Legro i Buffon najgorszymi w 31 kolejce

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2004, 18:18

tiaaa, buffon najgorszy, a dajcie go do jakeigoś MU to sie po**** ze szczęscia!!! Miał sałby mecz i tyle... no i sezon btw nie najlepszy dla Juve, a juz dla Legro to poprostu masakra.

Obrazek
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2004, 19:25

Bakuś pisze:legro to wogóle jest wielki niewypał ale mam nadzieje ze sie obudzi a co do buffona to ma kryzys
Legro w tym sezonie to faktycznie niewypał. Ale nie skreślajmy go! Może w następnym sezonie będzie bardziej zgrany i doświadczony!!! Każdy potrzebuje czasu... A Buffon ma mały kryzys jak reszta zespołu! Zresztą wole, żeby go miał w sezonie gdzie cały zespół ma kryzys, niż w sezonie gdy wszyscy będą błyszczeć formą!

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2004, 19:25

TrInItY pisze:sezon juz stracony ale jeszcze euro zostalo...a jak GiGi bronil w ostatnich minutach meczu tow. z portugalia?? genialnie bronil:D a oni wjeżdżają z tekstem ze najgorszy:/
nie wiem czy dobrze zrozumialem ale mowisz ze napisalem ze buffon jest najgorszy......
moze sprostuje- nigdy nie napsize ze Buffon jest najgorszy a temat bierze sie stad ze na stronie na ktorej to znlazlem byl news podtytulem (polskie tlumaczenie) najgorsi.......
wiec zacytowalem :-D

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 17:12

nie no to ja wiem ze ty tak nie myslales :D :D :D a we wczorajszym meczu tez dobrze bronil...tylko nie wiem po co go zmienili... :?

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2004, 18:55

Oj fatalnie!!!W poprzednim sezonie najlepszy na świecie a teraz puszcza tyle bramek.To też wina słabej obrony

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2004, 19:14

zobaczymy co powiecie po EURO 2004 ...jakoś w meczach towarzyskich sie GIT spisuje...tylko cholera nie wiem po co go na 2 polowe zmienili :?: :?: :?: :?:

ODPOWIEDZ