Czy Trapattoni powinien odejść?
- Łukasz
- Juventino
Zgadzam się w 100%.Philby pisze:Jestem za! Trappatoni musi odejsc....
Mecze dopiero na wiosne wiec jesli Zoff by zostal trenerem to napewno by sobie poradzil!!
- nookie
- Juventino
swieta racja.. :twisted: :twisted: ale po EURO powinien w koncu sobie pojsc...chociaz nie wiem czy powinienem sie wypowiadac..ja jestem PolakiemBIANCONERI pisze:Moim zdaniem zmiana trenera w tym momencie nie była by zbyt dobra decyzją!Nowy trener nie miał by praktycznie czasu na ustalenie nowej taktyki,na szukaniu nowych ludzi do kadry...Trapattoni powinien prowadzić reprezentacje do końca eliminacji.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- aLeX_96
- Juventino
Giovanni Trapattoni powinien pozostać trenerem squadra azzuri :!: Nie widze innego trenera na jego miejsce - chyba że nasz kochany Lippi - nio ale nie ma takiej opcji że odejdzie z JUVE
Dla mnie słynny Trap jest naprawde dobrym trenerem :!:

aLeX - Na zawsze wiernym być kibicem JUVE !!!
- Chmura
- Juventino
Uważam. że zmiana trenera w tym momencie byłaby bradzo ryzykowne. Przede wszystkim wiadomo nowy trener nowa koncepcja nowy pomysł na gre i sklad, czyli budowa praktycznie wszystkiego od poczatku, a mysle ze na to jest juz za mało czasu. Przecież nie chcemy zeby Azzurich spotkało to co nasza reprezentacje
(no comment).

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
East Side Is The Best !!!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Peja48 napisał:
przypomnijcie sobie Mundial w Korei i Japoni czy pamiętacie ile Alex grał!
No a jak go wpuscil to odrazu pyknol gola i to nawet ladnego
W meczu z Korea niby sie niczym nie wyroznial ale gdy zeszedl to nawet komentatorzy podkreslali ze od tego momentu gra Wloch sie pogorszyla.
Cza "nam"nowego trenera
przypomnijcie sobie Mundial w Korei i Japoni czy pamiętacie ile Alex grał!
No a jak go wpuscil to odrazu pyknol gola i to nawet ladnego

W meczu z Korea niby sie niczym nie wyroznial ale gdy zeszedl to nawet komentatorzy podkreslali ze od tego momentu gra Wloch sie pogorszyla.
Cza "nam"nowego trenera

- BianconeriFan
- Juventino
Uważam, że Trapowi trzeba dać ostatnią szansę - uda mu się - zosataje, nie uda - wy.... odchodzi. Jednak i tak jedyną alternatywą jest Marcello Lippi - mówię wam - Lippi powinien podjąć się kierować Juve i reprezentacją Włoch - to najlepsze rozwiązanie, choć dość niemożłiwe...