David Trezeguet przedłużył kontrakt o 4 lata
- Mati
- Juventino
Mam wielką nadzieje i wydaje mi sie ze to prawda.Dwojka w ataku treze i cofniety alex to juz dobra i sprawdzona kombinacja.del piero dogrywa mu pilki a on strzela.maja zgranie.gdyby treze odszedl to i tak taktyki w ataku raczej bysmy nie zmienili wiec lepiej go miec i miec zgranych napastnikow a przy tym bardzo dobryc i juz doswiadczonych.jednym slowem David nie odchodż!
- Wojtom
- Juventino
No !! Teraz to juz jestem spokojny i sie ciesze !! Wlasnie tak chcialem zeby sprawy sie potoczyły !! Treze zostaje bo jest bardzo dobrym napastnikiem i nie jest jeszcze taki stary !! Miejmy nadzieje ze nastepne sezony bedą równie udane dla niego jak poprzednie i bedzie strzelał sporo goli !! 8)
Wszystkie informacje wskazują na to ze jest to prawda i juz niedługo powinni pisac o tym na oficjalnej stronie Juventusu !! 8)
Wszystkie informacje wskazują na to ze jest to prawda i juz niedługo powinni pisac o tym na oficjalnej stronie Juventusu !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- BiancoNerri_
- Juventino
No wkońcu Moggi mnie posłuchał. Od razu tak powinno być.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mimo, iż to jeszcze nie 100% informacja, to myślę, że powoli możemy się cieszyć :twisted:
Jak wiadomo, ostanio wiele źródeł informowało o rzekomym porozumieniu Treze z działaczami, w sprawie nowego kontraktu. Mi osobiście wydaje się, że wszystko jest już gotowe, jeszcze teraz trzeba postawić kropkę nad i.
W tej sytuacji, jestem bardzo szczęśliwy z takiego obortu spraw. Uwielbiam Treze i uważam go za jednego z najlepszych napastników na Świecie. To snajper kompletny o czym nie trzeba przekonywać. Prawdziwy sęp pola karnego. Wraz z Del Piero tworzą ,,Złoty duet'' :twisted: Oby jak najdłużej te gwiazdy lśniły.
Jak wiadomo, ostanio wiele źródeł informowało o rzekomym porozumieniu Treze z działaczami, w sprawie nowego kontraktu. Mi osobiście wydaje się, że wszystko jest już gotowe, jeszcze teraz trzeba postawić kropkę nad i.
W tej sytuacji, jestem bardzo szczęśliwy z takiego obortu spraw. Uwielbiam Treze i uważam go za jednego z najlepszych napastników na Świecie. To snajper kompletny o czym nie trzeba przekonywać. Prawdziwy sęp pola karnego. Wraz z Del Piero tworzą ,,Złoty duet'' :twisted: Oby jak najdłużej te gwiazdy lśniły.

- booyak
- Juventino
No wreszcie jakaś rozsądna decyzja ze strony naszych działaczy... Trez od 3 sezonów jest naszym najlepszym strzelcem i co mielibyśmy się go pozbyć :shock:
Mam nadzieje że w przyszłym sezonie udowodni to że wart jest tych pieniędzy jakie będzie 'brał' za granie dla Juve 8) Jak dla mnie to Moggi może wzmocnić naszą ofensywe jeszcze tylko Rosickym i skupić się na zakupie kilku dobrych defensorów...

★ ★ ★
- jeżak
- Juventino
Moim zdaniem to dobrze chociaz mozna by kupic zamiast niego jakiegos mlodszego, bardziej utalentowanego zawodnika, w Turynie widzi mi sie Rothen. Ale Trezeguet tez sie przyda
O jaaaaa a Gilardino jest o wiele lepszy od Thurama... :twisted:
Chyba, że chciałeś ustawić Trezguet na pozycji Nedveda (Rothena).
- Pawciosss
- Juventino
to jest świetna informacja mimo iż jeszcze nie potwierdzona
tak myślałem sobie ,że jak moglibyśmy się pozbyć piłkarza który gra w podstawowym składzie reprezentacji Francji ... chodziło o kasę ,no ale przecież on potwierdził swoją wartość i na wyższy kontrakt zasłużył
Treze dużo już zdziałał dla Juve no i oby tak dalej było ...
wygląda na to ,że dużo roszad w ataku jednak nie będzie choć kto wie co Moggi zrobi 8)

tak myślałem sobie ,że jak moglibyśmy się pozbyć piłkarza który gra w podstawowym składzie reprezentacji Francji ... chodziło o kasę ,no ale przecież on potwierdził swoją wartość i na wyższy kontrakt zasłużył
Treze dużo już zdziałał dla Juve no i oby tak dalej było ...
wygląda na to ,że dużo roszad w ataku jednak nie będzie choć kto wie co Moggi zrobi 8)
- PiontaS
- Juventino
:-D Jestem bardzo zadowolony tą informacją jest to obecnie jednen z najlepszych zawodników na świecie . Już nie długo a będzie królem strzelców Serie A :-D Najlepszym zawodnikiem Francji :-D Na tego zawodnika licze że poprowadzi JUVE do Mistrzostwa Serie A
- Juverulez!
- Juventino
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak na początek witam wszystkich po dłuszej nieobecności.
A przechodząc do tematu, myśle, że ta kwestia została już przesądzona.Juventus zaproponował Trezeguetowi kontrakt, którego on sam sie nie spodziewał.Podwyższyli mu gaże i to napewno skłoniło go do pozostania, nie żaden tam Capello.
Ale licze także na to, że Moggi na tym nie poprzestanie i sprowadzi jeszcze jednego lub dwóch obiecujących napastników.
Nic innego tylko należy sie cieszyć, ale
po tych wszystkich newsach w których nagłówkiem było Treze w Barcelonie lub inne takie, musze sobie zrobić ostry rachunek sumienia, czy dobrze myśle, że Treze nam sie przyda??
Bo mam niestey małe wątpliwości.A patrząc jeszcze na te mistrzostwa Europy, to Treze nie zachwyca.Zdobył tylko jedną bramkę i to jeszcze nie przepisowo(z mojego punktu widzenia)..
A przechodząc do tematu, myśle, że ta kwestia została już przesądzona.Juventus zaproponował Trezeguetowi kontrakt, którego on sam sie nie spodziewał.Podwyższyli mu gaże i to napewno skłoniło go do pozostania, nie żaden tam Capello.
Ale licze także na to, że Moggi na tym nie poprzestanie i sprowadzi jeszcze jednego lub dwóch obiecujących napastników.
Nic innego tylko należy sie cieszyć, ale
po tych wszystkich newsach w których nagłówkiem było Treze w Barcelonie lub inne takie, musze sobie zrobić ostry rachunek sumienia, czy dobrze myśle, że Treze nam sie przyda??
Bo mam niestey małe wątpliwości.A patrząc jeszcze na te mistrzostwa Europy, to Treze nie zachwyca.Zdobył tylko jedną bramkę i to jeszcze nie przepisowo(z mojego punktu widzenia)..
- Desperado---ALEX
- Juventino
Noto jest fajnie
A tyle sie otym mowiło kto przyjdzie, nawet sie juz przywiazałem do takich nazwisk jak: Gilardinio, Ibrahimovic czy Vieri chociaz tego ostatnigo nie chetnie bym widział w Juve.Ale jednak nasz Treze zostaje fajnie bo Cappelo ma jakis pomysł na gre wiec wrescie wygramy ta Lige Mistrzów :!: