Nadzieje??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 14:15

No cóż..najbardziej się liczy na tych, którzy są gwiazdami w składzie Juve, czyli nieodmiennie Alex, Pavel, Gigi, David. A jeśli ktoś z młodych albo ktoś z "ławki" błyśnie - wtedy będą same powdy do zadowolenia i oczekiwań by nasze Juve wróciło na należne miejsce w Europie czyli po puchar LM! :twisted: i 28 Scudetto :twisted:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 16:39

Ja mam nadzieje ze forma blysna mlodzi gracze Brighi Blasi Oliveira i Maresca.Mam nadzieje że ich nie sprzedadzą.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 20:32

Najbardziej licze na piłkarzy, którzy w ostatnim sezonie zawiedli. Mam nadzije, że Del Piero wkońcu się odrodzi, i że jao kapitan Juve poprowadzi nasz zespół do zwycięstw. Kolejnym piłkarzem, na którego licze jest Legrottaglie. Musze powiedzieć, że choć nie miał on zbyt udanego sezonu to polubiłem tego piłkarza. Jak sam mówił w tym sezonie mamy zobaczyć prawdziwe oblicze Legro. Trzymam go za słowo i mam nadzije, że pokaże wielką klase, i że powalczy o gre w pierwszem skłądzie. Kolejnym piłkarzem jest Thuram, który w ostatnim sezonie nie grał najlepiej. Popełniał sporo błędów. Mam nadzije, że on również się odrodzi, i że pokaże na co go stać. Oczywiście licze również na Nedveda.

Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 22:18

Myślę że jeżeli Nedved pociągnie za sobą to całe towarzystwo jak na Euro
to powinno być OK. Z lewej flanki wrzuci coś Zambrotta,Alex zgra do Treze a ten to wykonczy.Na bramie Gigi nic nie wpusci i nowi coś od siebie dacą to bendzie dobrze. :)

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2004, 12:56

licze na del piero, ktory mam nadzieje wyrozni sie w tym sezonie takze w Europie. Eur pokazalo ze alex umie dobrze grac pomimo slabego sezonu.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2004, 13:31

Ja licze szczegolnie na nowego trenera. Fabio Capello mam nadzieje, ze stworzy swietna atmosfere w druzynie. Z jego zdaniem druzyna powinna sie liczyc i wszyscy powinni mu sie podporzadkowac. Capello juz zreszta blysnal swoim zdaniem, twierdzac, ze jego atutowym snajperem ma zostac David Trezegeut. To bardzo dobrze z jego strony. David tym samym poczuje sie pewnie pomimo kiepskich wystepow na Euro i bedzie chcial ten dlug zaufania jak najszybciej splacic.
Licze bardzo na sfinalizowanie kontraktu Emersona. Po odejsciu Davidsa, potrzebny jest nam wlasnie taki gracz. Jezeli Emerson dolaczy do nas wowczas bede spokojny o strzelanie bramek przez nasz zespol.
Najwazniejsza jednak jest obrona, ktora systematycznie sie starzeje. Bardzo wazna postacia moze okazac sie w niej wspomniany Legrottaglie. Na moj gust moze to sie jednak okazac za malo. Moggi powienien wziac to pod uwage i sciagnac do Turynu chociazby jednego klasowego obronce.
Cele? cele sa zawsze najwyzsze. Wypadaloby odzyskac utracone Scudetto. Lecz.. to co mnie najbardziej interesuje kryje sie w rozgrywkach Champions League. Marze o triumfie i mam nadzieje, ze to juz w tym sezonie.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2004, 15:15

Ja także wiąże nadzieje z Alessandro Del Piero ale licze też na młodych utalentowanych czyli : Appiach , Maresca . Noi zobaczymy czy Fabio Capello był dobrym posunięciem ale mam nadzieje że jest to strzał w DZIESIĄTKĘ

KOCHAM TYLKO JUVENTUS I MU ODDAM SERCE SWE SERCE SERCE JEDYNE ODDAM SWOJEJ DRUŻYNIE

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2004, 19:38

Wydaje mi się, że od Kapitana :twisted: musi dawać przykład!!!! mam też nadzieje, że zrodzi się ktoś świetny (może Kapo) Napewno na dobrym poziomie będą grali Zambrotta, Emerson, Treze i po cichu liczę, że francuza wygryzie Miccoli :D Myślę, że Moggi wyciągnął wnioski z tego sezonu i będzie tylko lepiej. Może jeszcze kogoś kupimy ?? 8) także, mam aspiracje na scudetto i chociaż, żebyśmy daleko zaszli w LM.

FORZA JUVE !!!!

Falcon86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 12:27

Ja tam licze na Nedveda musi się wreszcie obudzić myśle też że młodzierz może się zaprezentować z dobrej strony no i ta nieszczesna obrona jak jej nie posklejaja to bedzie klops

Sport sól życia !!!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 12:41

Ja mam przede wszystkim nadzieje ze Trezeguet wroci do dawnej formy, kiedy to byl krolem strzelcow ech...
Jestem pewien z kolei ze Zambrotta bedzie jak zwykle swietny w tym sezonie ale wiecej oczekiwalbym od napastnikow... hm... :)

MISIEK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 14:36

Ja wiąże nadzieje z Alexem Del Piero.To bardzo dobry piłkaż.A także Trezeguet Nedved i moze Emerson.Tylko jeszcze nie wiadomo czy napewno przejdzie do JUVE.

"Piłka jest jedna a bramki są dwie"

Wisła - MISTRZ POLSKI 04.

Pozdrawiam wszystkich fanów WISŁY.
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 00:44

Ciężko liczyć na Alexa, bo jego rola w zespole na pewno ulegnie zmianie po przybyciu Capello. Nie będzie on już niekwestionowanym liderem. Sam Capello ogromne nadzieje wiąrze z Trezeguetem. Właściwie dzięki niemu David pozostał w Turynie. Ja osobiście największe nadzieje wiąrze chyba z Marescą, Miccolim i Camoranesim. Na gwiazdy zespołu typu Zambrotta, Nedved czy Buffon zawsze można i należy liczyć, więc ich tutaj pominę. Najbardziej się boję, że Maresca może zostać sprzedany lub wypożyczony. Czy w Juve nikt nie widzi tego ogromnego potencjału który w nim drzemie?? W minionym nieudanym sezonie to on był jedną z najjaśniejszych postaci. Dużo myślałem też o Chiellinim, jednak znając politykę transferową Bianconerich piłkarz ten i tak nie zostanie w klubie a zostanie wypożyczony. Szkoda też, że Chiumiento w przyszłym sezonie będzie reprezentował barwy Sieny.

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 00:59

DJ Juventinho pisze:Ciężko liczyć na Alexa, bo jego rola w zespole na pewno ulegnie zmianie po przybyciu Capello. Nie będzie on już niekwestionowanym liderem. Sam Capello ogromne nadzieje wiąrze z Trezeguetem. Właściwie dzięki niemu David pozostał w Turynie. Ja osobiście największe nadzieje wiąrze chyba z Marescą, Miccolim i Camoranesim. Na gwiazdy zespołu typu Zambrotta, Nedved czy Buffon zawsze można i należy liczyć, więc ich tutaj pominę. Najbardziej się boję, że Maresca może zostać sprzedany lub wypożyczony. Czy w Juve nikt nie widzi tego ogromnego potencjału który w nim drzemie?? W minionym nieudanym sezonie to on był jedną z najjaśniejszych postaci. Dużo myślałem też o Chiellinim, jednak znając politykę transferową Bianconerich piłkarz ten i tak nie zostanie w klubie a zostanie wypożyczony. Szkoda też, że Chiumiento w przyszłym sezonie będzie reprezentował barwy Sieny.
Dokładnie.
Enzo Maresca to znakomita perełka. Duzym bledem z naszej strony byloby, gdybysmy sie go pozbyli. Za wszelka cene nie mozemy do tego dopuscic. W poprzednim sezonie wszak zadko dostawal szanse gry. Lecz, gdy juz Lippi dawał mu okazje to swietnie ją wykorzystywał. Ten chłopak czyni z roku na rok wyraźne postepy i jestem pewien, ze mielibysmy z niego w przyszlosci duzo pociechy. Dlatego najwazniejsze w tym momencie jest to, aby go zatrzymac.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
*Fighter*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 09:44

Ja wiąże jak największe nadziejie z Kapo. Mam nadzieje że on się pokoaże w przyszłym sezonie z jak najlepszej strony. Del Piero może sie przebudzi i zawalczy o tytuł króla strzelców.

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 20:47

ja wiążę duże nadzieję z czwórką zawodników:
- Nicola Legrottaglie - wreszcice musi pokzać że był reprezentantem Włoch i na to dalej zasługuje
- Stephan Appiah - miał 17 lat i trafił do Udinese - niech wreszcie z utalentowanego zawodnika narodzi się nam światowej klasy niszczyciel
- Ruben Ariel Olivera da Rosa - Lippi o nim powiedział rok temu że to największy talent we Włoszech - więc Ruben do dzieła...
- Narcisse-Olivier Kapo-Obou - chce wywalczyć miejsce w składzie Juve i reprezentacji Francji

ODPOWIEDZ