Lazio 2-0 Juventus (Puchar Włoch)
- Wojtom
- Juventino
mysle ze to juz naprawde powinniśmy wygrać bo jak nie to nie wiem co sie dzieje z Juventusem !! mam nadzieje ze w pierwszym meczu ustalimy wynik który da nam pewne zwycięstwo w dwumeczu !! FORZA JUVENTUS !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Yari
- Juventino
Ma ktoś jakieś przecieki co do kontuzjowanych na ten mecz??? Wiadomo że nie zagra Alex , ale co z resztą. Chciałbym pojechać na ten mecz do brata , ale bardzo boje się blamażu , co ostatnio niestey u Nas często. ( nienawidze tych szyderczów usmiechów od innych). Ze wstydu bym się chyba wtedy spalił.
- Edgar Davids
- Juventino
mi się wydaje, że zgarniemy Pucharek
mam pewne przeczucie 

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja zawsze mam takie przeczucie. Niestety ostatnio się nie sprawdzaEdgar Davids pisze: mi się wydaje, że zgarniemy Pucharek![]()
![]()
mam pewne przeczucie

Mam nadzieje, że jednak teraz Juventus wygra. Lazio też nie jest w najwyższej formie i może dla nas to okazja
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tak naprawdę nie wiem mco mam sądzić, uwarzam że Lippi powinien dać rezerwowy skład i nie po to by oszczędzać podstawowych, bo i tak na scudetto nie mamy szans i zresztą nie zasługujemy na nie, tylko dlatego że podstawowi grają jak grają, zresztą wieci,a rezerwowi to nie wiem w jakiej oni są właściwie formie i paru może z Primavery dać szansę, bo napastnicy są już rezerwowi i grają beznadziejnie więc może już teraz rozpocząć odmładzanie składu piłkarzami z Primavery.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Juverulez!
- Juventino
- black&white
- Juventino
sorki, że ja nie do tematu: ale czy ta trzecia gwiazdka to z jakiejś szczególnej okazji po wygraniu ewentualnym PW ma przybyć??
sorry jeszcz eraz i pozdrawiam.
sorry jeszcz eraz i pozdrawiam.
Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
- BIGGI
- Qualità Juventino
Kolejny mecz o którym juz sam nie wiem co mysleć. Znów możemy dostać 3-0 albo wygrać np. 2-1. Nie pozostaje nic innego jak miec nadzieje że Juve porządnie przyłoży sie do finałowych meczy i zdobędą chociaż jedno trofeum w tym sezonie. Stawiam 1-1.
- kouba
- Qualità Juventino
słuchajcie, jest szansa na wygranie nawet tego meczu. W Lazio dosc sporo piłkarzy nie zagra :!: Claudio Lopez wyleciał do rodzinnej Argentyny bo zmarł Mu ojciec (zresztą bardzo tragicznie
[*][*][*] ) Roberto Muzzi ma problemy z prawą nogą. Sinisza Mihajlovic ma słuczony mięsień, a Fabio Liverani miał jeszcze w poniedziałek gorączke. Wiec teraz szanse są troche bardziej wyrównane wobec tych naszych niedyspozycyjności.
acha i sędzią bedzie...poraz kolejny Collina :? On nam cos nie przynosi szczęscia :?
P.S w 2000 roku w ostatniej kolejce Juve straciło prowadzenie w tabeli i tym samym scudetto. Mecz przegraliśmy wtedy z Perugią, a sędzią był nie kto inny jak... Collina :? Scudetto przypadło wtedy Lazio :? To niezbyt prorokujące :?[/i]

acha i sędzią bedzie...poraz kolejny Collina :? On nam cos nie przynosi szczęscia :?
P.S w 2000 roku w ostatniej kolejce Juve straciło prowadzenie w tabeli i tym samym scudetto. Mecz przegraliśmy wtedy z Perugią, a sędzią był nie kto inny jak... Collina :? Scudetto przypadło wtedy Lazio :? To niezbyt prorokujące :?[/i]
- ledbetter
- Juventino
naprawde jestes optymistycznie nastawiony lecz watpie aby twoje przewidywania sie sprawdzily stawiam 2-1 dla lazio w rzymie i i 1-0 dla juve w TorinoBebik pisze:ja stawiam na 0:1 w Rzymie...
... i 2:0 w Turynie :!: :!: :!:
Forza JUVE :!: :!: :!:
we believe.