Juventus - Sampdoria 2:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 22:56

El_chico_a_Coruna pisze:Porazka 0-2 albo i wiecej...
Chlopaki widze, ze juz z miejsca 3 sie nie rusza to po co maja grac?
Caly sezon daja d%$& wiec po co maja sie wysilac w meczach o nic?
No i tu jest własnie problem. Po pierwsze profesjonaliści powinni walczyć do końca. Po drugie nie dawno przeczytałem, że w tym tygodniu piłkarze będą trenowali tylko na sesjach popołudniowych. Fakt faktem, że nie ma o co grać w Serie A. Ale przecież przed nami wciąż bardzo ważny mecz - z Lazio w Pucharze Włoch. Nadal mamy na niego szansę. Do meczu pozostało dni 7. Czyżby już odpuścili? Wiązałem z meczem z Lazio ogromne nadzieje, a z dnia na dzień sytuacja staję się coraz trudniejsza. Mimo to w Puchar bardzo mocno wierze nadal.

A mecz z Sampdorią to właściwie nic ciekawego. Myśle, że nie przegramy. Wygramy skromnie 2-1 lub zremisujemy 1-1. Oczywiście powołanie piłkarzy z Primavery pozostanie pewnie nadal tylko naszymi zgubnymi nadziejami. A to byłby chyba najlepszy ruch. Bo oprócz obcowania przez młodych piłkarzy z wielką piłką, najważniejsi piłkarze mogli by odpocząć i uniknąć ewentualnych (puk, puk) kontuzji i urazów przed meczem z Lazio.

BBOOSS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 00:02

Mimo słabej gry naszych ulubiencow stawiam na 2-1 dla nas :P

LEGIA WARSZAWA
ObrazekObrazekObrazek
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 17:06

Sampdoria w tym roku byla bardzo stabilna, nie wieze w remis albo w wygrane.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2004, 14:39

fighter_juve pisze:nie wieze w remis albo w wygrane.
To źle... jako kibic Juve powinieneś wierzyć w wygraną nawet jakby to było związane z cudem! Wiem że w takiej sytuacji trudno jest wierzyć nawet w remis, ale ten kto wierzy w wygraną swojej drużyny, ten jest prawdziwym kibicem.

A tak wracając do tematu to, po tych porażkach czas na wygraną: 3-0 dla Juve!!!!!!

<Juventus Semper Fidelis>
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2004, 22:22

Gamber pisze:
fighter_juve pisze:nie wieze w remis albo w wygrane.
To źle... jako kibic Juve powinieneś wierzyć w wygraną nawet jakby to było związane z cudem! Wiem że w takiej sytuacji trudno jest wierzyć nawet w remis, ale ten kto wierzy w wygraną swojej drużyny, ten jest prawdziwym kibicem.

A tak wracając do tematu to, po tych porażkach czas na wygraną: 3-0 dla Juve!!!!!!
po pierwsze ja napewno jestem wirenym kibicem, i juz dluzej napewno im kibicuje a drugie to nic nie ma z tym wspolnego czy ja ich juz nie lubie czy tak, tylko z realizmem. po porostu juz przetrawiona sprawa, patrze do przodu i widze lepszy sezon. ale niewiem jak wpadles na ten pomysl zeby mnie za nie wiernego kibica okreslac. patrz na sibie.no jaki OBRAZA.kurcze. juz nie wiem, nie masz nic lepszego do roboty tylko cos mowic o kims.ja juz czesto wirzylem i dalej wierze w wygrane tez jak tak powiedzialem, ale po prostu tak mowie zebym sie nie denerwowal jak by naprawde przegrali, bo nie ma co sie amtrwic jak przegramy, 3 miejsce i koniec.lepiej realistyczny i nie zdenerwowany niz za duzo pozitywny i zdenerwowany.nie obraz sie.

Ostrzeżenie za obraze uzytkownika
kouba

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2004, 11:10

Nasza forma jest tragiczna... Ciężko co kolwiek wytypować :( Mamy 3. miejsce i nalezy się z tego chyba teraz cieszyć, bo na wiecej nie zasłużyliśmy w tym sezonie... Juve jest tak nie przewidywalne w tym sezonie, że nawet w typuj wynik ludziom cieżko idzie...Sampdoria gra za to bardzo dobrze jak na baniaminka i ma zapewnione utrzymanie, a gdyby bardziej sie przyłozyła to moze i w UEFA, by zagrała - za to na pewno zostanie wystawiona do pucharu Intertoto... Nie obstawiam nic, aby moi rywale w typuj wynik nie wiedzieli na co postawiłem :D Zamierzam powalczyć o podium :D, bo Jacol jest chyba poza zasiegiem... :?

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2004, 11:25

Ja jako optymista stawiam na Juve 2:1

Wiem bedzie cięszko, zgodze się z poprzednikiem forma jest tragiczna.
Ale sądze że Piłkarze mają jeszcze coś do pokazania, nie tylko my chcemy żeby oni wygrali, oni napewno też tego chca nie tylko dla siebie.

ALE DLA LIPPIEGO!!

Mam nadzieje że własnie dla niego sie zmobilizuja i w te 3 ostatnie mecze Wygraja na pożegnanie :cry: z najwiekszym trenerem Juve.

Obrazek
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2004, 12:21

No cóż...ostatni mecz ligowy w tym sezonie na stadionie Delle Alpi. Wartoby zakończyć ten niezbyt udany sezon jakims przyjemnym akcentem. Oczywiscie muszę się zgodzic, iz będzie bardzo ciężko, jednak bardzo chciałbym, aby chłopaki się zmobilizowali i pokazali, że potrafią z honorem dokończyć sezon. Z honorem, to znaczy walcząc, starając się i przede wszystkim z chęcią wygranej. Tak jak już napisali poprzednicy, jeżeli im juz na tym sezonie nie zależy, niech zrobią to dla Lippiego, niech pokaża, że potrafią godnie pożegnać WIELKIEGO trenera. Szczerze mówiąc nie wymagam nawet zwyciestwa (oczywiscie nie pogniewałbym się gdyby takowe jednak się je wywalczyć), jednak chciałbym usłyszeć, że nais piłkarze naprawde starali się, walczyli do upadłego...

Mimo wszystko, jak zawsze będe obstawiał optymistycznie - 3:1 dla "naszych"

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 10:40

Virus[Mauro] pisze:Ja co do tego meczu mam poważne wątpliwości :( niestety juve z tą formą nie pokona piłkarzy z Genui lecz licze na remis :!:

1-1 ale myśle ze moze byc gorzej
No wlasnie zebysmy sie nie przeliczyli :wink: :wink:

Juve powinno wyprobowac pilkarzy z primavery lecz po 1 nie bedzie latwego zwyciestwa a po 2 moze wogole nie bedzie zwyciestwa:( :evil:

Powodzenia Juve.

Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 12:05

Szczerze mowiac dla mnie wynik nie ma wiekszego znaczenia, niech Lippi sprawdzi w tym meczu kogo trzeba i neich to zaowocuje w rewanzowym meczu PW z Lazio ! Jest szansa ze jeszcze cos w tym sezonie wygramy. :wink:

Obrazek
Jędruś

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 12:09

2-1 w plecy po ostatnich meczach porażka JUVE zaskoczeniem nie będzie :cry:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 14:02

Na dowidzenia zrobią "suprajs" Lippiemu i będzie 2-1 (bo strata bramki to ostatnio powinność) Strzeli Del Piero x2 Jeżeli będzie to kolejna porażka to ... (kaszel, chrząknięcie :P)

Obrazek
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 14:13

Ja optuję za wynikiem 2-1 Juve.
15' Del Piero 55' <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
85' DiVaio
A jak nie wygrają to cóż trudno, może za tydzień

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 17:07

Bravo. Wreszcie coś drgnęło, wygraliśmy 2-0, bardzo się cieszę, to dobrze nastawia przed rewanżem z Lazio tym bardziej że przegrali z Brescia 1-2. Ten mecz to jakiś renesans, bo po bramce strzelili piłkarze którzy byli nazywani błędami czyli Legro i Appiah. A pozatym Legro to może powinien pozycję zmienić bo z Lecce zaliczył asystę a teraz ten gol może on leprzym pomocnikiem niż obrońcą???

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 17:11

no nareszcie !! 8) mysle ze teraz sie zmobilizują bo widzą ze nadal mogą wygrywać !! mam nadzieję ze Lazio podejdzie do meczu o Coppa Italia rozluźnione a Juventus zaatakuje i wierze w to ze mamy szanse chociaz na 2-0 i dogrywke !! Forza Juventus !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Zablokowany