Jakiej muzy sluchacie ??
- Giov@ni
- Juventino
BIGGI pisze:no dobra...po raz drugi juz pisze do takiego postu ale cóż...na więc słucham TECHNO (klubowa , hard-techno , trance) I STAREGO POLSKIEGO PUNK ROCKA !! no i oczywiscie DISKO Z POLA
NIE ŻYJE BIGGI KURNIA JA TEZ KOCHAM PUNKA BO JEST NIEKOMERCYJNY I THE BEST
CO BY NIE BYŁO I TAK ZAWSZE
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!
- MeHoweck
- Qualità Juventino
Muzyka?? Kazda dobra, ktora jest dobra...
Glownie Eminem, ale tez cos z rodzaju Limp Bizkit czy Linkin Park. Ostatnio nawet Kid Rock przypadl mi do gustu. Nie pogardze tez The Offspring czy Rage Against The Mashine lub Tool.
Tyle chyba wystarczy.
Glownie Eminem, ale tez cos z rodzaju Limp Bizkit czy Linkin Park. Ostatnio nawet Kid Rock przypadl mi do gustu. Nie pogardze tez The Offspring czy Rage Against The Mashine lub Tool.
Tyle chyba wystarczy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hee jaśli Biggi mówisz prawdę z tym disco polo to ok. Szanuję oczywiście twój wybór. Ale mnie to jakoś niewchodzi :? Ale jeśli Ty lubisz to ok, Twoje zdanie jest przezemnie szanowane!

- Gofer
- Juventino
tom_ pisze:Głównie słucham metalu, takich zespołów jak: Metallica, System Of A Down, Slayer, Iron Maiden, Slipknot, .... a reszty to tak po trochu

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja slucham po trochu wszystkiego. Zalezy od nastroju i w ogole. Nie mam jakiegos ulubionego stylu. Ale nie lubie metali ani takich jakichs podobnych, nie rozumiem o co tam biego
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS