Ranking klubowy (IFFHS)
- Johnny777
- Juventino
Ranking....no cóż...nie skomentuję bo dostanę banana bez ostrzeżenia... :evil: Zasadniczo wkurzyły mnie dwie rzeczy: co robi Celitc na drugim miejscu, a choćby Porto siódme? I dlaczego Juve SPADŁO w porównaniu z poprzednim notowaniem
:!: :!:
Szkoda tylko że to pytania retoryczne.....

Szkoda tylko że to pytania retoryczne.....
- Notch
- Juventino
No ja wogole nie rozumiem tych rankingow.
Ale spojrzmy na niego spokojnie
Milan==> zdobyl lige mistrzow i superpuchar europy. Ok moze miec pierwsze miejsce.
Celtic==> Doszedl do Finalu pucharu UEFA, Wygral lige szkocka (czyli to samo co juve)Jak juz to powinien miec 4 miejsce za Porto i juve
Real Madryt==> wiadomo to real ^^ a trzecie miejsce maja dlatego ze Zidane powiedzial ze Real jest w bardzo slabej formie
Arsenal==> Przegral lige angielska i mecz o tarcze wspolnoty. Ale i tak awansowal przed MANU :lol: :lol: :lol:
Manchaster==> Sprzedali Beckhama wiec spadli o 2 miejsca. Maja za swoje.
Lazio==> splacili dlugi i odrazu awans o 4 lokaty :!: :twisted: :!: :twisted: :!: :twisted:
Porto==> Uwazam ze zasluguja na 2 miejsce jak nie na 1 :!: Mieli nezly sezon
Santos==> pierwsze w histori klubu mistrzostwo brazyli i WIELKIE zaslugi dla futbolu swiatowego.
Juve==> Zlota pilka dla Buffona, Nedved najlepszym pomocnikiem CL. 2 z rzedu mistrzostwo Italy, 2 Superpuchar Itali z rzedu. Chyba za duzo i licznik sie przekrecil. No i spadli :evil:
:shock:
Dalej wiadomo
Ale spojrzmy na niego spokojnie
Milan==> zdobyl lige mistrzow i superpuchar europy. Ok moze miec pierwsze miejsce.
Celtic==> Doszedl do Finalu pucharu UEFA, Wygral lige szkocka (czyli to samo co juve)Jak juz to powinien miec 4 miejsce za Porto i juve
Real Madryt==> wiadomo to real ^^ a trzecie miejsce maja dlatego ze Zidane powiedzial ze Real jest w bardzo slabej formie
Arsenal==> Przegral lige angielska i mecz o tarcze wspolnoty. Ale i tak awansowal przed MANU :lol: :lol: :lol:
Lazio==> splacili dlugi i odrazu awans o 4 lokaty :!: :twisted: :!: :twisted: :!: :twisted:
Santos==> pierwsze w histori klubu mistrzostwo brazyli i WIELKIE zaslugi dla futbolu swiatowego.
Juve==> Zlota pilka dla Buffona, Nedved najlepszym pomocnikiem CL. 2 z rzedu mistrzostwo Italy, 2 Superpuchar Itali z rzedu. Chyba za duzo i licznik sie przekrecil. No i spadli :evil:
Dalej wiadomo
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- I_love_Juve
- Juventino
Hehehehe, całkowicie się z Tobą zgadzamNotch pisze: Milan==> zdobyl lige mistrzow i superpuchar europy. Ok moze miec pierwsze miejsce.
Juve==> Zlota pilka dla Buffona, Nedved najlepszym pomocnikiem CL. 2 z rzedu mistrzostwo Italy, 2 Superpuchar Itali z rzedu. Chyba za duzo i licznik sie przekrecil. No i spadli :evil::shock:
Dalej wiadomo

Chyba rzeczywiście tu się liczy tylko .... sam nie wiem co!! Bo znowu jeżeli się powie że kasa to przecież Celtic i Porto nie były by tak wysoko. Jeżeli znowu gra w LM, PUEFA i Copa Libertadores (czy jakoś tak) to co tu robi LAZIO?? Przecież odpadło po meczu z .... Bekistasem ?? Tak z Bekistasem bo pamiętam jak go wylosowali to pomyślałem że Wisła "też" by ich przeszła. Jeżeli by wszystkie "warunki" tego rankingu podsumować myślę że bylibyśmy w pierwszej trójce (wiadomo, każdy fan chce by jego klub był pierwszy ale ja staram się być "neutralny"). Te rankingi to po prostu wielka BZDURA!!!
I_love_Juve
Ps dla zainteresowanych podajeadres rankingu UEFA. Tam chociaż wiadomo skąd taka pozycja klubu
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/trank03.html
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech każdy kibic Juve szanuje Lazio za wygraną 4:2 z Interem Mediolan.
Niech każdy kibic Juve szanuje Lazio za wygraną 4:2 z Interem Mediolan.
- Juve The Best
- Juventino
Poje...

- Juverulez!
- Juventino
- JuveQL
- Juventino
O ile JA dobrze pamietam to Lazio odpadlo w dwumeczu z FC Porto (1:4 i 0:0)I_love_Juve pisze: Jeżeli znowu gra w LM, PUEFA i Copa Libertadores (czy jakoś tak) to co tu robi LAZIO?? Przecież odpadło po meczu z .... Bekistasem ?? Tak z Bekistasem bo pamiętam jak go wylosowali to pomyślałem że Wisła "też" by ich przeszła.
Ale to szczegol
Ja rowniez dziwie sie skad taka wysoka pozycja Lazio :?
- krzysztof13
- Juventino
Dlamie i tak to nic nie znaczy JUVE BYŁ JEST I BEŃDZIE NAJ LEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Reggie
- Juventino
:shock: Co za idioci ustalali ten ranking?
Jak Celtic dzięki finałowi pucharu Uefa mógł wskoczyć z miejsca 9 na 2? :shock:
Co robi Lazio na 6 miejscu skoro nic w tym sezonie nie osiągnęli? :shock:
Dlaczego Juventus spadł o dwa miejsca skoro był w finale i zdobył scudetto? :shock:
I co to k```a jest FC Santos??? :shock:
Jak widać jestem kompletnie zszokowany :?
Jak Celtic dzięki finałowi pucharu Uefa mógł wskoczyć z miejsca 9 na 2? :shock:
Co robi Lazio na 6 miejscu skoro nic w tym sezonie nie osiągnęli? :shock:
Dlaczego Juventus spadł o dwa miejsca skoro był w finale i zdobył scudetto? :shock:
I co to k```a jest FC Santos??? :shock:
Jak widać jestem kompletnie zszokowany :?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli