie kulturalnych zamiarach??
Proszę skomentuj te 2 twoje wypowiedzi. Mam nadzieje, że poprstu jak zwykły człowiek popełniłeś błąd i zachowałeś się "brzydko"
1. Uważam Tottiego za przykro mi to mówić, ale prostaka! Pluje, pokazuje jakieś gesty, pamiętacie jak się zachował kiedy strzelił gola Lazio chyba z 2 sezony temu ?? Co pokazał dla swojej narzeczonej Ilary! A na dodatek z inteligencją u niego kiepsko. Czy on wogóle zdał odpowiednik naszej szkoły średniej?? Jeśli powiecie, że Alex to też prostak top zastanówcie się 3 razy: Del Piero chociaż zdał studia

2. Odwieczny rywal Juve
3. Wypowiedzi Sensiego i pana Baldiniego :roll:
4. Za mądrych kibiców to wy nie macie
Reasumując napewno nie powiem, że NIENAWIDZĘ Romy. W końcu jej kibice nie zabili mi mamy, brata czy kogoś innego z rodziny, Napewno zabili kilku kibiców Juve czy innych klubów, nie jest mi to obojętne
Pozdro
PS. Minda mówisz, że przyszedłeś tu w zupełnie kulturalnych zamiarach??
Minda_ASROMA pisze:A ten transfer to pewnie ktoś z Iraku, może Saddam będzie u was grał...![]()
Minda_ASROMA pisze:Rybeq. Pojawiły się doniesienia? A gdzie? Na waszej stronie z waszej chorej wyobraźni!
Proszę skomentuj te 2 twoje wypowiedzi. Mam nadzieje, że poprstu jak zwykły człowiek popełniłeś błąd i zachowałeś się "brzydko"
- Vimes
- Juventino
Jako, że nie doczekałem się odpowiedzi :? , a Minda_ASROMA chce argumentów (dowodów), w takim razie proszę bardzo, trzy różne relacje z meczu AC Milan - AS Roma (2 maja 2004), w szczególności chodzi mi o relację dotyczącą zachowania kibiców Romy:
http://www.asroma.pl/index.php?function=show_all&no=968
http://acmilan.pl/rozgrywki/2003_04/04_ ... roma_d.php
http://www.a-sport.pl/nowy/pliki/45.html
Poprzednio zadałeś pytanie: Czy kibice Romy są chamscy
Chciałbym, żebyś teraz sam na nie odpowiedział.
Aha, ja nie nienawidzę Romy jako klubu, ale chamstwa na stadionach nie toleruję :!:
http://www.asroma.pl/index.php?function=show_all&no=968
http://acmilan.pl/rozgrywki/2003_04/04_ ... roma_d.php
http://www.a-sport.pl/nowy/pliki/45.html
Poprzednio zadałeś pytanie: Czy kibice Romy są chamscy

Chciałbym, żebyś teraz sam na nie odpowiedział.
Aha, ja nie nienawidzę Romy jako klubu, ale chamstwa na stadionach nie toleruję :!:
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2004, 23:45 przez Vimes, łącznie zmieniany 4 razy.
- 3d_man
- Juventino
uwazaj na to co piszesz romanisto :!: :!: :!: :!:Minda_ASROMA pisze:Po pierwsze Minda a nie mirinda!! A to w nawiasie to oznacze że jesteś lewy?? :twisted:Michael (L) pisze:Mirinda czy jakoś tak :lol: roma to hamy weź no np. takiego Tottiego jako gracz jego styl podoba mi się, ale jako człowiek jak wygra raz na ruski rok z JUVE to wydaje mu się że już wszystko może( te gesty przeciwko Juve ).Lazio to rasisci,a jak dochodzi do derb Rzymu to już jest nawalanka na całego wystarczy przyponiec ostatnie przerwane derby z powodu jakiejs tam głupoty.
A czy tobie nie jest wstyd zdradzac swój klub spójrz co pisze pod twoim nickiem=Juventino[/b] :lol: :lol: :lol:
Raz na ruski rok??
Ale kto zawsze rozpoczyna bójki? lacjo, a co kibice mają się dać wieśniakom po mordzie lać?? A o zmine podpisu już prosilem ale zero odpowiedzi!!
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Alexxxxx
- Juventino
Hmmm jak on/ona nazywa się Minda to jest chyba ona. Mówiąc o Romie, na prawdę są to kibice "niewinni" nigdy nic nie robią nigdy nie zaczynają, nigdy nie wyklinają, nigdy nie zabijają, zawsze jest ta sama gadka " Nigdy (...), nigdy (...), nigdy(...) ..." Totti zresztą tez zawsze jest 'świety" w swoim braku manier, chamstwa, arogandzkości... Tak jak ten wasz "wielki" Wuju z roma.pl, co on mówi, że kibice Romy to nie rasiści i się skompromitowałem mówiąc, że kibice rzymskich klubów to rasiści. A co mówił Zebina, że był wygwizdywany, ze zawsze grał pod ogromną presja, bo zawsze słyszałem " Cenzura murzynie ". Kibice Lazio są bardzo podobni, ale i tak do Lazio mam większy szacunek niż do Romy. Roma uwaza zawsze się za najlepszą. Ich kibice zawsze "grają" kozaków (chyba pomylili epoke :roll: ). Są po prostu dziwni, tam brakuje po prostu manier i wychownia wynoszącego się z rodziny. I tyle :!:
:idea: Cenzure dodałem sam, nie chciałem dosłownie cytować "Tifosi" (w przenośni :roll: ) Romy.
:idea: Cenzure dodałem sam, nie chciałem dosłownie cytować "Tifosi" (w przenośni :roll: ) Romy.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Molek big fun juve
- Juventino
CO hamskiego a kto tak nie dawno napisal Judasze i te inne sorry ale cos sie nie zgadza z tymMinda_ASROMA pisze: Przepraszam, a co ja takiego hamskiego robię na waszym forum? To duża ilość waszych kibiców wchodzi na nasze forum robi niepożądek i wywołuje kłótnie. Włoscy kibice Romy są chamscy? To nie oni zabijają innych kibców, ani nie rozpoczynają bójek...
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Sting
- Juventino
Co do ASRoma.pl to przynajmniej w stosunku do mnie użytkownicy zachowuja się jak najbardziej wporządku. Na tamtą stronę zaglądam by sprawdzić co u rywala i czasami coś tam napomknę, ale z prawdziwym bramkiem tolerancji spotkałem się ze strony Alexxxxa który mimo kulturalnej rozmowy postanowił wspomnieć dosyć przykre rzeczy do cytowania na temat mojego wychowania. Cóż Alexxx mnie tak nazwał chyba przez to że za szybko wyciagnął wnioski z niektórych sytuacji o których nie miał pojecia tak naprawde, niestety kolega zaczął mnie oceniać, nie znając mnie wogule i nie wiedząc co swoimi postami prezentuje. Przykre....

- Alexxxxx
- Juventino
Wiesz sam powiedziałeś, ze " No i co, że mam bana na JP jak i tak na nim pisze ". Bana na pewno nie dostałeś za frikoSting pisze:Co do ASRoma.pl to przynajmniej w stosunku do mnie użytkownicy zachowuja się jak najbardziej wporządku. Na tamtą stronę zaglądam by sprawdzić co u rywala i czasami coś tam napomknę, ale z prawdziwym bramkiem tolerancji spotkałem się ze strony Alexxxxa który mimo kulturalnej rozmowy postanowił wspomnieć dosyć przykre rzeczy do cytowania na temat mojego wychowania. Cóż Alexxx mnie tak nazwał chyba przez to że za szybko wyciagnął wnioski z niektórych sytuacji o których nie miał pojecia tak naprawde, niestety kolega zaczął mnie oceniać, nie znając mnie wogule i nie wiedząc co swoimi postami prezentuje. Przykre....

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli