CZy wygrywasz czy nie ja i tak zawsze kocham CIE!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
lukas24

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 23:28

Dlatego że zawsze utrzymują się w czołówce i zawsze walczą o najwyższe cele oraz posiadają genialnych piłakarzy typu Del Piero, Nedved......................................

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 23:45

Ja zawsze będe kochał Juventus nawet gdyby został zdegradwany do 4 ligi. Przynajmniej tak mi sie wydaje. A w tym klubie uwielbiam wszystko - od piłkarzy po sama nazwę. Łatwiej byłoby mi powiedzieć czego nie lubie w Juve bo takich rzeczy jest bardzo mało. :D

Forza Juventus
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 23:51

Ja uwielbiach ich dlatwego że tak już musi być skoro od dziecka bylem ich fanem ( po bracie) , zawsze lubiłem Del Piero , juve prawie w każdym sezonie walczy o lige wloska , nigdy nie spadło do niższej ligi ... ale głównym powodem jest to że to im kibicuje juz od ladnych 6-7 lat wiec ciezko by mi bylo teraz po jednym gorszym sezonie zmienuic ulubiony klub .

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 13:17

Kocham JUVE dlatego, że to jest chyba jedyny zespół w którym nie są ważne pięniądze, ale przyjemnośc z grania i możliwości zdobywania światowej sławy. I niech tak będzie na zawsze!!!

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 13:25

Machnes pisze:Ojeju, zawsze jak się zastanawiam to nie wiem co powiedzieć :? :wink: Poprostu wybrałem ich... i tyle. Nie jestem sezonowym kibicem i nie raz znosiłem gorycz porażki, może ze względu, że w Juve gra ALex, nie wiem :?

PS. Naprawdę Inzaghi powiedział, że kocha Juve ?? Nie wierzę :shock:
LOL, nigdy by tak nie powiedział! Powiedział wiele **** na Alexa! Dlatego kiedyś sie przejade do Milanu :).

Ja też nie jestem sezonowym kibicem. Jak być to na zawsze- per sempre!Prawdziwy kibic jest na dobre i na złe!

Obrazek
BUŁA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 17:07

Juve is the best team in the world!!!!!!!!!
Zawsze tak będzie i mimo słabego sezonu ZAWSZE BEDZIE NAJLEPSZE!!!
Buła :D

"Nasze barwy chwały, zawsze bedą ślnić.." FORZA JUVE!!!
Malbork

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 19:06

ja kocham juve tylko od 5 lat przedtem niestety lubilem real madryt :(
ale naszczescie pewnego dnia uswiadomilem sobie ze juve jest the best i od tej pory je kocham :twisted:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 19:20

Ja też kocham Juve dopiero od 4 lat i zakochałem się w Juve, nie z powodu ich sukcesów, poprostu zacząłem ich lubić bo grał tam Zidane, ale jak on odszedł to ja nie mogłem z nim bo się okazało że pokochałem Juve, a Zidane'owi jestem bardzo wdzięczny.
Poprostu ich uwielbiam i czekam na to jak zdobędą ligę mistrzów podczas gdy ja im kibicuje i mogę czekać do końca świata.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 19:51

Czy jeżeli ktoś by sie was spytał dlaczego kochacie swoją dziewczynę umielibyście zawsze jednoznacznie odpowiedzieć???
z regóły się kocha za to że jest jak mama kocha swoje małe dziecko za nic jeszcze nic nie zrobiło a ona je kocha :D Choć w tym przypadku to są może wielkie słowa ale czasem tak jest .....
a Juve się kocha za wszystko za to, że są, że grają, że nie wydają sie lecieć na kasę, że są w czołówce klubów europy, że cały plac im kibicuje, albo wręcz przeciwnie chcemy sie wyróżniać wśród znajomych. Juve jest wielkie i nic nie zmieni tego faktu i mimo iż czasami przynosi łzy to zawsze serce będzie przy nim i nic tego nie zmieni :D
Dziękuję za uwagę tak sie zamyśliłam :D
T i jeszcze jedno za to że ma takich świetnych i wiernych kibiców jak wy :) :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 23:57

Malbork pisze:ja kocham juve tylko od 5 lat przedtem niestety lubilem real madryt :( ale naszczescie pewnego dnia uswiadomilem sobie ze juve jest the best i od tej pory je kocham :twisted:
No i dlaczego się smucisz? Ciesz się że Cię "oświeciło" i się nawróciłeś :D

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 22:54

Juventus to jedna z niewieu moich miłości w życiu. A czym jest miłość?? To właśnie m.in. oddanie, szacunek. Nawet gdyby Juve zostało zdegradowane do 10 ligi (to oczywiście niemożliwe :) ) nadal kochałbym ten zespół.

Forza Juventus
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2004, 16:08

Po prostu wielbie Juve :!: nie jestem sezonowym kibicem,Juve ma świetną historie ,faną nazwe ,grają tam świetni piłkarze itd. itepe. (duzo tego :wink: ) Juve jest moim wyborem od dawna i nadal tak jest, będzie, amen :D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2004, 16:14

NO bo zawsze sie wraca do pierwszej Milosci!! A maja pierwsza miloscia jest oczywiscie JUventusu Turyn!!!! Wiecej nic jush nie bede dodawal ani ujmowal!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2004, 19:48

tez ciezko mi powiedziec dlaczego wybralem Juve,juz tez dulgo tifosuje tej druzynie.zawsze bylem z juve, tez jak przegrywali, denerwowalem sie nie raz na nich ale nigdy nie mowilem ze ten klub jest do dupy albo cos takiego.mowilem, wiedzialem nie raz lepiej zeby byc realistyczny i sie nie denerwowac przegrana juz sie ustawic tak jak w tym sezonie,a nie byc optymista i sie pozniej denerwowac z porazki.zawsze bede z juve.kocham tylko JUVE.na dobre i na zle czasy.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 12:16

1. Mam 17 lat, kibicuje Juventusowi od 7 roku zycia. Dotąd pamiętam jak wyszedłem do centrum by se kupić swój pierwszy szalik JUVENTUSU.

2.Zawsze grali tam wspaniali, klasowi zawodnicy, którzy swoją wspaniałął techniką i zgraniem czarowali nas przez tyle lat.

3. Juve zawsze na TOPIE!!!

4. Ponieważ jak jakiś zawodnik gra w Juve to bardzo szybko JUVE zaczyna go prawdziwie kochać i jeśli odchodzi to z wielkim bólem albo z przyczyn dyrektora sportowego (np. Inzaghi który sam przyznal że wciąz kocha Juve)

5. BO JUVE JEST NAJLEPSZE!!!!!!!!!!! TYLKO ON SIĘ LICZY I NIKT POZA TYM!!!!!!!!!!!

6. Jest z Włoch. Ja wręcz uwielbiam Włochy, ich kraj, Serie A, nastrój, tradycje, fieste, poprostu wszystko !!!!!!!!!!

7. Najwiecej razy wygral Serie A, a nawet jeżeli by był ostatni to i tak zdania niezmienie.

8. Ma ładną nazwe, te jego barwy i logo, jak marzenie. Kocham te czarno-białe pasy !!!!!!!!!!!!!

9. Mozna wymieniac i wymieniac...

10. Dla mnie to tylko oni się liczą i nikt poza tym. Dla rodziny niemam tyle szaunku co dla nich !!!!

ODPOWIEDZ