Gol Kapo
- livinglegend
 - Juventino

taa, strzelil gola w 90 min i to zadecyduje ze go teraz kazdy bedzie chcial kupic... ma dai...

- KowalFromStolica
 - Juventino

Kapo jest bardzo dobrym zawodnikiem i do osiągnięcia pełni pozostaje mu tylko grać w wielkim klubie pokroju Juve. W Juve napewno przydadzą się zmiany a Kapo na prawym skrzydle może naprawdę grać lepiej od Camora... Ja tam jestem zadowolony z jego transferu a goli w lidze tyle nie strzela bo jest ona zawodnikiem bardziej podobnym do Del Piero niż do Ronaldo. A wie ktoś może ile ma asyst??

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
						Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Lypsky
 - Juventino

Nie ma takiego pilkarza jak Varrt jest Van der Vaart takie jest jego nazwisko!!!Co do Kapo to nigdy wczesniej o nim nie slyszalem ciekawe czy sprawdzi sie w Juve??Za darmo mozna go wziasc ale poza nim potrzebne sa jeszcze inne wzmocnienia!!!
P.s Nie czepiam sie ciebie tylko ci doradzam
to doradzaj Mu na privie. Nie licząc tego upomnienia to sam napisałeś tyle co Szymeq, więc nie piszesz od Niego wiecej a Go upominasz
kouba
Nie wydaje mi sie prawda to co napisal kouba

P.s Nie czepiam sie ciebie tylko ci doradzam
to doradzaj Mu na privie. Nie licząc tego upomnienia to sam napisałeś tyle co Szymeq, więc nie piszesz od Niego wiecej a Go upominasz
kouba
Nie wydaje mi sie prawda to co napisal kouba
					Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2004, 13:50 przez Lypsky, łącznie zmieniany 3 razy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- Ironek
 - Juventino

Nom, tylko nie ma takiego piłkarza jak van der Vart jest Van Der Vaart, choziaż kto wie, mozę w 5 lidze Holenderskiej jestDjJuve pisze:.Nie takiego pilkarza jak Varrt jest Van der Vart takie jest jego nazwisko!!!
Jeszcze raz do tematu :? Kapo jest świetnym napastnikiem, ale nierozumiem dlaczego wszyscy się podniecają tym że strzelił bramkę, może weźmiemy żurawskiego, przecież strzela bvramki :lol:, co nie znaczy że nie chce w JUVE Kapo, ale bez sensu jest się podniecać strzeloną bramką i do tego fuksiarską.
- Lypsky
 - Juventino

Oczywiscie moj blad Van der Vaart :oops: ja sie nie czepiam ale tylko tlumacze mu gdyz moze nie wiedziec chcialem tylko go poprawic a nie sie czepiac.Ja oczywiscie takze popelnilem blad :oops:Marcin-IRONEK pisze:Nom, tylko nie ma takiego piłkarza jak van der Vart jest Van Der Vaart, choziaż kto wie, mozę w 5 lidze Holenderskiej jestDjJuve pisze:.Nie takiego pilkarza jak Varrt jest Van der Vart takie jest jego nazwisko!!!, czepiasz się głupiej literówki, a nie każdy musi wiedzieć jak sie pisze nazwiska. Ale to jest fajne jak ktoś kogoś poprawia a sam pisze źle, sam tak w newsie zrobiłem jak napisałem ze Mexes gra w OL, ale się b. szybko poprawiłem i lałem z siebie chyba z 30 min.
Jeszcze raz do tematu :? Kapo jest świetnym napastnikiem, ale nierozumiem dlaczego wszyscy się podniecają tym że strzelił bramkę, może weźmiemy żurawskiego, przecież strzela bvramki :lol:, co nie znaczy że nie chce w JUVE Kapo, ale bez sensu jest się podniecać strzeloną bramką i do tego fuksiarską.
pozdro
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- jayjayokocha
 - Juventino

camoranesi jest lepszy niz kapo? chyba zartujecie. kapo, cisse, fadiga coz tam za tercet był. a kapo ma taki strzal z dystansu ze mauro moze sie przyglądac z ławeczki najwyzej

- JUVEFANE_10
 - Juventino

i ile razy wam trzeba powtarzać ze w obecnym klubie gra na prawej pomocy a nie w ataku
LUDZIE TO JEST POMOCNIK!!!@!!!!!

LUDZIE TO JEST POMOCNIK!!!@!!!!!
JESTEM OSZUSTEM
						- PABLO
 - Juventino

moze nie jest lepszy ale jest o 4 lata mlodszy od camora !ale ja i tak bym go wystawial w miejsce Appiaha !Andrewtbg pisze:nie no rozbrajacie mnie przeiceż Kapo przy Camoranesim to jak Kuzera przy Pele, Camoranesi jest wiele lepszy od Kapo i nie ma co się więcej kłucić kto uważa inaczej to po prostu nie zna się na piłce....JUVEFANE_10 pisze:Camoranesi witamy naławce Kapo jest o wiele lepszyhehe tego nie wiedziałem, ja się nie boje tylko jestem pewien, on jest bardzo cieniutki.Manifestos pisze:widzialem te bramke - pilka odbila mu sie od biodra i wpadla. duzo kunsztu nie pokazal, boje sie ze to bedzie kolejny niewypal.
Koniec.