David Trezeguet przedłużył kontrakt o 4 lata

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 20:26

Mam wielką nadzieje i wydaje mi sie ze to prawda.Dwojka w ataku treze i cofniety alex to juz dobra i sprawdzona kombinacja.del piero dogrywa mu pilki a on strzela.maja zgranie.gdyby treze odszedl to i tak taktyki w ataku raczej bysmy nie zmienili wiec lepiej go miec i miec zgranych napastnikow a przy tym bardzo dobryc i juz doswiadczonych.jednym slowem David nie odchodż!

robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 21:03

napewno to prawda i treze dalej z nami i szafa gra ale Juve i tak trzeba wzmocnic to niepodlega dyskusji!!

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 22:15

No !! Teraz to juz jestem spokojny i sie ciesze !! Wlasnie tak chcialem zeby sprawy sie potoczyły !! Treze zostaje bo jest bardzo dobrym napastnikiem i nie jest jeszcze taki stary !! Miejmy nadzieje ze nastepne sezony bedą równie udane dla niego jak poprzednie i bedzie strzelał sporo goli !! 8)

Wszystkie informacje wskazują na to ze jest to prawda i juz niedługo powinni pisac o tym na oficjalnej stronie Juventusu !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 22:51

No wkońcu Moggi mnie posłuchał. Od razu tak powinno być.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 11:27

Mimo, iż to jeszcze nie 100% informacja, to myślę, że powoli możemy się cieszyć :twisted:
Jak wiadomo, ostanio wiele źródeł informowało o rzekomym porozumieniu Treze z działaczami, w sprawie nowego kontraktu. Mi osobiście wydaje się, że wszystko jest już gotowe, jeszcze teraz trzeba postawić kropkę nad i.

W tej sytuacji, jestem bardzo szczęśliwy z takiego obortu spraw. Uwielbiam Treze i uważam go za jednego z najlepszych napastników na Świecie. To snajper kompletny o czym nie trzeba przekonywać. Prawdziwy sęp pola karnego. Wraz z Del Piero tworzą ,,Złoty duet'' :twisted: Oby jak najdłużej te gwiazdy lśniły.

Obrazek
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 11:36

No wreszcie jakaś rozsądna decyzja ze strony naszych działaczy... Trez od 3 sezonów jest naszym najlepszym strzelcem i co mielibyśmy się go pozbyć :shock: :?: Mam nadzieje że w przyszłym sezonie udowodni to że wart jest tych pieniędzy jakie będzie 'brał' za granie dla Juve 8) Jak dla mnie to Moggi może wzmocnić naszą ofensywe jeszcze tylko Rosickym i skupić się na zakupie kilku dobrych defensorów...

★ ★ ★
jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 12:06

Moim zdaniem to dobrze chociaz mozna by kupic zamiast niego jakiegos mlodszego, bardziej utalentowanego zawodnika, w Turynie widzi mi sie Rothen. Ale Trezeguet tez sie przyda

O jaaaaa a Gilardino jest o wiele lepszy od Thurama... :twisted:

Chyba, że chciałeś ustawić Trezguet na pozycji Nedveda (Rothena).

Bobryt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 15:25

a ja bym chciał jakąś świeżą twarz na ataku zobaczyć, bo pod koniec sezonu treze z alexem na jakiś wypalonych wyglądali :/

Obrazek
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2004, 19:53

to jest świetna informacja mimo iż jeszcze nie potwierdzona :D
tak myślałem sobie ,że jak moglibyśmy się pozbyć piłkarza który gra w podstawowym składzie reprezentacji Francji ... chodziło o kasę ,no ale przecież on potwierdził swoją wartość i na wyższy kontrakt zasłużył
Treze dużo już zdziałał dla Juve no i oby tak dalej było ...
wygląda na to ,że dużo roszad w ataku jednak nie będzie choć kto wie co Moggi zrobi 8)

uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2004, 20:08

Świetnie bardzo sie z tego powodu ciesze. Od początku miałem nadzieje że Treze u nas zostanie bo to jest znakomity napastnik.

Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2004, 20:43

I bardzo dobrze.Przekonał mnie do siebie.
Tylko on potrafi zdobyć 20 golio na sezon dla JUVE!!!!!!!!

Ile mam palców?!
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 10:57

:-D Jestem bardzo zadowolony tą informacją jest to obecnie jednen z najlepszych zawodników na świecie . Już nie długo a będzie królem strzelców Serie A :-D Najlepszym zawodnikiem Francji :-D Na tego zawodnika licze że poprowadzi JUVE do Mistrzostwa Serie A

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 11:30

oby to była oficjalna wersja..... czekam na potiwerdzenie i nie chwale dnia przed zachodem! LUDZIE DAWAJCIE MI TUTAJ CANNAVARO A NIE!

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 15:06

Tak na początek witam wszystkich po dłuszej nieobecności.

A przechodząc do tematu, myśle, że ta kwestia została już przesądzona.Juventus zaproponował Trezeguetowi kontrakt, którego on sam sie nie spodziewał.Podwyższyli mu gaże i to napewno skłoniło go do pozostania, nie żaden tam Capello.

Ale licze także na to, że Moggi na tym nie poprzestanie i sprowadzi jeszcze jednego lub dwóch obiecujących napastników.

Nic innego tylko należy sie cieszyć, ale
po tych wszystkich newsach w których nagłówkiem było Treze w Barcelonie lub inne takie, musze sobie zrobić ostry rachunek sumienia, czy dobrze myśle, że Treze nam sie przyda??
Bo mam niestey małe wątpliwości.A patrząc jeszcze na te mistrzostwa Europy, to Treze nie zachwyca.Zdobył tylko jedną bramkę i to jeszcze nie przepisowo(z mojego punktu widzenia)..

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 15:36

Noto jest fajnie :wink: A tyle sie otym mowiło kto przyjdzie, nawet sie juz przywiazałem do takich nazwisk jak: Gilardinio, Ibrahimovic czy Vieri chociaz tego ostatnigo nie chetnie bym widział w Juve.Ale jednak nasz Treze zostaje fajnie bo Cappelo ma jakis pomysł na gre wiec wrescie wygramy ta Lige Mistrzów :!:

ODPOWIEDZ