17. kolejka
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

troche mnie to dziwi co piszą niektórzy kibice Legii piszą że Legia pewnie kroczy po tytuł itp przecież jak narazie mają tyle samo punktów w tej rundzie co Wisła no może 3 więcej bo Wisła gra dzisiaj z Amicą a jak narazie to Wisła jest w najbardziej komfortowej sytułacji bo podejmuje u siebie Amice i Legię a Legia żeby zdobyć to mistrzostwo to musi się jeszcze uporac z Wisłą na naszym stadionie i śmiesznie to wygląda Legia pewnie kroczy po Mistrzostwo przeciez bardziej to Wisła zmierza po tytuł Mistrzowski a Legia to najwyżej może przeszkadzac Białej Gwiaździe oczywiście gratuluję Legii że niezwalnia tempa 4 zwycięstwa takie jest moje zdanie na ten temat
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Legionistów było słychać tylko dlatego lepiej, że ich sektor był blisko stanowiska C+. I nie wymyśliłem sobie tego, bo sami Legioniści tak mówili...DjJuve pisze:Co do meczow kibice Lecha pokazali ze......tylko otrafia przyjsc na stadion i nic wiecej!!! :twisted: Slychac bylo za to kibicow Legii ''Idzcie do domu nie powiemy nikomu'' na koniec z ust kibicow Legii bylo piekne!! :twisted:UlTrAs pisze:liczby Ci się troszke poprzestawiały. WISŁA- Legia 4-1, lub 7-2DjJuve pisze: .A za dwie kolejki meczo mistrzostwo Wisla-Legia!!!Ile tym razem??1:4 a moze 2:7???
![]()
- Lypsky
- Juventino

BuhahahaUlTrAs pisze:Legionistów było słychać tylko dlatego lepiej, że ich sektor był blisko stanowiska C+. I nie wymyśliłem sobie tego, bo sami Legioniści tak mówili...DjJuve pisze:Co do meczow kibice Lecha pokazali ze......tylko otrafia przyjsc na stadion i nic wiecej!!! :twisted: Slychac bylo za to kibicow Legii ''Idzcie do domu nie powiemy nikomu'' na koniec z ust kibicow Legii bylo piekne!! :twisted:UlTrAs pisze:
liczby Ci się troszke poprzestawiały. WISŁA- Legia 4-1, lub 7-2![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino

Moja propozycja dla ciebie dziewczynko jest nastepujaca zrob obiad dla calej rodzinki pozniej pobaw sie lalkami susiu paciorek i spac!!!Tylko nie wlaczaj komputera bo krzywde sobie jeszcze zrobisz piszac tak madre rzeczy :lol: Milo popatrzec na zazdrosnych kibicow ty powinnas zapisac sie do klubu zazdrosnikow!!! :lol: Chcialabys zeby twoj beznadziejny klub mial takiego sponsora zeby wygrywal w takim stylu ale nic z tego ty kibicujesz jakims kaszanom co grac nie umiejaSylwia pisze:HEHEHE. Legia ma naprawde wspanialych kibiców zawsze jak przyjeżdżają tworzą zamieszki, policja musi tracic na nich amunicje- bo oni nie mogą przyjechac kulturalnie na mecz tylko muszą rzucac kamieniami (i nie tylko) niszczyc ogrodzenie i zaczepiac kibicow przeciwnej drużyny.DjJuve pisze: Legia mistrz 2004r Polsko Legia nadchodzi
Legia mistrz- hehe dobry tekst, tylko,ze sie sie nie spełni.
Propozycje programów do TVN Legia są bardzi odpowiednie : http://sport.onet.pl/1,16,11,5267520,15 ... forum.html
a zwłaszcza ten: http://sport.onet.pl/1,16,11,5267520,15 ... forum.html
Zgadzam sie z twoja wypowiedzia ze teks Legia mistrz jest dobry i zobaczysz ze prawdziwy!!!
Legia Mistrz 2004 Wisla dzisiaj przegra z Amica
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Sylwia
- Juventino

Powiem tym razem dłużej, żal mi Ciebie, na ludzi Twojego pokroju nawet szkoda klawiarury, ale trudno. Dla Twojej informacji kibicuje Wiśle. Skoro ta Legia jest taka dobra to dlaczego nie prowadzi w tabeli?, skoro ma najlepszych kibiców to dlaczego ciągle się słyszy o burdach, które rozpętują?.DjJuve pisze: Moja propozycja dla ciebie dziewczynko jest nastepujaca zrob obiad dla calej rodzinki pozniej pobaw sie lalkami susiu paciorek i spac!!!Tylko nie wlaczaj komputera bo krzywde sobie jeszcze zrobisz piszac tak madre rzeczy :lol: Milo popatrzec na zazdrosnych kibicow ty powinnas zapisac sie do klubu zazdrosnikow!!! :lol: Chcialabys zeby twoj beznadziejny klub mial takiego sponsora zeby wygrywal w takim stylu ale nic z tego ty kibicujesz jakims kaszanom co grac nie umiejaCiekawe jak to jest zazdroscic innym wszystkiego???Moze odp. bo zazdroscisz Legii sponsora wynikow kibicow i ogolnie wszystkiego!!!Juz niedlugo mecz Wisla-Legia cala Polska zobaczy nasza sile!!! :twisted: My przynajmniej bedziemy mieli TV o Legii jak inne wielkie europejskie kluby!!!A ty jestes taka zawistana i zazdrosna jak tamte typki co napisaly swoje ''nadzwyczaj inteligentne'' wypowiedzi w ''twoich'' linkach :evil: Ciekawe kiedy kibice Legii nie umieli sie zachowac jak nalezy???Bo ostatnio mowi sie jedynie ze sa najlepszymi kibicami w Polsce???Kibicow tez Legii zazdroscisz bo moze kibicujesz Wisle ???Tam kibicow nie ma i nie bedzie bo Wisla to druzyna bez Historii i bez kibicow!!!Za ta maja ''Miska'' co nozami rzuca
Kibice twojego klubu nie musza umiec sie zachowac bo na wyjazdy nie jezdza :lol: Boja sie bo ich malo jest :lol: I policja przynjmniej amunicji nie marnuje :lol:
Zgadzam sie z twoja wypowiedzia ze teks Legia mistrz jest dobry i zobaczysz ze prawdziwy!!!
Legia Mistrz 2004 Wisla dzisiaj przegra z Amica![]()
Jakby Wisła grac nie umiala to zajmowałaby miejsce Siwu czyli ostatnie a nie pierwsze. Mój klub tez ma sponsora nawet lepszego więc nie mam czego zazdrościć. Przez Ciebie przepływa taka zazdrość,że szkoda slow. Zobaczymy Waszą siłe jak bedziecie schodzić z boiska pokonani. Owszem bedziecie mieć TV, ktorej nikt nie bedzie ogladal oprócz garstki kiboli- chyba TV Trwam bedzie miec wiekszą oglądalność. Czy ja komuś zazdroszecze? Nie, bo kibicuje wspanialej drużyniei to mi wystarcza. Tak w tych linkach wypowiedzieli się mądrzy ludzie, zwróc uwage, ze wszyscy nie lubią Legii chociażby tytuł " Warszawa płacze, cała Polska się smieje", jakoś nikt nie atakuje tak Wisły bo to klub, ktory wiekszość ludzi lubi. Wisła ma o wiele ciekawszą historie niz Legia. Kibicow Wisła też ma dobrych-jak widzisz nie trzeba na nich amunicji tracic, bynajmniej nie robią tylu szkód co kibice Legii.
Chyba się nie zrozumieiśmy-Legia Mistrz- to haselko nie ma szans realizacji bo Legia jest poprostu za słaba na Wisle.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Ironek
- Juventino

Do DJJUVE nie kłuć się z sylwią bo to nie ma sensu, ja już raz miałem z nią taką sprzeczke i nie wszysło z tego nic dobrego, ona i tak wie swoje.
Sylwia, tylko ze jakos zawsze kibice przeciwnych druzyn rzucaja sie na LEGIE, a potem sie pieprzy glupoty ze to LEGIA zaczyna.
Mam propozycję nie do odrzucenia dla modów, ZAMKNIJCIE TEN TEMAT !!! bo tu się rozpęta niepotrzebna kłutnia, która nie powinna mieć miejsca na tym forum, jeśli chcecie się kłucić to idzcie na GG, albo się spotkajcie. Ta propozycja (prośba) do modów jest poważna
Sylwia, tylko ze jakos zawsze kibice przeciwnych druzyn rzucaja sie na LEGIE, a potem sie pieprzy glupoty ze to LEGIA zaczyna.
Mam propozycję nie do odrzucenia dla modów, ZAMKNIJCIE TEN TEMAT !!! bo tu się rozpęta niepotrzebna kłutnia, która nie powinna mieć miejsca na tym forum, jeśli chcecie się kłucić to idzcie na GG, albo się spotkajcie. Ta propozycja (prośba) do modów jest poważna
- Ultras
- Qualità Juventino

jak już wyżej napisałem to nie ja wymyśliłem to, że siedzieli bliżej stanowiska C+. Tak twierdzili nawet kibice Legii, którzy byli na tym meczu :!: :!: Gdyby tak nie było, nie sądze, żeby kibiców Legii było słychać lepiej niż Lechitów. Gdyż poznaniaków było 26 tysięcy, Legionistów 1200...DjJuve pisze:BuhahahaAle to sobie wytlumaczyles
Przypomnij mi ile bylo kibicow Legii??1500 a Lecha?? ponad 20000!!! I ty tlumaczysz ze kibicow Legii bylo lepiej slychac bo byli blizej stanowiska C+.Poprostu Lech pokazal jakich ma kibicow 20000 kibicow jest ciszej od 1500 :shock: Bravo dla tych ktorzy w temacie kto ma najlepszych kibicow wybrali Lech!!! :evil:
takim gadaniem to ty udowadniasz, że czegoś zazdrościsz... zgadzam się z tobą, że Legioniści mają w tym momencie najlepszą ekipę pod względem ULTRAS, ale nie pisz, że Wisła nie ma kibiców bo sam wiesz, że to nieprawda. Spróbuj zauważyć jeszcze kogoś oprócz tej twojej Legii...DjJuve pisze: bo moze kibicujesz Wisle ???Tam kibicow nie ma i nie bedzie bo Wisla to druzyna bez Historii i bez kibicow!!!
ponieważ koleżanka Sylwia jest z Gdynii nie wiem o jakiej drużynie to napisałeś. Arka czy Wisła. Więc chciałbym Cię poinformować, że kibice Wisły w rundzie jesiennej nie opuścili żadnego wyjazdu, powiem więcej podczas ostatniej kolejki w Zabrzu było ich prawie tysiąc (połowa więcej niż ZabrzanDjJuve pisze: Kibice twojego klubu nie musza umiec sie zachowac bo na wyjazdy nie jezdza Boja sie bo ich malo jest I policja przynjmniej amunicji nie marnuje
nie zgodze się z tobą gdyż Legia już od dawna nie wsztrżeła nigdzie żadnej burdy. Tylko ciekawe jak długo wytrzymają w "świętości"... :?Sylwia pisze: Skoro ta Legia jest taka dobra to dlaczego nie prowadzi w tabeli?, skoro ma najlepszych kibiców to dlaczego ciągle się słyszy o burdach, które rozpętują?.
Jestem ciekaw jak długo Legioniści będę wspominać to spotkanie... Człowieku to było w tamtym sezonie :!: :!: To jest przeszłość i proponuje Ci abyś żył teraźniejszością :!: :!: I wszystko jasne to będzie dopiero 17 kwietnia (Wisła- Legia). Wtedy okaże się kto jest lepszy i kto w tym roku będzie świętował zdobycie mistrzostwa...BBOOSS pisze:
LEGIA-wisła 4-1 wszystko jasne,cos jeszcze ma ktos do powiedzenia ?
- Rybeq
- Juventino

Byłem i widziałem, więc małe sprostowanie.UlTrAs pisze: ponieważ koleżanka Sylwia jest z Gdynii nie wiem o jakiej drużynie to napisałeś. Arka czy Wisła. Więc chciałbym Cię poinformować, że kibice Wisły w rundzie jesiennej nie opuścili żadnego wyjazdu, powiem więcej podczas ostatniej kolejki w Zabrzu było ich prawie tysiąc (połowa więcej niż Zabrzan)
Prawie tysiąc ? Poniżej 800 was było.
Czyli wg. Ciebie Zabrzan było 500 ? Byłeś może na meczu ? Nie ośmieszaj się więc takimi tekstami.
Ostatnia burda Legii ?
Chyba po zdobyciu mistrzostwa jak to zdemolowali to swoje miasto.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- BBOOSS
- Juventino

yyyy??to byl ostatni mecz pomiedzy LEGIA a wisla tak wiec co mam wypominac , mecz z przed 5 lat , i to bylo w tamtej rundzie a nie sezonieUlTrAs pisze:jak już wyżej napisałem to nie ja wymyśliłem to, że siedzieli bliżej stanowiska C+. Tak twierdzili nawet kibice Legii, którzy byli na tym meczu :!: :!: Gdyby tak nie było, nie sądze, żeby kibiców Legii było słychać lepiej niż Lechitów. Gdyż poznaniaków było 26 tysięcy, Legionistów 1200...DjJuve pisze:BuhahahaAle to sobie wytlumaczyles
Przypomnij mi ile bylo kibicow Legii??1500 a Lecha?? ponad 20000!!! I ty tlumaczysz ze kibicow Legii bylo lepiej slychac bo byli blizej stanowiska C+.Poprostu Lech pokazal jakich ma kibicow 20000 kibicow jest ciszej od 1500 :shock: Bravo dla tych ktorzy w temacie kto ma najlepszych kibicow wybrali Lech!!! :evil:
takim gadaniem to ty udowadniasz, że czegoś zazdrościsz... zgadzam się z tobą, że Legioniści mają w tym momencie najlepszą ekipę pod względem ULTRAS, ale nie pisz, że Wisła nie ma kibiców bo sam wiesz, że to nieprawda. Spróbuj zauważyć jeszcze kogoś oprócz tej twojej Legii...DjJuve pisze: bo moze kibicujesz Wisle ???Tam kibicow nie ma i nie bedzie bo Wisla to druzyna bez Historii i bez kibicow!!!
ponieważ koleżanka Sylwia jest z Gdynii nie wiem o jakiej drużynie to napisałeś. Arka czy Wisła. Więc chciałbym Cię poinformować, że kibice Wisły w rundzie jesiennej nie opuścili żadnego wyjazdu, powiem więcej podczas ostatniej kolejki w Zabrzu było ich prawie tysiąc (połowa więcej niż ZabrzanDjJuve pisze: Kibice twojego klubu nie musza umiec sie zachowac bo na wyjazdy nie jezdza Boja sie bo ich malo jest I policja przynjmniej amunicji nie marnuje). Co do Arki to uchodzą oni za jedną z najbardziej agresywnych ekip w Polsce, i policja w meczach z ich udziałem nie może pozwolić sobie na oszczędzanie amunicji... (choć nie wiem komu to imponuje :? )
nie zgodze się z tobą gdyż Legia już od dawna nie wsztrżeła nigdzie żadnej burdy. Tylko ciekawe jak długo wytrzymają w "świętości"... :?Sylwia pisze: Skoro ta Legia jest taka dobra to dlaczego nie prowadzi w tabeli?, skoro ma najlepszych kibiców to dlaczego ciągle się słyszy o burdach, które rozpętują?.
Jestem ciekaw jak długo Legioniści będę wspominać to spotkanie... Człowieku to było w tamtym sezonie :!: :!: To jest przeszłość i proponuje Ci abyś żył teraźniejszością :!: :!: I wszystko jasne to będzie dopiero 17 kwietnia (Wisła- Legia). Wtedy okaże się kto jest lepszy i kto w tym roku będzie świętował zdobycie mistrzostwa...BBOOSS pisze:
LEGIA WARSZAWA

- Bosssssss
- Juventino

BBOOSS pisze:yyyy??to byl ostatni mecz pomiedzy LEGIA a wisla tak wiec co mam wypominac , mecz z przed 5 lat , i to bylo w tamtej rundzie a nie sezonieUlTrAs pisze:jak już wyżej napisałem to nie ja wymyśliłem to, że siedzieli bliżej stanowiska C+. Tak twierdzili nawet kibice Legii, którzy byli na tym meczu :!: :!: Gdyby tak nie było, nie sądze, żeby kibiców Legii było słychać lepiej niż Lechitów. Gdyż poznaniaków było 26 tysięcy, Legionistów 1200...DjJuve pisze:BuhahahaAle to sobie wytlumaczyles
ponieważ koleżanka Sylwia jest z Gdynii nie wiem o jakiej drużynie to napisałeś. Arka czy Wisła. Więc chciałbym Cię poinformować, że kibice Wisły w rundzie jesiennej nie opuścili żadnego wyjazdu, powiem więcej podczas ostatniej kolejki w Zabrzu było ich prawie tysiąc (połowa więcej niż ZabrzanDjJuve pisze: Kibice twojego klubu nie musza umiec sie zachowac bo na wyjazdy nie jezdza Boja sie bo ich malo jest I policja przynjmniej amunicji nie marnuje). Co do Arki to uchodzą oni za jedną z najbardziej agresywnych ekip w Polsce, i policja w meczach z ich udziałem nie może pozwolić sobie na oszczędzanie amunicji... (choć nie wiem komu to imponuje :? )
Wiesz co BBOOSS nie chodzi o to co napisałeś,ale o to,że troche nie podoba mi się twój nick, bo jest podobny do mojego i dobrze wiedziałeś o tym, że podobny nick już istnieje.
- Ultras
- Qualità Juventino

nie chodzi mi o to ile ogólnie było ludzi na stadionie, ale jakim młynem dysponował Górnik... nie byłem na tym meczu, ale na stronach www.kibice.net i www.tomykibice.com pisało, że Wiślaków było więcej...Rybeq pisze:Byłem i widziałem, więc małe sprostowanie.UlTrAs pisze: ponieważ koleżanka Sylwia jest z Gdynii nie wiem o jakiej drużynie to napisałeś. Arka czy Wisła. Więc chciałbym Cię poinformować, że kibice Wisły w rundzie jesiennej nie opuścili żadnego wyjazdu, powiem więcej podczas ostatniej kolejki w Zabrzu było ich prawie tysiąc (połowa więcej niż Zabrzan)
Prawie tysiąc ? Poniżej 800 was było.
Czyli wg. Ciebie Zabrzan było 500 ? Byłeś może na meczu ? Nie ośmieszaj się więc takimi tekstami.
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

I Wisełka pokazała Klasę Wisła-Amica 2-1(Frankowski 88',Kłos 90-Źieńczuk 78) MISTRZEM POLSKI JEST WISŁA!!!!!!!!!!
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- delsebastian
- Juventino

WISŁA 2-1 Amica hahaha
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!
Tak sie gra w pile!!![/b]
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!
Tak sie gra w pile!!![/b]