Siła ataku w meczu z Milanem.
- nookie
- Juventino
Muszą sie skupić..przegraja ten mecz to zostanie do wygrania tylko PW..chociaz jesli doznaja porazki to morale spadnie i nie sadze zeby mieli wiare ze jeszcze cos wygraja...duzo graczy jest kontuzjowanych..ale tak czasem bywa...trzeba sie skupic i grac dalej...nie ma innej opcji..z Milanem wygralismy u siebie w tamtym roku 2:1..moze teraz tez tak bedzie...oby :!: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wez mnie nawet nie strasz, nedzwiedz dobre lata ma juz za saba i powinien to byc jego ostatni sezon w juve a miccoli to gra dobrze tylko przecikwo zaspolom z dolnej czesci tabeli i jak di vaio nie strzeli gola jak na jesieni lub nie uwolni sie obroncom wychodzac sam na sam to juz mozna liczyc tylko na cornera i ferrareChris pisze:3.Nedved i Miccoli. Moim zdaniem ci dwaj piłkarze zadecydują o sile ataku Bianconerrich.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- dawidpln
- Juventino
Ja myśe tak samo. A jak widziałem Miccoliego w meczu z Deportivo to płakać mi sie chciało. Teraz juz jestem pewien że nie będzie on następcą Del Piero! I prawde mówiąc ni żałowałbym gdyby odszedł.wojtom11 pisze:jesli Alex Del Piero i David Trezeguet nie zagrają z Milanem to możemy sobie pomarzyć o wygranej........nie chce nikogo obrażac ale jak było widać w meczu z Deportivo Di Vaio nie jest juz w dobrej formie .... tyle sutyacji a zresztą Miccoli to samo ! FORZA JUVENTUS
Forza Juventus
- ALEXY
- Juventino
no powiem wam ze moze Di vaio niegra moze naj technicznie ale w meczu z Deportivo wychodzil lux do pilki na sam na sam tylko sędzia as pokazywal spalone di vaio przynajmniej ze 3 razy sam na sm powinien byc to ale co zrobic
GRANDE JUVE
- RuTeK
- Juventino
Niee wiem jak wy ale ja juz sobie Tytul mistrza przelozylem na nastempny sezon!! A jeszcze jedno kazdy z was a przynajmniej wiekszosc pisze po co nam jeszcze napastnicy!!! Chyba juz macie odpowiedz!!!!
P.s ja uwazam ze w meczu z milanem powinismy zagrac jednym napastnikiem!!
P.s ja uwazam ze w meczu z milanem powinismy zagrac jednym napastnikiem!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- morgus
- Juventino
Moim zdaniem ( jak wielu was rownież sądzi ) di Vaio i Miccoli to nie to samo co Trezegol i Alex
Po ciezkoich ostatnich meczach mamy teraz bardzo wązny :!: z gł faworytem do zdobycia LM i Mistrzostwa Wloch. Powiem jedno - musimy go wygrać :!: :lol: A jeżeli tak sie stanie to mamy bardzo realne szzanse na tytul a jeżlei bedzie odwrotnie to...;/;/;/
Mam nadzieję że pokażemy wreszcie na o nas stac i udowodnimi wszystkim niedowiardkom że JUVE było jest i bedzie najlepszym zespołem we wloszech :!: :!: :!:
Ale jest jeden problem : Kto ma strzelać bramki dla JUVE w tych ważnych da nas nastepnych meczach
Przecież alex DP nie moze grać, Trezegol również wiec pozostaje słaby Miccoli oraz di Vaio. Ale jestem, dobrej mysli i trzymam kciuki za naszych!!!
POzdro dla wszystkich kubicow starej damy

Mam nadzieję że pokażemy wreszcie na o nas stac i udowodnimi wszystkim niedowiardkom że JUVE było jest i bedzie najlepszym zespołem we wloszech :!: :!: :!:
Ale jest jeden problem : Kto ma strzelać bramki dla JUVE w tych ważnych da nas nastepnych meczach

POzdro dla wszystkich kubicow starej damy
Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
...::: Juventus Turyn :::...
...::: Juventus Turyn :::...
- Molek big fun juve
- Juventino
Panowie co tu mowic to bedzie najciezszy mecz w sezonie. Sa male szanse na nasze zwyciestwo ale jednak sa i moze nam sie uda
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Macias
- Juventino
Szczerze mówiąc nawet pod koniec 80 min. jeszcze wierzyłem w zwycięstwo Juve 3:1 bo nie takie cuda już widziałem na boisku
(choćby mecz EURO 2000 Słowenia - Jugosławia 3:3) i dlatego teraz uważam, że ten mecz jest do wygrania z dużą mobilizacja psychczną, w każdym razie jak zwykle typując wynik postawie na zwycięstwo Juve 

- JuveQL
- Juventino
Dotychczas atak był uwazany za najsilniejsza formacje Juve. Jednak w tej sytuacji (kontuzja DP i Treze) moze byc to najsłabsza formacja. Przy takiej ilosci kontuzji i przy fatalnej postawie juz nie tylko samej obraony, ale całego zespołu, trudno byc optymistą przed meczem z Milanem. Mimo wszystko wierze, ze nasi piłkarze wzniosa sie na wyzyny swoich umiejetnosci i w meczu z Milanem pokarza dobrą piłke.
:!: PS. Dzisiaj mija roczek, od kiedy zarejestrowałem sie na forum. Z tej okazji zycze sobie wspaniałej gry naszych pupilków i samych zwyciestw Juve
:!: PS. Dzisiaj mija roczek, od kiedy zarejestrowałem sie na forum. Z tej okazji zycze sobie wspaniałej gry naszych pupilków i samych zwyciestw Juve
- Lypsky
- Juventino
Od Nedveda wara :evil: To jest najlepszy zawodnik swiata :evil: Tak sie wymodrzasz zeby go sprzedac a kogo lepszego bys za niego kupil :evil: Dzieki niemu wygralismy ostatni mecz w lidze :evil: zastanow sie zanim cos napiszesz :evil: Nedved jeszcze pogra i w przyszlym sezonie bedzie trzymal w swoich rekach PUCHAR MISTRZOW!!!!Maly pisze:wez mnie nawet nie strasz, nedzwiedz dobre lata ma juz za saba i powinien to byc jego ostatni sezon w juve a miccoli to gra dobrze tylko przecikwo zaspolom z dolnej czesci tabeli i jak di vaio nie strzeli gola jak na jesieni lub nie uwolni sie obroncom wychodzac sam na sam to juz mozna liczyc tylko na cornera i ferrareChris pisze:3.Nedved i Miccoli. Moim zdaniem ci dwaj piłkarze zadecydują o sile ataku Bianconerrich.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Juverulez!
- Juventino
mądrze mówisz- czarno to widze, Miccoli naet nie mógł zrobic zadnego dobrego dryblingu!wojtom11 pisze:jesli Alex Del Piero i David Trezeguet nie zagrają z Milanem to możemy sobie pomarzyć o wygranej........nie chce nikogo obrażac ale jak było widać w meczu z Deportivo Di Vaio nie jest juz w dobrej formie .... tyle sutyacji a zresztą Miccoli to samo ! FORZA JUVENTUS

- black&white
- Juventino
tak, kto wie czy meczu znowu nie uratuje Nedved...
ja jednak wierzę, ze ich Lippi zmobilizuje i zaczna dobrze grać, Miccoli i di Vaio pokażą im i strzelą kilka bramek. może to śmieszne co mówię, ale trzeba wierzyć, bo gdyby nie było wiary, to by niczego nie było.
ja jednak wierzę, ze ich Lippi zmobilizuje i zaczna dobrze grać, Miccoli i di Vaio pokażą im i strzelą kilka bramek. może to śmieszne co mówię, ale trzeba wierzyć, bo gdyby nie było wiary, to by niczego nie było.
Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
- Nedved_fan
- Juventino
ja też wierze że Juve może wygrać, ale nie będe zły jeśli przegrają. Juve wygrał w ostatnich latach bardzo wiele, a cały czas wygrywac się nie da. Powinni dać z siebie wszytskio, ale jeśli i tak przaegrają, to ten sezon jest już nie do uratowania. Ale co tam. Za pół roku drugi się zaczyna 

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"