Capello nowym trenerem Juventusu
- BIANCONERI
- Juventino
Nie będe wukrywał,że ta informacja jest dla mnie szokiem i to dużym!Jeszcze niedawno Capello wypowiedział się,że nigdy nie poprowadzi Juventusu,jak widac zmienił zdanie,lub tamta wypowiedź była po prostu nieprawdziwa.Cóż można powiedzieć..Capello to na pewno znakomity szkolewniowiec,ale będe musiał sie przyzwyczaić,do myśli,że objął Juventus.Prawde mówiąc byłem na 99% pewny,że już niedługo to Dechamps zostanie oficjalnie przedstawiony jako treener Juve,no ale cóż,taka jest piłka nożna-zupełnie nieprzewidywalna.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- MediapuntA
- Juventino
Ja też myślałem że zostanie DESCHAMPS trenerem JUVE a jednak się pomyliłem i został FABIO CAPELLO.Myśle że będzie dobrym trenerem,może w końcu wygramy LM :roll:
- nookie
- Juventino
To by wyjaśniało idiotycze transfery Emersona i Zebiny :? boje sie bo jakos do mnie on nie dociera...z Roma niczego wielkiego nie osiągnął...czemu Lippi odszedl
:x :x Jakis miesiac temu mowiono ze Moggi pozegna sie z klubem...to prawda jest??jesli takto szkoda ze nie zrobil tego zanim podjal ta decyzje..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Yari
- Juventino
Mam bardzo , ale to bardzo mieszane uczucia. Capello jest bardzo dobrym trenerem , ale nigdy za nim specjalnie nie przepadałem...
Moggi pokazał że nigdy nie pooprzestaje na swoich gierkach i mydleniu oczu , cóż taki już jest. Przynajmniej wiemy na czym stoimy. Dzięki Capello do Juve przyjdzie Emerson , dla mnie to wielki plus. Transfer Zebiny nie krytykowałbym tak jak co niektórzy. Natomiast nie podoba mi się co zrobił sam Capello. Uciekł z tonącego statku. Widział że Roma się rozpada jak domek z kart i poprostu uciekł. Mam nadzieje że drugi raz nie stchórzy...
Ale nic to.
Forza Capello , liczymy na sukcesy:).
Stawiam wysoką poprzeczke nad Tobą:D
Moggi pokazał że nigdy nie pooprzestaje na swoich gierkach i mydleniu oczu , cóż taki już jest. Przynajmniej wiemy na czym stoimy. Dzięki Capello do Juve przyjdzie Emerson , dla mnie to wielki plus. Transfer Zebiny nie krytykowałbym tak jak co niektórzy. Natomiast nie podoba mi się co zrobił sam Capello. Uciekł z tonącego statku. Widział że Roma się rozpada jak domek z kart i poprostu uciekł. Mam nadzieje że drugi raz nie stchórzy...
Ale nic to.
Forza Capello , liczymy na sukcesy:).
Stawiam wysoką poprzeczke nad Tobą:D
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja się bardzo cieszę, zawsze uwarzałem go za wielkiego trenera, ale nie miałem nadziei że kiedyś zostanie trenerem Juve, a jednak, bardzo się cieszę, z Romą bardzo dużo zrobił, mam nadzieję że razem z nim przyjdzie pasmo sukcesów.
Mam też cichą nadzieję że razem z nim przyjdzie do nas Cassano.
Mam też cichą nadzieję że razem z nim przyjdzie do nas Cassano.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kolega dostał kartkę, za umieszczenie tematu w złym pokoju a nie za to, że news jest niby plotką..x_men_15 pisze: PS. Chyba cofniecie Robertowi karteczkę , o ile ją za ten temat dostał , bo nie była to plota , plotami było przyjście Deschampsa i Parindielliego .
U mnie identycznie. W życiu bym się nie spodziewał takiego obrotu sprawy. Ta wiadomość spadła nas tak nieoczekiwanie. Cały czas nie może do mnie dotrzeć, że to Capello będzie zasiadał na ławce. Naprawdę ogomny szok... :?BIANCONERI pisze:Nie będe wukrywał,że ta informacja jest dla mnie szokiem i to dużym!
To tak jak ja. I niewiem, czy nie jest to spowodowane tym, że Capello trenował Milan, Real i Romę.... :roll: Może to i głupie ale to mnie w pewien sposób od niego odtrąca, jednak są to bezcelowe refleksje.Yari pisze:Mam bardzo , ale to bardzo mieszane uczucia. Capello jest bardzo dobrym trenerem , ale nigdy za nim specjalnie nie przepadałem...
Z drugiej strony jak wiadomo grał u nas, swoje zrobił więc nam pozostało jedynie przyzwyczaić się do tej myśli i życzyć mu jak najlepiej. Oby sukcesy przyszły natychmiastowo :twisted:
Kto by się spodziewał....1 doba, odejście Conte, umiera Agnelli, przychodzi Capello

Kto by się spodziewał.... http://www.juventus.com/juventus/it/gal ... 4juve1.jpg

- Marcin_FCJ
- Juventino
O ja...... Wracam ze szkoły, patrze na JP a tu benc....... dwa Newsy. Jeden smutny a drugi szokujacy.. Śmierc Agnelliego i zatrudnienie Capello. Trudno określić co czuję teraz.... Nigdy się tak nie czułem... Kompletnie zdumiony... Nie wiem co powiedzieć o Fabio Capello... myślę że lepiej gdyby został Lippi. Nuie podoba mi się to co zrobił Juventus i Capello. Potajemny sojusz przeciw AS Romie. Nigdy nie przepadałem za nim, może bede musial zmienic zdanie.. niw wiem za bardzo co napisać. Mam nadzieje ze sprowadzi Emersona i bedzie osiągał sukcesy w Juve.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
ogromny cios w plecy romy.... i w nasze plecy...
zmienili kochanego przez nas Lippiego na znienawidzonego Capello...
i mozecie gadac ze przeciez jest dobry, ze trza mu dac szanse itp. itp. - tak, zgadzam sie ze jest dobry, ale po prostu pewnych ludzi sie lubi a pewnych nie, pewnych kocha a pewnych nienawidzi...
zawsze smiealem sie z romy ze ma najwiekszych klałnów w lidze - capello i totti... jak sobie wyobraze ta krzywa wrzeszczaca morde na naszej lawce to mi wlosy na plecach staja...
przeciez to sie ***** w glowie sie nie miesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz wiadomo czemu Zebina tak nagle, w kilka dni zdecydowal sie na juve... pfu... a Moggi????? ten ********* powinien naprawde harakiri popelnic zeby z resztka honoru odejsc... jak on mogl wciskac taki kit prosto w oczy prasie, ale co gorsze kibicom juventusu... stracilem do tej ***** **** calkowicie szacunek i zaufanie...
szykuje sie powtorka z rozrywki... z rozrywki pod tytulem Anceloti...
ja juz nawet nie mam sily wiecej sie denerwowac, jestem po prostu zalamany...
Nawet z gwiazdeczkami - ostrzezenie
ToMeK
i mozecie gadac ze przeciez jest dobry, ze trza mu dac szanse itp. itp. - tak, zgadzam sie ze jest dobry, ale po prostu pewnych ludzi sie lubi a pewnych nie, pewnych kocha a pewnych nienawidzi...
zawsze smiealem sie z romy ze ma najwiekszych klałnów w lidze - capello i totti... jak sobie wyobraze ta krzywa wrzeszczaca morde na naszej lawce to mi wlosy na plecach staja...
przeciez to sie ***** w glowie sie nie miesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz wiadomo czemu Zebina tak nagle, w kilka dni zdecydowal sie na juve... pfu... a Moggi????? ten ********* powinien naprawde harakiri popelnic zeby z resztka honoru odejsc... jak on mogl wciskac taki kit prosto w oczy prasie, ale co gorsze kibicom juventusu... stracilem do tej ***** **** calkowicie szacunek i zaufanie...
Nawet z gwiazdeczkami - ostrzezenie
ToMeK
calma calma
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Co Capello znienawidzony??? A zapomniałeś ile jako piłkarz robił dla Juve, ja go zawsze lubiełem, i miałem cichą nadzieję że kiedyś zostanie naszym trenerem, i się spełniło.Pluto pisze:ogromny cios w plecy romy.... i w nasze plecy...
Nie rozumiem niektórych, co wy chcecie od Capello, przecież to wielki trener, sami zobaczcie co mu się udawalo z zadłużoną Romą.
Ja się cieszę, wy też będziecie się jeszcze cieszyć że Fabio jest naszym trenerem.
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Zoff: Capello to dobry wybór
Objęcie posady trenera przez Fabio Capello zaskoczyła wszystkich. Legenda bianconerich, Dino Zoff komentuje wybór władz Juve: "To zupełnie nieoczekiwana decyzja. Wszystko odbyło się bardzo szybko, ale myślę, że rozmowy trwały od dawna. Znaleźli najlepszego z możliwych. Capello zna dobrze to otoczenie i myślę, że dokona wielkich rzeczy w Turynie, przede wszystkim dzięki wielkiemu klubowi".
Źródło: http://juve.pl/?nid=724
Popatrzcie nawet wielki Dino mówi że to dobry wybór, więc się nie ciskajcie, bo Fabio napewno się sprawdzi.
Objęcie posady trenera przez Fabio Capello zaskoczyła wszystkich. Legenda bianconerich, Dino Zoff komentuje wybór władz Juve: "To zupełnie nieoczekiwana decyzja. Wszystko odbyło się bardzo szybko, ale myślę, że rozmowy trwały od dawna. Znaleźli najlepszego z możliwych. Capello zna dobrze to otoczenie i myślę, że dokona wielkich rzeczy w Turynie, przede wszystkim dzięki wielkiemu klubowi".
Źródło: http://juve.pl/?nid=724
Popatrzcie nawet wielki Dino mówi że to dobry wybór, więc się nie ciskajcie, bo Fabio napewno się sprawdzi.
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Yuwe
- Juventino
Dla mnie rowniez szok !! Ale w duchu ogromnie sie ciesze, slyszac nazwisko Deschampsa na trenera Juventusu to mialem pare obaw ze jest on niedoswiadczonym jeszcze trenerem i moze se nieporadzic w Turynie. A jak pzreczytalem ten nius ze Capello bedzie nowym szkoleniowcem jestem spokojny bo ma on duze obycie na rynku włoskim jak i swiatowym. Potrafi zlozyc wspaniala druzyne a w Juventusie ma ku temu ogromne warunki. Jestem wiec bardzo mile zaskoczony i czekam na pierwsze sukcesy. POWODZENIA Capello !!
- Kamil de Lellias
- Juventino
Mam bardzo mieszane uczucia co do Capello. Na pewno jest bardzo dobrym trenerem i przemawia za nim szereg sukcesow, ale chociazby sposob w jaki opuscil Rome pokazuje ze nie potrafi byc lojalny. Miejmy nadzieje ze sprowadzi kiku dobrych pilkarzy, a razem z nimi przyjda sukcesy.
- Hybryd
- Juventino
No cóż dla Mnie to grom z jasnego nieba :!: :!: :!: Zycze mu wszystkiego dobrego i oby to on postarał się o nową ere Juve.
A tak na marginesie to ile on ma w końcu lat
Jedni piszą że 48 a inni 58 i w końcu nie wiem. Prosze o sprostowanie :twisted:
A tak na marginesie to ile on ma w końcu lat

- Batigol
- Juventino
Jestem zrozpaczony tym newsem
Mial przyjsc Deschamps z najlepszymi pilkarzami AS Monaco :? Mialo byc tak pieknie :? . Mowi sie trudno i zyje sie dalej 8) . Mam nadzieje, ze Capello poradzi sobie na nowym stanowisku, jednak przykro mi jest, ze sprawy sie tak potoczyly. Myslalem o wspanialej przyszlosci...., a tu Zebina, Capello, Emerson (do tego ostatniego nic nie mam) - praktycznie cala Roma- klub, ktorego najbardziej nienawidze :?
Jestem zalamany. Chcialbym, aby to byla wielka plota, jednak wszysko, co sie wydarzy przyjme z wielka pokora. Zarzad Juve popelnil juz nie jeden wielki blad. Aby ten nie byl najwiekszym.........
Jezeli to wszystko jest prwda, to bede zadowolony powtorzeniem wynikow z poprzedniego sezonu, bo na lepsze nie ma co liczyc.....
Jestem zalamany. Chcialbym, aby to byla wielka plota, jednak wszysko, co sie wydarzy przyjme z wielka pokora. Zarzad Juve popelnil juz nie jeden wielki blad. Aby ten nie byl najwiekszym.........
Jezeli to wszystko jest prwda, to bede zadowolony powtorzeniem wynikow z poprzedniego sezonu, bo na lepsze nie ma co liczyc.....