Portugalia Włochy 1-2 !

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 19:33

yeeah, Miccoli gol, szkoda ze nie czarowal tak z Depor :( Lubie reprezentacje Włoch, wiec taka wygrana z tak prestiżową druzyną jaką jest Portugalia w dodatku na wyjeździe w rezerwowym squadzie to dla mnie spora uciecha!

Obrazek
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2004, 09:17

wojtom11 pisze:ciesze sie że Miccoli strzelił i ze strzelił z rogu !!! :D spektakularny gol , dobrze sie zaprezentował a osobiście ciesze sie ze Wlochy wygrały !! p.s ogladałem kilka innych meczy i widze ze juz prawie wszystkie reprezentacje mające sponsora Nike grają w nowych , całkiem fajnych strojach !! podobają mi się !! 8)
A mi te stroje sie wlasnie nie podobaja... Ogolnie sa niezle, ale jest jedna rzecz ktora je dyskwalifikuje. Znaczek Nike jest nieprawdopodobnie duzy i umieszczony w dziwnym miejscu na koszulce - jest za wysoko!

Lugi997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2004, 21:23

Bravko dla Miccoliego za takiego pieknego gola. Moim zdaniem powinien z Interem wystapic w ataku od pierszych minut u boku Trezegola. Przykro mi ale Di Vaio ostatnio nie ma formy. A wie ktoś może z kad mozna sciagnac gola Miccoliego??

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2004, 21:53

hehehehe czasami kusi żeby spróbować z rogu sam to próbuje zrobić ale jakoś niewychodzi a co do meczu to nasza postawa w tym meczu pokazuje że bedziemy jednym z głównych faworytów na ME

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
ODPOWIEDZ