Kilka szczerych slow na Temat Juve !!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Przestancie gadac ze nie jestesmy Realem czy Chelsea i niepotrzebne nam nazwiska. Jak narazie to własnie te kluby graja w LM a my prezentujemy sie słabiutko. Równiez jestem zdania ze potrzebne są nazwiska, sama młodziez nie wystarczy.
- adamJan
- Juventino
jesli druzyna ma juz w nastepnym sezonie skutecznie walczyc o scudetto, to nie wystarczy sprowadzenie kilku mlodzikow...przede wszystki brakuje nam solidnego obronce (typu nesta,samuel) oraz dobrego defensynego pomocnika, ktory potrafilby dynamicznie wyprowadzic kontre..takich ludzi wlasnie brakuje...moznaby tez wymienic del piero (tak to nie jest pomylka!!) na np . f.torresa .f.cavenaghiego, c.teveza lub a.cassano
- Rybeq
- Juventino
Drugi pod względem przychodu jest Juventus.FanRealu pisze:A propos Realu to oni kolego nie maja dlugow!!! fakt...Juve jest na plusie, ale i Real....a w dodatku Real i MU to najlepiej zarabiajace kluby na swiecie....a co do polityki Abramovicha i Pereza to chyba jednak sie sprawadza...i Real i Chelsea są w 1/4 LM a Real i tak zdobedzie LM i La Lige....a Chelsea rok temu tak nie szlo a teraz zobacz!!! są drudzy w premiership i w LM...a Juve??? Juve potrzebuje powaznych wzmocnien i silnego ducha w meczach ......
LM zdobędzi Arsenal lub Milan. Szkoda że Milan i Real nie spotkali się do tej pory. Z taką obroną jaką macie to tylko się śmiać. Jest gorsza jak rok temu, a to aż trudno sobie wyobrazić. Powtórka z 14.V.03 będzie miała miejsce

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Juve The Best
- Juventino
Ja uważam że to tylko spadek formy. Każdej drużynie sie to zdarza tym bardziej po tak dobrym ostatnim sezonie Juventusu mają prawo do przemęczenia. AVE JUVE

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
OK fajnie by było kupić jakąś supergwiazde ale patrz masz przykład tamten sezon Juventus kupił tylko Di Vaio,Blasiego i Baiocco Real kupił chociażby Ronaldo czy inego ''Galaktycznego'' i co sie dzieje Juventus klepie Real 3-1 mamtematycznie skazany na pożarcie Juventus wygrywa z faworyzowanym kosmicznym zespołem oczywiście w tym zesonie jest już niestety inaczej to Juve nic nie zyskał w tym sezonie a Real ma szanse na mistrzostwo,LM,Puchar Interkontynentalny Superpuchar Europy itd
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ta... Gdyby nie byly (na szczescie) premier J.M. Aznar i jego rozkaz zakupu terenow treningowych od Realu to byloby troszke mniej ciekawie... Najpierw Franco, teraz Anzar... Do czego to dochodzi...FanRealu pisze:A propos Realu to oni kolego nie maja dlugow!!!
- nookie
- Juventino
FanRealu pisze:Real i Chelsea są w 1/4 LM a Real i tak zdobedzie LM i La Lige...
takiś pewny?to wpadnij tutaj po dwumeczu Realu z Milanem....wtedy naprawde sie posmiejemy i zobaczymy kto zdobedzie LM......
co do tej twojej "wspanialej" chelsea to bym sie tak nie podniecal ich miejscem w lidze bo skoro graja w LM to znaczy ze w tamtym sezonie i bez Abramovicha dali rade..wiec on tylko przyspieszyl to co oni zaczeli..a twoj real..to jest teraz nic wiecej jak tylko piekne buzki dobrych pilkarzy...z drozyny zrobiono modeli ktorych wizerunki sprzedaje sie za wiele milionow..mozesz mi powiedziec co to ma wspolnego z pilka? :x
hehehe dwumeczu z Milanem nawet nie bedzie....jak Wy nie potraficie przejsc dalej po wyniku 4:2 to ja wam gratuluje zawziecia i telentu...bo do marnowania dobrch okazji to Real na pewno ma talent...
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2004, 15:39 przez nookie, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- x_men_1988
- Juventino
Jak bedziesz nas porownywał do realu czy do Chelsea to dla mnie nie znasz się na piłce nożnej . To ze w zepole są gwiazdy nie znaczy że zepół jest lepszy , spójrz na Milan ile oni by zarobili sprzedajac kilku piłkarzy z 11 , oni przecież "wypromowali" takich piłkarzy jak Kaka , Pirlo , Dida . Po co kupywać piłkarza typu Beckcham za takie pieniądze skoro lepiej mozna wyjść jak się kupi taniej , mniej znanego piłkarza a wcale nie gorszego , jak nie lepszego .
A co do kryzysu Juve to już wszyscy przesadzacie , gadać tak jakby juve mialo spaść do Serie B , ludzie to że nam nie poszło w tym sezonie to prawda , ale nie bylo aż tak źle , przecież jesteśmy 3 , możemy być 2 , mamy jakotakie szanse na PW , jedynie w lidze mistrzów nic już nie osiągniemy i właściwie to właśnie w LM zawaliliśmy cały sezon , bo jesli wygralibysmy Lm to nikt by nie patrzył nap ozycję w lidze , ale niestety
Juve w najgorszym momencie w kryzysie trafiło na nieprzyjemnego rywala , który nawet kiedy juve grało dobrze sprawiał problemy , a co mialo sie stać kiedy mecze rozgrywano :
- Po piwerwsze przy najwiekszym kryzysie od 2-3 lat
- Po drugie przy ogromnej presii ( 3 mecze prawdy : Z Milanem , Lazio i Deportivo)
- Po trzecie kiedy naprawdę Lippi nie mogł wystawić kilu ważnych piłkarzy .
Jeśli nawet juve byłoby w formie to z takimi niedogodnościami mogli by sobie nie poradzić i uledz Deportivo ktore było w bardzo dobrej formie .
Juve w tym sezonie wydawało mi sie że obrało jeden cel : LM , i kiedy to Juve nie miało formy a mecz w Lm sie zbliżał to juve porsotu nie było w stanie nic zrobic , a po pożegnaniu się z LM nie było już po co grać , bo w końcu dla piłkarzy z Juve PW nic ie znaczy .
Mieliśmy w tym sezonie dużo pecha , bo gdbybysmy wylosowali np. Spartę Praga to może łatwiej by było tenkryzys przezwyciężyć , bo łatwiej by było ich pokonać , ale tak sie nie stało .
Niem ożna jednak tak rozpaczać i tżeba grać dalej , piłka toczy sie dalej
.
PS. Biggi a z kim grał Real i Chelsea w 1/8 , Bayernem ktory spisuje się w tym sezonie beznadziejnie i VFB Stuggard które z góry było przegrane , nie porownuj ich do Deportivo . Bo to że Bayern był dobry nie oznacza że teraz jest dobry , a media zrobily z tego mecz dwóch najlepszych druzyn na świecie .
Aha i niesjest tak że ja nichcę zmian , tylko ja chcę kogoś młodego i dobrego a nie kogoś typu Figo czy Beckcham , bo oni są już za starzy .
A co do kryzysu Juve to już wszyscy przesadzacie , gadać tak jakby juve mialo spaść do Serie B , ludzie to że nam nie poszło w tym sezonie to prawda , ale nie bylo aż tak źle , przecież jesteśmy 3 , możemy być 2 , mamy jakotakie szanse na PW , jedynie w lidze mistrzów nic już nie osiągniemy i właściwie to właśnie w LM zawaliliśmy cały sezon , bo jesli wygralibysmy Lm to nikt by nie patrzył nap ozycję w lidze , ale niestety
Juve w najgorszym momencie w kryzysie trafiło na nieprzyjemnego rywala , który nawet kiedy juve grało dobrze sprawiał problemy , a co mialo sie stać kiedy mecze rozgrywano :
- Po piwerwsze przy najwiekszym kryzysie od 2-3 lat
- Po drugie przy ogromnej presii ( 3 mecze prawdy : Z Milanem , Lazio i Deportivo)
- Po trzecie kiedy naprawdę Lippi nie mogł wystawić kilu ważnych piłkarzy .
Jeśli nawet juve byłoby w formie to z takimi niedogodnościami mogli by sobie nie poradzić i uledz Deportivo ktore było w bardzo dobrej formie .
Juve w tym sezonie wydawało mi sie że obrało jeden cel : LM , i kiedy to Juve nie miało formy a mecz w Lm sie zbliżał to juve porsotu nie było w stanie nic zrobic , a po pożegnaniu się z LM nie było już po co grać , bo w końcu dla piłkarzy z Juve PW nic ie znaczy .
Mieliśmy w tym sezonie dużo pecha , bo gdbybysmy wylosowali np. Spartę Praga to może łatwiej by było tenkryzys przezwyciężyć , bo łatwiej by było ich pokonać , ale tak sie nie stało .
Niem ożna jednak tak rozpaczać i tżeba grać dalej , piłka toczy sie dalej

PS. Biggi a z kim grał Real i Chelsea w 1/8 , Bayernem ktory spisuje się w tym sezonie beznadziejnie i VFB Stuggard które z góry było przegrane , nie porownuj ich do Deportivo . Bo to że Bayern był dobry nie oznacza że teraz jest dobry , a media zrobily z tego mecz dwóch najlepszych druzyn na świecie .
Aha i niesjest tak że ja nichcę zmian , tylko ja chcę kogoś młodego i dobrego a nie kogoś typu Figo czy Beckcham , bo oni są już za starzy .
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Nie intetresuje cie nasze zdanie?LeaddeR pisze:co do innych-wali mnie wasze zdaniepodalem swoje zdanie na temat Juve owszem jestem jego kibicem(tez ryczalem jak bobr po przegranych finalach LM) ale cos nie trybi w tym zespole i nie gra
To po co zakladales temat?
Mylisz, ze to Forum to tablica ogloszeniowa?
Widze, ze chyba nie jestes zbyt powaznym czlowiekiem, co wynika z obu twoich wypowiedzi...
A od Dionizosa to sie odczep, bo nie dorastasz mu do piet...
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jennyzja! Jeden sezon słaby, a wy już rozpaczacie!!! Zobaczycie, Juve wyciągnie wnioski z tego słabego sezonu, zmocnią się i w następnym sezonie będzie(mam nadzieję) LEPIEJ! Przecież każdemu się zdażają wpadki! A tak wogóle to dziwię się, że z taką formą można mieć 2 miejsce w lidze? Zobaczcie na INTER tam praktycznie przez klka ostatnich sezonów przeplątała sie cała plajada gwiazd, i ile trofeów zdobyli? OD 13 LAT - NIC! Tutaj to można rozpaczać!!!!
Tak więc mówie wam- nie ma co rozpaczać! Będzie lepiej!
Tak więc mówie wam- nie ma co rozpaczać! Będzie lepiej!
<Juventus Semper Fidelis>
- nookie
- Juventino
No Rybeq co za trafnosc w typowaniu wyniku heheRybeq pisze:Z taką obroną jaką macie to tylko się śmiać. Jest gorsza jak rok temu, a to aż trudno sobie wyobrazić. Powtórka z 14.V.03 będzie miała miejsce
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- bociu
- Juventino
Nie , chyba mnie nie zrozumiales. Kazdy wie ze Juve powinno wyremontowac stadion i , nie oszukujmy sie , stac JUVE na to. I ja sie nie zgadzam z tym co napisał autor tego tematu. Nie CHCE ZEBY JUVE SKŁADAŁO SIE Z GWAIZD I NIE MA PO CO WYDAWAC pienieczy tak jak Real Czy AMRAMOWICZ> A co do frekwencji to własciwie nie wiem czyja to wina ze jest taka niaska...matej pisze:czy ty trochę nie przesadzasz ?? Czy niektórzy myślą że jeśli juve nie ma długów to znaczy że ich na wszystko stać ?? Stadion jest stary to prawda ale są przecież plany remontu. Każdy by tak chciał aby jego zespół miał 80 nczy 100 tysieczny stadion i drużyne która non stop wygrywa i kupuje nowych graczy. Ale tak nie ma i powinieneś to już rozumieć. Aha i jeszcze jedno czemu rok temu nie przeszkadzał nikomu stadion jak zdobywaliśmy Scudetto ?!?! Kończe powiem tyle Juve teraz jest bez formy a wy zaczynacie czepiac sie byle czego. To jest moje zdanie nie musisz się zgadzacbociu pisze:Ja sie z toba nie zgadzam. Nie mozemy byc tacy jak Real czy Chelsea. To nie jest gra gwiazd tylko gra zespołowa.Widze ze masz wspolne poglady z Abramowiczem. Ale co do frekwencji na meczach to sie całkowicie zgadzam. Tak nie moze byc. Turyn to milionowe miasto i najbardziej uznany klub w Italii. Jeszcze ten beznadziejny(nazwijmy po imieniu) stadion na ktorym trybuny sa 100 metrów od boiska a bierznia jest niuzyteczna. Jestem przeciwny robienia z JUVE gwiazdozespołu. No ale paru ludzi nowych to by sie przydało.
- Nedved_fan
- Juventino
Nie koniecznie znanych. Taki Figo jest znany, a nie gra jush najlepiej,. Muszą być to przede wszystkim dobrzy zawodnicy. Nazwisko nie gra. Ale kogoś kupić trzeba i to koneicznie!!
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"