Capello nie chce Zalayety
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
No właśnie mnie też to wkurza, najpierw ktoś gada że Zalayeta musi zostać poniewarz strzelił warzną bramkę z Barceloną, a potem gadają że Birindelli nie jest nam potrzebny, tylko że 90% udziału w golu zalayety miał właśnie Biri, a pozatym on strzelił sto razy wspanialszą bramkę z Deportivo, tylko że już nikt tego nie pamięta.Shadow_Alex pisze:Czy wy tylko widzicie jego bramke rok temu z Barcelonafighter_juve pisze:jak Capello niechce Zalayety to dlaczego chce Emersona. Przeciesz gorzy i starszy. Zalayeta czesto nam pokazal ze jest on duzo warty, specjalnie CL 2 lata temu przeciw Barcelonie kiedy on strzelil gola w dogrywce. Niech zostanie nie zaszkodzi.![]()
Z takiej akcji jaka mu Birindelli wypracowal to kazdy z was zapewne by strzelilo bramke :!:
Nie widzicie jaki jest wolny i jak latwo daje sobie odebrac pilke![]()
Naprawde nie wiem co wy w nim widzicie :roll:
On moze sie nadaje do Sieny ale nie do Juve, nawet na rezerwe, poza tym na rezerie to go szkoda, lepiej niech sobie gdzies pogra...
Ja też uwarzam że ten zawodnik nie jest nam tak bardzo potrzebny, myślę że on by tylko zabierał miejsce w składzie do Pucharu Włoch naszym młodzikom z Primavery.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dionizos
- Juventino
Mylisz sie! On nie raz udowodnil, ze jest zawdonikiem przecietnym, a raz udalo mu sie cos zklecic i juz wszyscy wpadaja w euforie. Zala nie nadaje sie do Juventusu, wystarczy tu wspomniec chociazby final LM.Booker pisze:Zalayeta ma zostac nie raz udowodnil ze jest dobrym napastnikem.
- Juverulez!
- Juventino
- Umpa
- Juventino
Nie jest to może zły zawodnik, ale nawet łay by grzać u nas nie mógł. Alex i Micolli zostają na pewno, Treze odejdzie ale ktoś przyjdzie go zastąpić, nie wiadomo co z wymianą Di Vaio- Vieri, ale tak czy inaczej wszyscy wymienieni są od niego zdecydowanie lepsi.
Zostaje jeszcze Primavera a tam przecież też mamy świetnych zawodników, a także Sculli - wspówłasność.
Zostaje jeszcze Primavera a tam przecież też mamy świetnych zawodników, a także Sculli - wspówłasność.
- hania
- Juventino
Ja tez uwazam ze Juve potrzebuje skuteczniejszych napstnikow. Zalayeta zrobił troche dla Juve ale niczym szczegolnym sie nie wyroznil. Szczegolnie pamietam zeszłoroczny cwiercfinal LM, gdzie Zalayeta zagrał dobry mecz.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Dionizos
- Juventino
No wlasnie o to mi chodzilo. A tak przy okazji fajny avatar. Dodaj jeszcze Diego i Gilardino i jedziemy 8) .Hawk pisze:Moze to tylko moje zdanie ale wracajac do bramki z Barceloną to piłka odbiła sie tylko od niego. A patrząc na inne jego występy to sam czasem nie wie co ma z piłką zrobić.
- BiancoNerri_
- Juventino
Szkoda bo to dobry gracz.Przeciez szczelal bardzo wazne bramy dla JUVE (chodzby z Barcelona)
- Shadow_Alex
- Juventino
BiancoNerri_ pisze:Szkoda bo to dobry gracz.Przeciez szczelal bardzo wazne bramy dla JUVE (chodzby z Barcelona)
O cyzm ty wogole gadasz. jaki od dobry, w czym

Czy ty jestes z wawa-wola

- Batigol
- Juventino
I bardzo dobrze :!: Niech Zalayeta opuszcza Juventus. Ja osobiscie oddalbym go za 20 pilek
bo nie uwazam, zeby byl napastnikiem zaslugujacym na gre w pierwszym skladzie, nawet w Pucharze Wloch. Skoro zostal wyporzyczony to juz bylo wiadomo, ze nie bedzie sie miescil w szerokiej kadrze zespolu i mialby problem nawet z wchodzenieniem na murawe z lawki :!: Jest cienki, a ten gol z Barca to byl czysty przypadek. Nie odbieram mu naleznych honorow, bo rzeczywiscie byl to jeden z wazniejszych goli w poprzednim sezonie, jednak mial idealna pozycje i musial to wykorzystac, inaczej musialby sie wstydzic swojego nazwiska. Marcello dowidzenia...
- BiancoNerri_
- Juventino
Zalayeta jest dobry Shadow_Alex.Widze ze nie jestes wiernym fanem i nie sledzisz biegle meczy Juve. Pewnie nie wiesz o jaki mi mecz z Barcelona chodzi.