Stroje Juve na przyszly sezon
- nookie
- Juventino
przynajmniej nie ma malych paseczkow tak jak teraz tylko 3 jak w poprzednim sezonie...nie ma znaczka Włoch..to moze i lepiej...ladniejsze jest z 3 gwiazdkami...nie ma watpliwosci..grunt zeby nie wygladaly jak te z tego sezonu :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Danielpiero
- Juventino
Super są te koszulki
. Duzo lepsze niż JUVE ma w tym sezonie. Są takie orginalne i żaden klub takich super nie ma 

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie się bardzo podobaja te koszulki, napewno bardziej niż obecne, jestem też ciekaw jak będą wyglądać wyjazdowe.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- J1897
- Juventino
- Manifestos
- Juventino
a mi sie wydaje ze wcale nie odchodzimy od pasów. koszulki bombowe. na pewno sobie zakupie.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Nedved_fan
- Juventino
Mnie osobiście podobają się koszulki, w jakich Turyńczycy grają teraz u siebie, czyli te czarno białe. Mogliby w nich grać do końca kontraktu z Nike. Ale trzeba opamiętac, że to nie koszulki grają
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"