Rasiak piłkarzem klubu Serie A!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 16:30

Virus[Mauro] pisze:
FOJM pisze: Jak Koźmiński przechodził do Bolonii
a on nie przechodził do Bresci :?:

heh, masz rację, sorry - głupi błąd... pzdr. :wink:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 18:45

Jak wiadomo we Włoszech wybuchła afera o ustawianie spotkań. Jednym z zespołów zamieszanych w aferę jest Siena. Klub narazie odsunął od gry w zespole Nicole Ventole. Jeśli sprawa nabierze rozmachu i Sienie zostaną postawione zarzuty o ustawianie spotkań, może zostać zdegradowana do 2 ligi. W tym wypadku transfer Rasiaka okaże się prawdziwą klapą. Jeśli nawet Siena zostanie oczyszczona z zarzutów to i tak nie wróżę jej rewelacji. Tzn. będzie walczyła o utrzymanie, a sam Rasiak nie będzie podstawowym graczem. Myślę, że włoska liga mu nie przypasuje. Tu trzeba mieć dobry drybling i szybkość, a tego Rasiakowi brakuje. Bardziej by się nadał do ligi angielskiej i dlatego transfer do Tottenhamu, o którym tyle się mówiło byłby napewno korzystniejszy dla Polaka. Rasiak nie ma psychiki by grać w lidze takiej jak Serie A. Jest zbyt pewny siebie. Myśli, że za rok zgłosi się po niego Barcelona. A tak naprawdę nie wyjdzie mu pierwszy mecz, a później trudno będzie odbudować zaufanie trenera. Tym samym pod presją jeszcze bardziej się pogrąży i wyjazd na Półwysep Apeniński będzie usiał zaliczyć do bardzo nieudanych. Chciałbym się mylić, ale narazie nie mam podstaw, aby sądzić, że mu się powiedzie.

I need a girl that I can train.
Józek11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 18:55

:shock: :shock:
Jestem w 100% za polskimi piłkarzami w SERIE A tylko niech nie strzelaja goli naszemu JUVE :)

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 19:18

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Virus[Mauro] pisze: Nie wiem ale ja nigdy nie lubiłem Rasiaka która dla mnie był przeciętnym zawodników dla mnie : wolny i nudziłł swoją grą a w Sienie pogrzeje ławe i koniec :? chyba że strzeli gola Juve :P albo Milanowi :D to moze go wstawią do sqadu ale dla mnie słaby piłkarz który jest przeceniany :!: nie wiem za co dostanie tyle kasy :? jedyny polski talent z którym dałoby sie cos zrobic to : Niedzielan :!: który podobno dostał oferte od Ajaxu ale ma kontuzje i na testy nie pojechał , jeśli sie dostanie do Ajaxu to naprawde może z niego dobry piłkarz a Rasiak to sie nadaje do Bundesligi i skonczy jak inni grający tam polacy
Zapomniałeś e Smolarku, według mnie to on jest najwiękrzym Polskim talentem, może dla tego że wychował się w Holandi, ale myślę żemoże nawet kiedyś trafić do Juve, widziałbym go jako następcę Camoranesiego.
No tak ze Smolarka też coś może byc , ale więcej Polskich piłkarzy nie widze w jakis większych klubach :roll: a Smolarek i Niedzielan no cos tam grają nawet Smolarek gra świetnie :!: podoba mi sie jego gra ale ... musi duzo sie jeszcze nauczyc najlepiej jakby powędrował do Ajaxu :wink:

Dawniej Virus[Mauro].
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 19:25

Fatalna decyzja.Napalił się tak samo jak Kosowski który przeszedł do Fc Kaiserslauten .Jego przyszłość leży na włosku

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 20:02

Kto by nie chciał grać w Serie A? Dlaczego od razu go skreślamy? Dajcie spoqj, wiadomo, że od razu nie zostanie nowym DEL PIERO. Ja jestem fanem jego talentu uważam ze to swietny i jedyny właściwy krok- tutaj nam chłopak sie marnował. Mam nadzieję na udany debiut Grześka!

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 20:14

FOJM pisze:
Virus[Mauro] pisze:
FOJM pisze: Jak Koźmiński przechodził do Bolonii
a on nie przechodził do Bresci :?:

heh, masz rację, sorry - głupi błąd... pzdr. :wink:
Po drodze gral jeszcze w Udinese Calcio...

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2004, 10:01

Mi sie wydaje że zagra 5-8 meczów i ... będzie wkurzony. Niestety ale nie widzę go w Serie A, a może.... ? Życzę mu jak najlepiej!

ODPOWIEDZ