Nowy herb Juventusu
- Juverulez!
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
Czytam ''wypociny'' niektorych ktorzy pisza ze to bedzie przelom nowa era i takie tam dyrdymaly.Dochodze do wniosku ze dla niektorych z was nasz herb nic nie znaczyl byl zwyklym obrazkiem ktory mial swoje miejsce na koszulce i na gadzetach.Wazniejsze jest dla niektorych ze pamiatki nie beda aktualne i to jest najwieksze zmartwienie.Teraz wychodzi wasz stosunek do klubu do historii i do samego Juve.Odnosze wrazenie ze niektorym nawet zmiana nazwy nie przeszkadzalaby przeciez Swit zmienil nazwe Juve tez moze :? to samo tyczy sie barw.Zalosne jest tlumaczenie ze niektore druzyny zmienialy herb a ja sie pytam co z tego??Ja jestem kibicem Juve!!Starej Damy z naszym starym herbem!!!Nowy herb nie zmieni tego ze przestane kochac Juve ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem tej zmiany.Nasz wspaniala rodzina Agnellich nigdy by na to nie pozwolila!!!Cala historia Juve wszystkie sukcesy wiaza sie z tym herbem a kilka osob z taka latwoscia sie go pozbywa.Nie chce aby moj tak wielce zasluzony dla swiata pilki klub stal sie maszynka do robienia kasy.Bo na to sie zapowiada!!!Najpierw herb pozniej barwy a na koncu nazwa
bo przeciez w ten sposob mozna kase zarobic
Smutno mi ze na tym forum sa takie osoby ktore uwazaja sie za kibicow Juve a z taka latwoscia pozbywaja sie czesci historii lecz predzej czy pozniej musialo to wyjsc
Dla niektorych wiecej znaczy jedenastak zawodnikow niz sam klub
To jest smutne lecz tak bardzo prawdziwe. Coz jak to powiedzial kolega Rybeq
Juve to MY a nie WY!!!

Juve to MY a nie WY!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- babcia
- Juventino
Tak, zaczyna się nowa era. Nowy zarząd, nowy trener, nowy skład, nowe stroje, no i nowy herb. Chcąc, nie chcąc musimy go zaakceptować. Cieszmy sie z tego, że zostały paski, zebra kolorystyka i nazwa. To przecież też mogli zmienić. Myślę, że teraz inne kluby tez zaczną zminiać herby.
- Jeży_Jerz
- Juventino
Zagłosowałem Nie.Bardziej podobał mi się stary herb tego jest ciężko narysowac ale nie chodzi mi o to skoro Moggi chce już tak zmienić Juventus do końca to niech wymienia piłkarzy na młodszych według mnie to totalna klapa jeszcze bez Gwiazdek Adio
Jot U V E eN Te U eS Te U eR Y eN
- Rasi
- Qualità Juventino
Nie pochlebuaj sobie :?. Ja równierz kochałem stary herb. Odkąd ja pamietam był właśnie taki. Ale jak słysze niektóre brednie jakie piszecie to mnie skręca. Juventus w swojej histori juz kilkakrotnie zmieniał herb !! Więc nie bredź ze poprzednia miał 100 lenią tradycje. Dla porównania Arsenal ma obecnie bodaj 8 !! herbów i wszystkie aktualne.DjJuve pisze: Coz jak to powiedzial kolega Rybeq
Juve to MY a nie WY!!!
Co do nowego herbu bardzo mi sie podoba. Nowoczesna stylistyka symbolizuje nową ere w Juve. W to ze własnie w taką nowa ere wkraczamy nikt chyba nie watpi - nowe Dele Alpi, całkowita przebudowa zespołu i najważniejsze... smierć Agnelich. Teraz jeszcze nowy herb. Wydaje mi sie budzi w nas strach bo symbolizuje nieznaną przyszłość a człowiek boi sie tego co nie znane.
Tak więc nie histeryzujcie - nowy znaczek jest spoko

- Marcin_FCJ
- Juventino
Do DjJuve
Odczuwam że masz do mnie pretensje i uważasz mnie za kogoś co ma historię Juve w głębokim poważaniu.
Co do tego Realu to dałem taki przykład... nigdziue nie powiedziałem że działa na zasadzie że jeśli Real to my też musimy! Więc czasem lepiej powstrzymać się od takich impulsywnych wypowiedzi!
Odczuwam że masz do mnie pretensje i uważasz mnie za kogoś co ma historię Juve w głębokim poważaniu.
Herb nic dla mnie nie znaczył i jest zwykłym gówienkiem na koszulce ? HAH! Cóż za śmieszna teoria... Na jakiej podstawie tak wogóle twierdzisz? Dla mnie ten hern nie tylko bardzow iele znaczył ale znaczy także i teraz gdy już nie jest "oficjalnym znakiem naszej drużyny"! A to że nie jest znakiem oficjalnym wcale nie znaczy że wogóle przestał nim być. Z pewnością wiele wody upłynie w Wiśle nim pokocham nowy herb tak samo jak stary, niemniej jednak nie wolno zapominać, że kryje się pod nim to co najważniejsze czyli klub.... A nawet jeśli ktoś tak go traktował (zaznaczam że nie ja) to itak chyba ważniejsze jest podejście do samej historii..Czytam ''wypociny'' niektorych ktorzy pisza ze to bedzie przelom nowa era i takie tam dyrdymaly.Dochodze do wniosku ze dla niektorych z was nasz herb nic nie znaczyl byl zwyklym obrazkiem ktory mial swoje miejsce na koszulce i na gadzetach.
Tu się nie zgadzam! Właśnie że pamiątki bedą aktualne! Bo ten herb stał sie historią, a historii się nie wymazuje. Kto zdążył nabyć coś z tym znakiem powinien być dumny i szczycić się tym. Twoje filozofie są całkiem bezpodstawne. Gdzie ktoś powiedział że dla niego hern nic nie znaczy? To że nie przeszkadza mu zmiana to chyba nie znaczy tego właśnie!Wazniejsze jest dla niektorych ze pamiatki nie beda aktualne i to jest najwieksze zmartwienie
buahaha. o czym ty wogóle piszesz? Chyba sam siebie nie czytasz. Że nie przeszkadza komus zmiana herbu to znaczy ze ma Juve w ****? Weź się czasem zastanów i nie pisz więcej pod wpływem emocji bo tylko tak mogę określi twoje śmieszne wypoćiny. Jeśli całą historię sprowadzasz do herbu to raczej o tobie to świadczy. Herb jest pięknym elementem historii i takim pozostanie! Przynajmniej dla mnie!Teraz wychodzi wasz stosunek do klubu do historii i do samego Juve
Gdzie ktoś coś takiego napisał? Nie zmyślaj i nie wymyslaj sztucznych argumentow bo to jest przyklad na twoją bezradność i śmieszne zarzucanie komuś czegoś!Odnosze wrazenie ze niektorym nawet zmiana nazwy nie przeszkadzalaby przeciez Swit zmienil nazwe Juve tez moze to samo tyczy sie barw
Ja też jestem! Nowy hern kompletnie nic w tym nie zmieni...czy Juventus stał się teraz inny, czy jego wartość się zmieniła? Nie! Więc poco piszesz takie pierdoły? To że jesteś przeciwnikiem masz prawo, ja jakimś specjalnym zwolennikeim też nie jestem niemniej jednak bardzo oburzyłem się twoimi bezpodstawnymi zarzutami wyssanymi z palca.a jestem kibicem Juve!!StarejDamy z naszym starym herbem!!!Nowy herb nie zmieni tego ze przestane kochac Juve ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem tej zmiany.
Nie mów w imieniu nieobecnego to raz, nie przewidzisz jakby postąpił Agnelli bo skąd możesz to wiedzieć? Jak już pisałem nikt się go nie pozbywa! W pamięci i w sercach pozostanie na zawsze!wspaniala rodzina Agnellich nigdy by na to nie pozwolila!!!Cala historia Juve wszystkie sukcesy wiaza sie z tym herbem a kilka osob z taka latwoscia sie go pozbywa.
Każdy musi myśleć o robieniu pieniędzy, żeby przetrwać we współczesnym świecie, pozostaje nam jednak wierzyć że Juve na zawsze będzie czymś więcej!Nie chce aby moj tak wielce zsluzony dla swiata pilki klub stal sie maszynka do robienia kasy.Bo na to sie zapowiada!!!Najpierw herb pozniej barwy a na koncu nazwa bo przeciez w ten sposob mozna kase zarobic
Wymien nicki tych osob i konkretnie co masz im do zarzucenia! Niech każdy wie oco ci chodzi. Każdy może rzucać słowa na wiatr.mutno mi ze na tym forum sa takie osoby ktore uwazaja sie za wielkich kibicow Juve a z taka latwoscia pozbywaja sie czesci historii lecz predzej czy pozniej musialo to wyjsc Dla niektorych wiecej znaczy jedenastak zawodnikow niz sam klub To jest smutne lecz tak bardzo prawdziwe
Co do tego Realu to dałem taki przykład... nigdziue nie powiedziałem że działa na zasadzie że jeśli Real to my też musimy! Więc czasem lepiej powstrzymać się od takich impulsywnych wypowiedzi!
- gregor_g4
- Juventino
Ja rowniez mam rzeczy ze "starym" herbem Juve ale dla mnie one ciagle beda aktualne gdyz ten herb to histroia i rzecz swiet, do niego sie przyzwyczailem i nawet jakbysmy mieli miec 100 razy lepszy herb to nie zmienil bym go.ADAMJUVENTUSPL pisze: Zresztą ja też kupiłem sobie pół roku temu szlik Juve i juz jest nieaktualny, nie myślcie sobie że jestem jakimś iditycznym kibicem Juve który patrzy tylko na wyniki i nic go nie obchodzi ja przywiązuje wielką wgę do historii naszego klubu.
Co do nowego herbu to podoba mi sie on ale nie moge sie pogodzic z jego zmiana, nie uwierze dopoki nie zobacze Juve z tym herbem na piersi w oficjalnym meczu.
A co do zachowania wladz to uwazam iz zachowali sie niegodnie tak wielkiego klub, nawet Real Madryt nie zmienia swego herbu ( mimo iz lapie wszystkie okazje podreperowania budzetu ) Klub to tradycja, cos z czym identyfikuje sie dany klub, nie mozna w jednej chwili zapominac o tradycjach i dokononiach historycznych Juve !!!
- wErOn
- Juventino
Dobra po pierwsze nie znasz innych więc jak możesz o kimś pisać że nie jest prawdziwym kibicem Juve. Piszesz, że pamiątki stracą wartość - kompletna głupota ! -będą jeszcze bardziej wartościowe !!DjJuve pisze:Czytam ''wypociny'' niektorych ktorzy pisza ze to bedzie przelom nowa era i takie tam dyrdymaly.Dochodze do wniosku ze dla niektorych z was nasz herb nic nie znaczyl byl zwyklym obrazkiem ktory mial swoje miejsce na koszulce i na gadzetach.Wazniejsze jest dla niektorych ze pamiatki nie beda aktualne i to jest najwieksze zmartwienie.Teraz wychodzi wasz stosunek do klubu do historii i do samego Juve.Odnosze wrazenie ze niektorym nawet zmiana nazwy nie przeszkadzalaby przeciez Swit zmienil nazwe Juve tez moze :? to samo tyczy sie barw.Zalosne jest tlumaczenie ze niektore druzyny zmienialy herb a ja sie pytam co z tego??Ja jestem kibicem Juve!!Starej Damy z naszym starym herbem!!!Nowy herb nie zmieni tego ze przestane kochac Juve ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem tej zmiany.Nasz wspaniala rodzina Agnellich nigdy by na to nie pozwolila!!!Cala historia Juve wszystkie sukcesy wiaza sie z tym herbem a kilka osob z taka latwoscia sie go pozbywa.Nie chce aby moj tak wielce zasluzony dla swiata pilki klub stal sie maszynka do robienia kasy.Bo na to sie zapowiada!!!Najpierw herb pozniej barwy a na koncu nazwabo przeciez w ten sposob mozna kase zarobic
Smutno mi ze na tym forum sa takie osoby ktore uwazaja sie za kibicow Juve a z taka latwoscia pozbywaja sie czesci historii lecz predzej czy pozniej musialo to wyjsc
Juve to MY a nie WY!!!
"Smutno mi ze na tym forum sa takie osoby ktore uwazaja sie za kibicow Juve" człowieku jak do cholery możesz kogoś oceniać po tym czy powiedział że podoba mu się nowy herb Buahaha żałosny jesteś, uważasz się za największego juventhino ? No comments ...
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Lypsky
- Juventino
Drogi kolego Rasi zle mnie zrzumialesRasi pisze:Nie pochlebuaj sobie :?.DjJuve pisze: Coz jak to powiedzial kolega Rybeq
Juve to MY a nie WY!!!
Nie tylko ty kochales stary herb jest kilka takich osob.Ja odkad jestm kibicem Juve(czyli od dziecka)moj ukochany klub kojarzylem wlasnie z tym herbem.To byl znak rozpoznawalny i nie podobaja mi sie zadne nowosci.Bo po co nowy herb??Chyba tylko zeby zarobic troche kasy bo ze starego wszyscy byli zadowoloni.Nie pisze bredni lecz to jaki jest moj stosunek do zmiany herbu.Nigdzie nie napisalem ze herb Juve ma 100letnia tradycje!!!Napisalem ze ten herb to historia druzyny!!To ze Arsenal mial kilka herbow mnie nie rusza bo nie jestm ich kibicem.Rasi pisze:Ja równierz kochałem stary herb. Odkąd ja pamietam był właśnie taki. Ale jak słysze niektóre brednie jakie piszecie to mnie skręca. Juventus w swojej histori juz kilkakrotnie zmieniał herb !! Więc nie bredź ze poprzednia miał 100 lenią tradycje. Dla porównania Arsenal ma obecnie bodaj 8 !! herbów i wszystkie aktualne.
Tu sie akurat nie zgadzamy.Mi ten herb nie przypadl do gustu lecz kazdy ma swoje zdanie.Jasne ze herb moze sie niektorym podobac ale nie podobaja mi sie te zmiany.Poprostu uwazam ze stary herb powinien zostac i tyle a niektorzy z predkoscia swiatala juz wymazuja go z pamieci.Rasi pisze:Co do nowego herbu bardzo mi sie podoba. Nowoczesna stylistyka symbolizuje nową ere w Juve. W to ze własnie w taką nowa ere wkraczamy nikt chyba nie watpi - nowe Dele Alpi, całkowita przebudowa zespołu i najważniejsze... smierć Agnelich. Teraz jeszcze nowy herb. Wydaje mi sie budzi w nas strach bo symbolizuje nieznaną przyszłość a człowiek boi sie tego co nie znane.
Tak więc nie histeryzujcie - nowy znaczek jest spoko![]()
Ostra dyskusja i wnosze do kolego o kultureWajron pisze:Dobra po pierwsze nie znasz innych więc jak możesz o kimś pisać że nie jest prawdziwym kibicem Juve. Piszesz, że pamiątki stracą wartość - kompletna głupota ! -będą jeszcze bardziej wartościowe !!DjJuve pisze:Czytam ''wypociny'' niektorych ktorzy pisza ze to bedzie przelom nowa era i takie tam dyrdymaly.Dochodze do wniosku ze dla niektorych z was nasz herb nic nie znaczyl byl zwyklym obrazkiem ktory mial swoje miejsce na koszulce i na gadzetach.Wazniejsze jest dla niektorych ze pamiatki nie beda aktualne i to jest najwieksze zmartwienie.Teraz wychodzi wasz stosunek do klubu do historii i do samego Juve.Odnosze wrazenie ze niektorym nawet zmiana nazwy nie przeszkadzalaby przeciez Swit zmienil nazwe Juve tez moze :? to samo tyczy sie barw.Zalosne jest tlumaczenie ze niektore druzyny zmienialy herb a ja sie pytam co z tego??Ja jestem kibicem Juve!!Starej Damy z naszym starym herbem!!!Nowy herb nie zmieni tego ze przestane kochac Juve ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem tej zmiany.Nasz wspaniala rodzina Agnellich nigdy by na to nie pozwolila!!!Cala historia Juve wszystkie sukcesy wiaza sie z tym herbem a kilka osob z taka latwoscia sie go pozbywa.Nie chce aby moj tak wielce zasluzony dla swiata pilki klub stal sie maszynka do robienia kasy.Bo na to sie zapowiada!!!Najpierw herb pozniej barwy a na koncu nazwabo przeciez w ten sposob mozna kase zarobic
Juve to MY a nie WY!!!
"Smutno mi ze na tym forum sa takie osoby ktore uwazaja sie za kibicow Juve" człowieku jak do cholery możesz kogoś oceniać po tym czy powiedział że podoba mu się nowy herb Buahaha żałosny jesteś, uważasz się za największego juventhino ? No comments ...
Moze i racja ze nie znam ale spojrz na to tak jak duzo osob odsuwa sie od Juve kiedy przegrywa??Na tym forum tez bylo kilka przypadkow a przeciez te osoby uwazaly sie za wielkich kibicow.Napisalem ''Smutno mi ze na tym forum sa takie osoby ktore uwazaja sie za kibicow Juve a z taka latwoscia pozbywaja sie czesci historii'' i chodzilo mi to oto ze niektorzy juz wymazuja z pamieci nas stary herb a nowosc tak latwo przyjmuja.Ze z lawoscia pisza ze herb tak wiele nie znaczy oto mi chodzilo.Oczywiscie moze am sie podobac herb i nigdzie nie napisalem ze jest inaczej.Macie do tego swiete prawo.Poprostu niektorych podejscie do sprawy mi sie nie podoba i to napisalem.Takie jest moje zdanie ja sie nie boje ''malej wojny'' :-D a przy swoim zdaniu zostane.Nie denerwuj sie tak
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2004, 22:23 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Marcin_FCJ
- Juventino
Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje zarzuty ?
To wyrazaj sie tak zeby kazdy mogl dobrze cie zrozumiec! Nawet nie wiesz jak łatwo jest kogoś urazićDrogi kolego Rasi zle mnie zrzumiales Nie oto chodzilo ze Juve to ja i kilka innych osob lecz ze Juve to my jako kibice!!Wierni kibice a nie firmy ktore zmieniaja cos w naszym klubie, lub zarzad ktorych czasami pracuje tylko dla kasy a nie ma zadnej zazylosci z klubem.Nie pochlebiam sobie
- gregor_g4
- Juventino
Wartos moze sie nie zmienila, ale zakonczyl sie pewien rozdzial w historii klubu ktory scisle wiazal sie ze "starym" herbem, dla mnie teraz to juz nie bedzie to samo Juve ktoe identyfikowalem z poprzednim herbem, moze nie jest to kompletnie inny herb, ale jednak wiaze sie on z tradycja i hstoria, ktorych nie powinno sie zmienaic....Alessandro Del Piero pisze: Ja też jestem! Nowy hern kompletnie nic w tym nie zmieni...czy Juventus stał się teraz inny, czy jego wartość się zmieniła?
- babcia
- Juventino
zamiast prowadzic takie dyskusje (troche bez sensu wedlug mnie) mozna by pokazac ze klub w glownej mierze tworza jedo kibice. nie zmienimy juz tego herbu. musimy sie przyzwyczaic i tyle. uznawajmy od tej pory dwa herby juve. bo kto powiedzial ze musi byc jeden?