Super oferta Chelsea
- Johnny777
- Juventino

Jejku, a iluż to już zawodników chciał kupić "wesoły Romek"? Już była gadka o Buffonie, Raulu... Eee tam, nie należy wierzyć w każdą informację bo znów się zrobi takie bydło jak przy transferze Davidsa... :?
- Desperado---ALEX
- Juventino

Wątpie ze władze klubu rzymskiego byli by tak głupi i sprzedali swoich asów.Bez nich napewno obnizył by sie poziom gry w Romie
- Chris
- Juventino

Chciąłbym zauważyć że 54mln za tych 3 świetnych piłkarzy to wcale nie jest dużo. Podobno za Beckhama chciał dać ponad 100 a za ich 3 połowę mniej? Fakt że funt dobrze stoi ale spodziewałem sie przy mozliwosciach Abramowicza gdzies tak z 80 mln.
Juve per sempre!!!
- RuTeK
- Juventino

Dupa ja tam w to niee wierze!! Kolejna plotkia i tyle~~
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Edgar Davids
- Juventino

muahahah
ale by było fajnie
Totti cfaniak
już by nic Juventusowi nie powiedział heheheh
a w Chelsea to by sobie na ławie posiedział
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

''Tottina'' w Chelsea muhahaha dobrze by było Roma by wtedy był a dnem ale Roma bez Tottiego wyobrażacie sobie to??
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- JuveQL
- Juventino

Dokładnie. Jak dla mnie to zadna super oferta...54 mln futnów to około 18 mln za każdego z tych graczy, wiec nie jest to wcale powalająca kwota. Bardziej prawdopodobne byłoby, gdyby Romek złożył ofertę w wysokości 54 mln za każdego z tych piłkarzyChris pisze:Chciąłbym zauważyć że 54mln za tych 3 świetnych piłkarzy to wcale nie jest dużo.
Co do samego wykupu tych graczy, to jestem zdecydowanie przeciw. Bardzo nie lubię sytuacji, gdy z Serie A wykupywane są największe gwiazdy.
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie wiem co tutaj jest plotą
Przecież Abramowicz napewno zaproponował Romie takie rozwiązanie, bo dla niego każdy piłkarz grający w dobrym ?Włoskim klubie jest dobry.A przecież na początku możemy przeczytać, żę takie rozwiązanie nie jest możliwe.
- BiancoNerri_
- Juventino

Alexxxxx pisze:Zapowiada się prawdziwy trasnferowy hit. Szef Chelsea Peter Kenyon przedłożył przedstawicielom Romy zapytanie w sprawie transferu trzech podstawowych piłkarzy rzymskiego klubu.
Za Franscesco Tottiego, Waltera Samuela oraz Emersona klub Romana Abramowicza miałby zapłacić 54 mln. funtów!
Nie jesteśmy aktualnie zainteresowani sprzedażą naszych najlepszych zawodników - powiedział Franco Baldini, generalny menedżer Romy.
http://www.seriea.pl
hmmm to by chyba naprawde osłabiło rome, ale wtedy ich dlugow by juz nie bylo :? dylemat...
Śmieszne pieniądze wystawił Abramowicz.Totti sam jest warty z 80mln.A co do piero z Emersonem i Samuelem.To chyba jakiś żart.Roma ma kłopoty,ale ma także głowę i nie powinna ich sprzedawać.
- hania
- Juventino

Nie sadze zeby Totti chcial przejsc do CHelsea...przeciez on zasługuje przynajmniej na Real... :twisted: A co do Samuela to przydalby sie on w Juve.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- adamJan
- Juventino

pewnie jest to jakas sciema.. nie wierze zeby roma ich sprzedala..a tak na marginesie to powinna chelsea wykupic z romy manciniego, bo on jest za dobry na ten klub .. hhahaha .pozdrowienia dla wszystkich antykibicow romy