Salas kontuzjowany
- Ravanelli
- Juventino
No Marcelo Salas zdecydowanie powinien odejść z Juve. Jest dobry, spox zawodnik, ale przypadek Morientesa. Świetny zawodnik od którego w klubie są jednak lepsi. Nie rozumiem czemu obaj nie znaleźli sobie innego klubu. Choć Salas ma przejść do River lub Tottenhamu a Morientes do Milanu (kiepsko
) Myślę że jak Salas wróci do River, to już nigdzie więcej nie zabłyśnie, chyba że tam na jakimś Copa America. Myślę że w razie przejścia do River, Marcelo zostałby już tam do końca kariery, czego nie chcę bo to jest gracz wyższej klasy 

Fabrizio Ravanelli is the king of Juve
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
FORZA JUVE!
- juveluck
- Juventino
Chyba myslales o Copa Libertadores po na Copa America graja reprezentacje.Ravanelli pisze:No Marcelo Salas zdecydowanie powinien odejść z Juve. Jest dobry, spox zawodnik, ale przypadek Morientesa. Świetny zawodnik od którego w klubie są jednak lepsi. Nie rozumiem czemu obaj nie znaleźli sobie innego klubu. Choć Salas ma przejść do River lub Tottenhamu a Morientes do Milanu (kiepsko) Myślę że jak Salas wróci do River, to już nigdzie więcej nie zabłyśnie, chyba że tam na jakimś Copa America.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ravanelli
- Juventino
O Copa Libertadores właściwie też, ale chodziło mi że mógłby się też wykazać na Copa America 2003 albo 2005 .. bo wątpie czy Salas zabłyśnie na MŚ 2006 nie mówiąc już o MŚ 2010 o ile w ogóle Chile awansuje ... choć w Copa Libertadores oczywiście też by mógł się wykazać, ale chyba lepsza gra w Europiejuveluck pisze:Chyba myslales o Copa Libertadores po na Copa America graja reprezentacje.Ravanelli pisze:No Marcelo Salas zdecydowanie powinien odejść z Juve. Jest dobry, spox zawodnik, ale przypadek Morientesa. Świetny zawodnik od którego w klubie są jednak lepsi. Nie rozumiem czemu obaj nie znaleźli sobie innego klubu. Choć Salas ma przejść do River lub Tottenhamu a Morientes do Milanu (kiepsko) Myślę że jak Salas wróci do River, to już nigdzie więcej nie zabłyśnie, chyba że tam na jakimś Copa America.
Fabrizio Ravanelli is the king of Juve
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
FORZA JUVE!
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
FORZA JUVE!