Miejsce z marzeń...!!!
- Fighterinho
- Juventino
Prócz tego że zawsze jeżdżę na Wisłę to nigdy niezapomne przygody w Warszawie poszliśmy z tata i z jego kolegą (fanem Legii) na stadion Legi miałem ubraną koszulke Juve Del Piero Legia miała jechac na rewanżowy mecz finału Pucharu Polski z Wisłą a że były otwarte drzwi do szatni podeszłem i looknałem co tam się dzieje a tu wychodzi Drago Okuka i spojrzał na moją koszulke Juventusu i mówi
-''Odwróć się''
ja sie odwróciłem a on
-''ooooo Del Piero to Partizan Belgrad
:D:D''
tego nigdy nie zapomne a pozatym byłem jescze pod stadionem Schalke i jak wracałem z Portugalii gdzi byłem na wakacjach przejeżdżałem koło stadionu F.C. Sevilli
-''Odwróć się''
ja sie odwróciłem a on
-''ooooo Del Piero to Partizan Belgrad

tego nigdy nie zapomne a pozatym byłem jescze pod stadionem Schalke i jak wracałem z Portugalii gdzi byłem na wakacjach przejeżdżałem koło stadionu F.C. Sevilli
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Nie bede pisal nazw stadionow, tylko kluby jakie tam graja. Czesci nazw nie znam i nie chce wprowadzac chaosu do mojego posta:
-Deportivo A Coruna
-Celta Vigo :twisted:
-FC Barcelona
-CF Real Madryt
-Arsenal Londyn
-Chelsea
-Sampdoria Genua
-Ajax Amsterdam
-Celtic Glasgow
i kilka innych o ktorych nie pamietam...
-Deportivo A Coruna
-Celta Vigo :twisted:
-FC Barcelona
-CF Real Madryt
-Arsenal Londyn
-Chelsea
-Sampdoria Genua
-Ajax Amsterdam
-Celtic Glasgow
i kilka innych o ktorych nie pamietam...
- Paulo
- Juventino
kouba pisze:wiesz, jakoś mi sie nie chce w to wierzycPaulo pisze:Ja byłem w ośrodku olimpijskim w Barcelonie (oczywiście na stadionie Espaniolu), byłem pod San Siro, pod estadio Mestalla (Valecia jakby ktoś nie wiedział), stadion w Como, Genui, tor formuły 1 w Barcelonie oraz z daleka widziałem stadion Eintrachtu Frankfurt i Fc Nurnberg. Byłe też pod stadionem Heysel (
) w Brukseli i narodowym stadionem narodowym Luksemburgu :-D
Moje marzenia to oczywiście Delle Alpi, Amsterdam Arena, Stadio Olimpico, Saint - Denis, Dos Dragao, Jose Alvalde(lizbona) i jeszcze kilka innych. Do tego dorzucam też hale NHL-najelpiej Joe Louis Arena w Detroit albo Staples Center w Los Angeles. Wiem, że wielu kibiców Juve dopinguje Detroit Red Wings.ale nie wnikajmy w szczególy
Ja byłem na Camp Nou, Śląskim, Arki Gdynia, Wisły Kraków i ...Pogoni Imielin
oraz na wielu, wielu innych stadionach na których sami graliśmy
![]()
Wiesz akurat bardzo się mylisz bo mam zdjęcia i filmy z tych miejsc, ale po co mam się z Tobą kłócić. Ja wiem swoje i mam swoje wspaniałe wspomnienia, a Ty niestety jesteś takim typem co by wszystko chciał mieć, ale nie ma nic. Żal mi takich ludzi

- kouba
- Qualità Juventino
wiesz co, powiedziałem swoje, to co uważam. Mi sie też nie chce z Toba kłucić. Ja też wiem swoje i przez to napisałem, ze nie wnikam w szczegóły. Nie chce ogladać tych Twoich filmów czy zdjęc... :?Paulo pisze:Wiesz akurat bardzo się mylisz bo mam zdjęcia i filmy z tych miejsc, ale po co mam się z Tobą kłócić. Ja wiem swoje i mam swoje wspaniałe wspomnienia, a Ty niestety jesteś takim typem co by wszystko chciał mieć, ale nie ma nic. Żal mi takich ludzi
Uwazasz, ze nic nie mam

- RuTeK
- Juventino
JA chcialbym tylko znalesc sie na Stadionie Dell Alpi to by mi wystarczylo do konca zycia~!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Desperado---ALEX
- Juventino
Moim marzeniem jest bycie na meczu Juventusu na Dell Alpi :!: A zwiedziłem takie stadiony jak Arena Auf Schalke oczywiscie na tym nowym obiekcie, i na stadionie w Belgi FC Brugges swietne przezycia.Ale napewno wolałbym to zamienic na jedna rzecz na Dell Alpi na mecz Juve
:!: :!: :!:

- juve_pany
- Juventino
bylem na stad de france stadioie na traugutta lechia!!!!! i na zuzlowym w gdansku i u mnie na na sasiedniej ul. jest taki fajny stadionik :-D i u babci (wisla drewnica) 8) a oczywiscie marzeniem jest stadio delle alpi i chyba kamp nou 8)
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Ja byłem na stadionie Kolportera Korony Kielce przy ulicy Szczepaniaka i na Stadionie niesistniejącego już Kszo Ostrowiec
...........klasa nie?!!!
...........klasa nie?!!!

I Love Queen and Sting!!!
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Ja chciałbym odwiedzić stadion Juventusu oczywiście, oraz Milanu, Romy, Manchestetu, Chelsea, Arsenalu, Barcelony, Liverpoolu,
tylko nie Realu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
tylko nie Realu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

I Love Queen and Sting!!!