16 kolejka
- x_men_1988
 - Juventino

A za co Żurawski ma wystepować w kadrze , na 1000 meczy ma 0 goli i ma grać tylko dlatego że dobrze gra w lidze ( ma duzo goli) , Saganowski powinien dostać szansę , jest mlody i może cos jeszcze z nigo byc , a skoro reprezentacja i tak gra słabo to lepiej żeby już mlodsi się ogrywali .Martin pisze:@Djjuve: Wlasnie u nas w Polsce jesst taka mentalnosc, ze wystarczy aby pilkarz w dwoch meczach z rzedu traifl do siatki a juz wszyscy krzycza "do kadry go". To ja sie pytam... Za co? Za dwie bramki (w przenosni oczywiscie). A to ze Sagan trafil pare razy to jeszcze niczego nie wnosi bo komu on strzelil te bramki? Slabiutkiej Polonii i bedacemu bez formy gornikowi.
Kadra powinna miec glowny i nietykalny trzon... a jesli sagan nadal bedzie gral dobrze to wtedy proponuje go wyprobowac w kadrze.
A po za bramkami liczy się także sama gra i dla mnie Saganowski jest poprostu lepszy od Żurawskiego , on nie jest takim samolubem na co wskazuj jego asysty , a Żuraw w najważniejszym momencie chce sam zdobyć gola żeby póżniej tylko o nim mówili , przez to Wisła odpadła w zeszłym sezonie w Pucharze Ueafa , bo zamiast podać do Kużby to sam sobie strzelił z duzo gorszej pozycji .
- Yari
 - Juventino

Legioniści , Wasz prośby zostały wysłuchane:))))))))))
Janas powołał Saganowskiego!
Selekcjoner reprezentacji Polski Paweł Janas dokonał zmiany w kadrze na towarzyski mecz ze Stanami Zjednoczonymi w Płocku (31 marca, godzina 20:35) - poinformowano na oficjalnej stronie internetowej PZPN.
Marek Saganowski (Legia Warszawa) zastąpił kontuzjowanego Andrzeja Niedzielana (NEC Nijmegoen). Napastnik stołecznego klubu we wczorajszym meczu z Polonią Warszawa (7:2) zdobył trzy bramki.
Zbiórka kadrowiczów została wyznaczona na niedzielę (28 marca) w warszawskim hotelu Sheraton. W tym samym hotelu zamieszka reprezentacja Stanów Zjednocznych. Podopieczni Pawła Janasa będą trenowali w Warszawie. Do Płocka wyjadą dopiero w dniu meczu.
http://sport.onet.pl/892856,wiadomosci.html

Selekcjoner reprezentacji Polski Paweł Janas dokonał zmiany w kadrze na towarzyski mecz ze Stanami Zjednoczonymi w Płocku (31 marca, godzina 20:35) - poinformowano na oficjalnej stronie internetowej PZPN.
Marek Saganowski (Legia Warszawa) zastąpił kontuzjowanego Andrzeja Niedzielana (NEC Nijmegoen). Napastnik stołecznego klubu we wczorajszym meczu z Polonią Warszawa (7:2) zdobył trzy bramki.
Zbiórka kadrowiczów została wyznaczona na niedzielę (28 marca) w warszawskim hotelu Sheraton. W tym samym hotelu zamieszka reprezentacja Stanów Zjednocznych. Podopieczni Pawła Janasa będą trenowali w Warszawie. Do Płocka wyjadą dopiero w dniu meczu.
- Lypsky
 - Juventino

No i bravo dla pana Janasa!!!Trza Saganowi dac szanse.Nie musi grac od pierwszej minuty ale mozna zawsze zobaczyc czy sie sprawdzi.Terz Sagan musisz cos strzelic dla Reprezentaji!!!Liczymy na ciebieYari pisze:Legioniści , Wasz prośby zostały wysłuchane:))))))))))
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- Ultras
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy

zgadzam się. Sagan ostatnio prezentuje wyśmienitą forme i uważam, że w ataku z Żurawiem byliby nie do zatrzymania. Z drugiej strony jest jeszcze Niedzielan, który też jest świetny... :?DjJuve pisze:No i bravo dla pana Janasa!!!Trza Saganowi dac szanse.Nie musi grac od pierwszej minuty ale mozna zawsze zobaczyc czy sie sprawdzi.Terz Sagan musisz cos strzelic dla Reprezentaji!!!Liczymy na ciebieYari pisze:Legioniści , Wasz prośby zostały wysłuchane:))))))))))
- juveni
 - Juventino

Nie wiesz co gorsze ja ci powiemnie moze byc poprostu wiekszej tragedii, nawet wszelkie afery barazowe sie z tym nie rownaja, niz mistrzostwo Polski w Warszawie :evil: :evil:Rybeq pisze: warszawa chyba chce mistrza :o . Jeśli Górnik pokona Wisłę to Legi(ł)a będzie blisko pierwszego miejsca. Sam nie wiem co gorsze
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Lypsky
 - Juventino

Strasznie denerwuja mnie tacy zawistni kibice jak ty :evil: Legia ma nowego wlascicilea Legia gra dobrze a tobie to nie pasuje!!!Poprostu zazdroscisz Legii ze twoja druzyna nie ma takich kibicow takich pilkarzy takiego wlasciciela!!! :evil: Z Rybqiem sie dogaduje bo on pisze madrze i nie uzywa takich stwierdzen nie moze byc poprostu wiekszej tragedii,niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!! :evil: Dla Polakow liczy sie zeby w Polsce byla Ligia Mistrzow zeby w Polsce byly dobre kluby a tobie chyba na tym nie zalezy!!! :evil: Jezeli ty mowisz ze nie moze byc wiekszej tragedii niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!! :evil: To ja ci mowie ze moze byc wieksza tragedia dam ci kilka przykladow.Tragedia duzo wieksza sa ataki terrorystyczne(tego nie ma nawet co porownywac z tym co ty napisales)!!!Napewno wieksza tragedia bylaby smierc jakiegokolwiek z pilkarzy (niewazne czy z Legi z Wisly czy z Lech itd.).Wiec zastanow sie zanim piszesz ze nie moze byc poprostu wiekszej tragedii,niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!!Bo moze byc duzo wiecej i gorszych tragedii :evil: !!!Niech mistrzostwo zdobedzie lepszy!!! :twisted:juveni pisze:Nie wiesz co gorsze ja ci powiemnie moze byc poprostu wiekszej tragedii, nawet wszelkie afery barazowe sie z tym nie rownaja, niz mistrzostwo Polski w Warszawie :evil: :evil:Rybeq pisze: warszawa chyba chce mistrza :o . Jeśli Górnik pokona Wisłę to Legi(ł)a będzie blisko pierwszego miejsca. Sam nie wiem co gorsze
						- Alexxxxx
 - Juventino

Dobra spoko chłopaki, nie ma sie co klócic ( i kazdy wie legia mistrz 8)  
 ) . tutaj sie spotykamy zeby kibicowac juventusowi a nie polskiej lidze (  :lol: ) Mistrz pujdzie tam gdzie pujdzie przekonamy sie na koniec sezonu. moje typy na tą kolejkę :
Legia Warszawa - Polonia Warszawa 1 ( juz weszlo 8) )
Amica Wronki - Górnik Polkowice x2 ( 8) )
Świt Nowy Dwór - GKS Katowice (za chiny ludowe nie wiem)
Widzew Łódź - Odra Wodzisław 2
Wisła Płock - Lech Poznań 02
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 02
Dyskobolia Grodzisk - Górnik Łęczna 1

Legia Warszawa - Polonia Warszawa 1 ( juz weszlo 8) )
Amica Wronki - Górnik Polkowice x2 ( 8) )
Świt Nowy Dwór - GKS Katowice (za chiny ludowe nie wiem)
Widzew Łódź - Odra Wodzisław 2
Wisła Płock - Lech Poznań 02
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 02
Dyskobolia Grodzisk - Górnik Łęczna 1
Juve jest miłością całego mojego życia.  
Gianni Agnelli
						Gianni Agnelli
- juveni
 - Juventino

Twoja inteligencja jest porazajaca, czy naprawde musisz miec winka zeby wiedziec ze nie czyta sie doslownie?????!!!!!DjJuve pisze:Strasznie denerwuja mnie tacy zawistni kibice jak ty :evil: Legia ma nowego wlascicilea Legia gra dobrze a tobie to nie pasuje!!!Poprostu zazdroscisz Legii ze twoja druzyna nie ma takich kibicow takich pilkarzy takiego wlasciciela!!! :evil: Z Rybqiem sie dogaduje bo on pisze madrze i nie uzywa takich stwierdzen nie moze byc poprostu wiekszej tragedii,niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!! :evil: Dla Polakow liczy sie zeby w Polsce byla Ligia Mistrzow zeby w Polsce byly dobre kluby a tobie chyba na tym nie zalezy!!! :evil: Jezeli ty mowisz ze nie moze byc wiekszej tragedii niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!! :evil: To ja ci mowie ze moze byc wieksza tragedia dam ci kilka przykladow.Tragedia duzo wieksza sa ataki terrorystyczne(tego nie ma nawet co porownywac z tym co ty napisales)!!!Napewno wieksza tragedia bylaby smierc jakiegokolwiek z pilkarzy (niewazne czy z Legi z Wisly czy z Lech itd.).Wiec zastanow sie zanim piszesz ze nie moze byc poprostu wiekszej tragedii,niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!!Bo moze byc duzo wiecej i gorszych tragedii :evil: !!!Niech mistrzostwo zdobedzie lepszy!!! :twisted:juveni pisze:Nie wiesz co gorsze ja ci powiemnie moze byc poprostu wiekszej tragedii, nawet wszelkie afery barazowe sie z tym nie rownaja, niz mistrzostwo Polski w Warszawie :evil: :evil:Rybeq pisze: warszawa chyba chce mistrza :o . Jeśli Górnik pokona Wisłę to Legi(ł)a będzie blisko pierwszego miejsca. Sam nie wiem co gorsze
Nie chce mi sie jak ch....... ale widze ze musze wyjasnic,wiec zaczynam....
Swego czasu na poczatku bylem nawet kibicem legii ale to bylo jak jeszcze sie tym berdziej nie interesowalem, pewna niechec do tego klubu zaszczepil we mnie ojczulek tym w jaki sposob Legia zdobywala sobie pilkarzy kilkadziesiad lat temu, jesli nie wiesz wyjasniam, jak kogos chcieli to dostawal powolanie do woja dostawal tam jakis stopien i szedl grac do Legii. To byla taka pierwsza rysa. Z czasem jednak zaczalem zauwazac ze czesc tych pilkarzy to za duze cwaniaczki(Kucharski byl dla mnie tego przykladem, od razy zaznaczm, ze zawsze lubialem patrzec na jego gre). Natomiast to co mnie zniechecilo do Legii najbardziej to zdarzenie z ubieglego sezonu po meczu Legia-Groclin 0:2 o ile dobrze pamietam.Po tym meczu Jozwiak udzielajac wywiady powiedzial "tak sie bawia chlopcy ze wsi", znalazl sie wielki,dobrze wychowany swiatowiec :evil: .
A i jeszcze jedno w europejskich pucharach
zawsze im kibicuje bo jak by nie bylo to Polska druzyna
Przy okazji jak nie lubie jakiejs druzyny to nie staram sie jej kibicow obrazac.
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Lypsky
 - Juventino

Ja cie nie znam wiec na temat twojej inteligencji sie nie wypowiadam a ty (nie wiem jakim cudem) chyba mnie znasz piszac ze moja ''inteligencja jest porazajaca''!!!Moze nie jestem najmadrzejszy ale glupi raczej tez nie jestem.Ty jestes pierwsza osoba ktora cos takiego napisala (mozesz zapytac kilku innych uzytkownikow czy moja ''inteligencja jest porazajaca'' min. Yariegojuveni pisze:Twoja inteligencja jest porazajaca, czy naprawde musisz miec winka zeby wiedziec ze nie czyta sie doslownie?????!!!!!DjJuve pisze:Strasznie denerwuja mnie tacy zawistni kibice jak ty :evil: Legia ma nowego wlascicilea Legia gra dobrze a tobie to nie pasuje!!!Poprostu zazdroscisz Legii ze twoja druzyna nie ma takich kibicow takich pilkarzy takiego wlasciciela!!! :evil: Z Rybqiem sie dogaduje bo on pisze madrze i nie uzywa takich stwierdzen nie moze byc poprostu wiekszej tragedii,niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!! :evil: Dla Polakow liczy sie zeby w Polsce byla Ligia Mistrzow zeby w Polsce byly dobre kluby a tobie chyba na tym nie zalezy!!! :evil: Jezeli ty mowisz ze nie moze byc wiekszej tragedii niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!! :evil: To ja ci mowie ze moze byc wieksza tragedia dam ci kilka przykladow.Tragedia duzo wieksza sa ataki terrorystyczne(tego nie ma nawet co porownywac z tym co ty napisales)!!!Napewno wieksza tragedia bylaby smierc jakiegokolwiek z pilkarzy (niewazne czy z Legi z Wisly czy z Lech itd.).Wiec zastanow sie zanim piszesz ze nie moze byc poprostu wiekszej tragedii,niz mistrzostwo Polski w Warszawie!!!Bo moze byc duzo wiecej i gorszych tragedii :evil: !!!Niech mistrzostwo zdobedzie lepszy!!! :twisted:juveni pisze: Nie wiesz co gorsze ja ci powiemnie moze byc poprostu wiekszej tragedii, nawet wszelkie afery barazowe sie z tym nie rownaja, niz mistrzostwo Polski w Warszawie :evil: :evil:
Nie chce mi sie jak ch....... ale widze ze musze wyjasnic,wiec zaczynam....
Swego czasu na poczatku bylem nawet kibicem legii ale to bylo jak jeszcze sie tym berdziej nie interesowalem, pewna niechec do tego klubu zaszczepil we mnie ojczulek tym w jaki sposob Legia zdobywala sobie pilkarzy kilkadziesiad lat temu, jesli nie wiesz wyjasniam, jak kogos chcieli to dostawal powolanie do woja dostawal tam jakis stopien i szedl grac do Legii. To byla taka pierwsza rysa. Z czasem jednak zaczalem zauwazac ze czesc tych pilkarzy to za duze cwaniaczki(Kucharski byl dla mnie tego przykladem, od razy zaznaczm, ze zawsze lubialem patrzec na jego gre). Natomiast to co mnie zniechecilo do Legii najbardziej to zdarzenie z ubieglego sezonu po meczu Legia-Groclin 0:2 o ile dobrze pamietam.Po tym meczu Jozwiak udzielajac wywiady powiedzial "tak sie bawia chlopcy ze wsi", znalazl sie wielki,dobrze wychowany swiatowiec :evil: .
A i jeszcze jedno w europejskich pucharach
zawsze im kibicuje bo jak by nie bylo to Polska druzyna
Przy okazji jak nie lubie jakiejs druzyny to nie staram sie jej kibicow obrazac.
						- juveni
 - Juventino

Dobra mam propozycje mysle nie do odrzucenia 
 tzn. proponujezakopac topor wojenny 
 . Nie wiem jak ty ale ja potrafie sie przyjaznic z kibicami klubow ktorych nietoleruje(zaznaczam nie chodzi o Legie 
 ale real i roma), mam nadzieje ze ty jestes w stanie chociaz tolerowac moja obecnosc 

We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Rybeq
 - Juventino

Klęska ;(
Gdzie jest mój Górnik ?
Czemu piłkarze nie mogą się dostosować do poziomu kibiców ?
Oto i skład Górnika: Michał Probierz i juniorzy
 Potem doszedł jeszcze Joao Paolo.
PS. Do ktych którzy oglądali mecz naC+ : był gol dla Górnika czy nie ? Akurat na młynie dym (dym z ogni, a nie bojka
 ) był 

Gdzie jest mój Górnik ?
Oto i skład Górnika: Michał Probierz i juniorzy
PS. Do ktych którzy oglądali mecz naC+ : był gol dla Górnika czy nie ? Akurat na młynie dym (dym z ogni, a nie bojka
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
						20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Johnny777
 - Juventino

Zacznę od tych boleśniejszych spraw..Rybeq pisze:Klęska ;(
Gdzie jest mój Górnik ?
Oto i skład Górnika: Michał Probierz i juniorzyPotem doszedł jeszcze Joao Paolo.
PS. Do ktych którzy oglądali mecz naC+ : był gol dla Górnika czy nie ? Akurat na młynie dym (dym z ogni, a nie bojka) był
Porażka "wliczona w koszty" ale chyba trochę zbyt wysoka..ale to nie ja decyduję o wyniku.. Musi się w Górniku odbyć "męska rozmowa", bo mnóstwo zmian a efektów nie widać...
Zaskakują rozmiary wyniku w Płocku... :shock: 4:4..no cóż..to nie ten Lech co w środę właściwie prawie nie potrafił zagrozić Górnikowi
Kouba! i co z Gieksą? :shock:
ale ja nigdzie nie pisze, ze GieKSa to potęga. Kibicuje temu klubowi ciągle. Mieli lata tłuste, teraz maja widocznie chude :?
pozdrawiam...kouba
Odra -zasłużone zwycięstwo.. Widzem jest chyba drugim kandydatem do "awansu" do II ligi obok Świtu.
Amica rozjechała Polkowice...i dobrze
- Sylwia
 - Juventino

x_men_15 pisze:A za co Żurawski ma wystepować w kadrze , na 1000 meczy ma 0 goli i ma grać tylko dlatego że dobrze gra w lidze ( ma duzo goli) , Saganowski powinien dostać szansę , jest mlody i może cos jeszcze z nigo byc , a skoro reprezentacja i tak gra słabo to lepiej żeby już mlodsi się ogrywali .Martin pisze:@Djjuve: Wlasnie u nas w Polsce jesst taka mentalnosc, ze wystarczy aby pilkarz w dwoch meczach z rzedu traifl do siatki a juz wszyscy krzycza "do kadry go". To ja sie pytam... Za co? Za dwie bramki (w przenosni oczywiscie). A to ze Sagan trafil pare razy to jeszcze niczego nie wnosi bo komu on strzelil te bramki? Slabiutkiej Polonii i bedacemu bez formy gornikowi.
Kadra powinna miec glowny i nietykalny trzon... a jesli sagan nadal bedzie gral dobrze to wtedy proponuje go wyprobowac w kadrze.
A po za bramkami liczy się także sama gra i dla mnie Saganowski jest poprostu lepszy od Żurawskiego , on nie jest takim samolubem na co wskazuj jego asysty , a Żuraw w najważniejszym momencie chce sam zdobyć gola żeby póżniej tylko o nim mówili , przez to Wisła odpadła w zeszłym sezonie w Pucharze Ueafa , bo zamiast podać do Kużby to sam sobie strzelił z duzo gorszej pozycji .
Popieram zdanie Martina, że strzelenie slabiutkiej Polonii kilku goli nie jest rzeczą specjalnie trudną, a poza tym skoro Polonia strzela sobie 2 samoboje to o czym my tu mowimy- porządny zespół na pewno by do tego nie dpouścil.
A wracając do Twojej opinii nie zgodze sie z nią.
Jakbys zauwazyl Żuraw nie rozegrał 1000 meczy w kadrze i nie strzelil 0 goli tylko z tego co pamiętam (moge się mylić) 5. A to, że strzela duzo bramek w lidze tym bardziej świadczy, że miejsce w reprezentacji powinien mieć gwarantowane. Ostatnio reprezentacji jakos dobrze idzie i to bez pomocy Twojego Saganowskego. Gdyby kazdy kto strzeli w ostatnich meczach (ze slabymi przeciwnikami) gole to w tej kadrze byliby sami debiutanci i miejsc by dla nich zabrakło.
No własnie sama gra- dla mnie Żuraw gra bardzo dobrze i Saganowi jeszcze daeko do poziomu jego gry. Zuraw też nie jest samolubem- jakbyś ogądal mecz reprezentacji z Wyspami Owczymi to widziałbyś, że wszystkie bramki Kryszalowicza to zasluga ideanych podan Żurawia, który jak widzi lepiej ustawionego kolege to podaje mu pilke. Żuraw jest po prostu najlepszy i zawsze będą o nim mowic - bardzo dobrze, ze strzela w najważniejszych momentach w koncu jest kapitanem. Juz nie rozpamiętuj tego Pucharu Uefa- było minelo trzeba grac dalej, ale zaznaczyc też trzeba, że Wisła miała wtedy słabego bramkarza. Ledwo Wisła strzeliła gola - traciła go przez bramkarza!.
A po dziśiejszym meczu Wisla pewnie zmierza po tytuł Mistrza Polski!!!.
Górnik Zabrze- Wisła Kraków 0-4 ( 0-2)
bramki: D. Gorawski 7', N. Mijailović 24', M. Żurawski 63,86'.
Brawo!!!.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
						Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl