Szewczenko do Realu?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 25 marca 2004, 21:51

Jako wielki fan Shevy smiem twierdzic ze to jest najwieksza plotka tego sezonu.Kto by chcial odejsc z najlepszej druzyny Europy ?? Ten kto wymysla takie glupoty ma niepokolei w glowie!!! Jestem spokojny o to ze Sheva zostanie.Dzieki niemu kibicuje Milanowi i nie odejdzie za zadne pieniadze.Wogole slyszeliscie te oferty za Sheve ?? Chelsea proponuje 20 (?) mln funtow plus Crespo (?).Dla mnie ta oferta jest smieszna.Za Beckhama chce wylozyc 200 mln a za Sheve 20??? To sa chyba jakies jaja.Nie wierzcie w te glupoty!!! Sheva zostanie i nie da wam spokoju w przyszlym sezonie :D Pozdro

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2004, 22:12

Pavciooo pisze:Chciałbym żeby poszedł np. do Bayernu Monachium... Wtedy Milan zacznie się sypać, Totti pójdzie do Realu, gdzie straci formę, a Roma będzie w środku tabeli. My kupimy Lucio, Mexesa i Ibrahimovica, zdobędziemy mistrza i wygramy CL... Heh to już raczej mażenia :) :twisted: :roll: ...
Dlaczego odrazu marzenia :wink: wszystko jest możliwe :D

PS. Ja zamiast Ibrahimovica wolałbym Gilardino :-D

A co do tematu, to Sheva chyba nie odejdzie z Milanu. Ja już słyszę o jego przeprowadzce do Realu od 2 lat i chyba z niego zrezygnowali :wink: zresztą Philby napisał, że przeczytał o tym w "Fakcie" a jak chyba wiem :wink: Oni lubią rozdmuchiwać plotki, delikatnie to ujmując

Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 00:05

Może dla Juve byłoby lepiej ale Sheva nie pasuje do Realu....on się raczej skupia na grze a nie na całej otoczce jaką się tam robi wokół graczy....szkoda by go było. Niech zostaje w serie A , strzela ładne gole Romie :lol: :lol: , a nam zostaje pocieszenie, że mamy Buffona. :wink:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 14:02

FORZA MILAN pisze:Jako wielki fan Shevy smiem twierdzic ze to jest najwieksza plotka tego sezonu.Kto by chcial odejsc z najlepszej druzyny Europy ??
Jak to z najlepszej drużyny europy :?: :?: :!: :!: Przecież Szewczenko gra w Milanie, a nie w Juventusie 8)

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 14:35

Sheva ma być dobry? IMHO liczą się tylko kreatywni napastnicy, a takim na pewno nie jest Ukrainiec! To po prostu 2 lis po Inzaghim w Milanie- tak naprawdę, nie wiele wnosi do gry. Jego klasa polega na skuteczności, co moim zdaniem jest za mało aby pretendowac do miana świetnego gracza. A real może go brac, mi to nie zależy, my mamy Del Piero!!!

Obrazek
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 15:17

Manifestos pisze:ja tam nie lubie tego ruska i nie chcialbym go w juve. moze dobrze gra w pilke ale kojarzy mi sie tylko z jednym klubem. ktorego nie lubie.
Chcialem zwrocic uwage ze on nie jest Ruskiem tylko Ukraincem. No a ze kojarzy ci sie z jednym klubem to troche dziwne, bo w Milanie gra dopiero od 3 lat :? Wczesniej bardzo dobrze radzil sobie w Dynamo Kijow i tam stanowil o sile zespolu :!:
Ja szanuje Sheve i bardzo go lubie. Chcialbym zeby zaszczycil nas swoja obecnoscia w Juve, ale to narazie odlegle marzenia :?

Bogi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 15:45

UlTrAs-swietny zart :D
Juverulez-Twoja znajomosc pilki jest naprawde na slabym poziomie albo bardzo nie lubisz Shevchenki zeby docenic jego klase.
Pozdrawiam.

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 21:10

Prosze nie porownywac Shevy do Inzaghiego :/ Sheva to wspanialy napastnik i uwazam ze wnosi duzo do gry Milanu! Szkoda ze nie jest on zawodnikiem Juve... ja wprost uwielbiam jego gre... Sheva jest swietny z Alexem tworzylby wspanialy atak... szkoda ze to marzenia :(

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 18:40

Juverulez! pisze:Sheva ma być dobry? IMHO liczą się tylko kreatywni napastnicy, a takim na pewno nie jest Ukrainiec! To po prostu 2 lis po Inzaghim w Milanie- tak naprawdę, nie wiele wnosi do gry. Jego klasa polega na skuteczności, co moim zdaniem jest za mało aby pretendowac do miana świetnego gracza. A real może go brac, mi to nie zależy, my mamy Del Piero!!!
Twoje pojecie o Shevie jest tak wielki ze szkoda gadac :-D . "nie wiele wnosi do gry" :shock: .To powinien byc cytat roku :D .20 bramek w Serie A i 4 w LM z czego ta ostatnia musicie przyznac swietna ( chodzi mi o ta z Deportivo). Dla przykladu Del Piero nie sztrzelil nawet polowy tych bramek.A to ze ma co chwile kontuzje to juz nie moja wina.Szanuje tego gracza za to jak gral kiedys ale teraz nie gra tak naprawde nic.

Milan

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 19:01

Pavciooo pisze:Chciałbym żeby poszedł np. do Bayernu Monachium... Wtedy Milan zacznie się sypać, Totti pójdzie do Realu, gdzie straci formę, a Roma będzie w środku tabeli. My kupimy Lucio, Mexesa i Ibrahimovica, zdobędziemy mistrza i wygramy CL... Heh to już raczej mażenia :) :twisted: :roll: ...
Czy wygranie scudetto tylko dlatego ze rywale graja zle to dla Ciebie powod do domu i radosci? :roll:

CI SN LE COSE DA NN FARE MAI
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
Bogi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 18:49

Dzisiaj kolejna ciekawe informacja sie pojawila.Romek daje 80 mil funtow za Shevchenke.Normalnie ten koles mnie rozwala.Lapska precz od Andrija :? Wspomoz sierocince lepiej.

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 19:23

Nio zgadzam sie z wami jezeli Milan sprzeda swojego najlepszego napastnika to bardzo duzo na tym straci,ale nie zapominajmy ze za te pieniadze Milan moze kupic swietnych młodych utalentowanych zawodnikow.A co do Realu to napewno by wzmocnił swoją linie ataku :!:

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 19:26

Szewczenko to najlepszy i najbardziej Rasowy napastnik Serie A a w hiszpani czy w Anglii nie miał by już tak łatwo :wink:

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 30 marca 2004, 20:13

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre pisze:Szewczenko to najlepszy i najbardziej Rasowy napastnik Serie A a w hiszpani czy w Anglii nie miał by już tak łatwo :wink:
To byla najwieksza glupota.Skoro wymiata w Serie A to coby to bylo gdyby przeszedl do Hiszpani?? Taki Ronaldo strzela bramke za bramka a co dopiero Sheva.W Anglii gra sie silowo a Sheve wlasnie charakteryzuje siła!!! Wiec tez by wymiatal.Ale o czym my mowimy?? Jeszcze nie jednego gola wam strzeli :D :D Sheva nigdzie nie odejdzie !! Nawet za te 80 mln funtow :twisted:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 marca 2004, 21:53

FORZA MILAN pisze:
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre pisze:Szewczenko to najlepszy i najbardziej Rasowy napastnik Serie A a w hiszpani czy w Anglii nie miał by już tak łatwo :wink:
To byla najwieksza glupota.Skoro wymiata w Serie A to coby to bylo gdyby przeszedl do Hiszpani?? Taki Ronaldo strzela bramke za bramka a co dopiero Sheva.W Anglii gra sie silowo a Sheve wlasnie charakteryzuje siła!!! Wiec tez by wymiatal.Ale o czym my mowimy?? Jeszcze nie jednego gola wam strzeli :D :D Sheva nigdzie nie odejdzie !! Nawet za te 80 mln funtow :twisted:
nic nigdy nie wiadomo. Nie tacy piłkarze po przejściach do innego kraju tracili forme... 8)

ODPOWIEDZ