słynne bez makijażu ;)
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Troszeczke dziwnie to wygląda, bo u Britney Spears widać, ze jest jej twarz robiona komputerowo.Bo nigdy nie widział takiej jasnej twarzy bez makijażu czy nawet lampy błyskowej.Czyli można powiedzieć, ze strona lekko przesadzona.
- KowalFromStolica
- Juventino
A Nicole nawet bez make-up jest piękna 8)
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Sarsik
- Juventino
Okazuje się, że moja d..a w zimie jest bardziej opalona od Aguilery. A tak naprawdę to po każdej bym się spodziewał takiego smoczego ryja, ale nie po Avril. Jedno stało się jasne- najpiękniejsze (prawdziwie piękne) dziewczyny są w Polsce :!: :-D
I need a girl that I can train.
- Desperado---ALEX
- Juventino
No nasze panie sie zmieniaja wystarczy zmyc makijaz a juz niektore bys nie rozpoznał :!: MASAKRA
- Slim
- Juventino
Zostalem zszkowoany... mam dola i w ogole ide sie chyba powiesic.... http://www.deansplanet.com/nomakeup_avril.html to co tutaj zobaczylem... po prostu porazka... nieeee to nie moze byc prawda to nie mzoe byc faktr...... nieee to zart.... Moje zycie lego w gruzach.... stracilem sens zycia.... HELP!!
ZAŁAMANY!!
ZAŁAMANY!!

- Johnny777
- Juventino
Do wszystkich "załamanych":
Nie oglądałem wszystkich zdjęć ale dla mnie niektóre są naciągane... Bo make up swoje ale kształt twarzy czy nosa zostaje zawsze ten sam i dlatego sądzę że nie wszystkie zdjęcia przedstawiają jedną osobę.. Dla przykładu - przypatrzcie się Christinie Aguillera i Umie Thurman - nos, podbródek, brwi.... sami stwierdzicie
Nie oglądałem wszystkich zdjęć ale dla mnie niektóre są naciągane... Bo make up swoje ale kształt twarzy czy nosa zostaje zawsze ten sam i dlatego sądzę że nie wszystkie zdjęcia przedstawiają jedną osobę.. Dla przykładu - przypatrzcie się Christinie Aguillera i Umie Thurman - nos, podbródek, brwi.... sami stwierdzicie
- Slim
- Juventino
Johnny777 pisze:Do wszystkich "załamanych":
Ale AVRIL to AVRIL

- JUVEFANE_10
- Juventino
na niektóre sie nie da nawet patrzeć :shock:
JESTEM OSZUSTEM
- Kamil de Lellias
- Juventino
No i bardzo dobrze ze to zobaczylem
zaczne doceniac kolezanki.
Chociaz na przyklad fotka Charlize Theron pochodzi z filmu w ktorym byla ucharakteryzowana na brzydka.

Chociaz na przyklad fotka Charlize Theron pochodzi z filmu w ktorym byla ucharakteryzowana na brzydka.
- yosdu
- Juventino
do tych co uwazaja ze te niektore z tych zdjec sa "naciagane".
moja kolezanka jast kosmetyczka... hehe... i zdziwilibyscie sie co makijaz moze zrobic z ludzka twarza...
chyba demi wyszla z tego z twarza
)
moja kolezanka jast kosmetyczka... hehe... i zdziwilibyscie sie co makijaz moze zrobic z ludzka twarza...
chyba demi wyszla z tego z twarza