Runda Wiosenna

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto wygra ten sezon ???

Można wybrać tylko 1. opcję

0
Brak głosów
1
3%
0
Brak głosów
10
27%
24
65%
1
3%
1
3%

Liczba głosów: 37

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 21:24

Wisła ma najmocniejszy skład i wygra...

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 03:34

kouba pisze:

Moje typy:
Legia - Odra 2-1
Brawo! Strzał w dziesiątkę :D LEGIA 2-1 Odra (Sagan 5'k,Magiera 76'; Kwiek 80'k) Legia zbiera pierwsze 3 punkty w tej rundzie co mnie niezmiernie cieszy :D :D :D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 08:07

DjJuve pisze:
Wicior pisze:.W każdym sezonie na faworyta stawia sie Legie, ale nic z tego nie wychodzi.Legia w tym sezonie bedzie wg. mnie 4 w tabeli.3 Amica i 2 Groclin.
Legie jest faworytem co sezon poniewaz Legia to druzyna zawsze walczaca o najwyzsze cele Legia juz od kilku lat zajmuje czolowe miejsca.Moim zdaniem Legia bedzie czrnym koniem i wygra lige :twisted: choc to Wisla jest faworytem :evil:
Buehehehehe, to teraz mnie rozwaliliście, bosh, widać jak znacie się na polskiej piłce, bueueehhehe, nie pamiętam sezonu w którymLEGIA by była stawiana za faworyta rozgrywek, zawsze wszyscy tylko wisła i wisła, a w tym sezonie się znowu przeliczą tak jak w 2002, zobaczycie, LEGIA zdobędzie mistrzostwo, wisła to dzis z Polkowicami zremisuje 8) :wink: , nie no świruje, pewnie wygra.
LEGIO :!: teraz jedziemy do Łęcznej skopaćtyłki beniaminkowi :!: ;)
Ostatnio zmieniony 13 marca 2004, 14:12 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 08:58

DjJuve pisze:
Wicior pisze:Ja jak w każdym sezonie ide za Wisłą i nie widze jakiej kolwiek szansy innych zespołów na uniesienia tacy.W każdym sezonie na faworyta stawia sie Legie, ale nic z tego nie wychodzi.Legia w tym sezonie bedzie wg. mnie 4 w tabeli.3 Amica i 2 Groclin.
Legie jest faworytem co sezon poniewaz Legia to druzyna zawsze walczaca o najwyzsze cele Legia juz od kilku lat zajmuje czolowe miejsca.Moim zdaniem Legia bedzie czrnym koniem i wygra lige :twisted: choc to Wisla jest faworytem :evil:
Faworytem jest Wisła, i taka jest prawda.
Aczkolwiek nie zaszwe zwycięża faworyt.
Marcin-IRONEK pisze:Buehehehehe, to teraz mnie rozwaliliście, bosh, widać jak znacie się na polskiej piłce, bueueehhehe, nie pamiętam sezonu w którymLEGIA by była stawiana za faworyta rozgrywek,
A Ja pamiętam :]
Sezony <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zakupów kiedy to marnotrawiły się tylko pieniądze z Dewoo. Na szczęście nigdy wtedy nie wygrali :D

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 09:26

Marcin-IRONEK pisze: Buehehehehe, to teraz mnie rozwaliliście, bosh, widać jak znacie się na polskiej piłce, bueueehhehe, nie pamiętam sezonu w którymLEGIA by była stawiana za faworyta rozgrywek, zawsze wszyscy tylko wisła i wisła, a w tym sezonie się znowu przeliczą tak jak w 2002, zobaczycie, LEGIA zdobędzie mistrzostwo, wisła to dzis z Polkowicami zremisuje 8) :wink: , nie no świruje, pewnie wygra.
LEGIO :!: teraz jedziemy do Łęcznej skopaćtyłki beniaminkowi :!:
No no Marcin... z tym kopaniem tylkow to sie okaze... w Warszawie tez Legia miala skopac :twisted: :twisted: :twisted:

ps. zgadnijcie kto dal glos na Gornik Ł. 8)

srali muszki będzie wiosna
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 10:08

Marcin-IRONEK pisze: LEGIO :!: teraz jedziemy do Łęcznej skopaćtyłki beniaminkowi :!: [/i][/b]

HEHE Juz pokazała Legia na Łazienkowskiej :D

Jak sie dopcham do biletów (czyli pobudka o 5 i wyjazd do Łęcznej) to bede na tym meczu (w końcu jest on w moje urodziny 21, więc najlepszym prezentem byłoby zwycięstwo Górnika :D )

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 17:23

Ja jestem z Warszawy i bardzo sie cieszę że Legia wygrała i to w dziesiątke, a Odra zdołała strzelić gola dopiero gdy... szanse się wyrównały, ale bło naszczęście za późno.
A co do Górnika Ł. to Legia musi bardzo uwarzać i nie powiedziałbym ze jedziemy tam żeby skopać im tyłki, tylko po to by zagrać trudny mecz z rewelacją sezonu, mecz który jednak chciałbym żeby Legia wygrała.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 17:52

pewnie wygra Wisła ale chciałbym żeby wygrała Legia lub Górnik Łęczna

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 17:54

kouba pisze:Górnik Z. - Lech ....nie odbedzie się :?
Odbędzie... tylko trochę później :twisted: i będę na nim :D bo już się nie mogę doczekać...ach..ta atmosfera meczowa... :D
Oczywiście postawiłem na "inny" bo Autor tematu nie wpisał mojego Górnika do ankiety :twisted: Cóż...ale odpowiadam jako kibic więc nie liczcie na obiektywizm :D

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 18:19

Johnny777 pisze:
kouba pisze:Górnik Z. - Lech ....nie odbedzie się :?
Odbędzie... tylko trochę później :twisted: i będę na nim :D bo już się nie mogę doczekać...ach..ta atmosfera meczowa... :D
Oczywiście postawiłem na "inny" bo Autor tematu nie wpisał mojego Górnika do ankiety :twisted: Cóż...ale odpowiadam jako kibic więc nie liczcie na obiektywizm :D
Nie wpisałem Gornika do ankiety bo jest dosyć nisko w tabeli, ale właśnie gdyby ktoś tak jak ty miał swojego faworyta do dałem inny.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 18:50

Mysle ze wygra Wisla choc z calego serca kibicuje Legii i JUVE. p.s. Legia wczoraj wygrała z Odrą!

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 19:27

Największe szanse oczywiście ma wisła, z takim składem oni będą wymiatać każdego.

Forza Juventus
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 16:11

Mistrzem Polski zostanie oczywiście Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - w końcu im sie należy, cociaż nie do końca.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 22:53

ADAMJUVENTUSPL pisze:Nie wpisałem Gornika do ankiety bo jest dosyć nisko w tabeli, ale właśnie gdyby ktoś tak jak ty miał swojego faworyta do dałem inny.
Jasiek-x pisze:Mistrzem Polski zostanie oczywiście Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - w końcu im sie należy, cociaż nie do końca.

Dla porządku..do Groclinu mamy tylko 2 punkty straty....chyba spadek nam grozi.... :twisted: ...Ale skoro Groclin ma szanse na mistrza...Cóż... wiem czepiam się :wink:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 23:03

Mam nadzieje że lige wygra Wisła :!: Nie dlatego że jakość szczególnie ich lubie tylko dlatego że Wisła jest jedynym klubem z naszej ligi który miałby jakiekolwiek szanse na awans do LM

★ ★ ★
ODPOWIEDZ