Parma - Juventus 2:2

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2004, 17:13

Licze choćby na remis.1:0 z Lazio nie stawia Juventus w zbyt dobrej sytuacji.Ale jeżeli zagrają dobry mecz to licze na 1:0 dla Juve.
A strzelcem bramki będzie pewnie Treze...

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2004, 20:08

Juve musi to wygrać. Trzeba liczyć sie do końca i nie poddawać sie. Postawiłem w STS-ie na przegraną Milanu, na pewno łatwo nie bedą mieć bo graja ze Siena na wyjeździe a przy słabszych występach mogą w końcu przegrać...A wracając do meczu Juve to na pewno nie będzie łatwo. Parma ostatnio gra bardzo dobrze, zajmuja 4. pozycje, czyli wyzej od Lazio i Interu z którymi mieliśmy takie problemu w meczach. Ja stawiam na 2-1 dla naszych. Myśle, ze wreszcie sie obudzi nas As jakim jest Nedved i strzeli bramke, drugą dołoży Treze.

A przy porazce Milanu i naszej wygranej to szanse na scudetto jeszcze są (choc niezasłużone :wink: )

jest szansa, ze wystapi juz Del Piero. Na dzisiejszym treningu trenował, ale nie jeszcze na pełnych obrotach. Razem z Ferrarą i Chimentim trenowali z boku, ale jest wielka szansa, ze wystąpią juz w niedziele... :)

http://www.juventus.com/it/cmc/news/200 ... 65399.html

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2004, 22:29

Straty uzupełnione , szeregi znowu całe , morale wzrosło , więc czego oczekuje?? . Oczywiście jak zawsze zwycięstwa. Duet Alex Treze znowu może szaleć:):). Kto wie czy to nie jeden z ostatnich ich wspólnych meczy w tym sezonie :? :? :? :? . Ale wracając do meczu należy uważać , ponieważ po drugiej stronie stanie bardzo waleczna parma , z młodą gwardią :-D :-D , która po awansie na czwarte miejsce w lidze będzie chciała go bronić za wszelką cene. Czeka nas ekscytujące widowisko. Osobiście stawiam na mnocne zwycięstwo Juve 2-0 , aczkolwiek parma może strzelić bramke... , czego im serdecznie nie życzę :D :D

Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2004, 22:56

liczę na naszych chłopaków, tym bardziej, że mają być wszyscy podstawowi zawodnicy :!: :!: :!:
jeśli zwycięstwo z Lazio coś im pomogło(psyhicznie), to stawiam na 3:1 dla JUVE :!: :!: :!:

P.S. Internazionale odpadło z UEFA Cup i nie ma już włoskiej drużyny w europejskich pucharach :!: :!: :!:
...ale wstyd, zważywszy na poprzedni sezon :!: :!: :!:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Obrazek
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2004, 09:45

mysle ze bedzie 3-1 oby juve nie strzelil 2 bramek w koncowce meczu bo bedzie znowu peplanie ze sedziowie faworyzuja Juve.

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2004, 23:37

Wydaje mi się że będzie 2:1 dla Juve po zaciętym meczu... Dałbym 3 dla nas ale gramy na Parmie więc więcej nie będzie

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 09:55

UlTrAs pisze:18 kwietnia (niedziela) Juventus zagra wyjazdowy mecz z Parmą. Mam nadzije, że Juventus się spisze i myśle, że możemy liczyć choć 1 pkt. Stawiam na 1-1 :)
No co ty Juve wygra!! Zawsze trzeba liczyć na wygraną!Parma-Juve1-3

Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 11:23

ja stawiam na wyraźna wygrana Juve :D w końcu nawet szanowny Marcello powiedzial, ze juz koniec kryzysu ;) trzeba się go słuchac :D w takim razie czym jest dla nas taka Parma ? :twisted:

więc stawiam 3:1 ;)

zawsze może się zdażyc jakis błąd :twisted:

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 14:25

Latwo napewno nie bedzie.Obstawiam 2:0 dla Juve dlatego ze wszyscy zawodnicy beda zdolni do gry.Mam nadzieje ze po dluzszej przerwie bramke strzeli Alex

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 21:36

Styawiam ze przegramy 5-0 ostanio podobnie stawiałem i było na odwrót to tearz też pewnei bedzie. :wink: 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 21:56

ja daje na 3:1 dla Juve [swietny mecz Del Piero ukoronowany golem, albo swietny gol ukoronowany meczem :D ], poza tym lcize na Treze i Camora, moze Nedveda??

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 22:19

Bedzie 2-0 dla Juve...A co 8)

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 22:19

nio optymistycznie patrzec na ten mecz nie mozna....gora...remis..na wiecej nie marze....ale jak nie przegramy to bedzie happy,ale w sercu chcialbym aby wygrali i rozgromili ich wyskoko....aby znowu cala europa drzala przed juve :twisted:

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 17:11

heh :roll: !! mecz zakończył sie 2-2 :| :| mnie to wcale nie cieszy choc lepsze to niz przegrana !! nici z planu o 28 scudetto !! najwyzej 2 miejsce jak nie 3 bedzie !! szkoda szkoda !! :| .......... !! Forza Juve !! jeszcze moge dodać że po oglądnieciu skrótu z tego meczu to dzięki Buffonowi nie przegraliśmy tego meczu i Trez i Di Vaio za duzo sytuacji zmarnowali niestety !! :| gdyby Trez i Di Vaio trafili chociaż po jednym ze swoich prób to byśmy wygrali !! zasługiwalismy na wygraną jest remis ... szkoda !!
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2004, 22:14 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 17:25

Niestety kolejne stracone punkty i bramki :( Szkoda ze pierwsza bramke stracilysmy tak wczesnie.Juz nawet nie pamietam kiedy Di Vaio strzelil ostatnio bramke dobrze ze sie dzisiaj przelamal :wink: Lippi mial nosa zamieniając kontuzjowanego Tacchchiego na strzelca 2 bramki Tudora.Szanse na scudetto stracilyśmy definitywnie :evil: Mozemy jeszcze liczyc na 2miejsce jezeli roma bedzie sie potykac i przegrywać swoje mecze a my wygrywac

...
Zablokowany