Capello nie chce Zalayety

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Booker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 18:46

Zalayeta ma zostac nie raz udowodnil ze jest dobrym napastnikem.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2004, 20:32

Shadow_Alex pisze:
fighter_juve pisze:jak Capello niechce Zalayety to dlaczego chce Emersona. Przeciesz gorzy i starszy. Zalayeta czesto nam pokazal ze jest on duzo warty, specjalnie CL 2 lata temu przeciw Barcelonie kiedy on strzelil gola w dogrywce. Niech zostanie nie zaszkodzi.
Czy wy tylko widzicie jego bramke rok temu z Barcelona :?:
Z takiej akcji jaka mu Birindelli wypracowal to kazdy z was zapewne by strzelilo bramke :!:
Nie widzicie jaki jest wolny i jak latwo daje sobie odebrac pilke :?:

Naprawde nie wiem co wy w nim widzicie :roll:
On moze sie nadaje do Sieny ale nie do Juve, nawet na rezerwe, poza tym na rezerie to go szkoda, lepiej niech sobie gdzies pogra...
No właśnie mnie też to wkurza, najpierw ktoś gada że Zalayeta musi zostać poniewarz strzelił warzną bramkę z Barceloną, a potem gadają że Birindelli nie jest nam potrzebny, tylko że 90% udziału w golu zalayety miał właśnie Biri, a pozatym on strzelił sto razy wspanialszą bramkę z Deportivo, tylko że już nikt tego nie pamięta.

Ja też uwarzam że ten zawodnik nie jest nam tak bardzo potrzebny, myślę że on by tylko zabierał miejsce w składzie do Pucharu Włoch naszym młodzikom z Primavery.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 14:22

Booker pisze:Zalayeta ma zostac nie raz udowodnil ze jest dobrym napastnikem.
Mylisz sie! On nie raz udowodnil, ze jest zawdonikiem przecietnym, a raz udalo mu sie cos zklecic i juz wszyscy wpadaja w euforie. Zala nie nadaje sie do Juventusu, wystarczy tu wspomniec chociazby final LM.

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 15:06

bardzo fajny koles, mozemy go gdzies opchnąć, bo sie marnuje u nas na ławce, a w 1szy squad to za **** nie wejdzie!

Obrazek
bandit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 15:32

Przecież on jest bardoz słaby.Nawet w polskiej lidze są zdacydowanie lepsi zawodnicy.A za bramke z Barceloną trzeba mu oczywiście podziękować. Jednak miom zdaniem kolejnych w ważnych meczach już nie strzeli.

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 20:37

Moze to tylko moje zdanie ale wracajac do bramki z Barceloną to piłka odbiła sie tylko od niego. A patrząc na inne jego występy to sam czasem nie wie co ma z piłką zrobić.

Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2004, 09:48

Nie jest to może zły zawodnik, ale nawet łay by grzać u nas nie mógł. Alex i Micolli zostają na pewno, Treze odejdzie ale ktoś przyjdzie go zastąpić, nie wiadomo co z wymianą Di Vaio- Vieri, ale tak czy inaczej wszyscy wymienieni są od niego zdecydowanie lepsi.

Zostaje jeszcze Primavera a tam przecież też mamy świetnych zawodników, a także Sculli - wspówłasność.

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2004, 12:15

Ja tez uwazam ze Juve potrzebuje skuteczniejszych napstnikow. Zalayeta zrobił troche dla Juve ale niczym szczegolnym sie nie wyroznil. Szczegolnie pamietam zeszłoroczny cwiercfinal LM, gdzie Zalayeta zagrał dobry mecz.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2004, 13:39

Hawk pisze:Moze to tylko moje zdanie ale wracajac do bramki z Barceloną to piłka odbiła sie tylko od niego. A patrząc na inne jego występy to sam czasem nie wie co ma z piłką zrobić.
No wlasnie o to mi chodzilo. A tak przy okazji fajny avatar. Dodaj jeszcze Diego i Gilardino i jedziemy 8) .

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2004, 14:48

Szkoda bo to dobry gracz.Przeciez szczelal bardzo wazne bramy dla JUVE (chodzby z Barcelona)

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2004, 17:22

BiancoNerri_ pisze:Szkoda bo to dobry gracz.Przeciez szczelal bardzo wazne bramy dla JUVE (chodzby z Barcelona)

O cyzm ty wogole gadasz. jaki od dobry, w czym :?: W bierki pod woda chyba...
Czy ty jestes z wawa-wola :?: Niech no ja Cie dorwe, to ci pokaze jaki on dobry :P

Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2004, 20:49

Ja też go nie chce .
Raz mu sie udało cos zrobić (pamiętny meczyk z Barcą) i tyle.
Dowidzenia Marcelo Danubio...
On jest cienki !!!

Ile mam palców?!
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2004, 22:40

I bardzo dobrze :!: Niech Zalayeta opuszcza Juventus. Ja osobiscie oddalbym go za 20 pilek :wink: bo nie uwazam, zeby byl napastnikiem zaslugujacym na gre w pierwszym skladzie, nawet w Pucharze Wloch. Skoro zostal wyporzyczony to juz bylo wiadomo, ze nie bedzie sie miescil w szerokiej kadrze zespolu i mialby problem nawet z wchodzenieniem na murawe z lawki :!: Jest cienki, a ten gol z Barca to byl czysty przypadek. Nie odbieram mu naleznych honorow, bo rzeczywiscie byl to jeden z wazniejszych goli w poprzednim sezonie, jednak mial idealna pozycje i musial to wykorzystac, inaczej musialby sie wstydzic swojego nazwiska. Marcello dowidzenia...

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2004, 23:18

Zalayeta jest dobry Shadow_Alex.Widze ze nie jestes wiernym fanem i nie sledzisz biegle meczy Juve. Pewnie nie wiesz o jaki mi mecz z Barcelona chodzi.

ODPOWIEDZ