Kapo w Juve!!!!!
- Chris
- Juventino
W sumie jesli nie trzebaby nic płacić to jest znakomite posunięcie. Kapo może być jednak co najwyżej solidnym zmennikiem. Potrzeba namm kogoś o większysch umiejętnościach(jak to ktoś tu napisał kogoś o znanej twarzy).
Juve per sempre!!!
- Yari
- Juventino
Spokojnie spokojnie.Porównywanie nowych piłkarzy do starych nie powinno mieć miejsca Co do Legro to fakt. Ponieważ miał za sobą świetne występy w reprezentacji i oczywiście bardzo dobrą gre w Chievo, więc oczekujemy od niego wiele. Ale Appiach jest jeszcze młody , nie rozegrany w Juve. Widać w nim olbrzymią chęć i pasję. Gwarantuje że za rok / dwa będziemy z niego mieli mase pożytku. Wtedy to Juve odrodzi się na nowo:>. Jak mityczny feniks powstanie z popiołów:). Zajaśnieje nowym blaskiem:)Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
A Appiah nawet w 10% nie jest w stanie zastąpić Davidsa.
Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- wErOn
- Juventino
Liczę, że Kapo będzie wzmocnieniem, ale, żeby oczekiwać lepszych rezultatów niż w obecnym sezonie, trzerba sięgnąć jeszcze po znane twarze.[/quote]
No własnie ! Potrzeba nam kogoś ZNANEGO czyli doświadczonego i ogranego piłkarza. Samą mlodziezą niezawojujemy w Serie A a co dopiero w Europie ! Młodzi to za 5-10 lat będą takimi jak teraz jest Alex i reszta. Dajcie tu kogoś sławnego - bierzmy przykład z Realu - co sezon nowa MegaGwiazda ! :twisted: :lol:
No własnie ! Potrzeba nam kogoś ZNANEGO czyli doświadczonego i ogranego piłkarza. Samą mlodziezą niezawojujemy w Serie A a co dopiero w Europie ! Młodzi to za 5-10 lat będą takimi jak teraz jest Alex i reszta. Dajcie tu kogoś sławnego - bierzmy przykład z Realu - co sezon nowa MegaGwiazda ! :twisted: :lol:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Umpa
- Juventino
Za jak najbardziej jestem i halleluja sukinkoty wszystkie bo Juve jeszcze się podniesie i to już nie długo :twisted: :twisted: :twisted:
A tak poważnie to i tak na tym posunięciu nic nie tracimy a zyskać możemy ogromnie dużo!
A tak poważnie to i tak na tym posunięciu nic nie tracimy a zyskać możemy ogromnie dużo!
- pajzano
- Juventino
Może być dobrym wzmocnieniem, dobrze że wreszcie pomyśleli o transferach. Tylko nazwisko źle sie kojarzy, mam nadzieję że funkcję w Juve będzie pełnił inną niż ci z obozów koncentracyjnych
A poza tym jak tak dlaej pójdzie to będą się śmiać z drużyny, w ktorej grają Kapo i Bufon - może jeszcze dokupimy Pyskatego, a na trenera damy Fiutowskiego, przynajmniej można by sie pośmiać patrząc na skład :twisted:

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Nareszcie pozyskaliśmy dobrego zawodnika
, ale jak Moggi pozbędzie sie Nedveda to ja mu łeb upier....!!! :evil:

I Love Queen and Sting!!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Przez pomyłke napisałem odpowiedź w innym tamacie.Przepraszam za pomyłke.A co do Kapo, to jest to bardzo dobry pomocnik, a w dodatku młody, silny i trudny do przejścia.Trzeba go wykorzystać jak najlepiej i już nasuwa mi sie myśl, zę jednego już mamy, więc potrzeba jeszcze około 2 nowych piłkarzy.Oczywiście mówie tu o obronie.Kapo jest w stanie grać na wszystkich pozycjach związanych z ofensywą, wiem bo oglądałem chyba 2 mecze i widziałem jak on biegał i walczył o piłkę.Jeżeli będzie spisywał tak samo jak w Auxere to jestem jak najbardziej z nim.Można go wystawić na każdej pozycji.Jeżeli jeszcze Moggi miałby do zaproponowania np.Mexesa i Lucio jestem otwarty w tych sprawach.... :!: :!: 8)
- x_men_1988
- Juventino
Real się nadaje , fartem wyeliminował Bayern i nic wielkiego nie osiągnie , może bierzmy przykład z Milanu , przecieć kaka jest młodziutki i jak gra . A Kapo już w Juve może grać naprawde znakomicie , jet młody - czyli przyszłościowy i ma napewno wielki talen . W sezonie 01-02 Alex Ferguson chciał go sprowadzić do Man U. , ale działacze Auxxer nie sprzedali go . I dla mnie to że Alex Ferguson i nteresował się 21 latkiem świdczy o jego niebywałym talentem , bo kto jak kto ale Ferguson młode talenty przyciaga jak manes i do tego tych talentówe nie marnuje , ale to już inna sprawa .[Liczę, że Kapo będzie wzmocnieniem, ale, żeby oczekiwać lepszych rezultatów niż w obecnym sezonie, trzerba sięgnąć jeszcze po znane twarze.
No własnie ! Potrzeba nam kogoś ZNANEGO czyli doświadczonego i ogranego piłkarza. Samą mlodziezą niezawojujemy w Serie A a co dopiero w Europie ! Młodzi to za 5-10 lat będą takimi jak teraz jest Alex i reszta. Dajcie tu kogoś sławnego - bierzmy przykład z Realu - co sezon nowa MegaGwiazda !
- Nedved_fan
- Juventino
Ja się też ciesze że Kapo będzie u nas grał. W końcu młody, utalentowany omocnik, jeszcze za darmo to coś wymarzonego wręcz!!
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Olivier Kapo to dobry pilkarz ale do JUVE nie bardzo pasuje do interu to owszem bo oni takich kupuja a JUVE sa potrzenbie gracze pokrozju jego kolegi z druzyny Cisse czy Mexesa
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- booyak
- Juventino
Szczerze to dużo o nim słyszałem ale ani razu nie widziałem go w akcji :oops: Trzeba bedzie polowac na mecze Ligi Francuskiej... Jeśli to jest prawda to cieszy to że Moggi sprowadza młodych i utalentowanych zawodników i to jeszcze za free 

★ ★ ★