360 min bez bramki.
- Danielpiero
- Juventino
Wiezdiałem że dawno juz nie strzelilismy barmki, ale 360min :!: .To mnie przeraziło :!: . Skutkiem tego sa kontuzje i słaba dyspozycja graczy, mysle że potrzebny jest nam Zlatan
.
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- kouba
- Qualità Juventino
zgadzam się. Poprostu jest w Juve jakaś plaga kontuzjiPABLO pisze:Po mojemu nie przechodza kryzysu tylko jest to wina ze nie ma kto grac w tym ataku

- juvek
- Juventino
Po pierwsze i najważniejsze jest to że najlepisi npstnicy nają kontuzje. Jak Micoli i Alex wrócą do gry to juz an pewno bedzi lepiej. co do DiVaio i Trezetueta tro oni faktycznie maja kryzys i należ cos z tym zrobić. Moim zdanien Davida sprzedać kupic Ibrahimiwocza
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Fighterinho
- Juventino
Ostatnio trudno coś wywnioskować
9.Miccoli- słaba forma,kontuzja
10.Del Piero-kontuzja
17.Trezeguet-po kontuzji
20.Di Vaio - DNO
9.Miccoli- słaba forma,kontuzja
10.Del Piero-kontuzja
17.Trezeguet-po kontuzji
20.Di Vaio - DNO
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Hybryd
- Juventino
Pomimo kryzysu naszej całej drużyny nie tylko napastników nie powinniśmy tracić w nich wiary. Juve teraz potrzebuje 1 lub 2 dobrych meczy a napastnicy powinni uwuerzyć w swe siły i nasza potęga powróci. Byle Marco i Treze grali dobrze i nie powinno być żadnych rewolucji w składzie. Chodzi mi o spekulacje odejścia Marco i Treze.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jasne. JUVE to Del Piero i tyle prawda? Nie róbcie już z Alexa Boga, bo jak gra to wcale nie zachwyca. wogóle o czym tu mówić jak większość sezonu leczu kontuzje :?hania pisze:Po prostu brak ALexa...i widac efekty.
Brawo, znakomita wypowiedź. JUVE, klub, który jako jednen z nielicznych na Świecie, może poszczycić sie taką wolą walki, zresztą zawsze to podkreśla, i oni Twoim zdaniem olewają sobie wyniki? Śmieszne! :lol:hania pisze:To nic dziwnego, w Juve juz chyba kazdy se olewa wyniki.
Oj chyba nie wiedziałeś :lol: Gola zdobyliśmy ostanio w 81 min. meczu poprzedniej kolejki Serie A z Milanem. Co słaba pamięć?Danielpiero pisze:Wiezdiałem że dawno juz nie strzelilismy barmki, ale 360min :!:

Autorowi tematu chodziło, to, że nasi NAPASTNICY nie strzelili gola przez 360 min.
W sumie co to jest, jak w sezonie 98/99 kolejno przez 5 meczy nie strzeleiśmy, wogóle ani 1 gola :!:
Odnośnie tematu. Wydaje mi się, że głownym powodem są jednak zaczęste kontuzje. Przecież jak Alex czy Treze wrócą na boisko po przerwie, to napewno nie będą odrazu strzelać goli, do czego nas zresztą przyzwyczaili :roll: ...
Do tego dochodzi jeszcze wymuszona gra 1 napastnikiem i słaba współpraca lini pomoc-atak.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Moim zdaniem nie jest to kryzys bo to wielkie slowo ale lekki spadek formy napastnikow ale czy tylko?? niestety czasami tak bywa ze nie i unas tak jest wlasnie nie tylko jest to lekkni spadak napastnikow ale calej druzyny nawet GIGI BUFFONA
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Atak Juve bez Del Piero i Treze jest do dupy!!
I teraz to własnie widać Alex jest najlepszym napastnikiem Juve ostatniego dziesięciolecia a Treze strzela-ł bramki na zawołanie. Ten sezon to sezon przejściowy. W przyszłym napewno atak marzeń Alex-Treze bedzie najlepszy na swiecie więc nie sprzedawajmy Treze!!!
I teraz to własnie widać Alex jest najlepszym napastnikiem Juve ostatniego dziesięciolecia a Treze strzela-ł bramki na zawołanie. Ten sezon to sezon przejściowy. W przyszłym napewno atak marzeń Alex-Treze bedzie najlepszy na swiecie więc nie sprzedawajmy Treze!!!

I Love Queen and Sting!!!
- DeeJay
- Juventino
Owszem, znajdują się w kryzysie ale... zdrowotnym. Właściwie nie ma kto grać. Po drugie na bramki nie pracują tylko napastnicy a cały zespół. W przypadku gdy cała drużyna prezentuje się słabo, nie można liczyć na bramki.
- Alexxxxx
- Juventino
po prostu brak zgrania, na poczatku sezonu byli zgrani, potem kontzuja del piero i gra di vaio z treze, potem treze, i di vaio z miccolim, wraca alex, i na przemian del piero z micolim i di vaio, potem treze wraca i on gra z alexem, potem znow treze aut i di vaio, potem del piero aut, i gra miccoli z di vaio, potem miccoli wylatuje i sam di vaio , on jest bez formy, wraca treze i sam gra w napadzie, wedlug mnie taka rotacja jest dobra, ale jesli wszyscy ciagle ze soba trenuja na treningach to wtedy spoko, to moga tak grac, ale w taki sposob to jest zle... i wplynelo na zgranie i rowniez na skutecznosc
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli